Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090206/ |
Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64 |
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090206/20752-N-2009.html |
<p class="kh_header"><b>Garwolin: Dostawa produktów spożywczych do szkolnej stołówki w 2009r.</b><br> <b>Numer ogłoszenia: 20752 - 2009; data zamieszczenia: 06.02.2009</b><br> OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p> <p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p> <p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p> <p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p> <p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Szkół Rolniczych - Centrum Kształcenia Praktycznego im. St. Staszica , Miętne, ul. Głowna 49 136, 08-400 Garwolin, woj. mazowieckie, tel. 025 6823087, faks 025 6823088.</p> <ul class="kh_indent_1"> <li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.mietne.edu.pl</li></ul> <p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Jednostka orgazynacyjna Starostwa.</p> <p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p> <p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p> <p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa produktów spożywczych do szkolnej stołówki w 2009r..</p> <p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p> <p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zamówienie obejmuje dostawę produktów spożywczych pogrupowanych w następujące części. 1.Nabiał 2.Pieczywo 3.Mięso świeże 4.Wędliny wieprzowe i drobiowe 5.Warzywa ,owoce i napoje 6.Mrożonki 7.Artykuły spożywcze konfekcjonowane 8.Ziemniaki Ilości oraz asortyment zawarte w SIWZ Produkty bedą spełniać wymogi sanit.-epdem. HACCAP,oznakowane z terminami przydatności do spożycia,oraz dostarczane odpowiednimi pojazdami..</p> <p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.22.00.00-6, 15.50.00.00-3, 15.81.10.00-6, 15.30.00.00-1, 03.21.21.00-1.</p> <p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 8.</p> <p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br> <p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> tak.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 28.02.2010.</p> <p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p> <p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b> </p><b>Informacja na temat wadium:</b> 1.Dla zadania nr.1 w wysokości 1500 zł 2.Dla zad.nr.2 w wys.1000 zł 3.Dla zad.nr.3 w wys 3000 zł 4.Dla zad nr.4 w wys.2000 zł 5 Dla zad nr.5 w wys.1500 zł 6.Dla zad nr 6 w wys 500 zł 7 Dla zad nr 7 w wys 1000 zł 8 Dla zad nr 8 w wys 500 zł<br><p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p> <ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> Spełnają warunki zawarte w Ustawie Prawo zamówień Publicznych i nie podlegają wykluczyniu.Pozostałe zawarte w SIWZ.</li> <li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> Warunki określone w Ustawie oraz w SIWZ.</li></ul> <p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p> <p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p> <p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p> <br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p> <p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p><ul class="kh_indent_1"><br> <li>1 - Cena - 90</li> <li>2 - Termin platności - 10</li> </ul><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p> <p><b>IV.3.1)</b> <b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.mietne.edu.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Miętne ul.Glowna 49 w kasie za oedpłatnością 20 zł + Vat.</p> <p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 25.02.2009 godzina 14:00, miejsce: Siedziba Zamawiającego pok.nr.3.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p> <p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p> <p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Nabiał.</p> <ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Określone w SIWZ.</li> <li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</li> <li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2010.</li> <li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p> <ul class="kh_indent_1"> <li>1. Cena - 90</li> <li>2. Termin platności - 10</li> </ul> </li> </ul><br> <p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Pieczywo.</p> <ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Określone w SIWZ.</li> <li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</li> <li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2010.</li> <li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p> <ul class="kh_indent_1"> <li>1. Cena - 90</li> <li>2. Termin platności - 10</li> </ul> </li> </ul><br> <p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Mięso świeże.</p> <ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Określone w SIWZ.</li> <li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</li> <li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2010.</li> <li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p> <ul class="kh_indent_1"> <li>1. Cena - 90</li> <li>2. Termin platności - 10</li> </ul> </li> </ul><br> <p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Wędliny.</p> <ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> określone w SIWZ.</li> <li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.30-5.</li> <li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2010.</li> <li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p> <ul class="kh_indent_1"> <li>1. Cena - 90</li> <li>2. Termin platności - 10</li> </ul> </li> </ul><br> <p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Warzywa i owoce.</p> <ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Określone w SIWZ.</li> <li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</li> <li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2010.</li> <li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p> <ul class="kh_indent_1"> <li>1. Cena - 90</li> <li>2. Termin platności - 10</li> </ul> </li> </ul><br> <p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Mrożonki.</p> <ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Określone w SIWZ.</li> <li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6.</li> <li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2010.</li> <li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p> <ul class="kh_indent_1"> <li>1. Cena - 90</li> <li>2. Termin platności - 10</li> </ul> </li> </ul><br> <p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Różne artykóły spożywcze w opakowaniach.</p> <ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Określone w SIWZ.</li> <li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.00.00-3.</li> <li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2010.</li> <li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p> <ul class="kh_indent_1"> <li>1. Cena - 90</li> <li>2. Termin platności - 10</li> </ul> </li> </ul><br> <p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Ziemniaki.</p> <ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Określone w SIWZ.</li> <li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.21.21.00-1.</li> <li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2010.</li> <li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p> <ul class="kh_indent_1"> <li>1. Cena - 90</li> <li>2. Termin platności - 10</li> </ul> </li> </ul><br>