JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100119/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100119/15518-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Obryte: Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do magazynu Domu Pomocy Społecznej w Obrytem.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 15518 - 2010; data zamieszczenia: 19.01.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , Obryte 188, 07-215 Obryte, woj. mazowieckie, tel. 0-29 7411080 w. 30, faks 0-29 7411080.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:</b> www.starostwopultusk.bip.org.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do magazynu Domu Pomocy Społecznej w Obrytem..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dżem truskawkowy 290g  szt. 500
Dżem wiśniowy 290g szt. 500
Dżem morelowy 290g szt.100
Dżem porzeczkowy 290g szt. 200
Marmolada owocowa kg 20
Ogórki konserwowe 900g szt. 30
Groch dzielony kg 400 Fasola kg 500
Olej 1l szt.500
Olej wigilijny 0,25 l szt. 30
Masło roślinne kostka 250g kg 4000
Margaryna miękka500g szt.100
Masło śmietankowe 200g szt.100
Mleko 2% l 25000
Ser twarogowy kg 1200
Serki topione100g szt. 5000
Ser twardy kg 700
Jogurt owocowy 140g szt. 2000
Jogurt owocowy 400g szt. 300
Jogurt bez cukru 140g szt. 200
Jogurt bez cukru 400g szt. 500
Serki homogenizowane 140g szt. 200 
Twarożki homogenizowane z dodatkami 140g szt. 200
Twarożki naturalne 140g szt.  100
Śmietana 30% do gotowania l 200
Śmietana 18% do gotowania l 800
Śmietanka do kawy szt. 20
Ryż łuskany kg 700
Mąka pszenna 500g kg2000
Kasza jęczmienna kg 50
Płatki owsiane kg 30
Kasza manna kg 200
Kasza gryczana kg 30
Cukier kg 5000
Cukier puder kg 150
Cukier waniliowy szt. 500
Proszek do pieczenia szt. 300
Makaron 1 kg kg 600
Herbata 90g szt. 2000 
Herbata Lipton ekspresowa 100 szt. szt. 10
Kawa zbożowa 500g kg 100
Kawa Inka 150g szt. 100
Kawa naturalna 250g szt. 10
Kawa naturalna rozpuszczalna 200g szt. 10
Koncentrat pomidorowy 900g szt. 400
Kukurydza puszka 200 g. szt. 50
Musztarda stołowa 850g szt. 400
Chrzan 220g szt.  150
Fasola konserwowa 200g szt. 50
Ketchup 200g szt. 200
Ocet 0,5l szt. 150
Majonez sałatkowy 800g szt.350
Pieprz ziarnisty 20g szt.50
Pieprz mielony 20g szt.  800
Sól kg 1200
Ziele angielskie 25g szt.400
Vegeta 200g szt. 200
Degusta 200g szt. 200
Jarzynka 200g  szt. 50
Delikat do mięsa 70g szt. 20
Liść laurowy szt. 400
Imbir 20g szt. 20
Gałka muszkatołowa 20g szt. 20
Przyprawa do ziemniaków szt.10
Syropy cukrowe 0,5 l szt. 1000
Miód sztuczny stały 370g szt. 400
Kakao 100 g. szt. 200
Majeranek 10g szt. 450
Galaretki owocowe 80g szt. 1500
Drożdże  kg  200
Kwasek cytrynowy 20g szt. 800
Żelatyna 50g szt. 200
Mąka ziemniaczana 1 kg kg 200
Olejki- aromaty do ciast szt.400
Kaszka mleczna 230g szt.300
Śliwki suszone kg 10
Susz owocowy kg 10
Rodzynki 100g szt. 100
Budyń szt. 300
Kisiel szt.300
Konserwy rybne 320 g szt.500
Sok owocowy pomarańczowy 1,5l szt.30
Sok owocowy jabłkowy 1,5l szt. 30
Sok owocowy porzeczkowy 1,5l szt. 30
Sok wieloowocowy 1,5l szt. 20
Ananasy w puszce 400g szt. 50
Brzoskwinie w puszce 400g szt. 50
Groszek konserwowy 380g szt. 200
Ćwikła 290g szt.100
Papryka mielona 20g szt. 20
Biszkopty 150g szt. 200
Herbatniki 100g szt. 200
Płatki kukurydziane 250g szt. 50
Czekolady mleczne 100g szt.  400
Soda  szt.50
Przyprawa do ciasta korzenna szt. 100
Kostki bulionowe180g szt.20
Napój niegazowany 2l szt. 200
Seler konserwowy szt. 20
Woda mineralna gazowana 1,5l szt. 200
Woda mineralna niegazowana 1,5l szt. 100
Przyprawa w płynie Maggi szt. 30
Mak niebieski kg 30
Ser feta szt. 10
Mieszanka wedlowska 350g szt. 270
Baton bajeczny szt. 270
Baton snikers szt.270
Herbatniki elitki szt. 20
Posypka do ciasta szt. 20
Wiórki kokosowe szt. 20
Orzech włoski 100g szt. 20
Płatki migdałowe 100g szt. 20
Mleko w proszku 500g szt. 20
Mleko skondensowane słodkie 350g szt.10
Śmietan fix szt. 20
Śmietana 36% 500g szt. 20
Napój gazowany 2l szt.20
Śnieżka szt. 30.</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.90.00.00-7, 15.24.00.00-2, 15.33.00.00-0, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> nie.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
<p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki, dotyczące:
1)posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania,
2)posiadania wiedzy i doświadczenia,
3)dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia,
4)sytuacji ekonomicznej i finansowej.
     A. W postępowaniu mogą brać udział Wykonawcy niepodlegający wykluczeniu na
     podstawie art. 24 ustawy Pzp oraz spełniający warunki określone na podstawie art.
     22 ust. 1 pkt 1-4.
     Podstawą oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu będą wymagane
     dokumenty i oświadczenia, o których mowa w pkt V 5.1, 5.2 Specyfikacji
     Istotnych Warunków Zamówienia.
     B. Ocena spełnienia warunków zostanie dokonana w systemie ,, spełnia - nie
     spełnia.
     C. Wykonawca, który nie spełnia wszystkich warunków zostanie wykluczony z
     postępowania, a jego oferta zostanie odrzucona , z zastrzeżeniem art. 26 ust. 3
     ustawy Pzp.
W celu wykazania spełnianie przez Wykonawcę warunków, o których mowa 
w art. 22 ust 1 Zamawiający żąda następujących dokumentów.
Aktualna decyzja lub zaświadczenie wydane przez właściwy organ inspekcji sanitarnej stwierdzające spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia w procesie produkcji lub obrocie oraz zapewnienie właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów ( wg obowiązujących przepisów prawa dotyczących warunków zdrowotnych, żywności i żywienia)..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> Na potwierdzenie spełniania warunków określonych w art. 24 ust 1 pkt 1-9 ustawy Wykonawcy powinni przedłożyć niżej wymienione dokumenty.
a) oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust 1 pkt 1-4 ustawy Pzp ( Załącznik Nr 3 do SIWZ )- 
w oryginale.
b) oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu z postępowania ( Załącznik Nr 4 do SIWZ ) - w oryginale,
c)aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie
o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 m-cy przed upływem składania ofert - w oryginale lub kopii poświadczonej za zgodność 
z oryginałem przez Wykonawcę.   
Na potwierdzenie spełniania warunków opisanych w pkt IV.1 SIWZ Wykonawcy powinni przedłożyć następujące dokumenty:
a) Aktualna decyzja lub zaświadczenie wydane przez właściwy organ Inspekcji Sanitarnej stwierdzające spełnienie koniecznych wymagań do zapewnienia w procesie produkcji lub obrocie właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów wg obowiązujących przepisów prawa dotyczących warunków zdrowotnych żywności i żywienia..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.starostwopultusk.bip.org.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej
Obryte 188
07-125 Obryte
Blok H Administracja pok. 2.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 10.02.2010 godzina 11:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej
Obryte 188
07-125 Obryte
Blok H Administracja pok. 1.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com